Ork!

Spänd i varenda muskel i kroppen, huvudvärk och allmänt trött på allt. Att ligga i sängen och sova med kudden i några dar skulle inte vara fel men ändå måste man stå där och möta skolböckerna och alla tal man egentligen inte kan klara själv fast man hänger med på lektionen. Jag måste verkligen klara den här tentan! Vet inte om jag kommer ha ork att fortsätta annars. Eller det har jag säkert men känns inte som det just nu. Vet att jag kan om jag verkligen lägger ner mig, det är just det som gör att jag blir arg. Vart är min vilja?
Men "put on a happy face" som E brukar säga, ingen ide att hänga läpp. Allt ordnar sig tillslut.

Dagen

Så hemskt tråkigt att gå på föreläsningar igen... ogillar läraren. Visst han brinner för sitt ämne och det han gör och jag betvivlar inte för en sekund hans kunskaper men stackaren kan inte lära ut! Jag sitter och klottrar medan han pratar och det enda jag hör är en eller två meningar på varje ny sidan han visar. Man orkar inte höra på hans svammel och när han ändrar sig hela tiden. "Blahi blaha, bla bla bla bla, blah!" = bra beskrivning av vad han säger.

Vi hade tänkt börja med grupparbetet idag också, vi kom så långt att vi valde artikel och disskuterade lite vad vi egentligen skulle göra. Det lät väldigt lätt när Polisen sa det och Chillen verkade vara med på allt han sa men fick veta sedan att så var inte riktigt fallet. haha. Vi satt kanske tio minuter sen åkte jag och Chillen in till stan en sväng och kollade. Fixade skivor till mig och vi letade en vit sjal också. Fanns verkligen ingen vit någonstans!

Sedan ikväll blir det bio med E och Persson. Ska kolla på Sweeny Todd. Såg en förhandstitt på filmen för ett tag sedan och fick höra Depp sjunga men vet ej vad man ska tycka om hans sångröst. Inte jätte bra men han sjunger bättre än vad man kan tro. SKa bli en intressant film.

Back in Öret igen

Kom att tänka på en sak när vi åkte tillbaka till Örebro imorse... på bilen som trängde mig när vi åkte till Värmland sist. Jäkla bilförare det finns alltså, kan inte ta en omkörning på en lååång raksträcka. Man blir lite lätt vred på sådant.

Dagen har varit ganska fullproppad. ar så skönt att tillslut efter tolv timmar komma hem till lägenheten och pusta ut. Gick nämligen upp i morse klockan sex, åkte till Örebro och mötte upp dom andra på Bryggan för att ha möte. Vi snackade mest om temafesten på fredag och sedan började vi städa. Röjde ur bastun, duchen och allt bakom baren. Fick undan stora datan och massa onödiga sladdar.
Sedan iväg och slänga använd fritösolja. Inte det lättaste när man hade dåliga vägbeskrivningar, dumpar dunkarna på nå ställe i ren frustration och sedan till på köpet blir blinkad på för att vi skulle flytta oss när vi stod precis där vi skulle.
Handla, först IKEA där Mrtn så snällt bjöd oss tjejer på glass och sedan på Willys. Det var grymt kul och flummigt! Tror nog dessutom att Mrtn hade roligare än han visade just då trots allt. Vem vill inte vara på shopping med fyra tjejer? hehe.
Tillbaka till Bryggan och skura, rigga upp nya lampor m.m. Bryggan blev riktigt fin! Stor skillnad bakom disken kan jag lova. Härligt värre! Klockan var då runt fyra när vi var klara och efter det åkte jag, Persson och E på lite privat matvaruhandel.

Så lite hektisk dag kanske, kom hem runt sex tiden och satte mig och åt mat. Tack för färdiglagad mat! Tror inte jag hade orkat vänta på att någon mat skulle bli klar. hehe.

Bio

Var på premiären av filmen Jumper igår... Den var faktiskt bra, hade inga större uppfattningar av hur den skulle vara så det höjde betyget vesentligt. Kanske lite besviken på slutet men egentligen, hur ska en film sluta för att vi ska vara nöjda? Är det inte bäst att den slutar så att ens egen fantasi får spira? Egentligen blir man bara mest irriterad då men samtidigt så vill man inte heller ha ett slut som visar exakt hur allt gick...
Ja ja, hur som helst så varden bra. Hur fint som helst att sitta i biostolen och mysa. Synd bara att det finns pratkvarnar och allmänt störande personer som man sitter och retar sig på. Plus att om man har tur så får man mot all förmodan ett huvud mitt i bilden. Borde vara en längdgräns. haha.


