...inför

Valborg, dags för grill och chill. alkoholen får föra oss dit den vill. Känns som den bästa planen. Verkar som om många är i stan. Det var en skoj överraskning! Men nu ska jag och syss ladda lite mer, vi är helt galet grymma!

Syskonen Aurén - Lite bättre, lite snyggare

Bra de!

Det verkar ljusna inför Valborg, jag känner mig mycket piggare. Detsamma kan man inte säga angående vädret. Men någon nederbörd skulle det i alla fall inte bli så man får ju vara glad för det!  Ser fram emot en kväll med goda vänner.


Gräva

Inget botar huvudvärken som att köra grävmaskin. haha. Igår fick jag snilleblixten att vi skulle fylla i ett hål som Björnis tjatat om så länge. Björnis är inte den som är den så han startade maskinen och sa det är bara att du kör. Så efter lite träning så var vi iväg och det gick lite hackigt måste jag säga. Men snart fick man in tekniken och det gick i alla fall lite lättare. Jag grävde upp en sten och fyllde hålet med instruktioner från Björnis såklart.Just det där att fylla i och jämna ut var då mycket svårare än grävandet. Galet skoj! Så jag slutade inte där utan fortsatte gräva och leka och märkte hur mina skills blev bättre och bättre. Flöt på jäkligt bra tillslut!

Imorse hade dock huvudvärken kommit tillbaka. Men glädje mig för att min hals inte längre försöker döda mig. Att vara lite tätt i näsan kan man leva med. Så om man inte får någon mer feber och huvudvärken försvinner kommer det bli galet röjj på Fredag och fortsätttning på Lördag. Man kan ju inte vara sjuk till Valborg! Dags att börja visualisera och införskaffa en positiv inställning!

Allt ordnar sig tillslut

Ibland kan man verkligen klappa sig själv och skaka på huvet och säga: "Nu var du allt bra dum!"
Inte konstigt att jag inte fattade något av ena halvan på hemtentan, jag hade missat en bok och där stod allt jag behövde veta. Tänk om man bara hade fått för sig att öppna den lite tidigare i kursen och tänk vad bra att jag pratade med Elisa och hon påpekade detta för mig.

Igår tog jag en chansning och gick till gymmet trots halsont. Det hade suttit i länge och blev varken bättre eller sämre så jag tänkte att nu får det bära eller brista.
Min aning att det skulle bryta ut och bli värre efter jag tränat slog in. Idag har jag ett brinnande eldklot i halsen och är snuvig. Lagom till valborg! Om man har tur blir det inte värre utan jag kan vara med och leka med de andra på valborg och spriten ska väl döda bakterier?

Har njutit gott av att sitta i solen och pluggat senaste timmarna. Det blir grymt varmt intill väggen och solen bränne rmen jag klagar inte! Synd det blir mer ligga och blunda än läsning bara. Men tentan ska ju ändå inte in förrän nästa vecka så what tha heck! Det är en dag imorgon också!

Belåten

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan och känner mig redo att ta natten. Det har varit en bra dag trots mina smärre utbrott på grund av en hunger som smög sig på mer och mer. Samt den varma luften som jag är lite fundersam vart den kom från. Nästan varmare ute än inne och solen kunde man knappt skymta bakom molnslöjan. 

Dagen har varit lång, den började redan klockan fem imorse med biltur in till Örebro, plugg och sen tenta. Efter tentan var det att ta sig hem, kasta i sig nått lätt att äta (för jag skulle ju skynda mig tillbaka till Björnis och fixa mat i tid) sedan efter att ha vilat och tagit några om och men iväg till gymmet. Hem, göra några samtal och efter en impuls maila lite (resulterade i ett möjligt jobb på G) hoppa in i duschen och iväg till Willys.
Att handla hungrig är en dålig idé men jag var tvungen och kände mig väldigt stolt över att jag lyckades begränsa mig måste jag säga. Men det var inte det lättaste att ta sig till Willys i ombyggnadtionen och finna en parkeringsplats. Det var bara att vara vålsam och tuff och mobba de andra som inte fick plats. Att åka genom Örebro i rusningstrafiken var inte roligt det heller. Vad jag hatar folk som inte kan köra ordentligt! Så jo, det blev några svärord där.

Väl hemma hos Björnis blev det att fixa käk... jag slutar aldrig förvånas över mina matlagningskunskaper. Jag kan verkligen inget och improvisrerar lite ibland men nog blir det helt GALET gott! Mina egna "recept" blir mycket bättre än de recepten jag följde lite halvt från början. Lite stolt över mig själv ändå, när jag visar framfötterna så blir resultatet riktigt bra!

