Inför valborg

Blev lite inför Valborgsfirande igår... grymt kul. Vissa delar var roliga i alla fall. Först grillade vi lite i blåsten och det var grymt gott! Sedan letade vi upp en solig liten plats där vi slog oss ner och hade trevligt. Fick lite fönsterkompisar där ett tag.

Jag, N, A och Persson röjjde som fan i lekparken, vi var då på väg till tärnvägen dit vissa som prompade på att gå dit aldrig kom, och sedan när vi kom till fontänen vid kraka när vi gick tillbaka tog jag ett bad. haha. Lite kallt kanske och bildbevis finns som jag lär lägga upp nån dag. Har velat göra det sedan min nollning förra året och nu blev det gjort. Värsta var bara att jag inte hade någon handduk, fick springa mig torr.

Sedan lite fest hos Mats, fan vad jag kommer sakna honom om han flyttar till Uppsala. Han är ju så skön, och söt som Jimmie fick mig att säga åter och åter igen inne på Kåren som förövrigt var ganska kul. Jag och N hade då inga problem att roa oss och shejka på rumpan. haha. Sedan drog tre musketörer till Publicum, för Kari var nämligen hungrig så då är publicum bästa stället att gå till. Inget annat som har öppet vid den tiden. Jag och Mats fixade oss varsin korv med bröd innan vi drog hem till honom för att kolla hur L mådde och hämta min ryggsäck. Kan säga att det var en jäkla bra tajming också för just när jag gick ut mötte jag Pheonix som också skulle hemåt så vi slog följe. Skönt att slippa vandra hela vägen hem själv. Händelserik kväll!

Ikväll blir det jobba på bryggan... om det finns tid efteråt så blir det även med Mats och the crew ut och röjja. Tror jag kommer bli grymt kul om det blir av. Men vi få la se vad som händer. Blir det alltförsent på bryggan med kassaräkningen så blire det hem och sova istället. Sedan imorgon får jag återigen krypa in i min Mics armar. Härligt!

Tomat

Mitt ansikte ser ut som en tomat som solat med solglasögon. Men jag hade ju inga solglasögon på mig. Skumt! Röd är jag i alla fall, Persson tyckte det såg ut att göra ont men som tur är gör det inte det. Är bara väldigt varmt, ska snart tll konsum och titta om dom har någon slags kylande salva med aloevera. Hoppas på att det försvinner lite till morgondagen då jag ska jobba. Snyggt med en tomat i blå t-shirt bakom baren. haha. Vilken syn!

Ikväll blir det grilla och dricka. Härligt att vädret bestämde sig för att bli fint. Kanske kåren på kvällen? Kostade bara 20:- i inträde så why not! men vi får väl se hur det blir. Var många som skulle ta det lugnt ikväll så. Men själv är jag hur festsugen som helst! En festsugen tomat kanske promenerar in på kåren ikväll... haha.

Konditions Gympa

Nu har jag nyss varit på Konditions Gympa, Dans aerobics som jag egentligen skulle på var inställt. När man först kom dit så fick jag sitta länge och vänta på att vi skulle börja med tre andra, men smart som jag var gick jag och frågade i vilken sal vi egentligen skulle vara. Då var vi allihop i fel, snacka om att bli lurad. Sa till dom andra och tillsammans så smög vi in på träningen. Vad ska man säga om Konditionsgympan då? Tråkig! Det ska då jag inte på igen, lite jobbigt där emellan kanske men dom flesta övningarna kändes som förskolegympa med lite inslag från boxercisen och det var inte många inslag.

Benjamin testar Segway

Älska det här klippet med Björn Gustaffson!
Står på en Segway och säger: Oooo.. Ooooo... herregud... herregud!   Haha.


