Bärgning

I tisdags nådde nyheten vårt öra att båten sjunkit. De lät lite otroligt men jovisst, den var sjunken!
Så på kvällen efter jobbet åkte vi iväg för att tömma den på vatten. Planen var enkel. Dra den mot land i med pumpen och pumpa tills den är tom och flyter igen. Måste säga att planen fungerade bra!
Det gick snabbt och smärtfritt, därefter testades motorn och allt fungerade. Kunde dock int eköra med den då det var lite mycket vattenblandad olja.
Så med hjälp av ett rep och en provisorisk åra tog vi oss till en plats där vi kunde få upp den på båtkärra.
Som sagt... snabbt och smärtfritt!
Vad som ställde till det kan ha varit en slaggenomdragning som brustit, eller sabotage.


Hum. Flint?

Efter jobbet idag var jag så jäkla sugen på en kall cider. Jag ville ut i solen och gräset behövde klippas. Så jag kompromissade och öppnade en cider, gick ut i solen och klippte gräs. Perfa! Senare kom syss och hämtade mig och så åkte vi och tog ett kvällsdopp. Inte alls fy skam!

När jag var ute och klippte gräs passade jag på att ta en bild. Sen ökade jag ljusstyrkan lite och mättnaden för att få den se lite mysigare ut. När jag inspekterade den närmare nu på kvällen så får jag se att vafan! Börjar jag bli flint?!
Jag har alltid haft ett ganska högt hårfäste men på bilden när jag höjde ljusstyrkan så såg de ännu högre ut. Sheit! Se själva. haha. Världens högsta panna?



Den bjuder ja på!


Bortgjord

Ja vad ska man säga... jag gjorde bort mig helt enkelt. Så nu vet jag inte vad jag ska göra i höst. Lär finna mig ett jobb kanske? Det vore ju en idé.

Wish me good luck!

Om de e nå bara ring, jag finns ju här var dag!

Augusti ser ut att bli en bra månad ändå. Helt plötsligt så verkar det bli svårt att få tid med allt man vill!
Fick några dagar till att jobba, sedan har jag två helger uppbokade i slutet av månaden, till veckan blir det nog Värmland sen kanske Ludvika på vägen hem till Lindesberg igen eller Åmål. Måste fixa så att tid finns när Nidia kommer till stan!
Plus att det verkar nalkas kryssning också. Yey!
I helgen blir det mot all förmodan parkfesten här i Linde med vackra syss och Tess (Ja vi ska dit syss!) Vi ska vara O-ego, galna och ha grymt kul! Så de så! Glömma dom som glömmer oss och bara va.


Vi hoppas på vackert väder också så jag kan lämna sommaren bakom mig med lite färg på kroppen. En annan hur ju jobbat!

Jag ser fram emot följande månad!


Lite negativ för tillfället

Så har Torsdagen kommit. Ja, det visade sig vara näst sista dagen på jobbet. Skönt med lite ledig tid visserligen men samtidigt tråkigt. Hade gärna dragit in lite mer klirr till kassan.
Har bestämt mig ännu en gång för att jag ska plugga i höst. Men samtidigt så vill jag inte! Känner hur klumpen i magen bara växer, känns inte som att jag har läshuvud för fem öre och jag vet att kursen som jag valt är ansträngande. Jag känner mig korkad helt enkelt!
Är också väldigt sugen på att läsa en tvåårskurs inom Lean produktion. Men vafan?!
Här sitter jag och är trött på att plugga och funderar på att läsa två år till? Vi får väl se, ska ta en introduktionskurs och verkar det riktigt intressant vet jag nog vart mina vägar kommer att leda.

Tårar som flödar

En av de vackraste och mest sorgliga sånger jag vet... kan inte hjälpa att fälla en tår.