Värmlänning - Lite bättre, lite snyggare!

Sol Sol

Sol i själen och sol ute. Detta trots att jag idag skrev en tenta och upptäckte att man tydligen fick ha ALLA böcker med plus anteckningar när vi i höstas endast fick ha med oss lagboken. Detta gjorde givetvis att tentan var svårare och jag satt där som ett fån med min lagbok och penna medan de andra hade bänkarna fulla. Nej så illa var det inte, men kände emellanåt hur jag hade velat ha mina anteckningar eller någon bok. Samtidigt så tror jag att om man har med ALLT så kommer man bli helsnurrig.

Helgen var kul. Satt hela fredagen med en hemtenta, gjorde halva sen tröttnade jag. Så lördag blev det att lasta "timmer" på traktorn och sen slappa i solen med grogg och popcorn. Mycket roligare än att plugga. På kvällen skulle jag med Björnis på någon "firmafest". Det var mycket roligt måste jag säga, inte för att jag kände någon alls men alla var så trevliga ändå.

Dags att återuppta hemtentan kanske men jag vet inte riktigt vad jag gör, missade visst avsnittet om OB-tillägg och korttidsanställning.

The Baseballs Live!

Var i Söndags och såg The Baseballs Live på Buddy Holly bar! Med härlig energi och grym kontakt med publiken så var dom helt suveräna... roliga att titta på, härligt samspel och det verkligen märktes att de gillade att stå på scen. De sökte ögonkontakt med folk både långt fram och långt bak och alla kände sig nog lika speciella för att inte tala om deras höfr/ben moves!
De drog upp några ur publiken på scen, kastade ut sina slipsar till publiken, skämtade lät bandmedelmmarna stå i rampljuset och gav en riktigt bra show. Extra kul är ju att trummisen är från karlskoga. Tro det eller ej men det var en tjej som kastade upp sina trosor på scenen medan de spelade!
Några hade verkligen klätt upp sig inför tillfället med 50-tals klänningar. Såg två som såg extra söta ut sen när de kom närmare fick man se att det var två tanter. haha. De rockade loss hela kvällen även efter The Baseballs slutade spela och lokalerna började tömmas! Kan säga att bandet verkligen har en bred publik.

En härlig och oförglömlig kväll tillsammans med Syss, Lantz och Ante.

Dont you wish your boyfriend was HOT like me!




                   Basti                       Sam                Digger


Var några som blev extremt "kära" i Sam efteråt. Visst han är snygg men snyggast? Nejdå!
men grymt härlig basröst hade han i alla fall!


Mer leende ögon åt mig!

Nja...

Jobb intervju igår... jag var positivt inställd och det kändes kul. Jag är inte den som är kräsen med jobb men men men... de sa i alla fall att de ville att jag skulle börja jobba för dom, men vill jag det?

Kundtjänstjobbet innebar inte bara vanlig kundtjänst utan även försäljning. Visst det kändes ju bättre när de ringde till mig och inte att jag skulle behöva ringa till dom, MEN är jag en säljande personlighet? Det kan man ju inte veta innan man testat. Överkomligt.
Men sen tog de upp lönen, visst det var även fast lön MEN den var låg och resten provision. Räknade lite hastigt och om jag inte sålde något så skulle jag inte tjäna mycket alls efter skatt och bensinpengar. Så är det lönt?
De skulle även göra mätningar på hur många samtal man tog emot och hur mycket man sålde.
Sista punkten, de ville att jag skulle träffa deras kund redan dagen efter. Sedan göra en utbildning under en vecka då jag egentligen inte kan. Gubben säger att det är det som jobbet hänger på. Ska jag behöva åsidosätta skolan för detta?! Tjejen ringer upp lite senare på kvällen och berättar att jobbet inte alls hänger på det när jag nekar jobbet och säger att det löser vi och att jag skulle få göra den senare och att jag skulle ta ett par dagar att tänka på det. Kul att vara eftertraktad MEN vill jag verkligen? Är det lönt? Det är ändå ett jobb!

Val och kval... ett stolt nej får det nog ändå bli.

Pirr!

The Baseballs i Söndags som sagt men det får bli ett annat inlägg. Fick nyss ett samtal från Uniflex och ett potensiellt jobb i sommar. Mina tankar gick omedlebart till: "Vad fan ska man ha på sig" och "Nu ställer dom säkert frågan om tre dåliga egenskaper och vad ska jag då svara!?".
Jobbet gällde kundtjänst och är kanske inte världens roligaste jobb men jag skulle faktiskt tycka att det var lärorikt och intressant. Man lär sig ju ändå att möta människor och man behöver inte ringa och packa sig på någon som vid telefonförsäljning. Jag har ingen lust att gå sysslolös en sommar till! Att pendla till Karlskoga är inte så farligt det heller. Bara intervjun blir man ju en erfarenhet rikare på!