Till Parken

Men dra på trissor! Det blir utgång på Lördag ändå... Det ska bli riktigt kul! Ingen av oss kommer att ha speciellt mycket pengar men vi kan slänga bort allt på lördag för på måndag rullar det in nya sifror på kontot. Så länge sedan jag var ute i Hagfors, tror det var på min student faktiskt. Så jag hoppas så innerligt att det kommer att bli en kul kväll! Måste bli... och att roliga folk är där.

Längtar längtar tills imorgon!

Typiskt

Fick igår veta att Mertah skulle ha 20års fest på Fredag... Förstår inte riktigt hur men jag fick för mig att det var på Lördag och hade därför planerat att åka till Mic torsdag till lördag. Valet och kvalet, hur jag än väljde så skulle en bli sviken. Har hur som helst valt Mic, bio och mys lockar allra mest just nu. Sorry!

Dags att börja läsa lite Microekonomi nu också. Måste läsa dom 9 första kapitlen som jag lovat mig själv. Annars kommer jag aldrig börja förstå. Jag har ju redan läst dom sex första kapitlen men ska läsa dom en gång till, på svenska till och med! Hoppas på att man förstår bättre då. Det är värt ett försök, kan ju inte bli sämre. Måste börja lära mig formlerna... det är nog det svåraste av allt. Så många och krångliga! Men nej det äringa formler enligt föreläsaren, det är ju deffinitioner! Nej så dumt av mig att inte förstå det!

blahi blaha

Så är jag hemma i Hagfors igen... känns som om det är något som fattas. Plus har kommit på att jag inte riktigt vet vad jag ska göra här i en vecka. haha. Men antar det ger mig mer tid att ägna till plugg. Saknar mina girlies i Örebro, fick aldrig följa med dom ut i fredags då jag var tvungen att jobba. Det var riktigt kul att jobba då iofs men hade hellre varit med dom.

Det blev aldrig att jag kom iväg till 20års festen igår heller. Runt melodifestivalröstningen så fick jag världens, kramp?, i magen och kunde inte röra mig. När det väl släppt så kände jag bara att jag inte orkade, trött och sliten somnade jag i soffan till en dålig svensk film. Lite skönt. Fick sova ut nu efter att ha sovit så dåligt flera nätter i rad.

Ja allt detta hade ju ingenting med någo att göra, tappade tråden där på vad jag ville skriva. Så då avslutar vi det lika abrupt genom att säga...

Biltvätt & förträngd tenta

Igår förutom att slappa i sofforna på uni och strunta i plugga så var jag med Persson till biltvätten. Vi hade det riktigt mysigt i bilen och det enda som fattades var gott att äta och varm choklad. haha. då hade det varit riktigt mys! Sedan åkt vi in i biltvätten som förövrigt var som en karusell, ida satt där med biljetten i hand och sedan körde vi in. Jäklar vad det snurrade, sprutade vatten och skum. Man blir glad av att åka biltvätt kan jag lova! Blev nästan åksjuk till på köpet för kändes som om bilen rörde sig. Rolig kväll på biltvätten helt enkelt.

Och sen var det tentan då som skulel skrivas idag... vadå tenta? Ingen minne av att jag gjort tenta. Förträngd! Gissa er till resten.

Valentin!

Ja nu är det Alla Hjärtans Dag också... dagen ska spenderas i sällskap med Chillen och Persson och böckerna såklart. Vi får fira oss själva med varandras sällskap helt enkelt. Lite trött just nu men det här ska nog gå. Blev inte många timmars sömn inatt, var på efterfest hos E och det var röj! haha. Solbrillor på, Madagaskar på Tv, kokade massa pasta och stekte köttbullar, vin i glasen. Chillen hällde i massa Dolmio i vår pasta och köttbullegryta som vi alla åt ur med en sked och allt blev jättestarkt. Sedan kom dumma samtal och kommentarer också... haha. Vi hade grymt kul ändå och just som vi skulle gå så kommer Sekuritas och säger det hade klagats på att vi har varit för högljudda. Vadå högljudda? Vi var inte värre än någon annan varit. På väg till bussen kom vi på att det skulle bli svårt för vissa att vakna på morgonen så ska snart dit nu och väcka och äta frukost innan föreläsningen.