En gammal kvinna går omkring och pyntar i sitt hus
Idag är det hennes stora dag.
Hon har köpt kaffebröd och tårta som smyckats med små ljus
och en likör av bästa slag.
Och när hon lägger på en duk, den finaste hon har,
så ringer det på hennes telefon.
Hon blir glad och lyfter luren och hör rösten på en karl,
hennes allra yngsta son.

Jaså, säger Du det, Du kan inte komma från,
Du tog fel på vilken dag det var.
Nej, det gör ingenting, om det är något, bara ring,
för jag finns ju här var dag.




...

Längtar hem mot Värmland faktiskt... Skulle inte vara fel med några dagar där. Men jag tar ju snart "semester" så tid kommer väl finnas.

Fyndat!

Igår blev en riktigt bra eftermiddag. Mötte upp Martina i stan och vi knallade runt och kikade i olika butiker. Jag fann mig allt en hel del för ynka 500:- Bland annat ett par underbara skor, 2*t-shirt, mascara, hårsnoddar. Me like! Det enda som var nedsatt i pris var den ena t-shirten.
Men sen var det dags att hålla i plånboken för om några veckor bär det av mot Västerås och så har jag ett Naprapatbesök inbokat. Pengarna rullar iväg. Får inte glömma bokbeställningen också...
Efteråt blev det ett biobesök. Bridesmades. En film som passade vårt humör och var bra men lite "okej det räcker nu" på vissa delar.

Kari @ work i sina nya skor


Inte helt OK!

Idag känne rjag mig inte helt 100%. Igår var ännu värre, men tror mest att det berodd epå att jag sovit dåligt. Vill inte bli sjuk, jag ska inte bli sjuk. I alla fall inte denna vecka TACK!

Tractor Pulling

Igår var jag på min premiärtrur till traktor Pulling. Det var precis vad det låter som, traktorer som drog tunga lass över ett gärde. Måste säga att det var bättre än vad jag trodde med funktionärer som hoppade på en kärra och ökade på så sätt vikten med jämna mellanrum, traktorer som stegrade sig osv. Mycket folk och gott sällskap.
Det såg typ ut såhär för vissa:


Bild: http://www.lefrancophoney.com/tractor-pulling/

Det blev "efterfest" hos en bekant till björn sedan. Mycket trevligt men oj vilken fylla de blev för dem som inte körde. M & Björnis mådde inte så jättehärligt och Björn lyckades inte ta sig upp till sängen utan fick sova på hallgolvet. Jag bäddade såklart så han hade inget ont av de. Lade mig vid 4 på morgonen och väcktes åtta. Björnis skulle nämligen ha varit iväg och jobba åtta. Men de gick inte riktigt... Stackarn orkade knappt stå upp. hahaha.
Nu har jag iaf skjutsat honom till jobbet, hämtat pizza och bäddat ner mig i soffan. Jag behöver ett par timmars sömn till...


Harry Potter

Idag är jag riktigt seg. Vill ingenting, orkar ingenting. Man behöver inte ens röra sig för att bli dyblöt av svett. Men jag har ändå varit in till gymmet en sväng, bolag och införskaffat portervin till söndagens pangmiddag och handlat lite. Har börjat städa smått också men jag har ingen större motivation. Kanske jag får hit två fina töser på fika sen så det motiverade ju till att fixa iordning köket iaf. hehe. Btw vad hände med helgen oväder? Jag har inte sett en droppe regn sedan igår morse!

Något jag däremot vill är att det ska bli måndag och bio med finaste Mertah. Lite kalas skulle inte heller sitta fel. Men jag skulle också vilja gräva ner mig i Harry Potter böckerna och se sista filmen igen.
Sista filmen förresten... jag och syss var ju på den och jag kan säga en sak om den: den var Magisk! hehe. fattar ni? Magisk. höhöhöh.

Skämt åsido så var den grymt bra, så mycket bättre än föregångerna och laddad med så mycket känslor och energi. Även om jag visste hur det skulle sluta och de flesta sakerna som hände var så satt jag ändå med andan i halsen och började nästan böla! Den hade typ allt en film ska ha, spänning, skratt, sorg, glädje, kärlek. You name it!
Men precis som i boken så blev jag besviken på slutet... det passade inte in i stämningen helt och hållet.

