Har hittat tillbaka

Jag visste det när jag gick till gymmet, det var ett dumt drag att välja pilates. Jag gick in i gymmet och värmde upp på löpbandet och gick sedan till pilates passet. FAN vad jag ogillar att dom ska byta instruktörer! Step-up var så skoj innan, pilates var skoj innan. Nu sög det. Men trots detta nederlag så kändes det bra, jag har hittat tillbaka till gymmet och imorgon är det gymmet och styrketräning som gäller tillsammans med Nidia! Nu kör vi!

Klantdag- det är inte meningen

Måndag är ingen bra dag... förra inlägget kan vi stryka tror jag. hehe. Började med att jag glömde grädden, gick iväg till Coop och där var ett fyllo och rumserade och letade feter sina två öl som personalen "stulit". Jag kom till kassan efter att ha blivit jagad av en sur tant genom hela affären typ och väl där så höll dom på att köra ut fyllot och se... han hittade sina två öl i dörren. Nöjt gick han ut utan ett ord. Jag gick till gymmet, omväg pga fyllot, för att anmäla mig till ett träningspass ikväll, men det var inställt. Fuck! Var inte så taggad på att träna längre.
Gick hem, börjar fixa för min potatisgratäng och njuter av att det går så lätt att göra skivor av potatisen med rivaren jag fått av mamma. Så lägger jag undan saken jag höll fast potatisen med medan jag rev och det borde jag inte gjort, på bara någon sekund så var en del av min nagel borta. Det började blöda och jag började skratta. Finns det någon som är duktig på att klanta så är det jag! Tur var så tog det bara en del av nageln och inte mitt finger, som tur var så tog det inte hela nageln utan bara en bit. Så tur i oturen men inte känns det så bra för det, svider och skit. Lite jobbigt att skriva på tangenterna.

Så med detta vill jag ha sagt en sak: Det är inte meningen att jag ska börja om idag och träna m.m det får bli imorgon!

Måndag

Måndag och ledig... det är så tråkigt att sitta hemma på dagarna då man är ledig. Man måste ju ha något att göra. Så jag drog in till stan och bytte ett klädesplagg jag köpt samt fixa träningsbyxor i ett försök att få upp motivationen för träningen igen. Det funkade! Visst motivation har jag haft men en del av kroppen har sagt nej så har det blivit nej också... men det ska det bli ändring på ikväll. Jag ska inte lyssna på kroppen mer utan huvudet. Och huvudet vill iväg och testa byxorna. hehe. Dessutom tror jag kroppen skulle tycka det var rejälvt nice att röra på sig ordentligt igen, så det är nu det gäller!

Jag var in och matvaruhandlade lite också... men glömde matlagningsgrädde. Hade tänkt skämma bort mig lite genom att göra fläskfile och potatisgratäng ikväll. Men jag glömde grädde, så nu är frågan om jag ska bege mig för att köpa grädde eller köra på strips? dilemma dilemma.

Tiem to start all over again

21 years old

Tackar för en asbra kväll vänner!
Ni förgyllde min 21års dag!


Jag diggade min klubba!


Lite serious bilder togs också...


Kika i klubban var skoj.


Asgarv till denna bild. hahaha.


Kalas!

(Emma och Nidia också såklart! Fann ingen härlig kalasbild på er)

Busy Busy

En hektisk dag, kan tillslut chilla. Det är värst vad mycket saker man får för sig att man ska fixa när man hade tänkt plugga. Har idag gjort stan, handlat matvaror, tvättat, lagat pangmiddag, bytt sängkläder och börja städa för det kommer jag inte hinna göra inför fredag annars. Som sagt, morgondagen ska ägnas åt: tenta! Woho!
Nu ska jag läsa lite till imorgon och fortsätta hålla koll på målservicen, Skellefteå spräckte nollan tilllslut. HV71 däremot övverraskade, dom låg under i första perioden och tog igen två mål i andra. Nu har dom hittils hunnit göra fyra mål till i tredje. Man kan undra vad Frölunda pysslar med?

