Tentaplugg och lite kalas!

Har varit riktigt effektiv denna vecka när det gäller pluggandet till tentan. Men så har jag även hunnit med mycket annat som träning. Känns riktigt gott när man lägger sig och varit riktigt effektiv. Inget dåligt samvete för att man inte hunnit med något. Men ändå så har jag haft väldigt svårt att sova flera nätter i rad. Spelar ingen roll hur trött jag är när jag lägger mig så blir jag pigg direkt sedan sover jag väldigt oroligt och vaknar varje timme i stort sett och vaknar tidigt på morgonen och egentligen är det då ingen idé att fortsätta försöka sova men men... Riktigt konstigt att jag inte är tröttare än jag är. Men fortsätter det så kommer det bli riktigt jobbigt.

Ikväll blir det Halloweenparty. Buffe på strömpis och blir förmodligen kalas efteråt, förfest innan och sedan till bryggan också som jag har varit med och smyckat ut så fint till halloween i ära. Väntar nu på Persson så ska vi fixa mat och göra oss blodiga innan vi ska till E på förfesten. Ska bli så skoj, lite fler folk som hakar på än planerat men vi får trycka ihop oss i E´s lilla 1:a.

Wiiie! =D

Varit en väldigt snabb dag idag... Men lektionen var hur kul som helst. Återigen känner jag att det är roligt att läsa. Tvärtom vad jag kände i morse. Förstod vad läraren pratade om och hängde verkligen med. Det var ingen jobbig sömning lektion och man satt inte och räknade minuterna till rasten. Ingen ville egentligen gå på rast verkade det som. Jobbat lite idag i alla fall så det känns bra. Mycket kvar att göra men ska sitta hela dagen imorgon också så då hinner jag med mycket. Störde mycket idag när jag skulle lämna av syrran på resecentrum så hann inte med så mycket jag skulle ha velat. Har varit kul att ha henne här däremot.

Dagens bästa:  Har garvat ihjäl mig åt denna! Robert Gustavsson är helt klart bäst!





Hairspray, Bryggan & Plugget

Såg Hairspray igår... Lätt skön film. Bäst är ändå John Travolta som tjock hemmfru som inte lämnat lägenheten på flera år. Zac Efron var också riktigt bra och söt som vanligt men min favorit är ändå Queen Latifa, förutom hennes unika och tuffa namn så är hon en så jäkla bra skådespelare. Hon fångar verkligen känslan i allt hon gör. Så tummen upp för henne.

Arbetade på bryggan i fredags också, var riktigt segt till en början men efter några trevliga besök på lika många fyra timmar så kom folket. Det blev drag och röj direkt! Kul gäng som var före detta medlemmar i Klubbmästeriet och som hade styrt bryggan en gång i tiden. Dom visste hur man hade kul ändå vilket retade upp rådjursögonen och hans gäng. Lite kul! Något som var än mer roligt var att dom sa: "Det är lugnt vi hinner til kåren" så stannade dom på bryggan tills det stängde.

Idag blir det träna på gymmet och försöka läsa lite... Syrran är ju här så hon får fixa mat och ta datorn från mig så ska det nog fungera. Har även gjort upp att under veckan nu så ska vi träffas vid samma tid varje dag, förutom lite senare på torsdag, och plugga tills vi inte orkar mer. Måste göra de för att det ska hända något. Måste börja plugga!

Box

Igår var jag med Persson, E & M ut och letade efter något att klä ut oss till på Halloween. Jag tyckte slipsen och flytvästen var bäst men sen så är det ju halloween inte knut. Läskigt inte roligt. Men men, det som var mest irriterande var att ingenstans fanns det blod. men när vi hade sprungit runt i hela Marieberg och andra ställen så släppte vi av E i stan och Jag å Persson åkte och handlade mat. Då fann tillslut E blod, så det satsar vi på.