Dags att ta sig i kragen och kanske dusha en sväng? Städa lite måste jag ju egentligen göra och ta lite bilder. Anledningen kanske ni kan gissa? Man vet aldrig!

God morgon!

Vaknade med lätt snuvig näsa och halsont. Vill inte bli sjuk! Men de va ju inte helt oväntat. Imorse gick jag också upp före min Björn. Det händer typ ALDRIG! hehe. Skönt för honom att ha sovmorgon.
Jag var också ganska sent uppe, jag hade ingen lust att ta med vovven ut på en promenad i åskvädret. Så det lämnade jag åt Björnis. hehe. Vilket innebar att jag kunde ligga och dra mig. Skönt! Lagom tills jag skulle åka upphörde regnet också. Göttit!

elle nå

Jag är lite trött, uttråkad och sysslolös. In en halvtimme ska vi stänga. I två timmar har lokalerna typ varit tomma. hehe. Dessutom är jag grymt sugen på kalasering. Vin, cider, grogg, kanske en shot eller två. mumma. Gott sällskap och lite dans. Kanske.

go bet

En låt som hjälpt mig genom mycket... jo visst!


va hände där?

Efter jobbet igår så skulle jag hem en stund och hålla vovven sällskap innan jag skulle iväg till gymmet en sväng var tanken. Jag var ut med Aidi, myste lite och satte oss i soffan tillsammans. Sen sov jag som en stock! Vaknade ca kvart i sju av att Björnis kom hem och gymmet stänger sju. Typiskt!
Sen när det var dags att lägga sig kunde jag inte sova, kroppen kunde inte slappna av i och i huvet surrade de som om jag hade en bikupa däri.
När jag väl slumrade till drömde jag att jag räknade pengar. Vaknade och hade panik för att det inte stämde. Suck. Ja tillslut så lyckades jag väl somna ordentligt och vaknade inte helt pigg.  Jag fick verkligen släpa mig upp ur sängen imorse. Pust. De var hårt, dessutom jobbar jag långdag idag.

Fyllo

Det snubblade in två fyllon för en stund sen. Den ena var riktigt vänlig och rolig. Den andra vara distraherande och irriterande. Medan den snälle ville ta ut pengar höll den irriterande och frågade om han kunde få fria till mig, om jag ville köpa en moped av honom för 3000 och hur mycket jag skulle ha får att sälja mig själv. USCH!

Att bli arg och upprörd hade jag ingen lust med, den snälle föreslog att jag skulle ringa polisen. Jag vet inte, hur bör man reagera på sådana skamliga förslag?
Jag sa bara lugnt att: "Nej tack jag har en ruggigt bra karl och även om jag inte hade det så vore det inte troligt att jag skulle nappa."
Den irriterande sa att han nog var bättre än min karl, men jag sa bara att det är få som slår honom!
Den snälle vände sig till den irriterande och föreslog att det nog var mer passande att leta upp ett fruntimmer på ett ålderdomshem, då det var kvinnor me ri hans egen ålder. Den irriterande undrade om det fanns ett sådant i närheten, men det kund ejag ju inte svara på.
Efter lite mer sludder från den irriterande så lyckades den snälla ta honom under armen och släpa ut honom.
"Tack så hemskt mycket för hjälpen" sa den snälle innan dom vinglade nedför vägen.


Beröm

Awww... man blir så glad ibland. Speciellt när det kommer kunder som är helnöjda med den tjänst man erbjuder.
För några dagar sedan hade jag två kunder inne och jag hjälpte dom att fixa med diverse. Deras vanliga kontor hade fått beskymmer så då åkte dom hit.
"men det gjorde ju ingenting när vi fick en så trevlig och söt tjej i kassan" sa mannen. hehe.