Bilkrångel

Ja idag, eller snarare inatt, hade man ju lite oflyt när det gällde bilen. Tog kära Saaben för att inte skada Perssons Volvo och gissa vilken bil som tog stryk? Jo pappis! Tyckte den lät konstigt när jag skulle åka till Deje för att titta på Syrrans pjäs men reflekterade inte så mycket över det. Sedan efter att ha varit hos Mic och grillat i Deje så ska jag hämta syss och killen hennes, han tyckte också bilen lät konstigt men sa ingenting (kan tillägga att han är bilmekaniker). Vi satte fart hemåt och där mellan Ransäter och Munkfors hörs en duns och jag märker att jag inte längre kan styra bilen ordentligt. Ratten blev ordentligt tung och kändes som om den låst sig. Kör in till kanten och J konstaterar: Vattenpumpen har skärt sig och remmen hoppade av. Jaha, så var det med det. Vi kunde inte köra längre med underbara Saaben.
Efter att snackat med Pappi och mamma gått med på att hämta oss var det bara en lång väntan kvar. Eller så jätte lång var den inte men vi satt fast där i minst en timme ändå. Just där vi stannat fanns en skogsväg så vi kunde parkera bilen där tills imorgon. Och med oflyt i oflytet så krossade jag syss solglasögon också. Ungefär tre timmar efter jag lämade Deje för att hämta syss i Skåre och åka hem så är jag tillslut hemma. Tre timmar för en tio mils resa. Det är inte dåligt pinkat!

Sry

Härlig morgon, solen skiner och jag vaknade brevid katten. Så mysigt. Vaknade senare än tänk så halva dagen har redan försvunnit men thats life. Ska snart åka in till Hagfors och försöka sätta sprätt på lite presentkort. Härligt att veta att även pengar idag rullat in på mitt konto. Det gillar vi!

Jag hatar att göra folk besvikna... men när jag är hemma så ska man väl va hemma? Trodde vi skulle på Takida i Torsdags men så fick jag veta att det var idag, fredag. Ville ju så gärna med men då skulle jag inte ha tid med familjen för har lovat syss att gå på hennes teater i Deje på Lördag också så då blir man borta större delen av dagen. Sedan far man ju till Örebro igen på Söndag så det hade varit väldigt få antal timmar spenderade hemma. Det är inte lätt.

So little time....

Inte leka storstadsbo i sommar

Härlig dag... ska snart lämna storstaden för landet över helgen. Mic blev lite besviken för att jag inte kunde komma till honom i helgen men han sa att det var den här helgen han skulle vara upptagen så han får skylla sig själv. Skulle dock vara mysigt med lite mys. Men nu har jag lovat familjen och så ska det bli!

Vi får väl se hur mycket tid man kan spendera hos pappi och mammi. En helg är inte lång tid men sedan flyttar jag ju hem för sommaren så då blir det mycket tid. Jag kommer DÖ av uttråkning. Helt seriöst! Men hellre där än här i Örebro, att kunna ta sig till en sjö och bada utan att trängas med en biljon människor är rena drömmen. Speciellt för mig som tycker om att spendera mer tid i vattnet än ovan på sommaren. Plus att kunna umgås med djuren är inte så fel. Kommer nog ta mig någon trip till Örebro så tristressen inte blir för hög. Förhoppningsvis så kan mina girlies joina mig så vi får träffas lite. Sedan kommer ju Rachelle till Hagfors och hälsar på några dagar. Inte ofta man får besök från Kanada. Helt otroligt att det är 3år sedan vi sågs sist. Det komemr nog bli en bra sommar, lite trist bara när skolan börjar igen och man ser att vissa personer försvunnit. Kommer inte bli likadant utan dom, men det har man nog ingen större tid att tänka på när nollningen är i full gång och man får fullt upp med att jobba på bryggan. Men nu går vi för långt i förväg! Ska i alla fall bli skönt att åka hem och få känna sig som en lantis igen. haha.

Har dessutom fått världens bästa idé! Långt långt kvar innan den kan genomföras men vill fixa det nu och så snart som möjligt. Men det är väl som vanligt när jag får en idé. Ingen tid att slösa!