Igår var det ju sittning och det var verkligen roligt, före och efter. Lite mer nyktert för min del än min nollesittning men det var inte så frivilligt heller, verkade inte vilja ta så mycket. Blev för mycket sött där ett tag också och vinet smakade blä så det enda som var kvar att välja på var vatten och öl. Jag valde vatten. Duktig! Mycket dansa och drog från Strömpis ganska tidigt ändå. Lika bra nästan, hångelkungen var lite väl jobbig.
Btw hur många nollor kom på vår förfest vid Mats? Just de... nada! Men DG kom till sittningen ändå.

Vårvibbar!

Vaknade imorse hur pigg och glad som helst... rummet var ljust och upplyst av solen och det kändes verkligen som sommar! Älskar känslan av våren, man blir som kär i ingenting eller någonting. Vårvibbarna börjar vakna till liv. Dom bistra vinterdagarna har övegått till sol och, trots inte mycket, värme. Man kan nog vänta sig att det kommer skifta snart igen men fram tills dess ska jag njuta. Tänkte ta en promenad till skolan idag bara för sakens skull. Plus att man sparar pengar. hehe. Så det är ju inte fel alls. Härligt härligt!

Resten av dagen däremot kommer vara hektisk. Föreläsnings nart sedan efter det plugg och försöka få i sig mat. hem och göra sig klar och komma till E så snabbt som bara möjligt för att förfesta lite innan vi drar till Mtz och sedan runt halv sju till Strömpis för sittningen. Hoppas det blir en bra kväll! Kanske det morgon blir bio också. Hoppas på det gör jag de! Se ya!

Back in Öret

Tillbaka i Örebro, men not for long! Svävar nämligen tillbaka till värmland på lördag och stannar där en vecka. Härligt. Ska beställa mat av pappi, älskar hans mos! Missade den i söndags då jag följde med Mic hem istället. Underbara söta Mic! hehe. Var inte alls nådigt att vakna halv sju i morse med han brevid och veta att man var tvungen att gå upp och åka ifrån. Måste sova själv nu efter att ha sovit intill Mic och/eller min vovve varje dag sedan torsdag. Det blir att kännas lite tomt. men inte allt är fy skam med att vara tillbaka... vädret är fantastiskt skönt! Solen skiner och det är vårvibbar. Hemma i hagfors var det vinter, här är det vår. Det är skillnad!

Men tentan skjuts inte upp, ska iväg och plugga nu snart igen och fylla mitt huvud med kunskap. Blaah! Förstår inte riktigt hur jag ska klara tentan på fredag. Suck! Får en lite brejk på onsdag då det är gasque på strömpis. Man kan hoppas på rolig avslappnad kväll men om det blir väldig fest så skiter sig allt plugg på torsdag. Så man måste passa sig där! Tror nog att torsdagen kommer att behövas...

Fullt hus

Dags för middag med familj... faster och pojkvännen är hemma från England och hälsar på nu under rallyt och självklart ska dom ut med skotern och latja lite pappi och L. Undertiden sitter hönsen inne i huset och kacklar. Själv har jag inte hunnit åka någon skoter än. Visst har jag velat men inte orkat så får skylla mig själv. Gillar inte min hals just nu som gör det svårt att sova på nätterna vilket gör mig trötter. Men imorgon kommer Mic hit, kanske det går lättare att sova i hans varma famn. Då får min prinsessa Aidi sova hos pappi istället.

Börjar bli trött på att betraktas som någon privatchafför så fort jag kommer hem från Örebro. Man tycker det skulle komma sms som: "ska vi hitta på något?" Istället får jag förfrågningar, kan du skjutsa hit och dit, hämta mig där eller vara fyllechaffis. Varför inte fråga om jag vill med istället? NÖJD! Ska väl inte behöva bli tagen för givet!