I
dag så var dom in på sitt vanliga kontor och gav mig massa beröm. Jag har en vän där som skvallrar förstår ni. hehe. "...de hade träffat en såååå trevlig tjej i Fellingsbro. jag antog att det var du." hehe. Ja man måste ju bli glad när berömet når så långt!


Morgon

Nyss vaknat. Är helt tung i huvudet. Skulle nästan kunna tro att man är bakis. haha. nej men ett glas vattenn ich en promenad på det så är allt bra sen igen!
Dags att stiga upp och göra sig klar för jobbet,

Axolotl

När jag letade runt lite på blocket så stötte jag på en riktigt söt liten sak. Ser ut som han ler hela tiden.
Vad tycker ni?


=)

Idag känns världen på rätt sida igen. Firar det strålande vädret med att göra mig lite sommarfin.
det lilla extra liksom.


hehe

Ett försök till att lätta upp stämningen...


...

Känner mig inte alltför pigg och glad idag.

galet

Jag har nyss städat som en galning. Om någon/några timmar kommer pappi och Monja hit och hälsar på. Vi tänkte ta oss en tur på sjön sen hem hit och grilla. Kommer bli väldigt nice!
Hungrig börjar jag bli också... kanske dags att fixa käk. hehe.

Over and out!

träningsvärk känsla

Känner för att klaga lite. Anledningen är att det känns att man knäckt rätt ryggen. Isch! Det är ömt och värker, tänk er en riktigt rejäl träningsvärk i ryggen. Det känns även i korsryggen, fast han inte gjorde ett dugg där.
Well well... i övermorgon kommer allt kännas skönt igen. Träningsvärken var väntad om man säger så... inget nytt under solen där inte. Kastade nyss i mig en värktablett (x-tra strong & infektionshämmande) så snart bör det kännas bättre.
Om två timmar styr jag bilen hemåt. Ska bli skönt att sen lägga sig raklång på golvet en stund. Vila ryggen samt huvet och ögonen en stund innan jag och syss drar in mot örebro town.
På måndag får jag nya arbetskamrater, egentligen inte så nya men nya ändå eftersom de inte varit här senaste tre veckorna jag jobbat. hehe. Ni vet vad jag menar...

Naprapat besök!

Jag anlände för en stund sen till jobbet efter att ha varit i Arboga och knäckt rätt ryggen.
När jag först kom dit så berättade jag om mina problem, han kände på ryggen och sa: "Jäklar vad du var spänd" Jo man tackar!
Sen gav han mig elstötar för att musklerna skulle slappna av och sen tryckte han så innutav på musklerna att tårarna inte var långt bort. Visserligen sa han: "Säg till om det är för hårt" Men vadå för hårt? Jag vet ju att de inte tar i mer än de behöver och att de gör lite ont betyder ju att de kommer bli bra!

Därefter satte han igång. Han böjde, drog och vred så det både knakade och brakade ända ner i höften faktiskt! Det äckligaste var när han tog i min nacke/huvud och slet till. SATAN vad jag ogillar det. Det är bland det äckligaste som finns och jag har som tur är bara behövt göra det en enda gång förut så det bevisar ju att det verkligen inte var som det skulle med min rygg.

När jag väl fick ställa mig upp var det som om tio kilo rasat av mina axlar. Så avslappnad har jag inte varit på hur länge som helt. Snacka om njutning! Nu är jag lite öm, det knakar i mig när jag rör mig ibland och jobbigt att stå långa stunder. Men det är ju inte bra att sitta heller så jag försöker göra det bästa av situationen och variera. Variation kommer man långt med!
Återbesök om ca en månad. Jag har fortfarande en låsning som han inte lyckades få upp denna gång. Men det var ju så mycket annat som lade sig tillrätta så man kan ju inte klaga.



[Foto: ChinaFotoPress]

End of the day

Yey jag har slutat för dagen. Ryggen värker och ögonen är trötta.
En liten bild på proffesionella Kari bjuder jag på!