Aktiv!

Har idag varit riktigt duktig... Hållit igång hela dagen förutom en timme där då jag avvarade för maten. Men annars har jag städat hela lägenheten, damsugit, gjort rent badrummet, torkat golven, diskat och tvättat kläder. Varit med Persson och handlat lite. Blir snart också en biltur igen, Chill kände för det idag igen och Persson kör. hehe. Kul. Då slapp man sitta hemma ännu en seg kväll.

Kyligt

Hade sovit med öppet fönster inatt. Grymt skönt. Så varmt som det kan vara i mitt rum så var det en skön känsla att vakna i ett svalt rum. och att sedan ligga i ett svalt rum under ett varmt täcker gör jag tummen upp till. Finns ibland inget bättre. Sov dessutom jättegott, vaknade utan större ansträngning och hade inte behövt en alarmklocka.
Ska snart dra mig iväg ut i solen till skolan och göra lite seminariegrupparbete. Men först på med kläder och piggna till lite. Kan vara en bra idé.

Igår var ju jag och Maryy på Step-up. Jag tyckte det var mycket jobbigare denna gång än den första. Kanske för att man nu kan stegen lite mer och kan ta ut mer. Jag vet inte men i min vattenflaska försvann innehållet snabbt. Körde lite styrka i slutet och jag märkte till min förvåning att jag orkade göra mer armhävningar än jag trott. Härligt att se att min träning gett ett sådant resultat. Skönt att ha stretchat bra också så jag inte har så mycket träningsvärk idag, lite träningsvärk är alltid skönt för då känner man sig duktig.

impuls

Vi handlade lite på impuls igår kväll... Skulle bara ut och åka lite jag, Persson och Chill. Slutade med att vi gjorde lite housecalls och åkte runt och drack. Gjorde en riktigt god bål som slank ner lätt. Både Maryy och N trodde vi skojade när vi kom och sa det, och det kanske man kan förstå. haha. Men det var skoj i alla fall.

Idag blir det föreläsning -->möte-->lektion. Sedan hem och ta nya tag innan step-up med Maryy. Jag kommer nog somna lätt ikväll, blev lite sent inatt. Snacka med F och Chill en hel del plus att jag hade svårt att somna. Suprise, kan slå vad om att jag inte har svårt med det på lektionen sen. haha.

På Torsdag kanske det bli Takida i Sälen! Grymt kul om det blir av. Men vi får väl se hur det blir.

beslutsångest i topp

Usch... har varit lätt illamående och yr nu i flera dagar. Gillar det verkligen inte och tycker det borde försvinna någon gång. Hade tänkt köra step-up imorgon men känner jag mig så här då också så är det nog ingen bra idé. Men det lär märkas. Tycker det borde gå över snart.

Jag har också världens problem med vad jag ska göra på valborg. Som Chill sa: Ta det som det kommer. Men jag kan inte göra det. Måste bestämma mig innan torsdag morgon senast. Svårt svårt. Sen är frågan hur långt vi hinner med seminarieuppgiften den här veckan och om vi måste ta nästa vecka till den också. Orka bestämma saker!

Härligt däremot med sol... det var riktigt skönt att sitta vid slottet och gassa i solen igår, lite varmare så hade det varit perfekt. Blir nog att gå till konsum snart och införskaffa lite matvaror och njuta av en isglass. Jag gillar den nya Cornetto med lime & annanas smak, känns läskande i solen.

Såpan: Pennybridge

Känner ingen större inspiration till något att skriva just nu. Har ju iofs känt någon sån på hela veckan. Men känns bra att kunna uppdatera sig lite. Ikväll blir det Boxercise på gymmet. Man kan ju hoppas att min träning gett lite effekt httils så jag inte känner mig lika klen som sist. Visst jag vet att jag inte klarar av "bryggan" och armhävningar så bra men ändå... jag jobbar på saken. Jag och M får ta ut lite aggresioner på varandra. Slå slå slå sparka armhävningar spring slå! hehe. Det ska bli intressant.