Mästerkock

Fan vad jag är bra ibland... har nu slängt ihop en sjuhelsikes god middag. Var tvungen att utnyttja älgfärsen jag fick av pappsen så detta blev det: Älgbiffar med potatis och grönpepparsås. Mums!
Biffarna blev asbra och såsen likaså. Potatis kan man väl aldrig misslyckas med? Så jag har en känsla av att jag kommer njuta av min mat så snart jag sätter mig för att äta. Man blir ju lite stolt över sig sj'älv när man lyckas med något man annars inte gjort. Matlåda till imorgon blev det också och så måste jag ju bjuda syrran när hon kommer så hon får se vad jag har avancerat inom matlagningskonsten. hehe. Asbra!

Fredagen ser allt ljusare ut... Självklart kommer det bli en bra kväll. Vad annars med vänner som mina!

Soon 21

Min Birthday närmar sig. Tyckte det var lite kul att jag och Mr.P fyller år nästan samtidigt, han imorgon och jag på Fredag. En annan rolig sak är att syster kommer imorgon kväll så jag vaknar inte själv på fredag. Får köpa tårta och packa in så jag får öppna på morgonen och dela med syss. hehe. Jag måste ju ha något paket! Har ju redan öppnat alla när jag var i Hagfors sist.

Jag såg verkligen fram emot fest på fredag men nu så har förväntningarna sjunkit till botten. Jag vet inte varför men nog fan så är jag inte taggad längre. Men som sagt det är inte fredag än och även om det bara skulle bli Maryy, Nidia, MB, Chillen och jag tror jag det kommer att bli kul. Det är ingen idé att hoppas för mycket eller planera för mycket, det blir aldrig som man tänkt sig ändå.

Strax så bär det va till stan för att göra lite ärenden. Måste bland annat fixa en bläckpatron så jag kan skriva ut min tenta. Sen behöver jag handla mat också. Känner redan hur kassarna tynger ner mig.

Bakismåndag

Klubbfesten var grym! God mat, mycket dricka och roliga historier från dom nya Klubbmedlemmarna. haha. Tiden gick väldigt snabbt där med shottande och snackande. Vissa blev fullare än andra och det är ju något som alltid händer. MB följde med E hem sen var typ alla borta helt plötsligt. Satt och snackade en stund till sen drog vi oss hemåt. Hemma runt fyra kanske, vaknade med världens bakfylla. Usch! Tog mig tillslut upp ur sängen vid två tiden för att jag skulle ner till Uni med dunkande huvud.Hem igen vid fyra och köper med en pizza på väg hem som jag knappt rör, men äta bör man ju! Sängen igen och halvsover och tittar på hockey. Färjestad regerar igen! Målisen tog rekord i att hålla nollan längst i Semifinalen. Härligt. FBK har nu vunnit 3/3 matcher mot Skellefteå, med målsiffran 14-0. Hur kan det inte vara härligt?

Fått höra att både den ena och andra som var med igår led precis samma kval. Bakfylla. Men det är ett tecken på en bra fest!

Klubbfest

Jag vaknade otaggad, började bli taggad, sen otaggad igen. Nu vet jag inte riktigt hur humöret är. Men strax till MB och starta upp innan vi går till bryggan och har på känn att partyhumöret kommer stiga. Awsome!
Ska bli spännande att se vad denna Klubbfest komemr att bjuda på!

Taggar med denna just nu:

Topphumör!

Tänk bara vad sprallig man kan bli av en dag på stan... är just nu fylld av vårkänslor, shoppingbegär och festhumör. Skulle någon ge förslaget att gå ut ikväll så skulle jag inte tveka att haka på, tvärtemot mitt humör imorse. Vad är orsaken till detta?
Härligt väder, en bio som gav härliga vibbar (Shopaholic´s bekännelser) och planer planer. Tycker att tiden kan gå! Vill ha fredag så jag fyller år, vill ha April/Maj så planer kan sättas i verket. Jag känner verkligen för att hoppa upp och ner och skratta. Varför har typ alla åkt från Örebro idag för? Så mycket som jag längtar efter just nu... så snart alla tentor och PM är förbi så ska jag bara vara. Fjärilar i magen!