Bra där!

Läst ett riktigt bra inlägg om hur vi värderar vår tid och utsätter andra för fara.
Vi tänker inte riktigt så långt.
Läs själva så förstår ni: HÄR

Grrr....

Det verkligen kryper i mig idag... känner mig så irriterad. Stör mig på helt banala småsaker. 
Hur som helst gör jag mitt bästa för att inte ta ut det över mina kunder. Men svårt när man möter vissa som är på minst lika dåligt humör.
Lite mat i magen så kanske det släpper.



Torsdag

Ny dag... en trött och seg dag känner jag lite sådär. Dessutom ska jag jobba sent idag. Men man får hålla ögonen på "priset" och alla timmar jag får att rapportera in. Fiiint! Roligare blev de ju nyss av en otrevlig kund. suck. Vaknat på fel sida kanske?

Imorgon blir det att gå upp tidigt, senast klockan sex på morgonen. Inte så jättemycket tidigare än vanligt men de känns ändå. Ut med hunden, käka frukost, ev en dusch sen iväg till Arboga för att knäcka ryggen. Det ska bli SÅ SKÖNT! Sen ila tillbaka till Fellingsbro för att jobba. Hem, vila en stund och sen iväg till Örebro town för bio. Yey!
Mycket att se fram emot. Sedan kanske pappi kommer redan på söndag. Men om regnet slår till grusas alla planer!

pust

Det är så segt när min kära sambo jobbar sent. Man blir själv hemma och gör inte något nyttigt alls. Självklart har jag min lilla boffi men de e inte riktigt samma sak. Hade några planer på att åka och simma, kanske sätta igång och packa och städa undan lite, ge Aidi en långpromenad, tvätta, putsa altanfönstren, måla gaveln på vedbon, hyra film? Jag har ju hela helgen också.

Tänkvärt

Linnéa skrev (Ang. tidigare inlägg "hemskt")

Lyssna på Björn Afzelius låt Farväl till släkt och vänner. Där sjunger han ju att:
"Om du misshandlar din hustru
Och förtrycker dina ungar
Och super upp din lön
Så väljer grannen din att blunda
Men om du inte sörjer för
Att gräsmattan är ansad
Då är det hus i helvete;
Då blir grannen fly förbannad
"


Nog är det sanning precis som du sa Linnéa. Nog väljer vi att blunda för sådant vi inte vill veta om. Nog har vi en aning och en kittlande misstanke i bakhuvudet men sådant vi inte vet behöver vi inte bry oss om. Däreför blundar vi och stoppar allt som kan tyda på annat än att det inte är RÄTT eller OKEJ i bakhuvudet. Om det dock kommer till en oansad och odikad gräsmatta så det påverkar oss... så ser vi, då klagar vi och då reagerar vi.

God morgon!

En ny dag på kontoret. Det verkar bli en lugn morgon. Inga pengar att räkna och inga leveranser. Det är bara att luta sig tillbaka och vänta på att vi ska öppna. Den vanliga stamkunden på onsdagar komme rsäkerligen strax att dyka upp. Som alltid brukar den personen sitta och vänta utanför dörren i nästan en halvtimme innan vi öppnare. Den ni gott folk!

Hemskt

Jo jag är mycket medveten om att jag nyss skrev att verklighetsbaserade böcker inte är något för mig. Men när jag halkade in på följande artikel: Jaycee Så kunde jag tillslut inte stå emot utan klickade hem hennes bok "A Stolen life".  
Hur kan något så hemskt hända? Hur kunde grannarna gå utan att märka att något var fel?!