Hämtade Syss vid resecentrum då också så nu är hon här. Får fixa mat till mig tycker jag när jag pluggar och hon ändå är här. Tyckte jag var en bra idé. Var på Box igår också, raka motsatsen till Thai Chi. Var helt slut, jag klarar inte av bryggan och armhävningar vilket märktes då vi efter att ha boxat skulle ner på golvet och göra en hel del sådana. Men var riktigt kul när man väl fick in en rytm till musiken.

Så idag ska syss med till uni, sedan hem och så ska jag försöka läsa lite och sedan ikväll sk ajag jobba på bryggan. Så tycker att så många som möjligt ska komma och ge lite dricks. Hehe. Det ska bli kul hoppas vi. Ska jobba tillsammans med KT och Persson. Vi får se hur detta går!

M & Ja hade kul iaf

Så var det middagen på Strömpis... Helt okej egentligen bara det att både jag och M kände oss lite malplacerade. Vi hade åtminstonde kul ilag men inte tillsammans med dom andra kan man väl säga. Först när vi kom in så kom både jag och M på att vi inte hade med oss kontanter till garderoben. Så ut i kylan igen, leta upp bankomat och skynda tillbaka. Vi väntade oss massor av folk men det var då inte många där. Konstigt egentligen för Gratis är ju gott, sådant säger man väl inte nej till? Eller det var gratis för alla deltagare och värdar i Kpmg case tävlingen. Kpmg snubben var åtminstonde där och han var då mest social av alla... Alla sneglade lite lömskt på maten när den ställdes fram för den såg minst sagt skum ut och tror nog dom flesta tänkte: "Ska man äta det där?"  Men sen fick vi veta att det var Asiatisk mat och alla kände sig genast lite mer vågade. Kan säga att det smakade betydligt bättre än det såg ut och var stakt och gott. Efter det utsågs vinnarna av Kpmg tävlingen och en stund efter fick jag skjuts av M och hennes kille hem. Det var kvällens höjdpunkt!

Blev en hel del snack och kom fram till att jag saknar en speciell. Där i kylan skulle det ha varit så gött att krypa in i en varm famn... men inte vilken som helst!  

Trött

Dagens överraskning: Såg Pheonix utan ovve!

Idag har det varit KPMG case tävling och jag har varit värd. Gick upp runt 5 i morse efter att ha fått väldigt lite sömn i natt. För visst är det så att när man måste sova så går det inte och ju mer man tänker på det ju svårare blir det.
Så efter att ha infunnit sig i skolan 06.40 och fått information och laget man skulle se till inte fuskade kommit så satt man till 10.30 och läste. Så lite effektiv har jag varit idag, även om det mest var fyra sidor jag läste om och om igen.
10.45 var det presentation för laget och jag kollade lite på den. Sedan sitta med M och prata ett tag tills klockan blev 12.15 och det var dags att äta, fick kupong som tack och maten smakade riktigt bra. Pluggade sedan till klockan 15.00 och lyckades somna på lektionen. Dumt eftersom jag kände att om jag orkat lyssna så hade jag faktiskt förstått. Trots att läraren var "han med ögonbrynen" så lyckades dom inte distrahera mig. Jag somnade ju!
15.50 rast och jag packar ihop mina saker och inser att detta är slöseri med tid. Om jag ändå inte orkar vara vaken så är lektionen bortkastad. Så på vägen träffade jag 4:an och vi slog följe hem. Bestämde tid när vi skulle träffas innan vi skulle iväg till Strömpis på middag ikväll. Som vi även blir bjudna på för att ha varit värdar.
Det där med att klä sig är svårt, vad ska man ha? Ska det va fint och i så fall hur fint? Eller duger jeans, stövlar och skjorta? Svårt svårt... Lovar att det kommer bestämas sekunderna innan jag ska åka.

En sak som kommer vara säkert ikväll är att jag kommer vara så trött...

Thai Chi och Box!