Gösse namn vilka kärleksbeskymmer som finns här i PennyBridge. Om man på något sätt kunde sätta en kamera att följa efter alla så skulle man få en alldeles ny såpa kallad Pennybridge, namnet inspererat från E. hehe. Det är inte bara kärleksbeskymmer heller om man ser det från en annan sida, det är även studenternas egna livsfråga: Hur spenderar jag mina pengar på bästa (mest kostnadseffektiva) sätt denna månad. Jag tror den skulle bli en hit!

Man får följa med två vänner som slåss om att bli årets Klubbmästare, håller deras vänskap? Intriger!
Se tappra själar lida sina kval inför och efter tentor, hur länge klarar dom det? Spänning!
Hur kommer det gå mellan person A och B, kan B någonsin bestämma sig? Kärlek!
Kommer person Z få lägga till några siffor till antalet gånger han inte blivit utslängd från ett uteställe? Humor!

Man kanske går fel program... jag kanske skulle bli manusförfattare! Det har en skön klang eller hur? Fortsättning följer.

P.S Jag fick lite inspiration ändå D.S

Step-Up premiär & tjuvar!

Varit på min första Step-up ikväll. Helt slut men det beror nog mest på att jag var så trött innan. Det gäller verkligen att ha uthållighet... var lite väl snurrigt ett tag och jag hängde inte med i alla svängar, kände mig lite bortkommen. Men det var roligt ändå och träna på annat vis än bara köra samma gamla runda på gymmet. Så det blir nog att jag går dit nästa Tisdag igen. På Torsdag ska jag och M försöka oss på Box också, minns fortfarande mitt och E´s försök. Jag tyckte jag mest satt och skrattade åt mig själv. Men mitt fel att jag aldrig sa till att jag var nybörjare.

Fick veta när jag kom hem att vi blivit bestulna. Så hädanefter blir det inget slarv med låsningen av portdörren trots att någon är hemma för F var hemma. Tur var så hade dom inte gått in i lägenheten och tagit vad som helst. Men utanför hade dom snott med sig F´s nyinköpta jacka för 900:- vilket är extremt dyrt som fattig student. Jag förstår helt hennes reaktion, frågade runt hos grannarna men ingen hade sett något.

Otur

Fick inte lägenheten jag ville ha! Rullade in ganska många där på slutet med väldigt höga poäng tydligen. Jag kom inte ens 2:a. Skit skit! Men man kan ju hoppas att det kommer fler chanser. Vill ju så gärna flytta och få en etta där ju. Egentligen inte oväntat att jag inte fick den heller, tog fel på sista anmälningsdatumet först och då trodde jag att det skulle gå. Men så var det ju 5 dagar till så då gick det inte. Folk hann få syn på den och ville ha den för sig själv. haha.

Dagen och lite till

Nu har min blogg förändrats lite i utseende... Satt och tryckte och lärde mig lite hur jag kunde ändra vissa saker. Så nu slapp jag gamla vanliga fula stilmallen. hehe.

Idag var jag M och Mertha in till stan. Skulle gå på UF-mässa men fick veta att vi var en vecka försena. haha. Jo det var ju just snyggt. Så vi gick lite på stan istället och stötte på Malin också. De var lite oväntat. Satt på McDonalds och åt glass när personalen var tvugna att köra ut några rosförsäljare. Eller försäljare kan man inte kalla dom, det är typ:
"varsågod en ros"
"Tack"
"Ge mig pengar
!"
Efter mer springande på stan letande efter bikini så var det snart bara jag och M kvar. Fann det jag ville ha på Lindex. Men ingen bikini dock. Fanns en jag ville ha men får se längre fram. Lilla mammsen som var i Örebro på kurs för arbetet fick pröjsa lite också. Tycker jag var värd. Fyndade ett linne på HM, fann även ett par coola piratbyxor jag gillade, nackdelen var att dom såg konstiga ut ju längre ner på dom man såg, skitsnygga uptill. Stadium besökte vi två gånger under dagen, jag köpte tillslut en väska där. Något att bära mina skolböcker i utan att väskan ska kana ner från axeln hela tiden. Min nacke klarar inte av det.

