Ohboy

Snart bär det av till Värmland... om rättare sagt 1½ timme. Men jag har inte packat en enda pryl än. Men det löser sig.

Igår var en riktigt skum dag. Gick upp tidigt, inte helt tillnyktrad kanske. Till Uni och känna sig duktig med PM-arbetet. Få samtal om arbetsintervjun jag skulle ha vart på och den blir inställd. Så jag åker hem och somnar i sängen. Ställer för säkerhets skull klockan på 15.40 så att jag ska vakna i tid till att jag ska tvätta klockan fyra.
Det är här det börjar bli skumt. Vaknar helt omtöcknad av klockan, vet inte varför jag ska gå upp? Tankar om att jag måste iväg och faddra för dom internationella nollorna far genom huvudet, eller var det grupparbetet jag skulle iväg och göra? Vad det än är så vet jag att jag måste gå upp och ta mig ut!

Istället somnar jag om, eller somnar jag om? Vaknar igen och samma tankar flyger runt i huvet... faddra, nollor, pm, fest? Jag måste gå upp och ut! Så lyckas det klarna i huvudet och jag kommer på att jag ska tvätta. Kollar klockan, 16.10. Snabbt plockar jag ihop alla saker och beger mig ner i tvättstugan men kommer inte in i tvättrummet. Jag bokar om tiden och kommer in. Går upp till mig och tittar på klockan igen. Shit! Jag hade somnat om, och sovit en timme till. Klockan var alltså 17.10 då jag tittade på klockan. Därför kom jag inte in.

Snacka om att jag var förvirrad igår!

Man ska aldrig säga aldrig

Igår va en hektisk dag med allt som skulle göras... så lite kort: Jag har träningsvärk idag!
Anledningen är att jag och Edström fyllde Kårbilen med ca 95 ölbackar med tomflaskor från Bryggan. Behöver jag säga att bilen blev låg? Slog i som fan när vi åkte uppför backen till Axfood. hehe. Sen när vi väl var framme så skulle vi ju lasta alla backar på vagnar, dra in i butiken och lasta av, blev lite nice pant. Sen var det inte det lättaste att ha bråttom och dra ur och sätta i sätena. hehe. Så jag fick verkligen min beskärda del av träning igår.

Sedan göra lite grupparbete, in till stan och tjacka alkohol, hem och fixa. Jag sa tidigast dagen före att nu skulle jag inte festa mer under hela Februari (Jag vet att februari inte börjat än) tur var så lade jag faktiskt till ett: Men jag ska ju aldrig säga aldrig. Självklart några timmar senare så bestämdes det fest. Såg lite dystert ut och som att det endast skulle bli jag och Rosvall men så hoppade det på fler. RIktigt jäkla kul var det! Fick med Nidia efter många om och men... woho!

Blev inga knasiga fylle grejer efteråt som snögubbar denna gång, bara jag och en välkryddad burgare.


What?

Hyr lyckas jag alltid få blåmärken?! Jag måste bara vara en av dom klumpigaste personer som finns. En Kari utan blåmärken verkar inte vara någon Kari alls. Denna gång på övre delen av vaden... hur får man blåmärke där? Inte det mest lättilgängliga stället och eftersom jag även lyckades orsaka mig ett sår till och med så måste det ju ha varit något som träffa mig bra men jag har ingen aning om vart, när eller hur.

Får mig att tänka på när jag var hemma hos Mic. Gick upp för att gå på toa och jag lyckas, på ett sätt som bara jag kan, snubbla och kasta in mig själv i hans skåp kant som kanske sticker ut en centimeter. Världens blåmärke! Det roliga var att det fanns fan ingenting på golvet att snubbla på heller.

Så min fråga... Hur fan lyckas jag?

Usch

All min energi är som bortblåst. Innan tentorna i Januari fick jag ett flow, men lika snabbt som jag hittade det så försvann det också. Kanske börjar bli sjuk igen? Fan! Har inte tid med sådant. Inte det lättaste när det är andra saker som stör tankegångarna på plugget heller. Återfall som jag kallar det. Jag vill tillbaka, lyfta på luren och ringa. Kanske är en del av att försöka gå vidare, men det gör ont. Känner inte riktigt igen mig själv, det som är det läskiga. Varför vill man ha annat när man har och sedan när man inte har vill man ha det man hade? Skitskumt!