Var med E på Thai Chi idag... det var riktigt... eh...intressant. Som kampsport fast i slowmotion. Bra avslappning ändå så det är kanske något att satsa på för att koppla av en stund när tentan nu närmar sig. På torsdag blir det i alla fall Box träning också. Vi passade på att anmäla oss till det med så får vi se vart det slutar. Jag och boxning har aldrig varit vidare 100, har ju inga muskler att slå med. hehe. Men det är kul med lite annat än vanlig styrketräning. Man kan ju lära sig en hel del. Imorgon är det plugg och möte på Bryggan som står schemat. Det känns riktigt kul att engagera sig mer i vad som händer och kunna påverka, om jag inte skrivit det tidigare så är jag nu en ansvarig som är med och driver bryggan. Dessutom så ska jag vara fadder för dom nya som kommer till våren. Det ska bli kul... har redan fått med Persson och E. Eller det var inte så svårt att få med dom för dom va sugna på att vara med redan innan. Sen M fick jag ett blankt nej av men nu verkar det som om hon också kommer att vara med i vår lilla grupp. Hoppas Hoppas! och JB överväger att haka på också. Wiiie! Vi kommer att bli en bra grupp faddrar hoppas jag. Det ska bli riktigt kul. Får väl se om Chillen ångrar sig å ska va me...

Saknar Värmland så hemskt. Det var inte alls kul att åka hemifrån i söndags. Kom på när jag satt i bilen att jag aldrig fick träffa Aalaiyah som jag lovade henne och säga hej då. Blev så mycket annat att jag inte hade tid. Dessutom åker gullungen hem till Italien snart också. Ångesten är stor när det gäller det. Skulle ha sett till att komma hem till mamma och packat tidigare. Men var kul att följa med pappa ut på morgonen och jaga älg sedan skönt att somna i soffan med katten intill. Värmland är nu förknippat till avslappning och inga beskymmer med skolan. Bara vara och vila upp sig.

Dag med Mormor

Mycket plugg det blev idag... nej. Planerade några timmar med boken men istället ringde mormor och jag bestämde mig för att tilllbringa lite tid med henne. Vi åkte på matbingo i Gustava. Jag var ju den yngsta av alla där men det var kul ändå, så länge jag var nära att vinna åtminstonde. Det bjöds på smörgås och kaffe men aldrig en enda gång nummer 62. Det är officiellt mitt otursnummer. Tre gånger satt jag med det numret nära att vinna men icke icke. Tanten vägrade att ropa upp det! Vi började disskutera om det verkligen fanns med i buren med bollar och helt plötsligt kommer det numret, men försent. Ja jag hade det trevligt med mormor ändå, det som var viktigast. Sedan när vi var hemma hos henne så fixa vi saft och annat som jag skulle få ta med mig till Öret. Fick även en väggklocka av henne.

Ska åka bort till pappa snart och hälsa på honom. Vill ju vara där lite också. När vi åkte hit från Örebro i Torsdags så snöade det. Min första snö men jag satt ju i en bil så det räknades inte riktigt. Sedan idag när jag var ute så snöade det igen. Vilken härlig känsla det är med snö! Vill ha massor nu så man kan sätta sig på skotern och bara gasa! Så kul att flyga över ängarna med snön yrande runt sig. Vill vill vill! Tycker om snö!

Vill vill vill också att tentan ska vara över. Vissa vet nog varför... Längtar!


Hemma i Värmland igen

Det har varit mycket med att åka hem till Värmland nu ett tag. Men detta är sista gången på länge, tenta närmar sig och följande tre veckor ska det bli hårdplugg. Eller försöka göra det åtminstonde. Egentligen har jag inget större val om jag verkligen ska klara tentan men ja, det ordnar sig väl. Vet ju vad jag helst skulle vilja men det funkar inte pga av plugg, Jag blir så osäker på allt, hatar att känna osäkerhet. Jag undrar egentligen varför man utsätter sig för det gång efter gång. Vill inte att allt ska rinna ut i sanden, frågan är vad gör man åt saken? Finns det något att göra åt det? Hoppas och vänta är nog det enda...

