Hen do!

Ska alldeles strax packa ner det sista i väskan, den är som vanligt redan överfylld. Sedan bär det av mot Göteborg! Väl på stationen så ska jag och syss möta upp mammsi och Kusin Maria. Alla "tre" tar olika tåg och ankommer på samma tid typ. Perfekt!

Sedan börjar det... tiden är slagen för att checka in på hotellet och påbörja den efterlängtade Möhippan! På plats finns så¨klart redan sex partyglada Engelska hens och helgens "guest of honor" min faster Mirja såklart!
Möhippans tema: Peruker


Somrigt

Idag var jag in till Örebro city och fixade sommarens jobb. Det var inte så okänt som jag trodde ändå utan jag ska fortsätta inom banken. Kul! Därefter strosade jag runt lite på stan i väntan på att klockan skulle gå och åt årets första mjukglass i solen. MUMS!

När klockan slagit så mycket som jag ville mötte jag upp tre fina brudar. Målet var att handla det vi behövde sen vandra till stadsparken och ha picnic samt njuta av solen. Det blev några riktigt roliga och härliga timmar innan vi var tvugna att bryta upp...


Yeeey!

En lite go låt enligt mig... jodå! Är dock lite upprepande efter ett tag...


neeeje!

Shit! Där kände jag hur några minuter av mitt liv slösats bort precis som flera andra sa. Ändå var jag tvungen att kika på Peter08´as låt Sture-P. Satan i gatan vad dåligt. Men jag kan i alla fall texten: Skjorta kavaj och röda byxor... röda byxor... röda byxor... Sture-P, Sture-P, Sture-P. Suck. Vägrar länka.

Meducin

Tog mig en sväng in till stan förut. Målet var apoteket och hälsokosthandeln. Resultatet blev ganska dyrt. Men ska man må bra så ska man! Jag blev lite skakad av hur dyrt fästingmedel till hundar var bara, jag rös riktigt ordentligt när jag skulle betala det, katt medel och allergimedicin till Björn = 741:-  Ouch!
Sedan packade jag på ytterligare 350:- på häslokostaffären till mig. Hoppas nu slippa allt vad Solexem heter och bota min upplåsta/onda mage. Det är värt ett försök!

Haha. Stackars mig förresten, som har så svårt att ta tabletter. Ska nu ta tre varje dag...




Sol

Det har varit några riktigt härliga lediga dagar. Med lediga menar jag sklart att min kära sambo var ledig. En annan är ju ledig lite när som helst. Något har hänt med vår misses tass också, kom hem och skrek av smärta. nästa dag var smärtan borta men tassen var tre gånger så stor som den andra. Vi misstänker ormbett, Stackarn! Svullnaden har dock reducerats betydligt.


Har dock undvikit att vara för mycket i solen då jag inte vill dra på mig solexem. Det är INTE kul att ha. Ska idag till en hälsokostaffär och införskaffa Maxosol. Jag har blivit tipsad om det flera gånger, redan förra året också faktiskt men var då för lat att ta itu med det då.
Maxosol är en produkt som skyddar huden inifrån och ut så man slipper exem och som även kan hjälpa till att göra en lite brunare. Det är ju inte fy skam faktiskt! Jag har ju så jäkla svårt för att bli lite brun. Det kan ju också bero på att jag inte orkar ligga still och sola. Vilket påminner mig om en låttext jag hörde på p3 häromdagen:

Du är född som en rosa gris
Men vill bli neg*r till varje pris
Du ligger och steker din kropp i solen
som en varmkoooorv...

Påsk

Igår blev det inte riktigt som tänkt... bättre! Större delen av dagen var vi ute och bara njöt av vädret. Björn såga och spika och jag skriva. Sedan vidare in till Linde där jag tog en liten promenad med syss. Därefter hamnade vi på nå sätt hemma hos M&M. Grill och öl samt en massa snack blev de! Mysigt värre.

Idag har vi njutit minst lika mycket av vädret. Känner egentligen inte att jag vill vara inne ens för detta. Men strax dags för en dusch sen dra mig vidare. Ska käka påskmiddag och därefter ta några vid Björnis bror. De blir fint hoppas jag.

Glad Påsk!

Klirr

Jag har förmodligen ett jobb kirrat för andra halvan av sommaren. Frågan är bara vad det är och vart. Men varför haka upp sig på detaljer? Ska ju i alla fall träffa chefen nästa vecka. haha. Bra jobbat att få ett samtal och tacka ja utan att höra så många ord av samtalet. Men äh... det löser sig.


jaja

Strax dags att åka iväg och jobba. Jag jobbade igår på mitt favoritkontor men idag blir det ett annat. Välbehövt att få in lite cash!
Då jag inte är helt frisk och när jag rör mig täpper det till i lungorna så cyklar jag med Aidi innan jag åker. Det har gått väldigt bra faktiskt. Hon är jätteduktig! Hon måste ju få springa av sig lite innan hon blir instängd.