Jag saknar, Jag längtar, Jag vill ha, men samtidigt vill jag inte ha. Vill inte tillbaka. Det är över, försökt och antikt. Ett minne att hålla nära hjärtat!

New plans

Change of plans... det kan nog bli Värmland till helgen ändå. Vet ej riktigt när det kan bli nästa gång. Många omtentor och tentor som närmar sig i slutet av Februari. Måste gräva ner mig och råplugga. Fast denna Metod & Undersökningsboken vi har nu i FekB kursen var inte alls rolig att läsa. Usch! Men jag tar mig långsamt framåt.

Personer kan verkligen överraska...

Trampa inte folk på fötterna!

Jag upptäckte igår att jag hade världens blåmärke på foten. Jag hade sedan förra lördagen haft ont ovanpå foten men inte tänkt så mycket på det. Så fick jag se att jag hade världens blåmärke! Så började fundera hur fan jag fick det... enda förklaringen är att jag har blivit trampad på. Jag menar att få ett blåmärke på fotens översida är inte det lättaste. Och en sak som kan hända när man är ute är att folk trampar på varandra. Gåtan löst!

Så gick jag ut igår, jag glömde allt om mitt blåmärke och dansade bland folk. Precis som jag redan listat ut så trampar ju folk på varandra...visst hände det. Inte var det en liten tjej som trampade heller! Rakt på foten och blåmärket. Ajaj! jag hade redan ont, nu gör det ondare. Jag älskar fottrampande folk!


Shut up

Grymt skön kväll blev det trots allt... började segt, sen höjdes kvällen till taket. Jag och KD rockade som aldrig förr och blev bjudna på champange av Bratt. Hur kommer det sig att han alltid bjussar på grejer? Min teori... Han är kåt på KD! haha. Som sagt, sugigt segt till en början sen fan va drag det blev. Värt det i slutändan ändå!


Snowgubbar

Nu jäklar har jag gjort en snowgubbe också! Ställde den utanför Martinas dörr. Men fick inge kort på lilla Göte! Mitt mobilbatteri dog typ, blev massa andra kort iställe. haha. Fast polisbilen missade jag. Trodde ett tag han skulle stanna och snacka med mig. Men han körde vidare. Puh. Ville ju göra min snowgubbe ju!

Chillen is tha cook! Värsta middagen vi fick hos han. Men jag orka inte äta så mycke tyvärr. Grymt kul kväll, trots att jag blev mega trött där ett tag, å somna liiiiite på efterfesten. När jag vänta på mat. Oooops!

Taxikurirs chafförer rockar! Så de så!

Goa gubbar

Woho! För jag får CSN!
Glädjen i taket, tog tag i kragen och ringde upp CSN.
Det va la en go gubbe som svarade.
Jag behövde inte säga mycket, han godkände mig direkt!

Imorgon blir det negerbollar!
Ikväll bli det fest?

Sega gubbar

Igår blev en seg dag sen blev jag lite chockad över en persons, för mig, dolda sida som uppdagades. Uscha.
Men så kom kvällen och det blev genast bättre, var tal på MM men istället blev det filmmys och en massa snack ända fram till spök timmen med KD och Nidia.

Sen har det inte hänt så mycket mer... Träffade Enock idag och så var vi och handlade en hel massa drickvänligt till Bryggan. Lite najs är det att packa en bil full med öllådor och diverse flaskor av vin och höra höga summor utan att det rör en i ryggraden. haha.
Flyt har jag haft idag... blev hämtad, hade handlat klart utan att jag fick vänta en hel massa tid till föreläsningen, blev skjutsad hem efter föreläsningen. Så nu är frågan, ska man ner till Bryggan en sväng när man ändå har kommit hem så fint? Tror inte direkt att jag har turen till skjuts igen.

Sugen på nergerbollar blev jag också... men snåltarmen vrider sig i vånda för det innebär handla. Jag har ju inge CSN!

Speeking English

Innan vi drar upp det här med Engelska så måste jag säga en sak.... YES MAN! hahaha. Riktigt jäkla bra. Jag vet att man inte ska höja förväntningarna för mycket vilket jag inte gjort till denna film och jag asgarvade! Men nu höjer jag ju era förväntningar så.... haha. Ni kommer inte få se en lika kul film som jag och Mertah gjorde.

Nu dök det upp en annan kul sak också... jag bor granne med en hyena. haha.