Kan somna med gott samvete

Idag har jag varit riktigt flitig... Först lektion, sedan plugg i några timmar, inventerat och skickat order, tränat och snart ska jag även läsa inför föreläsningen imorgon. Fullpackad dag från 10 imorse till sena kvällen.man kan inte annat än att känna sig lite duktig. Värre är ändå att jag tror jag börjar bli förkyld, torrhosta och snuvig. Blä! Man vill helst slippa sådant. iofs har det varit på lur ganska länge så skulle inte förvåna mig om det bara försvann utan att bryta ut.

Har även nu fått veta att jag har tenta mellan 14-19 den 28 Mars. Vilket förmodligen innebär No Birthdayparty för mig den dagen hemma i Värmland. Fan! Det vore då om vi tog lördag men ja, vi får väl se vad som händer. ATTANS!

Tisdag

Kan bara inte skaka av mig känslan av att jag sett min nya roomie någonstans förut. Det bara ligger och gnager som om jag verkligen borde vet det. Det är som när man får en låt i huvudet och inte kan komma på vad den heter eller vem som gjort den, inte ens vart man hört den förut. Men det brukar släppa tillslut så det är väl bara att vänta eller försöka skaka det av sig.

Härligt härligt... ännu en dag närmare rallyt och Värmland. Blir mycket värmland nu snart. Först nu under helgen sedan kommer vi tillbaka nästa helg och stannar en vecka. Sweeet! Men vidare mycket vila får det inte bli, plugga plugga. Hoppas hoppas det ligger mycket snö på marken så vi får ta skotern upp i skogarna. Skulle bli så glad då! Det vore så kul... kan fortfarande inte bestämma mig för om jag ska ut till Rallybalen eller inte. Känns inte så lockande, vill hellre sitta hemma och "hålla mamma och pappas hand" som Persson så snällt uttryckte det. Skulle också vilja till Mic men nu är det familjetid som gäller. Gått lång tid sedan jag träffade alla där hemma.

Fina dagar

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev sist och mycket har hänt... Skulle lätt kunna ut flera sidor om Mic och hans goda matlagning, Mics roomie och hans Lisa, sjukhusbesök, återseendet av goda vänner, planer framöver och min duktiga syster. Men tar bara några urval så får vi se vart det slutar... Men vill ni läsa något roligt hoppa till sista delen.
Sitter just nu med bläck från min skrivare full händerna efter att ha bråkat med den och lyssnar till ljudet av min nya lägenhetskompis som håller på att flytta in. Hon verkar väldigt positiv och glad så det är ju bra.

Sedan i Onsdags har jag varit hos Mic, sett hans lägenhet och blivit lite bortskämd. hehe. Han kan allt om han vill... så underbart söt! Men bara för att jag varit där blev det lite plugg ändå, mindre kul var att jag kuggade "det komplexa företaget" men det var ju väntat så ingen större överraskning inte. Så imorgon bli dett plugg till omtentan den 15:e också. Lite mindre än två veckor bort. Usch!
Var ju även till sjukhuset på torsdag. Fick där konstaterat att jag inte behövde några rör och att jag hör dåligt på ena örat beror på undertryck. Ja kul att få det konstaterar ändå men kul det ska se ut när jag måste gå och blåsa hela tiden för att få trumhinnan att mjuka upp sig och vibrera igen.

Igår firade vi även Karro som fyllt 20år. var så kul att komma dit och träffa gamla vänner och prata minnen. Vi höll till mest i köket och det var där allt hände. haha. Jag och L satt i soffan och år popcorn. Det var riktigt gott! Men trots att det var kul så var det snäppet bättre när jag och Mic kom hem till honom och fick krypa under täcket och mysa. Men det är det väl alltid när man just varit ute och gått i kylan.

Fick även veta att syster inte kom med i Rallybrudar trots allt. För många färger i håret tydligen och det kan man ju iofs förstå. Men något som var riktigt kul att höra var att hon, som inte är så stor, gav en kille en rak höger när hon var ute. haha. Go syster! Vakterna hade tydligen kommit innan hon han gå till anfall igen. Vafan att ge sig på andra bara för att man är sur, då menar jag killen inte syrran. Undrar hur han ska förklara vart han fått sin blåtira ifrån. HaHa! Så Klockrent!

RSS 2.0