Mormor <3

Min mormor är en av de grymmaste personer jag vet! Lika kall i alla lägen. Jag och Syss åkte dit idag för att äta mat, mormor tänkte på oss nu när vi var ensamma hemma utan mamma. hehe. Så kom vi dit och hon var i full gång med att rensa ur sina garderober och tog tillfället i akt med att försöka få mig och syss att ta med lite hem. Hon är bra på att övertala att man ska prova saker så Syss åkte på en superfrän klädsel från 50-talet och en ursnygg klänning. Jag fick med mig 4par skor! Asfina allihop! Det är bara att ha en mormor ibland som spar på sånt! Hon själv kunde inte använda det längre.

När vi väl åkte från mormor kände jag mig på asbra humör! Tycker så mycket om min mormor, hon är helt enkelt bäst! Helgen kommer verkligen att bli suverän! Saknade Maryy kommer hit redan idag, så vi får väl se vad kvällen har att erbjuda. Woho! Röjj!
Sen nästa lördag kommer jag förmodligen att återväda till Örebro igen. Suck. Men samtidigt som det är trist så ser jag verkligen verkligen fram emot det! Har saknat alla sååå mycket.


Man ska vara glad när det är födelsedag!

Äntligen...! Så jag har letat efter dessa låtar. INGEN har vetat vad det var jag vill ha när jag försökt förklara. Men nu har jag hittat dom! yey! Allt av en slump... ibland har man tur! Billy Opel <3


Annars idag har jag gjort en hel del. Vaknade åtta imorse av Bamse som ville ut. Så jag och han gav hönorna, kaninen och hundarna mat sen cyklade vi och hämtade posten. För Bamse gillar att åka i cyckelkorgen. hehe. Sen drog jag en film innan jag gjorde ett ryck och hämtade ved och tände i pannan. Det blev varmt i solen kan jag lova! passade även på att städa bilen innuti. Sen blev det att trycka lite i solen och må gott. Var allt några måln och blåste men ack så gott!
Lyckades även sträcka mig på något sätt när jag dammsög bilen, ont i ett muskelfäste under skulderbladet och utefter muskeln vid ryggraden vid skulderbladet på höger sida. Aj! Men det går över får vi hoppas på! Åkte till mamma som masserade mig lite och det gjorde grymt ont, tårarna började rinna där ett tag. Svälld var jag också tydligen. Enligt henne borde jag inte sitta vid datorn på ett tag. Det gick inte så bra. hehe.
Var riktigt nice när Rôtta kom över också, vi drog en film och tjöta på ganska bra. Ett tag sen jag umgicks med piga! Därefter har det blivit några samtal på msn, blev trött och drog en energidryck och det hjälpte verkligen. Pigg pigg! Men strax lär jag ändå sova. Behöver lite socialt sällskap känner jag!

Give in to me

Vill vill vill!

Satt och prata med min kära mor om en eventuell resa till dom grekiska öarna i September! Vill vill vill! Skulle vara så grymt nice, shit the same om jag missar en vecka i skolan. Förutom detta så kommer jag att vara ensam hemma nu några dagar. Syss som skulle hjälpa mig vakta huset och djuren hos pappi drar till Rättvik istället.
Men då så blir det nog Charlottenberg med mamma imorgon över dagen och på tisdag lär jag kunna hitta på något skoj. Sen på onsdag kanske det blir Bingo igen med kusinen och hennes J. Sweet! haha. Känner verkligen hur jag samlar pensionärspoäng!
Sen så ska bara torsdag och fredag snigla förbi och så kommer saknade Maryy förmodligen hit om inget oväntat sker! Blir mys på altan med grilla och dricka. Sweet potato! Usch vad jag ser fram emot veckan som kommer nu! Ska bli nice!

Medan jag pratade med mamma så passade hon på att klippa mina slitna toppar och färga mina ögonfransar och ögonbryn. Resultatet? Mja, det blev inte det bästa, måste nog besöka frisören snart så han får fixa till. hehe. Men go som hon är så försöker hon iaf och jag är inte den som säger nej heller. Ögonfransarna blev bra ögonbrynen okej, tur att vi tog ur det när vi gjorde.
Nu kommer det strax besök hit som har med sig pizza! Mums! Börjar bli hungrig, däremot inte på pizza men man tager vad man haver.

Gamla goda tiden - 1972

Jag rotade i min byrålåda förut och fann några grymt fina bilder från den gamla goda tiden.
En av dom är från när Rôtta, Syss, jag, Linda och Linnéa brukade spela amerikansk fotboll 1972. Usch vad tiden flyger iväg!



Bingo Bingo!

