resfeber?

Senaste nätterna har jag haft lite svårt att sova och jag drömmer något galet mycket. Kanske kan det vara så att jag har lite resfeber ändå? Nog börjar de allt pirra lite i magen... om två dagar lyfter vi!

...

Life aint easy!

hihi!

Vilken bra helg jag har! Massa jobb har lassats upp och i Fredags kom kussen på besök. Vi drack lite cider och spelade spel. Riktigt skoj. Sen idag blev de shopping, jag hittade faktiskt en hel del. Man kan väl få njuta lite av att ha en hyfsad lön denna helg, får dock inte glömma att jag flyger till England på Torsdag. Det lär ju gå åt en del då också!
Nu tar vi oss en grogg för att värma upp lite sen nått glas vin. Så får man se vart kvällen bär av. Bistro? Löa? hemma? Hur som helst så lär det bli bra!

Neeeje!

Lite lätt lett och skraj är jag kan ni tro... Bröllop för faster nästa vecka, vi är en hel hög som ska flyga över till England för detta evenemang. Min kära pappa ska leda henne nedför altaret och hålla tal och kusinbarnet ska vara brudnäbb. Kläder och placering, boende osv är fixat. Sen händer detta!
ETT JÄKLA VÄL TAJMAT VULKANUTBROTT!
Jag kommer ju så väl ihåg sist detta blev på Island och de stängde luftrum över Sverige och England, assvårt att få nya biljetter och komma hem/bort snabbt.

Det är bara att hålla tummarna för att alla tar sig dit!



Bildkälla: http://www.lu.se/o.o.i.s?id=708&news_item=4907

citat

Ett bra citat ur filmen Winters bone. Dock så vet jag inte riktigt, ibland måste man be om saker.

"Don´t ask for things that should be offered"


Jobbsökande

Med några växlade ord tändes hoppets låga
Med ett möte släcktes den snabbt
Att tänka efter och ångra vad man sagt
Att vilja, att hoppas, att krossas
Sen resa sig upp, testa igen och kanske lyckas?


Inspiration

Blev lite inspirerad av föregående dikt och hittade två gamla som jag skrev en gång i tiden. brukar aldrig dela mina dikter men någon gång ska vara den första.

Den första är en ganska makaber dikt som kanske inte är världens underbaraste men väger upp den med en klassisk kärleksdikt, självklart!


Levande begravd - Kari (2006)



Vi två - Kari (2006)

Dikt

Jag måste bara hänvisa till några rader ur en dikt. Me like!
Jag hoppas ni kan förstå helheten, utan hela dikten.


Jag förstår inte riktigt det där om att
vara flicka och att modet skall vara en mans
men mina ögon säger allt det där
som mitt bröst aldrig får sagt

Jag skyller på mina skor
de kan vara sådär blyga så att de inte
vågar ta några stora steg

    - Skriven av Eddie Alsén @ Sockerdricka.nu
 

pirr

Helt plötsligt började det pirra ganska bra i magen... de e inge bra att höja förhoppningarna i förväg. Men uuuuh vad kul de vore!


muller

Sitter och väntar på att sluta... dock så känner jag inte för att sluta än. Det skulle innebära ett språngmarch till bilen i ösregn och åskväder. usch! Men det kanske skulle kännas uppfriskande innan gymmet? Fast nja, jag tror inte det. Man kan ju hoppas att regnet försvinner precis då jag ska gå ut, sen kan han där uppe sätta på kranen igen om han vill. Lagom så att jag kan komma åt min jacka i bilen åtminstonde!

2 veckor

Ytterligare två veckor utan internet... hur ska detta sluta? Isolerad jajjemen!

Update

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå lunch. Gällande bredbandet som vi ska få hem har jag inget nytt att förtälja. Tycker att de borde vara lite mer serviceinriktade och hålla det de "lovar".
Annars då?

Ja jag har haft en riktigt härlig helg. Fredag var jag ju in till Örebro, det blev grill och spel och en hujedans massa skratt! Jag satt i stort sett och tjöt av skratt där ett tag.
Lördag kom mammsen på besök en sväng, sen drog vi vidare till M&M och grillade innan vi åkte mot Linde och kollade på crusingen. Det blev lite åka på ett flak också där mot slutet och jag såg allt en del folk jag kände igen. Kul! Bäst av allt var nog bananerna i pjamas som fick böter... hehe.

Söndag blev det lite födelsedagsfirande, vi tog latmorgon och låg och tittade på film. Lyckade säven somna till i soffan. haha. Snart nog var klockan tre och första besöket rullade in på gården. Vi grillade även denna dag och det smakade himmelskt! Gillar denna marinad som jag använde mycket! Nämligen Rub BBQ: Carribean.