Idag har jag pratat mycket engelska. Tror att jag på rundvandringen jag guidade att jag pratade lite för snabb Engelska också. Meeen, vad gör man när nervositeten knackar på. hehe. Var lite mer avspänt och lugnt till Faddergruppsträffen förut iaf, riktigt trevliga och pratglada tjejer fick vi i vår grupp. Jag kom bäst överrens med S, jag och hon gick och snacka massa strunt från Tybble till Bricke. Pepparsprejen redo! Så nu är det fest hos Ljung som står på listan:
"Du är tvungen att ta med henne". Självklart gör jag det, bara jag vet vart och när.

Good vibrations... känns som att jag börjar komma ur min svacka. Har turen vänt?


Flyt

Hemma efter en jäkla kul kväll igår... men samtidigt en wierd kväll. Vad händer med folk på fyllan? Eller det kan inte bara ha varit pga fyllan, någon skumt pågick. Vi gjorde klaras efter en förfest hos Mikee. Gick in själv för på andra sidan gatan stod E, Mikee och Nidia och vinglade. Jag var nästan framme vid kassan så orkade inte hoppa ur kön som KJ gjorde. Var riktigt snäll och bjöd en kille på inträde också. haha. Han hade inga kontanter så jag var snäll nog att langa över en tjuga, sen fick jag en massa kramar och så bjöd han på en drink som tack. Tror jag gjorde en bra affär... inträde mot en drink, en tjuga mot kan det va 80spänn? Lite affärsinstinkt har jag!

Efter en massa dansande och jag började känna värmen ordentligt så kröp vi ut. Tappade bort Nebbo, tappade bort Nidia och Bratt. Vi gick först till Burger King, för lång kö. Testade McDonken, för lång kö. Styr stegen mot grillcorner och så ser vi Nidia och Bratt! Woho! Går in på Burger King ändå och köar bra länge och beställer massa mat. Bratt viftar med kortet och vill inte att vi ska betala en krona. Tjing! Återigen tjänade jag på det. Grabben i kön brevid märker det och kan inte låta bli att slänga in några kommentarer.

Bratt och Nidia delar taxi hem, jag och KD ringer upp Nebbo och drar hem till Edström på efterfest. Jäkla gött att sätta sig ner och äta, hur resten var kanske man ska utelämna här. Tummen upp för Nebbo och KD iaf. Ni är guld! Slaggade på KD soffa inatt, sov riktigt gott men smet ut innan han vaknat. Jag orkade inte sova mer, magen kurrade och han verkade sova så gott så jag ville inte väcka. Gick hem till Mikee och tänkte hämta min Box, så började han jobba strax så fick skjuts hem. Känner att jag har haft bra flyt ändå!

Lång dag

Idag har varit en lång dag. Kanske sov fyra timmar inatt.... inte mer, mycket möjligt mindre. Låt och plugga och hade flyt då jag tittade på klockan och fick stressa. Äta mat, duscha, fixa och bege sig till uni. Där hade vi fadder Kick-Off och meningen var att vi faddrar skulle "lära känna varandra", det blev mer att vi lärde oss varandras namn men det är ju en bra början. Snacka en del med min gamla TekNat bekanta. Hon hade varit bortrest i Australien i ett halvår. Det var ju dit jag ville! Men när jag hörde att det bara fanns en plats så dämpades ju min iver att åka dit. Då riktade jag mig mer mot Kina och Usa istället. Nu lutar det mot Skottland. Det går upp å ner konstant detta.

Vidare till Bryggan för att jobba, och jobba fick jag. Gick in i köket för att steka mig en hamburgare och det slutade med att jag hade stekt ett tjugotal, om inte mer, till massor utom till mig. Jäkla hungriga nollor! haha.
Vad skummare var att halv tio så tömdes Bryggan på nästintill allt folk. What? Det är ju då det brukar komma massa folk. Fick höra att COREn var fullt också så det fanns dom som inte fick komma in. Usch att trängas där inne.

Nu sova!
Natti Natti, imorgon är jag full...

WTF?

Det här är inte klokt... klockan är fyra på morgonen och jag kan verkligen inte sova. Tenta är inte det enda som blir ett Fail för mig. Men sova? Kan man verkligen faila i det?
Tur att det finns fler ibland som också sitter uppe/vaknar tidigt så jag har något att roa mig med. För tv, nja, det är så suckigt! Så vad gör jag? Snackar på msn, dricker saft och äter bullar. Mums!