Tråkiga dagar när syrran är borta? Nja det har det faktiskt inte hunnit vara. I söndags var jag på nya Harry Potter filmen, grymt mycket bättre än jag trodde. Sen på måndag åkte jag på bingo med min kära mor. Det gick Asdåligt! Snackade lite med B och sen på kvällen när jag skulle lägga mig väntade ett medelande på facebook: "Bingo med mig på onsdag?" Det gjorde att jag började garva men jag hade ju ingenting för mig så jag tackade inte nej till lite sällskap. Men jag behövde inte vänta till på onsdag för redan på tisdag drog vi iväg till Sunne på Bingo. Kan lova att det gick minst lika dåligt där som i måndags! Men vi hade skoj och skrattade som allra mest. Missförstånd kan vara grymt roliga!
Onsdagen kom och det blev Bingo med B igen, denna gång fick vi ändå vara nära! Skulle ha åkt med pappa och Mona hem var det tänkt men missuppfattningar ledde till att dom åkte och jag kolla film med B istället. Bestämde mig för att min bingokarriär skulle läggas på hyllan!

Torsdag var jag ute i skogen och jagade kantareller till Mona, hala jävlar! Fann ingen alls. Skorna blev jätteblöta men det gjorde inte så mycket för resten av dagen spenderades halvslumrande i soffan. Anledningen är att jag har sovit extremt dåligt flera nätter i rad nu av någon anledning. Sen kom fredag, fortfarande hade jag ingenting att göra. Pappa frågade om jag inte skulle med på Bingo och jag sa bestämt nej. Skulle ju lägga ner min Bingokarriär! Men så säger han: "Men vad ska du göra annars då?" Han hade en bra poäng där. Så när han senare frågade igen så gav jag med mig och när vi kommer fram så får jag slänga mig på tuten. Woho! Det var fan på tiden att jag fick vinna efter alla gånger jag varit på Bingo nu. haha.

Resten av helgen kommer att bli ganska lugn, har faktiskt hunnit med en del plugg nu i veckan också. Lärt mig Zone of toleranz modellen. Får väl försöka hålla tempot uppe. Tiden går ju grymt snabbt!

Nice

Det händer saker! Idag har jag varit ute i skogen och plockat blåbär så nu står det en grymt härlig blåbärspaj på bordet! Sen så ska vi grilla ikväll också. Mums!
Jag ser verkligen fram emot mycket just nu. Men där emellan finns en gråskala då syrran åker till Örebro. Vad ska jag då göra? Det är hemskt vad mycket man förlitar sig på syss nu när man annars inte har någon att umgås med direkt. Som när hon skulle vara chaffis till Malung, då stod jag där och sparkade i marken och undrade vad jag skulle hitta på alldeles själv och övergiven...? Men så kom pappa till min räddning och bjöd med mig på Bingo! Min hjälte. hehe. Men det var riktigt nice faktiskt.

Sen i torsdags kom faster hem till oss och hade med sig kusinen och hennes kille. Så vi satt där och grggade och snackade som bara Aurénsläkten kan! Jag hade en väldig disskution med Kusinen kille, J, men exakt vad det handlade om kan jag faktiskt inte säga att jag minns. Men det är som alltid, jag brukar inte komma ihåg allt vad man snackar om. Faster blev riktigt full också och lyckades välta ned den ena stolen ute på altanen. haha. Det var så komiskt! En riktigt härlig kväll måste jag säga. Som följdes nästa dag av att kusin och J kom själva så vi satt och spelade kort och "med andra ord", även det väldigt trevligt men shit vad tien flyger iväg när man har roligt!

Jaja

Fullt ös senaste dagarna. Massa bus med kusinbarnen och promenerande med hundar både våra och kusinens. Sen idag har jag målat en del av huset också, jag lyckas aldrig komma över min skräck för stegar däremot. Jag försökte ställa mig längst upp på en stege med en pensel i ena handen och en hink färg i andra. Det fungerade inte alls, ju mer man spänner sig ju vingligare blir det tydligen. Slutade med att pappa fick ta det översta så gjorde jag den nedre halvan. Tyckte jag var väldigt bra!

Veckorna verkar för tillfället rusa fram... Sega Juni är över och Juli hoppar fram allt snabbare. Jag har hittils längtat till morgondagen men nu verkar det bara bli en helt vanlig hemmakväll. Tråkigt värre! Händer väl inte så mycket för tillfället så man får ursäkta den tråkiga läsningen. hehe. Hoppas ni har en lite mer spännande sommar än jag.

Jiiihaa!

Fan nu ser jag verkligen fram emot slutet på denna månad! Jag lovar veckorna fram tills dess kommer flyga fram och sen kommer sommaren vara över helt plötsligt. Nej det där med att den ska vara över vill jag inte tänka på men tiden går snabbare än vad man tror. Kanske visa dagar känns riktig långa och sega men sen helt plötsligt så märker man att tiden har faktiskt flugit iväg. Shit. Usch. Nej inte tänka så nu! Finns gott om tid att njuta och om vattenfallet ute kunde ge sig någon gång. Det måste väl ha ett slut? Tor där uppe bland molnen kan sluta gråta och stänga av kranen nu tycker jag för de sista veckorna i Juli vill jag ha massa sol och chill. Håller ni med?