Annars då? Påskhelg snart. Inga direkta planer men lite påskmat lär de ju bli. Har en ny kursbok som jag borde hugga tänderna i och läsa ur. Vill dessutom klippa mig, helst NU! Tycker inte om mitt hår för tillfället.

Boooring....

Horoskåp

Jag läste mitt Horoskåp idag för första gången på väääldigt länge. Där står följande:

"Fokus ligger på pengar och din ekonomi.
Du vill förbättra din inkomst - och kanske spendera lite!
"

Jo man tackar! Stämde precis... Jobb nu tack.

Mår inte som jag förtjänar

Jag mår verkligen inte bra för tillfället. Igår dunkade huvudet vetvilligt, ryggen och magen gjorde ont. Var soffliggande i stort sett hela dagen. Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk!
Idag känns det lite bättre... har i alla fall mer ork till att resa mig upp. Huvudet dunkar mindre också. Med andra ord så känns det inte som att jag förtjänat att må så här. I veckor har jag varit hängig. Hoppas att det nu bryter ut så jag slipper det sen.
Däremot så ska jag jobba imorgon och på Torsdag... vill allra helst inte vara sjuk då.

Helgen

Jag har haft ett par riktigt bra dagar med syss. På Torsdag hoppade vi på en buss som tog oss till Stockholms hamn där vi skulle åka på en Dygnskryssning. Redan vid inchekningen blev vi "uppraggade" av ett gäng som även de skulle med på båten. Tillsammans, för att döda lite tid, gick vi till restaurang Flaggan för lite förkrök. Mycket härliga ägare måste jag säga. Vi fick ett mycket glatt HEJ och VÄLKOMNA när vi kom och en kram hejdå när vi gick.




När vi gick ombord skildes vi åt och jag och syss gick till Buffén för att frossa i massa mat. Som vanligt är det långt ifrån allt som man äter då mycket är fisk och skaldjur. BLÄ! Men det fanns ochså en massa gott och himla härliga desserter. EFter lite vila och byte av kläder blev det hyttfest hos Eskilstunaborna. Hittade även två Stockholmare som joinade. En var rätt trevlig, den andra visade sig snabbt vara en ordentlig DRYGIOSO!
Men vad kan man vänta sig av en grabb från Fjollträsk?!



Resten av kvällen blev det en hel massa snack, sång och klampande fram och tillbaka på båten. En hel del goda drinkar och vi fick hela havet att gunga trots att jag inte märkte nå av det. brukar ju vara så känslig och blir åksjuk. Drig oss tillbaka mot hytten halv tre, somnade inte förrän halv fem.



Dagen efter fick vi oss ett gott skratt. Efter att ha vaknat kl. 7.30 och försökt fördriva tiden tills taxfreen öppnade så var vi tillslut där. Mötte snart några fråpn dagen innan. Bland annat Drygioson. Han hade tappat bort sina SKOR! hahahhaha. Så jäkla bra! Där stod han och fick köpa sig ett par nya, billiga? Nja. hahahahah.
Karma heter det... var full, dryg och otrevlig och du blir av med dina skor? hihi.

Senare den dagen mötte vi upp sötnosen Linnéa. Fick se hur hon bodde i stora staden Stockholm och efter en BILLIG pizza och lite fix korkade vi upp igen. Hade en grymt trevlig stund måste jag säga... Kämpade lite med tröttheten där ett tag men vem kan mig klandra när jag endast sov tre timmar. Stående ovationer till syss som varit vaken sååå mycket längre än mig innan.




Vidare åkte vi in på Stockholm city, magenta hamnade vi på. Dock så tror jag alla kände sig lite sega och otaggade så där blev det inget större drag. Förfest är det man bör hålla sig till!
Väl hemma så hamnade syss och Linnéa hos grannarna en stund. Jag plockade iordning lite i lägenheten och landade på en madrass. Det har aldrig varit så skönt att sova ett par timmar!

Lördag, hemfärd. Måste säga att vi tajmade det hela väldigt väl. Inget bokat, ingen störr ekoll på när bussar/tåg skulle gå men vi fixade det bra och hade inga väntetider. Han till och med äta inna vi hoppade på tåget hem mot Örebro. Måste också säga att:

Det bästa med att åka bort, är att åka hem...

Orkeslös

Orkar inte uppdatera.... stay tuned!