Pressat schema

Äntligen får jag pusta ut efter en fullspäckad dag... Svar Nej! Bara en kort utandning sedan in i duchen och göra mig klar innan jag ska in i köket och fixa innan några av mina girlies kommer hit. blir lite mys med tilltugg och dricka innan vi ska till Klaras och fixa VIP kort. Ja nu låter kanske inte min dag så fullspäckad men jag kan lova att den har varit det. Så liten kort redogörelse:

Började dagen med att långsamt vakna vid halv åtta och trött ligga och dra sig i sängen till klockan blev halv nio. Uppoch klä sig och fixa frukost. Gå till bussen för att hinna till en låång föreläsning om Moms. Trevligt värre, sitter på föreläsningen och funderar mest över hur rolig läraren ser ut med sina alltid lika stora ögon och sin långa fläta medan jag frånvarande skriver ner allt hon säger. Sedan vad krångliga förklaringar hon ger till allt, som ex varför man lägger på 25% när man ska räkna inkl.moms och varför man bara drar bort 20% om man ska ränka bort momsen. Förklaringen är enkel, 25% av 100kr är inte lika mycket som 25% av 125kr.
Så efter föreläsningen var det mingel i Långhuset med en hel massa olika företag som tagit sig tid att komma hit och presentera sig för eleverna och ev värva nya medarbetare. Pinsamt kanske att gå runt och försöka prata med dom och få saker. Men att få är alltid trevligt men att sen ta emot känns mindre kul när man vet att man egentligen inte är intresserad av företaget i sig. Dom hade roliga saker ändå som pennor, vattenflaskor, flaskor, musmattor, block m.m.  Man hade kunnat gått runt länge och tittat men jag hade ett scema att passa så det var att raskt åka hem, byta om och bege sig till gymmet.
Efter en timmes introduktion på gymmet där jag fick testa diverse maskiner och fick ett träningschema upplagt för mig så var det skynda hem igen, ringa Persson och vänta på nästa buss som jag skulle hinna med in till stan. Fick under väntetiden ett samtal från 4:an och fick då veta att jag från och med nu är med i Klubbmästeriet. Grymt kul! Ska infinna mig på mötet nästa tisdag och få ansvara för något som gäller Bryggan. Tufft.
Slänger sopor hastar till bussen, glider in på våghustorget och skyndar mig till Nordea. Pust. Jag hann med marginal på 10minuter och känner mig lättad. Känner nu att man kan ta det lite lugnare, följer Persson till Cubus för att fixa henne och sedan tar vi en lugn fika och varvar ner innan bussen tillbaka till Brickebacken.

Så nu sitter jag här, trött och inte hungrig trots det enda jag ätit idag är två mackor och en kaka. Men mera sysslor väntar innan kvällen är slut så det är bara att köra på. Pluggandet som skulle ha pressats in idag får skippas och imorgon blir det att gå upp tidigt för att förbereda inför lektionen och dom nya lärarna.

I Miss the hugs and kisses you bring!


Filmanalys av Kari & Persson

Mysigt go kväll hos Persson igår med henne och MF. Laga god mat vilket smakade så bra att det innebar att vi alla tre satt dryptysta och bara njöt. Sedan blev det filmen Next som vi skulle titta på. Den var riktigt bra faktiskt och vad som gjorde den så bra var nog mest mina och Perssons disskutioner om filmen och om han inte borde veta att hon lade i sömnpiller i glaset. Men efter att filmen var slut och jag och MF förklarat igen så förstod hon allt. Så efter att vi tittat på filmen var vi bara tvugna att sätta på en ny vilken var Shooter. Mycket bra den med och sama sak där men jag och Persson hade där istället ett: Jo Nej Jo Nej Jo Nej dilemma. Men jag hade rätt, det var ärkebiskopen skulle var målet, men man fik däremot aldrig någon förklaring. Sedan gissade vi att som vanligt skulle han och hon bli tillsammans och visst blev dom det vilket förde oss till nästa fråga:
"Varför blir alltid tjejen som han träffat en gång gisslan som han ska rädda och sedan blir dom blixt förälskade och hånglar i slutet."