Låt oss lära mera!

Fullt ös!

Första mjukglassen är alltid extra god! Världen blir extra god vid våren. tappade idag mina nyinköpta solglasögon. När vi gick tillbaka och letade hade en vänlig människa plockat upp dom och gav dem tillbaka när han insåg att det var dom vi letade efter. Det var dagens goda!

F
ör övrigt så var det idag tänkt att jag skulle skynda ner till uni, sen vidare till stan och hem och plugga. Just det där plugget har det inte blivit mycket av. Efter en seg start på morgonen så promenerade jag tillsammans med Elisa ner till uni, där blev jag kvar en timme och sen åkte jag in till stan. Efter ungefär en timme till så joinade Elisa mig igen. Så det blev lite mer spring i affärer och mjukglass. Mums!
Tog oss hemåt men gjorde sedan en spontan sväng till Jysk och köpte oss ett par tältstolar och en grill. Så nu är vi redo för sommarens grillfester! Var lite sugen på att ta det redan då och korka upp en flaska vin eller två. Vi kände båda två att fan va härligt det är att glida runt såhär i vårsolen/sommarsolen och bara vara. Göra vad som faller en in och skita i allt annat.

Ungefär här insåg jag att jag inte hade ätit något idag och eftersom klockan var fem så kändes det lite väl sent att sätta i sig en massa käk eftersom jag vid sju ska iväg och äta vid Mertah. Ja smart av mig! Vrålhungrig och jäklig, men nu efter bara en banan och två glas saft så känner jag inte av det längre. Hoppas man blir hungrig till middagen sen. Man vill ju komma med god aptit och gott humör!

En annan tanke: Vad ska man göra på Valborg?!

Vår

Sol, värme, fåglelkvitter, grillat och mjukglass. Nu är det vår! På gymmet märks det speciellt då det blir mer och mer folk som vill komma i form inför beach 2010. Jag själv satsar nog mer på beach 2011, eventuellt 2012, då det känns lite mer realistiskt. Vem fan hinner komma i form på nån månad om man inte redan är i form?

Jag har saknat våren, det är nu man börjar connecta med vännerna igen och krypa ut ur sina vinterlyor. Studenter överallt, grilldoft över hela studentgatan och känslan! detta är en bra vecka då alla vårkänslorna kommer och kryper fram! Det är ju snart Valborg! Tiden går alltför fort.

Naaaw!

K: "Fryser du?"
B: "Nej jag blir varm när jag ser på dig."

Hur söööt kan man va!? Är det rätt är det lätt... ja, det känns som om jag kanske har hittat rätt. Hur kan allt kännas så lätt och okomplicerat? Kanske det är rätt som sagt.

G

Så fick jag beskedet att kursen i Arbetsmiljö & Stress är godkänd och klar! Det känns bra... Att jag valde bort Projektledarkursen inför sista delen av terminen känns tråkigt men ändå skönt. mer tid att lägga till det andra. April kommer bli en månad med mycket att göra i pluggväg.

Påsk

Livet känns bra för tillfället... att våren kommer med sin härliga vårkänsla gör det hela ännu bättre. Visst är det mycket för mig nu ett par veckor framöver men det känns bara bra! Man kan ju hoppas att jag snart fattar vad det är vi ska göra och gör i projektarbetet.

I veckan är det plugg, gym, städning och bio som står på schemat samt ett besök till Kalle för att kika på hans lilla mirakel. Jag och Björnen hade tänkt oss ett biobesök på Avatar i 3D. Han har aldrig sett Avatar så den lär han ju se och sen att få se den igen och i 3D är ju skoj. Det gör mig ingenting att jag redan sett den!

I helgen var det Värmland som gällde. Fisketävling på fredag med massa grogg och påskmiddag på lördag innan vi styrde bilen hemmåt igen för på söndag var det traktorhämtning och däckbyte som var tvugen att fixas. Något traktorbyte blev det dock aldrig utan Björnen fick dra iväg och jobba från 18 - 07 på grund av en vattenläcka. Traktorn fick bytas på måndagen istället innan vi drog iväg och åt ännu en påskmiddag. Väldigt trevligt!

Fullt ös! Men jag trivs med tillvaron =)

RSS 2.0