On my way

Sitter och väntar på att varmvattnet ska infinna sig. Nyss varit ute på en snabbpromenad med Aidi och försöker blunda för det faktum att jag mot all förmodan håller på att bli förkyld. Nog för att det känts som att det varit på gång länge men har inte hänt så mycket mer. Men de vi inte ser finns inte?!
Om ett par timmar kommer syss och hämtar upp mig, sedan sätter vi oss på Vikingline bussen och påbörjar vår lilla trip bort från vardagen. Suveränt!


Mer Tidsfördriv

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej...
2. Har du sett din bästa vän gråta? Inte den som jag räknar som min närmast just nu.., men andra, ja.
3. Vad åt du senast? Pizza... gav efter.
4. Har du fått någon komplimang idag? Nej, men dagen är inte slut än.
5. Har du varit med i en rättegång? Nej, men såg en del av en. Bakom halvslutna ögonlock.
6. Är du polare med grannarna? det kan man inte påstå... nyinflyttad. dessutom bor närmaste grannen en bit bort.

7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? När jag var iväg med min vovve till veterinären igår.
9. Har du haft en stalker? Inte
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Stefan och Krister ville jag kalla dom. Med det var Stefan och något... :P
11. Hur bra är din syn? Har tyvärr ett mindre brytningsfel. Märks knappt i vardagen.

12. Var är dina syskon just nu? Syss är nog hemma och myser med sin gubbe kan jag tro.
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Jag bad Syss och rob att bli mina grannar.
14. Vem ringde dig senast? Mamma
15. Vilken tid gick du upp imorse? 07.10
16. Vad ska du göra i helgen? Göra Stockholm Med Linnéa och syss!

17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Riktigt god mat. tack älskling. Puss Puss"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? Eeeh, brukar inte direkt gå omkring och ta på kändisar...
19. Vad finns i din bakficka? idag... ingenting
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov som en stock
21. Vad är det första du gör på morgonen? Går ut på en promnad med hunden

22. Vad ska du göra efter det här? Avsluta kassan och åka hem till mina favoriter!

Undehåller mig själv

Kära Faster Mirja. För det första vill jag säga att J. Rask är den bästa vän jag haft, och att Jonas S. är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att kusin Maria och Enock gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att F. Rask får ett lyckligt liv tillsammans med Tyrén.  Jag vill säga tack till Kusin Ida för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Linnéa. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Mamma tog sitt liv.

Snälla Micke E, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Amanda O och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Chillen som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot Erik E. eftersom han varit otrogen mot min käraste Fredrik. Jag vet att Johan R kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Lina B. för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Maggan och Lantz och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Mickaela!


-------------------
Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,



byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.


Göttit!

Är det inte lite torka på nyhetssidan nu ett tag? Inga roliga ämnen att följa. Tyckte dock att det var lite hemskt om 23-åringen som ringde efter ambulans för andnöd och inte fick en. Två timmar senare hittades han död?! Så ska det ju ändå inte gå till!

Annars så tycker jag att Kari har varit väldigt effektiv nu ett tag. På 3 dagar har jag läst ut en bok och skrivit läslogg på den. Om nu läsloggen är korrekt vet jag inte för det fann inga andra instruktioner än: Gör som du vill, till den. Men gjorde det ändå 5 dagar före utsatt deadline. Gött!

Idag fick jag hoppa in och jobba på mitt favorit kontor. Sen imorgon förmiddag drar jag och syss mot stockholm och ska sen tillbringa ett dyng på en båt. Sweet! När vi går i land på fredag så blir det hem till Linnéa och göra Stockholm osäkert. Jag förutspår att jag kommer känna att jag haft en grym vecka och en ännu mer grym helg!
Bara två veckor kvar tills jag ska till Göteborg över Valborg också. Det kommer att bli kanon! Möhippa med ett fint tema... fan va snygga vi ska va!

uscha!

Det är djävulskt varmt idag är det inte? haha. nej man ska inte klaga... men det har blivit varmt... och det snabbt. Lite för snabbt nästan för att kroppen ska hinna ställa om sig. Men våren är äntligen här för faen!

När jag skulle ut och promenera med Aidi förut fick jag ett annat obehagligt vårtecken. Framför mig låg något svart, smalt och långt. Ni kan tro att jag inte dröjde länge med att vända! FY satan vad jag HATAR ormar. De är så äckliga så jag får hjärtstopp. Dock så reagerade jag inte så illa som jag hade trott. Trodde mer att situationen skulle bli följande: hjärtstopp, panik, frysa till is, släppa allt och rusa in och gömma mig. Typ. Inte "lugnt" kalla tillbaka Aidi, vända och skynda hemåt och gena genom skogen istället.