Tänkvärt

Besviken jag blev idag när jag fick veta att vår lediga dag imorgon ersätts av en lektion klockan 10 på morgonen. Tack tack! Jag skyller allt på frågenissen uppe i hörnet och onödiga tentafrågorna som vissa kände sig tvugna att ställa. Jag menar vilken hade inte redan fattat det? Okej, jo det var bara ni längst fram. Men det krockar i alla fall inte med mina andra planer som innefattar träning och sedan fixa VIP på Klaras. Kanske inte så nödvändigt egentligen eftersom vi aldrig är där och det är ju under en tisdag men kan vara bra att ha. Ännu ett kort för M att hålla reda på. haha. Dessutom är det ju Halva Priset på mat & bar fram till tolvslaget. Gött! Och tänk efter, att ha ett VIP kort som ger gratis inträde och buss hem också med den studentekonomin vi lever på så är det ju bara bra.

Älskar mina vänner

Så är helgen slut återigen... tråkigt. Trots att jag sagt det många gånger förut så är det nu det gäller, måste börja plugga. Tenta snart och jag fattar ingenting av hur man ska göra uträkningarna på investeringar och nyckeltal. Mindre än tre veckor kvar ju och massor kvar att lära och läsa! Men inget jag ska bryda mitt huvud med idag för nu ska jag smälta helgen, se frammåt och gå till Persson och laga god mat och mysa till en film. Bättre kan det inte bli!

Helgen var jätte bra och allt ser positivt ut. Min vanliga otur när det gäller avstånd men mer tur kunde jag ändå inte haft. Vissa personer är bara så himla underbara. Sedan jag flyttade hit till Örebro har jag träffat massor av dom, framförallt mina girlies som jag inte vet vad jag skulle göra utan. Hade jag inte dom här hade allt varit så tråkigt. Älskar mina vänner, gamla och nya. Vad vore JAG utan er?

Så fruktansvärt kul, fattar inte hur dom vågar och att jag inte sett det när det gick på tv:



Torsdag men känns som fredag

Jag har vänt helt och hållet på dagarna. Igår var jag helt säker på att vi skulle ha dubbeltimme och att det var torsdag. Väntade hela dagen igår på att dubbeltimmen skulle komma och trots att det var kväll och jag satt hemma hos M tänkte jag torsdag och att nästa dag skulle bli fredag. När jag vaknade i morse var det också i tron om att nu kunde jag sova länge på morgonen för det var ju lediga fredag. Fel, det var torsdag. Jag började ett och hade dubbelföreläsning. Bara att kämpa sig upp, göra mat och dra sig till skolan. Känns fortfarande som fredag däremot. Känns som om det är ikväll man ska på korridorsfest.
Kan säga att när jag vaknade efter en härlig dröm inatt blev jag väldigt besviken. Hade velat att den var sann men kudden brevid var tom. Tur var väl de för jag har verkligen legat i hela min säng inatt. Tror aldrig jag brett ut mig så mycket förut. Många drömmar har jag haft och varit vaken efter i stort sett varje. Sov dåligt vilket rättfärdigades av det dåliga vädret som smög sig på i morse. Jag måste verkligen skaffa paraply! Är i stort behov av det just nu.

Längtar längtar till imorgon... Visst har inget för mig förrän runt sex på kvällen men dagen måste bara gå fort. Möta Mic på resecentrum och sedan till Nidia på korridorsfest. Finns planer på för fest vid Emma och Bryggan och Kåren också. Vill till Bryggan åtminstonde om inget annat bli av. Wiiie! Fredag snart!