Minnen och väntan

Jag längtar till på fredag. Inte ska jag då bara få knäcka ryggen utan jag och syss ska även iväg på bio. Den sista delen av Harry Potter. Som traditionen vjuder så ska vi självklart se den på bio.
Visst har jag läst böckerna så jag vet hur det slutar men jag är otroligt spänd i alla fall. Jag kommer så väl ihåg när jag fick sista boken, samtidigt hade vi en tenta som närmade sig. Det sämsta som kunde hända var att jag fick HP boken och öppnade den, efter ett par sidor så kunde jag inte sluta. Ni kan nog gissa hur resultatet av det blev... inget plugg. Kommer inte ihåg hur det gick på den tentan, men jag tror inte att det gick strålande i alla fall.

Jag kommer även ihåg min första Harry Potter bok. Jag fick den av min mormor i julklapp. Jag hade sett boken i en jultidning och tyckte att den verkade spännande med trollkarlar och häxor. När jag fick den beundrade jag omslaget, blå/grönt, tecknad HP figur och silverstjärnor. Jag började sedan plöja mig genom den. Jag hade inga större förhoppningar innan och jag verkligen ÄLSKADE boken efter att jag läst den! Undrar hur länge sedan det var nu...? Hur som helst efter ett tag så exploderade Harry Potter böckerna och ALLA visste vad de var. Gamla minnen.

De är nog de bästa böcker jag läst, Hundraåringen är också grym och sen Pojken som kallades DET kan nästan följa hack i häl men jag har aldrig riktigt gillat verklighetsromaner. De känns för verkliga och nära. Vill inte riktigt kännas vid den sortens ondska.

Tack mormor kanske man ska säga.


Skyfall

För en liten stund sedan så lyste solen genom molnen. Jag tittade ner i max en minut sen så var det ösregn utanför. Eftersom jag kommit på att panchisar är allergiska mot regn och det inte är så jättemånga andra som besöker banken idag så kommer vi nog att få det lugnt. Lite för lugnt kanske...

Härligt på sjön!

I lördags var det grill och båt på schemat. Lilla M ringde och frågande om han inte fick åka båt. Självklart kan vi ta oss en tur i det vackra vädret! Några bilder:






Lilla M var jätteduktig på att köra! =)




B: Ska vi bada?
K: Badar du så badar jag!

B tar ett jätteskutt och dyker i vattnet i farten. Må jag tillägga att han typ ALDRIG badar?
Vattnet var däremot varmt och skönt´så jag hade inget att oroa mig för. Härligt!

tattu?

Jag har börjat bli grymt sugen på att tatuera mig igen. Typ en stor på ena skuldran och på baksidan armen. Men jag är lite skraj för att göra en så stor. Men att dölja alla fula pigmentfläckar skulle ju vara väldigt trevligt. Eller att de försvann över huvud taget skulle vara trevligt, med eller utan bläck.

Om några år kanske...

Läsa! Läsa?

Det var lääänge sedan jag fick lusten att sätta mig ner med en bok och bara läsa sida efter sida tills den tog slut. Nu har jag hållit på med en bok i säker två månader och inte ens kommit halvvägs, sen helt plötsligt så pockar lusten på och jag vill inget hellre än att plöja genom sidorna.
För ett tag sedan beställde jag flera böcker men de har bara stått på hyllan och samlat damm. Kanske bäst att passa på att läsa när man ändå har lusten?
Men sen så jobbar jag ju, och när jag slutar ska Aidi ut på promenad, därefter blir det iväg och simma 3ggr veckan nu hade jag tänkt och sen hem och laga mat. Handla lite också kanske? Ja, tiden rinner iväg och strax är det dags för att sussa sött. Dessutom så har vi satt igång ett flyttprojekt hemma så diverse städning ligger högt på listan "att göra". Men...

... man gör sig tid till det man vill!

Go bet!


hahaha!

Lite tidsfördriv...

Jag fullkomligt smälter för denna bild. Sätter ett leende på läpparna =) 




...

