Tittut!

Min blogg... man kan ju egentligen säga att den är ganska nedlagd. Efter att få höra att mina kunder hittar hit och ja... de kändes det inte helt OK. Likaså så tog jag bort min adress på Eniro, hitta osv. Jag är lite nojjig helt enkelt! Jag har ju ändå fått erfara att vissa människor lätt överskrider gränser mellan privat och arbetsliv.

Jag tycker inte om detta faktum att man är så lättillgänglig och öppen om allt i ens liv, inte så mycket här på bloggen utan även på Facebook osv. Om nu Fackebook precis som det ryktas utökar sin "ta betalt" del så kanske det vore en bra sak. Få ut folk från facebook och faktiskt lära sig använda sina sociala skills istället. På en undersökning på Aftonbladets hemsida så visade det nämligen att ca 95% skulle gå ur facebook om de började ta betalt. Tyvärr så tror jag att många skulle stanna kvar faktiskt och att de där 95% egentligen är färre.

Jag uppskattar ett sms eller ett samtal så mycket mer än ett meddelande på facebook. Jag tycker det känns obehagligt och man får en sådan distans till all man kämpar för att hålla nära. man har koll, men man har egentligen ingen relation. Men det är min åsikt... och faktiskt... jag är inte så duktig på att höra av mig. Men jag har ju facebook, och jag håller mig uppdaterad på vad ni gör mina kära vänner, även om mina egna uppdateringar tidsvis är få och icke så informerande.
 
Jag är skadad... om jag får en stund över så loggar jag in för att kolla uppdateringar. Jag uppdaterar gärna också när det händer nå skoj. Men jag "kämpar" för att få min distans till detta internetväsen. Men helt ärligt, internet förlorar lite sin charm utan facebook...

Ibland känner man sig faktiskt lite äcklad... dömma, fördömma och falla i godisburken själv. Tummen upp!

RSS 2.0