Plugg = går inge bra

Det där med att ta sig i kragen och börja plugga är inte alltid det lättaste. Gjorde faktiskt ett riktigt seriöst försök igår men det slutade ganska tvärt när jag insåg att jag inte fattade ett skvatt av vad man skulle göra. Formuleringen på visa frågor är hemska, men jag hann inte komma längre sedan efter att Persson dök upp. Så jag gick aldrig över från nyckeltal till att räkna i DNE så som jag tänkt. Inte heller till att läsa. Det blev glass, tv och musik och senare lite spel på King.com. Jag har blivit beroende av det där Bejewled.

Snart bär det av till Uni och träffa JB och M. Ska se om vi kan få lite gjort och räkna lite. Ganska smart att verkligen försöka få något gjort denna gång. Men jag har i alla fall anmält mig till NekA till vårterminen, det var egentligen högsta prioritet just nu och jag fick det gjort. Känns lite bra så måste, måste, måste börja plugga nu så kanske det också känns lika bra sen.

Söndag igen

Så är det Söndag igen... Tiden går så fort. Snart åker jag hem till Örebro igen och imorgon har jag föreläsning eller om det var lektion. Jag vet inte men hur som helst så är det något man ska ha läst till och jag har inte tittat åt böckerna. Ligger efter återigen. Men nu är det bara att ta sig själv i kragen och göra det som är nödvändigt... dvs plugga. Tentan närmar sig och snart är det hetsplugg som gäller. Måste få in alla formler i huvudet och lära mig vad investeringsbedömning egentligen innebär.  Måste anmäla mig till NekA tills våren också. Mycket att göra helt enkelt.

Igår var en helmysig dag, mötte lite oväntat K och M på bion. Alltid kul att träffa dom. Det är lite kul hur en kväll kan väcka förhoppningar som man fortfarande inte vet om man borde ha. Men det är ju mitt livs historia, jag bara väntar på att det ska krasha. Ingenting som är för bra har någonsin lyckats hända mig hittils, så varför nu?
Svaren kan endast tiden ge

Köra bil!

Kan knappt tro det... det är tillslut Lördag. Efter en seg natt där man blivit väckt flera gånger av en pipande Fred som vill busa inte sova så är det nu Lördag. Helgerna går alldeles för fort. Igår var morbror å frun, mormor å Enar å Lotta hit. God mat som jag knappt kände smaken på och fint sällskap. Har saknat min morbror kan jag lova.
Men men... Hem till pappi snart och hämta bilen. Sedan efter att ha träffat lite folk här hemma och spanat lite på sexprylarna som kommer hit och säljs så drar det iväg till Karlstad, till ? och senare bio. Men först lite stopp vid Steffe och faster. Ni anar inte hur mycket jag saknat att köra bil... så när man sitter bakom ratten efter att ha levat avskiljd från den i några veckor så är det lätt att man ligger lite på gasen. Man känner lite osäkerhet för vart man har bilen ibland men hell, vilken känsla att få ha turbon och bemästra hästkrafterna igen! hehe. Vad ska jag säga? Jag älskar min Saab! Tur bara att man inte blir lika galen som denna bilförare:



Glad igen!

Så är man hemma i Värmland igen. Sjukt skönt och jag är sjuk. Men man kan inte tro att det är samma Kari igår som idag. Skillnaden är stor. Igår var jag mer död än levande och hade ont i hela kroppen. Idag är jag hur pigg som helst bortsett från snuva och en del hosta. Visst öronen värker lite än men tror nog pencilinet gör sitt. Får hoppas på det, det tråkiga är bara att nu börjar jag kunna känna smaken på min mat igen. Kanske undrar hur det kan vara negativt men det fungerade så bra då jag tog pencilinet som smakar blä! Jag kände ingenting men nu kommer det tillbaka. Fy! Och jag som har tre dagar kvar av skiten.