Imorgon ska jag jobba på Bryggan tillsammans med M och en annan. Vi får hoppas det blir trevligt. Ska försöka ta mig till Gymmet också. Kanske sola, men träning ska det bli i alla fall.

Fuck bredband!

Jag blir så otroligt sur på telefonköer... hur svårt ska det vara att svara i en telefon????? Suttit i nu 40 minuter men inte en ljud från andra sidan. Men jag ska ju säga upp bredband och återgå till stadsnätet så varför skulle dom vilja svara? Men fuck fuck vad länge det ska ta.
"Vi gör allt för att besvara ditt samtal så snabbt som möjligt". Tror jag inget på. Sitter väl en stackare och svarar i telefon medan dom andra tar sig kafferast. Om ens en sitter och svarar, dom har väl tagit semester allihop! Skulle jag göra, vi svarar inte förrän hon måste betala för nästa månad. Sedan lägga in ett sådant där häxskratt.
Frågan är bara hur länge pengarna på min mobil räcker... tuggar naglarna. Har inga pengar att ladda den igen med ju. Helvete! Vill inte lägga på och börja ringa en gång till.

Klarade Mikron

Ja det var det enda jag ville säga... hehe.

Bra helg men hej å hå

Hej hallå... så är man i Örebro och sitter och degar. Känner att jag borde göra något nyttigt men inget nytt under molnen. Ja molnen för solen vill inte synas.
Skolan är seg, just nu känns allt hopplöst igen. Kanske en raket i röven kunde sätta lite fart på mig. Men förmodligen inte, var jättetaggad efter tentan i Mikro att jag verkligen skulle lägga ner mig, men det kan man också verkligen kalla tvärvänding. Än finns hopp? Fuck off Makro! Men måste erkänna att det sägs mycket intressant ändå.

Kanske lite för mycket negativt de där, allt är ju inte negativt. Livet har sina ljusa stunder. Men ibland är det som om man står utanför och bara tittar på. Helgen var i alla fall jättekul! Hoppas alla andra som var med i Fredags också tyckte det. Tyckte jag var nyktrast där nästan men borde kanske inte varit det... hehe. Fattar inte med Dooleyfesten som F lovade mig också.
Lördag var också rolig. Sov mestadels av dagen och efter att modigt ha testat cous cous och älskat det och träffat folk sov jag igen. Fem på söndagmorgon fick vi besök i sängen av två fulla killar som kom in och kastade sig ner. Trevligt trevligt. Blev ombedda att supa med dom. haha. Jovisst, fem på morgonen? Vågar man säga Halleluja?
Söndag fyllde Mic´s pappa år så vi var dit. Sov lite mer och fick fika och tårta och en hel massa sötsaker. Åkte i superfräna, vrålsnygga, shackrutiga bilen! hehe. Hem se på film och mysa. Svårt att åka tillbaka till Örebro nästa dag.

Klubbet = sammanhållning

Så är tjänstemannamiddagen över och man är hemma. Grymt skönt! Ångrar inte och aldrig att jag åkte hem och inte stannade kvar. Kan i alla fall klargöra att Klubbet är lätt den bästa gruppen inom sketionen Sesam. Vi är så tajta och vår entré och return är beundransvärd. Vi håller ihop vi i klubbet. Synd att se att vissa ska lämna oss nästa termin. Kommer inte att bli detsamma.
Maten var okej, började med en hummersoppa vilket hos mig inte var en hit. Äter inte skaldjur och det var räkor i BLÄ! Mrtn fick ta min. Efter det var det ris och kalvkött. Gott men rosa, antar det skulle vara rosa. Efterrätten var kaffe. Wow, kaffe. haha. Alla grupper skulel ställa till med ett spex, alla utom Klubbet sjöng ur snaps häftet. Men fick vi applåder? Nope! Tyckte jag var dåligt. Vi hade ju allsång också.

