FLYT!

Ja vad ska man säga... lite champion är man ju!
igår var detbowling och käk med jobbet. Mitt lag vann i bowlingen! Totalt på 12pers blev jag rankad 5:a, woho!

Sen idag så vann jag äntligen, vilket var på tiden, vinlotteriet. yey! det måste ju firas ;D Kanske ska skruva upp korken på en flarra ikväll. hehe.

Kom ihåg!

Den här känslan vill jag komma ihåg... då jag vaknar och är dyngtrött eller alla gånger då det tar emot att gå till gymmet alla gånger man känner sig lat helt enkelt.

Gick upp lite tidigare i morse, käka lite frukost, promenera hunden sen åkte jag in till gymmet och tog ett pass. Jag kände mig full av energi, stark och jag hade massa ork. Motivation vänner!
Jag duschade och åkte till jobbet, kom hem och hade fortfarande massor av energi och tid. Jag slappade en liten stund med tv men orkade inte riktigt så den blev följd av en lässtund, lagade matlådor, var ute och strövade lite med Aidi innan jag högg tag i vedstaplandet. Kom in och pyssla, ville inte sitta stilla helt enkelt. Härlig känsla! Blir nog lite smått rastlös när sambon är borta också. Sällskapssjuk.

Nu börjar ögonen bli tyngre, kroppen falla i ro. En nyduschad vovve ligger bredvid och snusar medan jag sjunker ned i nytvättade kuddöverdrag. Perfekt! Nu måste jag bara komma ihåg detta alla andra dagar när orken tryter. hehe.

Smart Puh Björn

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på"
- Nalle Puh

 
Ja, jag tror inte ens att man behöver va en björn med liten hjärna för att detta ska upplevas. hehe.

Helg

Helgen är här... igen.

Igår var jag på bio med Syss. Såg Resident Evil som hade premiär... jag kan citera Syss: "Jag har sett bättre".
Grymt besviken, tyckte inte filmen hade någon början och inget slut. Eller tyckte mest hela filmen var en början vilket kanske var meningen eftersom de i slutet säger: "This is the beginning of the end". Jo man tackar! Värdelöst. Men en trevlig kväll med syss iaf som börjades med lite små shopping och käk på subway... very nice!
 
 

Energilös

Min energi har liksom lämnat mig... jag vill inget, orkar inget. Kanske det beror på att jag återigen stramade till mig kost för att få kontroll på mitt sockerberoende. Kanske är det höstdepression? haha. Jaja... hur som helt. Detta kommer bli bra. Försöka hitta energin någonstans för jag vet att den finns, får försöka gräva lite djupare.
Men lite motivation från min söta sambo så tog jag mig iaf iväg på ett zumbapass ikväll trots bristande energi. Det var skönt. Jag lyckades gräva fram lite energi trots allt =)

Hachiko

En historia som går rakt in i hjärtat... se filmen med Richard Gere! Tårar utlovas, genom halva filmen rann mina. En perfekt film för denna kväll , men filmen lämnar en tyngd i hjärtat. Historien har jag hört förut men visste inte att en film gjorts av den, eller kanske visste jag men har avsiktligt undvikit den för visste att den skulle göra avtryck. 

Min karl jobbar så här sitter jag och Aidi i soffan och myser. Min vackra vovve breve och till denna film dessutom... huga! Jag tycker så hemskt mycket om min fina hund <3
 
Historien summeras kortfattat nedan men med risk för spoiler så se filmen utan att läsa.
 
 





"HACHIKO: A DOGS STORY är en känslostark film som är baserad på en sann japansk historia.

När Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin husse vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men så en dag återvänder inte husse. Trots det väntar Hachiko troget - men förgäves - på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

Idag finns en bronsstaty rest av Hachiko, som var av den japanska rasen akita, på den plats vid Shibuya Station, där han troget väntade varje dag."

Längtar

Åh vad jag skulle vilja att tiden gick lite snabbare... längtar nå så bedrövligt tills jag befinner mig på Engelsk mark och får träffa min nya lillkusin Eloise!
Beställde hotell i London igår där jag och Kusin ska spendera sista dagen och natten. Spännande!
Väntan väntan.
 
 

Success!

Jag lyckades fixa till en riktigt smarrig porterstek... bli att göra den snart igen och bjuda svärföräldrarna. Mumma!

Mästerkock

Självaste mästerkocken försöker sig på mormors galet goda Porterstek... Ska jag lyckas må tro?
 