Ser fram emot helgen. Lördag ska man iväg till Karlstad och träffa en viss person. Hyschhh! Inte säga nått högt detta är fortfarande cencurerat. hehe. Och jag får åka i min underbara Saab. SÅ jag saknat den bilen, saknat att köra bil över huvud taget. Med mitt nytillverkade körkort får jag känna av lite turbo igen. OhYeah! Kommer längta mig genom hela helgen... Tråkigt bara att jag inte kan umgås med mina girlies i Öret och att vi sviker JB men får smsa grattis till han å ta igen det jag missar nästa helg. Kalas!

Vill vill vill att dagarna ska gå samtidigt som jag önskar så mycket att tiden kunde stanna för en sekund.

Dj Orion - Utan dina andetag

Sitter hemma och har det tråkigt. Skulle behöva äta men känns inte som om något jag skulle äta vill stanna kvar så avvaktar mer. Sedan skulle jag även behöva köpa nå för att få ner tabletterna med. Men är så ansträngande att gå till konsum, Ssom egentligen bara ligger nån km bort. Men blir lika anfådd som om jag sprungit maraton. Inte roligt det här med att vara sjuk... Vart tar all ork vägen?

Tycker om denna låt så mycket med Dj Orion. Kanske det är som han säger att den inte är så jätte bra men jag gillar den så det struntar jag i! Du är bra vännen...

Jag inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och faller som en våg
Vad vore jag utan dina andetag

Flummigt!

Idag har varit en jobbig dag minsann... Första föreläsningen gick hur bra som helst trots min sömnbrist inatt. Sedan dom tre timmarna vi hade där vi kunde ha pluggt lite satt jag, Persson, E och M och bara pratade, gick igenom alla unis resturanger innan vi bestämmde oss för den vi startade vid och slutligen gick vi till apoteket för att fixa nässpray till mig. Sedan sista föreläsningen för dagen, jag undrar ja vad läraren pratade om där nere och vad han skrev för siffror överallt på dom där två vita sakerna. Jag hörde ingenting, med en redbull i ena handen och mina färgpennor i andra satt jag mest och bara skrattade mig genom två timmars föreläsning. Man kan undra hur många vi störde, vi lyckades med JB i alla fall. Men han satt ju i och för sig alldeles intill mig. Persson, E & M var lika flummiga dom så ja, det blev ett övertrött kaos helt enkelt. Men kan lova att jag var värst! Tårar är inte bara av ledsenhet kan jag lova, dom kommer vid för mycket skratt också!

Efter det ringde jag till sjukvårdsrådgivningen för mina öron började göra ännu mera ont, fick till på sjukan och efter en stunds väntetid konstaterades det som jag egentligen vetat sen jag lade mig igår. Jag hade öroninflammation. Springa till apoteket igen och få mig pencelin. Smaka förjävligt och tabletterna var stora som hell. Alla som känner mig vet hur svårt jag har med att svälja tabletter. P-piller är ju ett helvete och dom var 7-9gånger så mycket mindre!

Är just nu mer död än levande och trots det jag har att läsa tills imorgon så sk ajag nu sova. Klcokan är bara sju men kan lova att jag somnar så fot huvudet nuddar kudden. Om bara värken i huvudet försvinner och musklerna i nacken lyckas spänna av.

Sjuk =(

Jag kan knappt tro att det är sant, jag kan inte vara sjuk igen! Har ju inte hunnit bli helt frisk än sedan förra förkylningen. Men jovisst, huvudvärk, hosta, tät och svällda körtlar. Ont i öronen och knappt sovit i natt. Det är härligt att leva! Skulle egentligen behöva kolla upp de på sjukan men med dom föreläsningarna vi har idag så fungerar det inte. Bara att avboka träningen imorgon också som har tagit sådan tid för mig att boka. Hatar det här!