Egentligen ska man väl inte avslöja fobier så här för folk gärna vill "busa". Men jag ber... busa inte om ormar med mig. Jag kommer ha mardrömmar i dagar och sätta mig och böla av rädsla om det är illa nog. Att jag skulle svimma är nog inte helt omöjligt de heller.

BRA kurslitteratur :O

Idag har jag ägnat min störtsa uppmärksamhet till en mycket bra bok: Ledande ledare av Lars Johan Clemedson.

Grymt bra bok! Asintressant och tankeväckande. Jag tror aldrig jag har läst så många sidor på så kort tid och samtidigt tagit åt mig så mycket!
I boken får man följa en ledningsgrupp och hur de reagerar när två konsulter kommer in och ska försöka bryta deras invanda mönster och uppmärksamma dem på sina egna personliga problem. Det är ju så lätt att skylla ifrån sig som ni vet och inte se sina egna brister. I vissa skeenden kan man även känna igen sig själv och andra.
Genom hela boken återkopplar han också till vad man tidigare fått läsa så det blir inte bara en massa jidder och informationsmatande utan slut.

Så om man är intresserad av "psykiska fängelsen" och ledarskap... så är detta en bar bok jag varmt kan rekomendera. ÄNTLIGEN har de hittat en kursbok med massa intresseväckande läsning som inte alls känns jobbig och tung att läsa. Me like!

lite si som så

Jag är trött och trött på att vara trött som Martina uttryckte det. Jag är trött på att ha ont i magen hela tiden och att jag känner mig totalt uppblåst emellanåt. Syss orkar mer än mig och hade varit vaken i 24h när jag bara varit vaken i 8-9h. Jag hoppas det vänder...

Annars då? Torsdag så jobbade jag. Sen i fredags blev det en tur in till Örebro med tre fina töser. Jag som inget skulle ha fick mig både en jacka och en t-shirt. Fanns mer som jag skulle ha kunnat tänka mig, som ett par ursöta skor, men plånboken är inte hur stor som helst. Blev några cider på hemvägen och sen hemma hos syss. Sommarfeeling!


<3

Jag är så glad över att ha hittat någon som han...

God morgon

Vaknade tidigt av att min söta lilal vovve gjorde rundbana i mitt rum alltför tidigt på morgonen!
Tack för den Aidi. Men men ... ligge rnu och vilar en stund innan det är dags att styra kosan mot Karlstad tillsammans med min kära mor. Ögondoktor it is!


Jag tror att jag ska ...

Funderar lite på att vända nosen på bilen mot Värmland ett par dagar. Så jag kan följa med min mor till ögondoktorn imorgon. Det är så trist att inte få jobba, jag har lite skolarbete att göra men inga böcker. Björn fick ett samtal imorse och var tvungen att åka iväg och jobba och han jobbar långa dagar i veckan också. Så man kan säga som så att allt talar för att jag ska åka...

Först och främst ska jag duscha Aidi och fixa ihop en grymt god köttfärs&kycklinggryta. Mums!

Minne

Sitter med en sovande hund i knät, och två sovande katter brevid samtidigt som jag slänger några glimtar mot en gammal klassiker på tv. Vissa kanske inte skulle kalla det en klassiker men det är precis vad det är för mig.
Kom förut att tänka på ett hemskt skoj uttalande från min mamma när vi var på en grekisk restaurang och åt middag. Min kära mamma tittar upp på väggen och utbrister:

"Titta, dom har målat... Egyptiska människor!"
"Men mamma, med tanke på vart vi befinner oss, kan det inte vara Greker?"
"Ja, det kan det ju i och för sig vara."

Därefter styrde samtalet in på Maria Montazami och hennes liknelse "gamla egypiska rommerska bågar." haha.


Malda tankar

Nu är April månad här... nu är det dags för våren att ta plats! Månaden kan inte gå snabbt nog. Valborgshelgen kommer att tillbringas med min söta faster Mirja i Göteborg. Möhippa it is!

Inatt har jag drömt galet mycket och drömmar som kändes så verkliga. Bland annat en katt som sov i tvättkorgen och Aidi upprört sa: "Titta bara vad hon gör!"
Okej, just delen om en pratande hund kanske inte är så verklig, men ändå. Igårkväll hade jag svårt att sova för alla tankar som malde i huvudet. Jag ska nog bestämt sluta upp med att läsa nyheter. Har läst, sett och hört alltförmycket nu ett tag. Jag får bara ont i magen av alla elakheter i världen... Några meter från min gamla lägenhet! Jag är inte så ledsen över att ha flyttat från Brickebacken längre... jag är glad. Oavsett orsaken så blev man inte helt förvånad, vilket man borde bli?!

Slut på alla tråkigheter. Jag vill inleda April månad med en positiv inställning. Våren ska vara glad...

RSS 2.0