Indeed

Som jag trodde Fail.
Satt 4½ timme och skrev tenta, kommer hem och börjar plugga direkt.
Hum.
Vilket spännande liv jag lever just nu!

Fail

Mig väntar några fullpackade dagar... Men just nu känner jag mest av allt: Yes! Folk, woho!
Jag behöver sällskap av andra personer, att sitta instängd i min lägenhet i en vecka har inte varit nådigt. Så jäkla gött när jag fick ta mig till skolan och träffa Nidia och plugga (försöka plugga).

Har inte så stora förhoppningar på tentan jag ska skriva idag, känns mest som att det kommer att bli ett big FAIL. Sedan ingen press alls, det är ju bara CSN som står på spel. Suck. Det värsta är ändå att jag inte kan fokusera för fem öre. Så mycket annat som flyger och far i huvudet. Mitt otursämne som sagt, varför kan det aldrig fungera för mig? Men samtidigt så kan jag inte tycka synd om mig själv. Jag hade en bra chans som inte riktigt ville fungera, kanske om jag hade valt att inte flytta till Örebro.
Så mycket som har påverkats av mitt val att flytta hit till Örebro, så mycket som kunde ha blivit bättre inom vissa områden men finns ju även sådana saker som kunde ha blivit sämre. Våra val påverkar framtiden, jag har fåt se många bevis på det den senaste tiden.

Rainbow

Låten påminner mig om en efterfest här hos mig en måndag natt... haha. Grymt bra!


I found my flow!

Jag är så nöjd... igår mådde jag pyton och var halvt död större delen av dagen. Men så kom kvällningen och jag piggnade till tro det eller ej. Så jag passade på att ta upp Civilrättsboken och läsa. Där satt jag, från ca 18.00-23.00 och bara läste och sög i mig kunskap. Det kändes härligt, att tillslut hitta det flow jag har väntat på. Innan har det funnits det ena hindret efter det andra och nu när det värsta av förkylningen släppte så gick det mäkta bra.

En annan sak är att jag tycker lagen är grymt intressant! Kanske jag har valt helt fel program att läsa? hehe. Som sagt jag önskar att jag haft mer tid att lägga ner mig mer i kursen. För det ena efter det andra har faktiskt varit i vägen. Omtentor mina vänner, omtentor som det heter. Bra att dom finns men man vill inte ha dom!

Benjamin Buttons

The Curious Case of Benjamin Buttons... Härlig film. Rolig, Sorglig, Reflekterande. Riktigt bra och sevärd! Men tror inte jag riktigt kom in i den när jag såg den. Satt mestadels och tänkte på vad Mr.P sa om den: Du kommer gråta när du ser den.
Så ja jag satt där, väntade och väntade, väntade och väntade. Men inte kom gråten. Kanske jag tänkte för mycket på vad han sa, så jag bara väntade på världens sorgligaste scen och på hur mycket jag skulle böla, för att ens kunna fälla en tår.
Sedan började jag tänka på Jokinen och hand disskution i lördags om hur het Brad Pitt var och började skratta. Gayvarning där tror jag. hehe. Brad Pitt ska ju ändå vara bland världens hetaste men tjejerna i disskutionen avfärdade honom (okej inte helt) men killen han hejjade högljutt på Brad!

Jag undrar hur det skulle vara att leva livet baklänges. Att födas gammal och bara bli yngre och yngre. Men så som det var i filmen så tycker jag egentligen inte att det skulle vara så annorlunda. Haha. Okej detta kanske inte var den bästa recensionen om filmen men den ska ses för att förstås, finns inga bra ord. Så slå er ner i soffan under ett täcke och njut!

Förskyld + plugg = DÅLIGT!

Efter att ha hostat mig genom en halv föreläsning idag gav jag upp, stack in till stan och tjacka drugs på apoteket. Nu jävlar ska jag bli frisk! Så förut satt jag och käkade hostpiller, multivitamin, förkylningsymptomdämpande piller och Zyx som ska vara antiinflamatoriskt mot halsen och smärtstillande. Som grädden på tårtan köpte jag även kycklingsoppa så kände mig grymt seriös.

Hela julen gick, nyåret hoppade förbi men sedan... första dagen då jag sätter mig i bilen mot Örebro börjar det svida i halsen. Sedan dess har det bara blivit värre och värre. Jag hostar och det svider, kan inte sova vilket får mig riktigt jäkla trött och ger mig huvudvärk. Det värsta är att jag MÅSTE plugga! Hur fan ska detta gå? Jag kan ju inte se vad jag läser. Det är min vanliga tur att bli sjuk strax innan en tenta.