Känner mig lite uttråkad och låg för tillfället. Inga kunder, gått igenom alla tidningar och bloggar jag brukar läsa på nätet ett flertal gånger. Facebook är ju inte det mest spännande det heller. England, hittade ett datum som skulle vara perfekt och billigt. Men de som skulle med blir nog inte det och Björnis kanske inte kan få ledigt och som skulel kricka med andra planer. Plus att ryggen värker så jag skulle vilja lägga mig ner och gråta en skvätt.


Ah, tyck synd!

Men jag gav ett råd till en annan att hitta en ljusglimt i allt... vad är min?
1vecka kvar tills jag får knäcka ryggen och jag tjänar stålar! Plus att det förmodligen blir en tur med båten ikväll.

Morr!

Igår blev det tutbingo som sagt. Ingen vinst denna gång. BUHU! Aidi var också med, hon tyckte att kontrollanterna var knepiga och väldigt suspekta när dom sprang omkring. Så när grannbilen fick bingo så hoppade Aidi ur vår bil och ställde sig och började skälla när kontrollanten kom springande. Jag kan tänka mig att det lät ungefär på följande sätt översatt från hundspråk: VÅGA INTE ATT KOMMA HIT...! MATTE! SER DU HONOM?!

I övrigt var hon så duktig, men kände sig lite uttråkad när det fanns så mycket spännande att lukta på och var ändå tvungen att stanna vid bilen. Så det blev ett par: Gnöööl, gnäääl, humpf... Översatt: Suck på dig matte!

Jag fick åtminstonde ett gott skratt!

God eftermiddag

Om en stund ska vi packa ihop och stänga... ska bli skönt att styra kosan hemåt och sedan möta upp syss och dra iväg på tuuut bingo! Som de verkar så kan det bli mer folk idag då vinstpotten är större men skit i samma... så trevligt ändå att sitta och softa oavsett om man vinner. Men det är ju alltid roligare om man får tuta såklart. hehe.

I övrigt så har jag sökt ett par jobb till idag. Har sökt en massa nu så kan inte riktigt hålla räkningen. Försöker och skapa lite orginella personliga brev för jag har ingen lust att skicka ut samma dynga och "standard" brev till alla. Det genomskådas oftast. Men det tar sin lilla tid, men det bör väl löna sig då också? Jag vill ha fulltidsjobb, gärna fast och nu!

Tålamod lönar sig?

premiär

Det har inte varit supermycket uppdatering ett par dagar. Det beror helt enkelt på att det enda jag känner mig är trött och har ont i ryggen. Inte den roligaste läsningen faktiskt! hehe. Men lite skoj har ju också hänt... Käk och fest vid Ida i Filipstad, mammsen kom på besök, premiärturen med nya båten.
Premiärturen i båt för Aidi också! hehe. Hon var så duktig min tjej. Klättrade upp i mitt knä och satte nosen i vädret. Hon tyckte det var riktigt fint tror jag! Någon längre tur blev de ju inte, vet ej om Aidi skulle tycka att det var kul att sitta i en båt hur länge som helst heller för den delen.
Bryggan var dock värst att gå på tyckte hon. Aldrig sett en hunds tår spreta så mycket. Men hon är så duktig min fis och när matte går så kan hon också!


Helg

Snart tar helgen vid. Det ska bli så skönt! känns lite som om jag behöver vila men vet ej om det blir så mycket vila. Visserligen får jag inget besök ikväll ändå men man vet aldrig vad som sker. Iväg och simma har jag i alla fall tänkt mig att göra.

Vissa tillfällen, som igår, så tycker jag riktigt synd om mig själv när ryggen värker. Jag hatar verkligen att ha ont hela tiden. När jag slappnar av pulserar det i ryggen och värken gör sig påmind som allra mest. Vissa lyft kan jag inte göra alls utan att det skjuter blixtar i ryggen. Nästa vecka blir det nog att söka upp en kiropraktor eller försöka få en tid hos massören igen. Jag behöver det!
Vad va det som hände när jag fixade den där byrån egentligen?! Jag hade ju vart bra så länge! :(

RSS 2.0