Woho!

Idag är jag glad... men humöret dunklades lite av när jag fick bekräftelsemailet för bredbandet: Önskat inkopplingsdatum 2011-06-07. Va? nej nej nej... stopp nu. Det önskade jag aldrig. Jag ville ha det så snart som möjligt.
Idag är ju trots allt sista dagen vi har internet, inte om en månad! Well well, efter ett snabbt telefonsamtal kom jag fram till en trevlig tjej som förstod mig bra och som genast skulle kolla upp när tidigaste datumet vi kunde få bredbandet inkopplat var. Tack! Så var dagen ljusare igen.

Nu ska jag strax ut på en promenad med Aidi sedan in och gymma med syster. Skönt! Resten av dagen ska jag fixa med lite diverse sysslor. Finns mycket att göra men lite tid att göra de på. Borde ju läsa ut en bok så snart som möjligt också så att jag kan koncentrera mig på de andra 150 sidorna som ska läsas till nästa vecka. Ingen motivation till att plugga alls!

Nu längtar jag galet till helgen... sen till nästa helg! I helgen blire ev utgång på fredag med mina girls från Organisationskursen. Lördag ev. shopping med Micka sen grillning på kvällen. MUMS! En veckas jobb nalkas och sedan är det fredag. Björn lämnar boet och då dansar "råttorna" på bordet. Sweet! Ska försöka ordna hundvakt.

God morgon!

Det var ganska skönt att vakna imorse när alarmet ringde. Jag hade drömt en väldigt underhållande dröm och täcket kändes som sammet mot huden. Aidi snarkade galet mycket så jag kunde inte låta bli att skratta. Jag nästan flög ur sängen (med lite övertalning av mig själv) och gick ut på en promenad med Aidi. Trots en strålande morgon så misskalkylerade jag lite och blev några minuter sen till jobbet. Men sånt e livet.

NU

Känns som att det har blivit en del inlägg idag... men det bara blev så! Kanske jag försöker använda mig slut på facebook och bloggen osv då vi kommer att vara utan internet mellan ett par dagar till en vecka. Om kärringen som jag pratade med först, när jag skulle beställa bredband, hade vetat vad hon sysslade med så skulle vi aldrig ha behövt vara utan. Men men... nu är det fixat och påväg i alla fall.

Imorgon ska jag jobba och nästa vecka ska jag tjuvstarta lite på mitt sommarjobb. Det är en väldigt välkommen vecka då jag kan behöva lite cash! Det gick åt så hemskt mycket nu den här månaden... vet inte riktigt var alla tusenlappar försvann. Men borta är dom minsann.

Somnade på ett lakan i gräset med Aidi förut. Solen värmde oss så gott och Aidi snarkade vilt. Jag kan erkänna att jag själv vaknade till av att jag också började snarka... vilket tur att vi inte sov länge, tänka sig hur jag kunde ha sett ut!


Stackars liten

Vår lilla katt gjorde sig illa häromveckan. För först rädd att det handlade om ett brutet ben då man inte fick röra henne. Nästa dag sprang och hoppade hon runt däremot utan att ha ont. Men med ett ben som var rejält svullet... ormbett förmodligen. Stackars liten!

Ni kan själva se skillnaden nedan...


tillägg till föregående inlägg

Upptäckte nyss ännu en klantig sak... i en svart skål som stod i ett fönster där solen ligger på hela dagen, täckt med en massa papper, ett kvitto (hoppas vi inte behöver använda den garatin) och en kortlek hade jag lagt en honungsmelon för ett par veckor sedan. Denna melon hade såklart fallit ur mitt minne... tills idag! Jag säger bara den STANKEN! Blää! Nästan förvånad att jag lyckades behålla frukosten.

klant

Björn må ha glömt sin tilefon hemma när han hade jour... jag däremot glömde min telefon borta. Suck. Blir att åka och hämta den idag.
Inte nog med det men vid inlämningen igår insåg jag att jag tabbat mig! Jag hade läst och skrivit recension på en bok, det var däremot två som vi skulle läsa! Jag som tidigare stått och kliat mig i huvet och undrat om vi inte skulle ha den sista boken. GAAAAH!

allt utom...

Sitter och skriver en "recension" på en bok som jag endast läst hälften av, tycker är astråkig och inte orkar ta in speciellt mycket från. Hur ser den A4 jag hittils fått ihop? Klag klag klag: det funkar inte så, för mycket teori. Typ. Kanske behöver lite mer innehåll känner jag än att bara nämna att det är mycket teori. Well well, inlämning senaste kl.00.00 inatt så jag har gott om tid på mig. Men jag har ju iofs redan haft tre veckor. OPS!