H
ockey... härligt. Skellefte överkörda igen. 6-0. Jag älskar mitt lag! peppar peppar ta i träd

Tjej dag

Stan och bio med Mertah sen... kommer bli myspys!
Samtidigt så ska jag hålla tummarna för Färjestad.
Ner med Skellefte!


Moln

Bara för att jag sa det så försvann det...
Peppar Peppar Ta i Träd!

Morgonpigg

Dom senaste dagarna har jag gillat att gå upp på morgonen... solen lyser ju så inbjudande och promenaderna ner till Uni lockar. Härligt!

Watchmen

Njae... inte den bästa film jag sett. Satt större delen av filmen och bara väntade på att det skulle hända något. Den gick första delen i stil med detta: "19 Mars kl.19.34... vad gör han egentligen?". Sen efter kanske 1½ timme började filmen komma igång lite. Mycket naket, mycket blod och onödigt våld. Några riktigt roliga scener självklart, men inte nog för att tycka att filmen var så bra. Sen börjar slutet närma sig, spännande spännande, så blev jag ledsen för den förhistoriska vita leoparden (vill ha). Sen va det slut... bara sådär. Slutet var inte vad man hade kunnat tro att det skulle vara så det var lie skoj, men varför var vita leoparden tvungen att dö för?

Överlag så var filmen vid närmare eftertanke ganska bra. Fastän man tyckte den sög till att börja med och att det inget hände alls så knöts den ihop väldigt bra i slutet ändå. Samt att vissa scener var riktigt grymma. Kanske sevärd men ingen film som jag skulel rekommendera sådär starkt.

Ni bestämmer själva, detta är endast min åsikt.

Vårstädning

Det är grymt härligt men nystädat hem... inte bara dammsuga utan jag har gjort en hel massa. Putsat fönstren, damsugit, damtorkat, rensat på balkongen, rensat i köket, diskat och under tiden vädrade jag ur hela lägenheten. Nu lagar jag mat, matlåda för imorgon och lite nu. Kommer bli asbra.
Enda som fattas är att göra grovjobbet i badrummet men det får bli en annan dag. Städa är bra när man har tråkigt, orkade inte sitta hemma idag utan något att göra så jag fick något att göra ändå. När jag väl hade börjat så var det lika bra att fortsätta. Försökte öven boka tvättid men fanns ingen tid ledig. Kanske fler som fick samma infall som jag.

Bussfolk

Det var då jäklar så mycket snack det är på bussen... Igår när jag åkte till Örebro så fick jag höra både det ena och det andra. Visst prata gärna men hej kom och hjälp mig vad vissa inte vet hur dom ska kontrollera rösten.
I 1½ timme fick vi sitta och lyssna på en gammal politiker sitta och disskutera kollektivtrafiken med Chaffören som efter en stund där verkade lite besvärad. Alla kunde höra att han inte ville prata mer men kvinnan fortsatte att snacka, högt. Sen satt det tre mindre tjejer framför mig. Lyssnade på musik och sjöng högt, bråkade om vem som faktiskt sjöng högst och vem som såg Örebroskylten först. Det är allt skönt att vara liten bland.
Bakom mig satt det två tjejer med varsin mp3 och volymen maxad i högtalarna så man mycket väl hörde vad dom lyssnade på och en annan tjej som hade kommit på fel buss och skulle missa sin andra buss i Örebro. Men tur för henne så var vår Busschaffis snabb och vi kom fram mycket tidigare än väntat. Om han gasade för tjejens skull eller för att han ville slippa politikerkvinnan är ett olöst mysterium.

Mätt

Imorgon kommer jag nog rulla fram till bussen. Hemma hos Pappa har det bjudits på mat, fika, mat och snacks så det räckte och blev över några gånger samt att jag får ju inte lämna Hagfors utan att ha ätit något först så mera mat väntas imorgon. Pappa blev i alla fall mycket nöjd över sin födelsedagspresent så Yippie! Jag och syrran lade ner ganska mycket på den så hade han inte varit nöjd vet jag inte vad jag gjort. haha. Det är så svårt att veta vad farsgubben önskar sig till jul/födelsedag/farsdag.