Men en ljuspunkt i tillvaron: 29/9 Färjestad-Mora 7-3   WOOOHO!

Flumm och Budgetering passar inte ihop

Idag har varit en helt flumm dag! Förstår inte hur pigg jag har varit å sen på så glatt humör. Det bara spritter i tårna efter något kul att göra. Övervägde där en stund av springa av mig all energi men kom på att då skulle jag bli så trött att jag inte skulle orka läsa sen. Så det var ju ingen bra idé plus att det är så blött ute. No thanks! Blev lite snack på msn me Chillen å springande fram och tillbaka till köket iställe. Efter maten när man var mätt och belåten dämpades energin lite. Egentligen lite skumt eftersom man borde få energi av att äta.
Trots att jag inte gillar programet så fastnade jag framför ID på femman. Där va en kille som var så grymt gay att jag trodde det knappt var sant. Jag menar, hans skrik var mer tjejigt än någons jag känner, å hans skratt och hur han stod och pekade med höften! Trodde ett tag att han använde läppstift. Men ändå... något med sättet han var på passade mitt humör utmärkt. Genom att titta på honom och med mitt flumm för tillfället gav mig en hel del gapflabb. Var tvungen att ringa till Persson och tvinga henne att sätta på tvn.

Helt otroligt... Jag tycker lektionerna är jätteroliga nu! Jag förstår det läraren står och pratar om och det närmar sig bokföringen allt mer! Min favoritdel! Så jag har väntat på den... Det är nog egentligen ingen tvekan om vad jag ska utbilda mig till dvs vilken inriktning jag ska gå. Det känns redan nu vad inom ekonomin som drar mest. Men sen när det gäller budgetering! BLÄ! Bojkotta skiten... Onödigt slöseri på resurser. Visst det har sina fördelar men det finns andra sätt att "kommunicera" inom ett företag och visa upp resultat. Jag kan hålla med om att det behövs till viss del men NEJ! Tid är pengar och att göra budgetar hit och dit tar en hel del tid och personal. Onödigt slöseri av resurser som sagt. Kommer göra som volvo och inte flaxa runt med budgetar hit och dit!

Helgen

Så är man tillbaka i Örebro efter en helg hemma i Värmland. Jag saknade verkligen E, N och M när jag var hemma. Men nu är jag här igen men ska hem till Värmland återigen till helgen. Dumma posten som inte har öppet under helgerna! Måste ju hem nu och fixa ut mitt körkort vilket förstår planerna där vi skulle fira JB som fyller år och planerna på att gå till kåren på fredag. Men men... har inga andra alternativ.

Lite kort om helgen:
Fredag åkte jag, persson, MF, Mertah och AO till Karlstad för att festa lite hos K sen åka på mässa på nöjes. Var hur trevligt som helst men mässan var en liten besvikelse. Man hade väntat sig mer men fel att säga att hela kvällen var en besvikelse för jag hade hur kul som helst! Så härligt att umgås med gamla gänget igen, dom som fattades var bara J & L, hade varit kul om dom också vart med. Vissa persone rhade man inte räknat med skulle vara där men andra som man träffade var bara tummen upp.
Lördag, 50års kalas som man besökte. Åt god mat men skippade ändå alla matsupar. Minnet sitter fortfarande fastetsat. Aldrig mer! Var ner till Björnen och tittade på lången dom bygger. Den såg faktiskt riktigt fin ut. Ska blir kul och se hur den går sen.
Söndag, hälsade på morbror och åt mat fast jag inget skulle ha egentligen. Men det var ju så gott. Tittade lite på inspelade filmer från USA  och pratade ikapp om saker som hänt. Jag måste ha VÄRLDENS bästa morbror! Ska ner och hälsa på honom nån gång. Åka till Hershey´s nöjesfält har han lovat. Alla dom berg&dalbanor som han berättade om... lät hur kul som helst!


RSS 2.0