Memory Lane. Juni 2009d

 
Födelsedagsbarnet Lindas ord:
När några av gästerna åkt så sitter vi som va kvar och dricker och skrattar när det helt PLÖTSLIGT kommer militärer och går på vägen (En viktig detalj är att strax innan vi skulle äta så kom det en polisbil) vilket va väldigt konstigt eftersom det typ aldrig är poliser i by!
Men iallafall så de där militärerna gick runt och det såg ut som de letade efter nått i diket , när mamma (Lotta) säger det kanske är en överkörd katt dom letar efter. Ååå vi bara joo men det sätter man nog ut militärer till. Haha.

Militärerna fortsätter och gå runt och så gick två av dom ner på grusvägen och den andra sätter sig med en kikare inne i våran hästhage och vi tänkte va fan sitter han där för :S
"det är våran mark, dom gör intrång på privat mark" hör ja någon säger i bakgrunden. Men detta va iallafall skit roligt och vi skratta ju så vi låg ju mer eller mindre ner. Sen skällde ju hundarna så jävla mycket (och det va ju inte konstigt) för när jag skulle jag gå och säga till att de skulle va tysta så kom de andra två militärerna helt plötsligt kommer upp från "skogen" bredvid och över våran gård och jag sprang tillbaka in så jag tror aldrig jag sprungit så fort! haha ... Syster min frågade dom när de gick förbi om dom "hade nån övning eller om dom letade efter nått" men de bara gick förbi. Vi tänkte springa efter och fråga va fan de höll på med men gjorde inte det för en viss person sa att "det är inget att skratta åt det kanske är nått allvarligt", men va iallafall tvungen att ta en bild, inte ofta man ser militärer sådär.

Sen så samlade dom ihop sej och gick vidare förbi och jag tänkte som så att jag måste ju försöka ta en bild till så jag hade nått att lägga upp och berätta om här på BDB... det va bara det att när jag smög mej fram så fint så kom dom ju igen bakom vårat hus precis där jag va och jag fick ju typ panik och sprang in och hej och hå (alla tänkte va fan håller dom egentligen på med) Vad vill dom? Sen ska ni veta dom kommer in! GISSA vilka det va... Jo det va mina kära vänner ELENA , ELLEN och KARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
 
 
Dessa tre jägare bestämde sig för att skoja lite med ett visst födelsedagsbarn :P
Dom var och firade Linda och åt mat. Sen satt alla och prata och diskuterar lite om veckan framöver och hade det almänt trevligt  samt åt tårta innan det var dags för dom att åka hem lite sådär för tidigt.
 
Vi kunde ju inte låta Linda få en födelsedag utan bus så vi gjorde upp med Lindas mamma Lotta och satte våra planer i verket. Vi låtsades att vi var tvugna att åka hem tidigt och parkerade bilen en bit bort från huset. Sedan klädde vi om i gröna militär/jägar kläder. Stoppade in håret under kepsar och målade lite skägg på hakan.
Vi tänkte nöjt på polisbilen som åkte förbi tidigare på kvällen och tänkte att det passade perfekt till vår lilla charad!
Syss hade en ryggsäck och en kikare, Rôtta en bössa (ej riktig men som ser verklig ut) och jag en radio. Vi kom gående efter vägen en och en och såg oss omkring i diken. Däreter gick syss upp i deras hage. Ställde ner ryggsäcken med en stol på och satte sig och kikade runtomkring med sin kikare.

Jag och Rôtta som hade rundat gården hör hur Linda och gänget asgarvar åt synen. Vi pockar på hundarnas uppmärksamhet och dom börjar skälla varefter jag och Rôtta stiger ur skogen. Vi hör Linda springa fram för att tysta hundarna och hon får syn på oss tvärvänder och springer tillbaka till dom andra.
Vi svänger upp på grusvägen som passerar just brevid deras hus och gick extremt nära dom när vi hör någon säga: "Har ni övning eller letar ni efter något" jag och Rôtta sneglar på varandra och undrar vad vi ska säga, dom skulle känna igen vår röst och om vi vände ansiktena mot dom skulle dom känna igen oss direkt. Vi ger ett grymtande till svar och går vidare förbi, bort till hästhagen där Syss sitter och vinkar henne till oss. Bakom oss hör vi hur alla asgarvar och vi tror att dom genomskådat oss och vet precis vilka vi är.

Men vi fortsätter längst vägen förbi deras hus igen och svänger in bakom deras husknut. Så ser vi en skymt at en vettskrämd Linda som springer iväg och in i huset. Vi följer efter hör henne säga: "Dom kommer runt huset!" vi går in, frågar med vår vanliga röster om dom sett vargen vi letar efter. Alla ser vilka vi är och brister ut i asgarv!

Fire

En mycket bra låt jag dela mer er nu.... 
 
 
 

RSS 2.0