Jäkla poppis har man blivit sedan man åkte från Öret också. När jag är i Öret utan något att göra är det ingen som ringer och vill umgås men nu när jag vart i Hagfors har telefonen gått varm. Okej inte riktigt. Det värsta är också att när man ändå är hemma så vill man så gärna umgås med familjen, men så drar det åt andra håll varje gång och jag känner det som om jag sviker mina vänner. Det handlar inte om att jag inte vill utan jag prioriterar päronen plus att jag dom senaste gångerna jag varit hemma vart så trött att jag inte haft ork till något alls, jag bara släpper allt och får sova. Universitetslivet sliter på en, nu menar jag inte att det är fest hela tiden utan psykisk och fysisk utmattning. I Örebro åsidosätter jag det vilket resulterar i dålig sömn men när jag väl kommer hem slappnar jag av och jag blir tröttare än trött. Min chans att vila upp mig.

Jag vet inte riktigt varför jag ens måste förklara mig...

Sötis mamma <3

Nu är jag hemma i Hagfors... väcktes av mamma imorse och hon gav mig frukost på sängen och paket. Sötis! Kan ju inte vara hemma när jag fyller år så hon passade på nu. Så satt vi och pratade en massa och hade en allmänt trevlig morgon. Efter att ha sovit dåligt flera nätter i rad hemma i Örebro så har jag återigen sovit som en prinsessa här. Underbart att få sova ut!
I eftermiddag kommer mormor och lite annat folk så blire tårta och gott gott. Imorgon ska jag fira pappa så blire mera gott. Söndag så bär det mot Örebro igen, skönt med sällskap på bussen då R ska med han också. 

Matchen i onsdags var riktigt skoj. Bilresan dit var askul och matchen också. En sådär jätte bra match var det inte men Färjestad vann! Härlig känsla när man gick ut. Jag lyckades göra misstaget jag inte ville göra, mycket dricka lite fokus på matchen. Kunde ha skippat jägern där i första pausen, utan den hade jag mått prima. Men lycka över att vi fick träffa vargen tillslut i alla fall. hehe. Bilresan hem så var det väldigt trötta folk med, men jag stöttade syrran med att hålla henne vaken genom att sjunga som fan för henne nästan hela vägen hem. Lite träningsvärk har jag lyckats dra på mig också, formodligen på grund av allt hoppande och klappande. Men Färjestad i SEMI!

Färdig!

Äntligen klar med min uppgift. Satt där en stund och ågades över att jag hade en hel A4 sida kvar att täcka men så räknar jag ord och så inser jag att jag är fan klar! Woho! Se över det lite och ändra vissa delar kanske men Yes! Slappiskväll och slappis onsdag. Wunderbart! Så nu är det att åka till systemet med Maryy och Chillen så är det hockey som gäller imorgon! Det kommer verkligen att bli kalas kul. Syss och L möter oss i Karlstad. Återigen... underbart!

Kom på att det kansk einte blir så slappis onsdag ändå, för klockan åtta imorgon ska jag befinna mig på Ikea för en arbetsintervju. Pirrigt.

Busy days

Jag har verkligen haft något att göra hela dagn idag och kommer att ha följande två dagar. Men sådant är härlig! Det håller igång sinne och kropp. Men fatta vad jag längtar till Onsdag!
Jag måste säga att jag är lite förvånad. Hade knappt sovit något i natt, håller igång hela dagen och klockan är nu sent men jag är ändå hyfsat pigg. Härlig känsla!