Måste även nämna att jag har en ursöt "svärmor". Så e de bara! Björn skulle dit idag och fixa med sågen. Han hade dock glömt telefonen hemma och hade jour så hans mamma kom och hämta den och lilla mig. Sedan åkte vi och handla för lite middagsgrillning och fika med glass och andra godsaker. Allt var supergott må jag säga!
Självaste grillmästaren va jag... Fick inga klagomål så jag gjorde nog ett bra jobb. hehe.


Snacka om att göra allt utom läsa bok och skriva recension....

Varmkorv

Jag skrev en del ur en text för nägra inlägg sedan. en låt som jag hörd epå P3. Hittade den nyss på Spotify, inte Youtube däremot.

http://open.spotify.com/track/5VHdguPzzKQgqbNonnmpzE

Klicka och lyssna vettja!

Rally - Varmkorv

"Du vill blir brun, du vill bli snygg,
du ligger stilla platt på rygg,
och det är samma vartenda år
du bränner magen och dina lår.

Fast du är född som en rosa gris,
vill du bli neger till varje pris,
du verka älska att plåga dig.

Att gilla! Att grilla!

Du är som en Varmkooorv!,
Ligga där och steka! ååååhh åh åh
Varmkoooorv!,
Ligga där och steka!"

En känsla

TRÅKIG! Som om att ordet skulle stå skrivet i pannan på mig.
Även en känsla som ensam har ekat.

Inte längre... dags att släppa. Mitt liv tar en ny riktning, dags att hänga med i svängarna.

Självförtroende! Jobbet är inte långt bort.
Även en känsla av LYCKA för det jag har, för det jag haft, för det som jag kommer att få.

oväntat!

Igår fick jag ett välkommet samtal från en saknad vän. Veckan före fick jag ett annat samtal från en annan saknad vän. Samtidigt som jag blev hur glad som helst så bannade man sig själv lite för att inte ha varit den som lyft på luren. Kul att talas vid och ännu mer kul att se att i stort sett ingenting har förändrats. Med det menar jag att man kan snacka med varandra som om man sågs igår. 

Detta påminde mig i sin tur om en kram av rött, svart och brunt som överföll mig när jag var på Liseberg i Söndags. En saknad vän såklart... aldrig i livet trodde jag att man skulle träffa på henne på Liseberg och att hon varit i Göteborg hela helgen precis som jag. Typiskt och så GRYMT kul!


Saknar er mina vänner... en kontakt som aldrig bryts!

träningsvärk

Härligt att återuppta gymmet... dock så slarvade jag med stretchningen efteråt. Jag vet bättre men det blev som de blev... vilket innebär att jag idag är riktigt mör i kroppen! Men de la gött ändå!

Dags att återuppta gymmet

Ska strax ut på en promenad med Aidi och sen till gymmet. I mer eller mindre två månader har jag känt mig halvsjuk, orkeslös. Men senaste veckan har jag blivit bättre. Dags att sätta fart... bli bättre eller att det bryter ut och snart är över. Jag ska jaga ur denna sjukdom ur kroppen!


Pics.

Som sagt så lovade jag några bilder... fler finns på fajjena såklart. På lördag var det peruktema... vi var alla störtsnygga i våra peruker av alla dess slag.



Mirja fick utföra olika "dares" dvs uppdrag under kvällen... här står hon på ett bord och sjunger ABBA.



Sarah hade även ordnat en frågelek... svara fel drick upp, svara rätt så får den som frågar snällt dricka.



Dagen efter samlades vi på vår utegård och planerade inför dagen... Liseberg hamnade vi på.


De e la fint!

Jag har haft en underbart bra Valborg... som ni redan vet så firades den i Göteborg tillsammans med min faster och hennes Engelska vänner på hennes möhippa. En kort summering vore ASKUL och mycket alkohol.

Lördag: Ankomst, möta upp alla "hens" och sen var vi igång. Champange, peruker, middag (bästa plankan ever!), shots, lekar, skratt, shots, drinkar, uppdrag, skratt, ostadiga ben, dans, drinkar, bränt hår... sedan somnade den blivande bruden in på en stol på dansgolvet. Naaaw!

Söndag: Häng på en gräsmatta, nån cider, Liseberg: spöktur, drink på spökbaren, massa skratt, Colorado, Balder (blundade mig genom i stort sett hela). Fix, lekar, dricka, promenad upp och nerdför avenyn, dyyyr pizza (ca 200kr) mer dricka, möta upp stans största gay?! sova.

Måndag: Packa, möta upp alla, säga hej då, käka lunch och spendera hela eftermiddagen på ett tåg.


Bilder bjuds det på senare!

RSS 2.0