Gött som fan!
Saknar alla mina Örebro friends <3

vaken

Det känns osm om jag tillslut vaknade ur min trans... jo jag är vaken igen. Ikväll har jag varit riktigt duktig, jag har dammsugit, bytt sängkkäder, tvättat och pluggat. Javisst jag har även pluggat, det går sakta men säkert frammåt och det känns bra. Börjar äntligen känna att jag kan om jag vill. Men nu sitter jag själv hemma och har lite småtråkigt. Det är inte så mycket som man kan hitta på om man är pank men det tråkigaste är att vissa inte ens kan fråga. Man kan undra om det är mig eller "den" det är fel på. Jag tror på den. Sen har jag inte nummer till så många hagforsgirls kvar längre så om någon läser detta så hör gärna av er!

Annars idag har jag varit och busat med mina kusinbarn. Tror jag blev lite döv på ena örat på kuppen och kan lova jag blev svett redan efter en timme. haha. Jag är glad att jag inte har några på heltid!

Som i trans

Usch... I söndags åkte jag hem till Hagfors från Örebro. Idag, onsdag, är jag redan uttråkad till max! Jag vet inte vad det har blivit av mig, fram till söndag spelade det inte så stor roll om jag inte hade något att göra en dag. Kanske det beror på regnet och åskan och oförmågan att kunna vara ute och njuta av sol.
Att lägga mig och läsa, bara det, är dead boooring! Trots att det var en bra bok jag läste. Samma sak gäller tv och film. Känner mig inte riktigt närvarande på något sätt. Man kan bäst beskriva mina dagar som att jag går i trans. Börjar känna mig som en börda här hemma, kanske som ett husdjur som bara äter och sover? Jag känner mig inte rolig alls. Kanske det är brist på sömn?! Ja mina nätter är otroligt oroliga, ibland undrar jag om jag ens sover något alls. Jag drömmer en massa och har för det mesta bara en person i huvudet som jag inte alls vill ha där.
Men utan saker att göra lämnas man ofta åt sina tankar och fantasi så jag vill göra något... Jag vill träna, jag vill göra något kul, jag vill ha lite action! Rädda mig?! Någon? Kanske man skulle lägga sig ner ute och njuta av regnet i stället. Det är faktiskt en lockande tanke, jag gillar ju regn. Men att bli blöt och förkyld är inget jag prioriterar för tillfället.

Väck mig när det händer någonting!

4 dagar

Det har varit fyra fullspäckade dagar nu ett tag och jag är ännu mer pank.

I onsdags åkte jag till Karlstad för att festa med Mr.P och hans kusin. Det var riktigt skoj om man bortser från bulorna jag lyckades skaffa mig i huvet. Men så går det med dålig balans och klättrande på staket som har stenar runtomkring. Det var en grymt trevlig kväll och det var nice att umgås med folk man inte sett på länge. Kvällen slutade verkligen på topp men efter ett samtal tidigt på morgonen så kändes det inte lika toppen längre.

Torsdag tog jag mig från Karlstad till Örebro. Mötte upp syrran och Rob och vi åkte och badade. Mys! Sen på kvällen drog vi till stadsparken och satt där och umgicks. Drack lite och spelade kort med en polare till Rob. Det sprang runt en massa igelkottar och jag kunde inte låta bli att försöka mata dom med jordgubbar. Dom ville inte ha!

Snart kom fredag och Syss och Rob lämnade mig ensam i Örebro, så jag tog tillfället i akt och drog iväg på fest med Nidia, KD och Sjöberg. det var grymt nice! Vissa blev lite väl fulla och visade återigen upp sitt "triangeldrama" nu med nya personer inblandade. hehe. Vad ska man säga? Fick en ny bula då jag klättrade ut från Sjöbergs fönster och slog i huvudet i balkongen ovan. men det var inte värre än KD som vinglade in i balkongen från sidan. haha. På väg hem träffade jag och Nidia på massa Hagforspeople som var i Örebro och hälsade på. Det var lite oväntat.

Lördag var det dags igen, vaknade med en smärre baksmälla och kände inte alls för att ta till flaskan igen. Men klockan tolv befann jag mig i vanen som jag skulle tillbringa dagen i tillsammans med tio andra personer och ner slank alkoholen. Det började bra, många nya ansikten och det var riktigt kul. Så var vi framme i Värsterås på Power Meet, massa folk, massa bilar! Bland annat en lastbil med badbalja, ett par killar i kalsonger som gillade att visa upp sina privata delar, sitta på taket till vanen och hänga som mest och jag drack faktiskt öl! Det är något som inte händer så ofta.
Men efter ett par timmar störtdök mitt humör. Jag orkade inte mer. Två systrar som var med oss och åkte hade tydligen glömt det faktum att de båda hade pojkvänner. Dom klängde och hånglade som allra mest med olika personer sen försvann dom i vimlet utan att ta med sig sina mobiltelefoner. Detta resulterade i att vi fick åka runt och leta efter dom! Öl och vin spildes ut lite överallt även över mig och jag fick oväntat en rak höger på läppen av olyckshändelse. Shit happens när det är alkohol inblandat som sagt men jag kände mig nästan helt nykter och var inte alls på humör så vad jag annars skulle ha struntat i kändes inte alls kul!
När vi kom hem runt ettiden inatt störtade jag i sängen och njöt!

RSS 2.0