Äntligen blir det åka till Värmland imorgon. Blir några stopp på vägen hem men man överlever. hehe. Man måste ju få lite mat, alkohol och kärlek också. Sedan blir E hos mig och sedan är det äntligen fredag! Enda jag ångrar under veckn är att jag varit för lat för att träna. Jag skulel ju ta tag i träningen. Får försöka göra det nästa vecka istället.

koko dag

Igår var en liten koko dag. Först föreläsning och sen lektion. Sedan skulle vi iväg och köpa glass och alla i bilen flippade helt. Stället vi skulle äta glass på var fortfarande inte öppet så med besvikna miner gick vi mot bilen igen. Stannade vi en mack och njöt av en glassstrut i solskenet i stället.
Sedan körde runt läääänge bara för att hitta en bra biltvätt. Vi fann den och M var tvungen att klaga på den långa kön. Sen var koko dagen ett faktum... Persson var ju också tvungen att sitta i bilen under tvätten. Det blev trycka trycka och spring in i bilen. Hon hann med marginal. Man kan undra vad gubben i bilen bakom tänkte. haha.
Éfter det drog vi till ÖB och Coop för att handla lite, ÖB hade inte det jag främst skulle ha. Shit! Men jag gick mest och tänte på smultronvin av någon anledning. På Coop gav jag även M lite extra matvaror i sin korg som redan var maxad till bredden. Det blev också uppgjort att jag, Persson och E ska åka till Värmland redan på Torsdag förmiddag. Härligt! Så får vi ge E "the big grand tour" det kommer att ta lång tid. haha.

Så idag blir det städning av lägenheten, packa och ikväll tjänstemannamiddag. Kan man ju inte banga till när det är gratismat! Vi lever i studenttider! Vi skulle ha finkläder dvs klänning & kostym. Vilken klänning ska man ta? Båda är svarta, en med paljetter och väldig urringning, den andra av glansigt tyg som åker upp. Svåra val.

Drömde jätte konstig dröm inatt, att vår Rachelle var här. Såg precis ut som vanligt. Kan knappt tro att hon kommer hit och hälsar på i sommar!

10,000 BC

Just varit på bio med Micke E. Väldigt oplanerat men väldigt kul... skönt att komma hemifrån, trodde det skulel bli en väldigt trög och sugig kväll. Inte var han svårövertalad heller. haha. Eller jag försökte inte ens det var ett:
"Hej vad ska du göra ikväll"
"Det blir lugnt, hade velat gå på bio"
"Ja men då drar vi då!"

Filmen var riktigt bra, vet däremot inte om den skulle vara som en komedi men jag satt och tyckte det mesta var kul. Däremot inte lika kul som Amanda tyckte det var. Ja Amanda och Martina stötte vi på inne på biografen. Vad är odsen för det?
Riktigt nice var det i alla fall och kura ihop sig i biostolen och äta "snacks" och titta på väldigt smutsiga män. haha. Man kan ju undra hur den kvinnliga huvudrollens karaktär aldrig lyckades bli smutsig. Sen "prästen" var också väldigt rolig med sina naglar och hur han alltid satte händerna för ansiktet. Men jag tror fortfarande inte att filmen var meningen som rolig. Kanske är det bara jag och Mickes som har konstig humor, men nej Amanda satt ju och skakade av skratt i biostolen brevid så tror inte det.
Tyckte den var väldigt verklighetstrogen trots allt, en helt ny syn på hur pyramiderna byggdes. Eller har det tagits i beaktande förut? Många frågor men ingen fråga som jag orkar leta svar på. Morgondagens föreläsning om Makroekonomi gäckar. Natti


RSS 2.0