Idag började det med 2h föreläsning, ca 1h lunch med sällkap och snack, sedan 8h informationssökande och skrivande på en uppgift. 1/3 av arbetet klart. Pust. Jag kan bara hoppas att det inte tar lika lång tid med att sitta med uppgiften imorgon och att jag skriver klart den. Skulle vara så skönt att ha Onsdag ledig. Men har ju uppå detta en PM-uppgift som ska skrivas också och jag tror inte att den kommer att skriva sig själv. Det värsta var bara att när jag informationssökte och hittade bra material så blandade jag ihop allt och nu hittar jag inte det jag letar efter längre. Otur! Så det var en anledning till att det tagit så jäkla lång tid. Min arm fuckade lite där, min gissning: nerv i kläm. Usch, var inte skoj med sovande arm och en hand som krampade.
Men självklart var inte allt plugg idag, runt 20.30 drog jag mig till E och tillsammans med Nidia tittade vi på Superhjältarna. hihi. Gilla Jack-Jack.

Över till Onsdag för Tisdag kommer bli ungefär som idag. Först arbetsintevju med Ikea på morgonen och sedan på kvällen HOCKEY! Ska ska vara på plats och se Färjestad spöa Brynäs och ta sig vidare i kvalet mot Guldet! Shiiit va härligt! Kommer att bli en asrolig resa dit med Maryy, Chillen och MB och det kommer bli en asbra match. Hemresa mot Hagfors efter matchen och jag ska sova som en prinsessa. Glädjen var stor när jag idag fick veta att Färjestad återigen spöat Brynäs och med 4-0 till och med. Nu är gubbarna fit for fight och tar hem kvartsfinalen. Eat dust!

Trötter

Jag har haft en jäkla trött helg. Sovit till tolv har jag inte gjort på riktigt länge. Men kanske behövs ibland? Känns bara som att jag sover bort halva dagen. Suck. Plus att jag somnar senare på kvällen. Lördag var jag som en sömngångare, visst var jag vaken men inte riktigt. Tackade nej till en kväll med sällskap också, inte likt mig men frusen fastnade jag under en filt i soffan. Det enda intressanta som hände var det mess av en lite full Mr.P som jag fick, han är allt riktigt jäkla go ibland. Men åka till Karlstad klockan tio på kvällen? Nja. Går det ens bussar då?

En lök aka palm

En kväll bakom baren på Bryggan. Det händer mycket på Bryggan nu för tiden, men det brukar också lösa sig till det bästa. Fick in palmer i lokalen av någon anledning som var att vi skulle ha sommartema. Saken var bara den att den ena palmen såg ut som en lök. Men lite skoj var det ändå! En hippie kom på besök också, men eftersom han inte visste vad en sesamit var så var vi tvugna att be honom gå. Skum kille. Lite tråkigheter men det bevisade kanske att jag gjorde rätt val? Usch. Gillar inte att neka vänner.

Men det kom in en rolig snubbe där i slutet:
"Titta upp i palmen samtidigt som mig och så säger vi tillsammans: en dag!" Med detta menade han att en dag så skulle det komma något vettigt ur hans mun. Jag fattade noll av vad han snackade om. Han sa mycket men det var ren rappakalja! haha. Så jo... hans en dag kanske hade någon mening. Sen skulle han visa mig sin mobil och kastade fram armen vilket resulterade i att hans hand hamnade kanske 1dm från mitt ansikte. Bra där! Tog ett steg mot MB som backade ett steg. "Titta! Detta måste betyda att jag är lite BadBoy idag! Det måste jag ta vara på."  kan tillägga att detta sades med ett stort leende och med en röst som på ett stolt barn. haha. Skön typ!

Annars idag så har jag inte varit hemma sedan nio imorse. Vad har jag gjort? Föreläsning, läst, utbytesmöte, lunchat med Mertah. Så en ganska chill dag. Men trött. Så nu 17 timmar sedan jag gick hemifrån... SOVA!

Mys

Igår blev det icke som tänkt... återigen. Efter många om och men så begav jag mig ner mot Bryggan. Men först mötte jag upp Nidia och gick och köpte en tårta till Ekström. Tre veckor för sent men bättre sent än aldrig. Sen så skulle jag absolut inte dricka något... men det gick inte så bra de heller. Så kvällen bjöd på tårta, gott sällskap, GitarHero, chips och massa mys. Sådant är inte fy skam alltid!