Men hostpillren hjälpte inte, inte vad jag märkt. Hostar på som vanligt. Det roliga är att när man sitter på föreläsning och skall vara tyst, samt försöka låta bli att hosta. Då jäklar hostar man som aldrig förr! Fan för det. Lovar hela föreläsningssalen vände sig mot mig tillslut. Det är nog ganska tur att det inte blev denna helg som Mr.P skulle till Örebro och hälsa på. Skoj om jag hade vart hemma, hängig och sjuk och inte kunnat säga hej ens när han ändå är här.

Kanske ska försöka mig på att trolla...

Hjälp!

Det är verkligen inte vackert... men den får jag fan ta och bjuda på! Smakprov på hur skoj måndag natt/tisdag morgon var. hehe. Galet kul hade vi!

Alla i olika partystadier: (som dock inte varade)
Partybruden
Mobilnörden
Tröttiskusin


Full rulle :P

What happend these last days stays between us...

Dom senaste dagarna sedan jag kom tillbaka till Örebro har vart otroligt roliga, syss och kusin följde med mig hit. Pfritz, du måste hälsa på mig oftare! På Lördag blev det utgång på Satin, kvällen hade sina ups and downs men taxichaffisen var bland det roligaste jag träffat någon gång. Satt i baksätet med discoljus och dunkmusik på max. När vi skulle av öppnade han dörren för oss och gav oss varsin kram och puss på kinden. haha.

Söndag blev det lite softare med film, pizza med syss och killen S samt mera film. Måndag... vad ska jag säga? Oj oj! Började lugnt, vi drog in till stan och shoppade lite sen till S och tittade på klassikern Hair. Jag blev så arg över slutet! Åkte hem och åt sedan drog vi oss in till stan för å träffa lite folk. Det var skoj förutom att killarnai baren lyckades se till att mitt kontokort blev spärrat för bövelen! Sista bussen hade gått, jag kunde inte komma åt mina pengar, kusinen hade inga pengar på sig. Detta resulterade i ett rännande över Örebros gator i kylan och dela taxi hem med grannen och spela GH3. Gick hem för oboy och ostmacka men fick snart mera sällskap. Edström och KD. Det blev en jäkla "efterfest" till tidig morgon. Grymt roligt men detaljer har lovats att stanna mellan oss!

Så idag åkte alla hem. Syss, kusin, Edström och KD. Det blev enormt tyst och jag såg på röran. Skoj! Inte så jätte illa men jag orkar inte ta tag i det. Större delen av denna dag har jag legat i sängen, serverat frulle och lunch. hehe. Min lägenhet är bättre än ett hotell tydligen! Den ni! Kanske lite synd om grannarna... men bara liiite. Ska ju höras att jag kommit tillbaka till Örebro!


Stanna tiden!

Det har varit en jäkla bra början på 2009, men har samtidigt känt ångesten. Jag vill INTE tillbaka till Örebro. Hade bara velat stanna tiden och titta på dom blå. Vad nu än det är, hehe, tyckte bara det lät bra så analysera inte! Jag har inte riktigt rätt ord för att beskriva vad det är jag vill stanna tiden för. Varit några helt underbart sköna dagar bara.

Mindre kul början är det val jag vart tvungen att göra. Att sitta i en känslomässig berg och dalbana fungerar inte. Vissa val är inte roliga att fatta... jag gör i stort sett allt för att folk inte ska vara arga på mig. Även om det är fel val för mig. För en gångs skull tänkte jag på mig och sårade en av dom jag håller/höll närmast och det svider.

Imorgon åker jag tillbaka till Öret, imorgon hinner verkligheten ikapp mig.
Jag är inte den mest lyckosamma personen som finns. Jag brukar vara duktig på att strula till saker och ting för mig själv för att inte tala på vilken otur jag alltid lyckas ha. Men det är också något jag inte orkar gå runt och älta. Jag är den jag är och hoppas på att min otur någon gång vänds till min fördel. Dessutom så har ju inte jag det värst av alla, jag har mina vänner som tycker om mig för den jag är och min familj som inte har något annat val än att tycka om mig. hehe. Det räcker långväga!

Om nu gubben där upp finns och älskar oss så mycket som det står skrivet... så kommer allt lösa sig. Det tror jag på!

RSS 2.0