Tom mage = dåligt

Det är alltid lika roligt när saker och ting inte går som dom ska... På Bryggan kan det hända lite titt som tätt och när det då kryper fram en vred Klubbmästare så får man se till att ducka eller åtminstonde hoppas att hans humör inte vänder sig mot en själv för det är inte roligt när han haglar arga ord.

Idag träffades vi på Bryggan för att kolla igenom vad som behövde handlas, förhoppningsvis skulle vi inte behöva handla idag utan senare under veckan. Vilken tabbe! Jag går igenom kylskåp och frys och märker att alla burgare är upptinade och förstörda. Jag ropade på Enock som stod och lekte med Bryggans nya Guitar Hero spel. Nu var hans dåliga humör ett faktum då han hade annat att göra och egentligen inte hade tid att handla nytt. Men vad skulle vi göra? En Brygga utan käk är inget positivt.
Nu stack alla småproblem i honom och han blev nöjd på allt och alla. Men som tur var inte på mig. Det var bara för oss att dra iväg och handla det som behövdes, stressat och utan pengar på kontot. Men det lyckades ordna sig och efter lite snack så lugnades också hans nerver. Killen hade ju för fan inte ätit på hela dagen, såklart att han blev vred! Så snart vi kom till bryggan kilade jag in och satte på stekbordet, inom kort hade han en dubbelburgare i handen och verkade snart ännu gladare. Tänk vad lite mat i magen kan göra!

Stök

Idag har det hunnit hända en hel del. Började med Universitetet där vi satt och spånade på grupparbetet. Sedan bar det iväg till Ikea och observera Kulturen. En hel del roliga kort togs... på Ikea känner man sig som hemma. Sen käkade vi där och shoppade lite smått när vi ändå var i farten.

När jag väl var hemma var det att bege sig iväg igen, jag var bara in en snabbis och spanade på vad jag behövde köpa hem, denna gång med Mertah. Först till Stadium Outlet och jag fyndade en tröja vars ursprungspris var 600:- Lite ledsen blev jag sedan över att inte byxorna som hörde till fanns i min storlek. Alla var för stora!
Vidare till Maxi och handla mat och böcker på rean. Jag borde ha köpt synonym ordboken. Nyttan av att ha den visade sig genast då jag skulle komma på titeln till detta inlägg. Men jag är nöjd med den Engelska ordbok som jag hittade ändå.

Kom hem, packa upp matvarorna och så började jag baka. Ska bli härligt att smaka när det är klart! Kom på att jag aldrig riktigt bakat här i Örebro, till mig själv dvs. Jag kom att tänka på våra tårtor som vi har gjort, ingen blev speciellt lyckad men alla var vackert bakade med massa kärlek och smakade gott!

Hagfors = Sova

Jag blir verkligen astrött när jag är hemma i Hagfors. Sover som aldrig förr. Förmodligen slappnar jag av på ett sätt jag inte klarar här i Örebro. Så vad har jag gjort i helgen? Sovit.
Fast var iväg och firade Kusinen och Björkner också. Ätit massa tårta. Skönt att se så många bekanta ansikten men var många som inte var där som jag mer än gärna hade sett. Kanske hade tagit bort spänningen som låg i luften. Det var inte som förr, men vad kan man förvänta sig när jag varit hemifrån i över 1½ år och inte umgåtts med dom på två. Sådant som händer helt enkelt.

Spanade en hel del på nätet och läste om Swansea, jag är mer taggad än förut att åka. Men också mer nervös, jag har tackat ja. Så nu är det bara att vänta och ordna innan jag ska iväg. Awsome!

Känner mig otroligt taggad på att leta sommarjobb, jag har redan sökt på en hel del ställen och vill ge mig ut i djungeln och leta flera. Jag hoppas ju att jag får ett sommarjobb som ger bra betalt och som jag kan ha stor nytta av som referens till ämnet jag läser. Men just nu vill jag göra vad som helst, jag vill jobba! Cant wait until it´s summer.

RSS 2.0