Vill man ha fint...

Glädjerus imorse när jag tillslut efter många om och men drog fram ett par gamla favoritjeans som jag inte haft på flera år. DE PASSADE! Woho! Med lite marginal dessutom, lagom stolt må jag säga! Men lyckan dämpades något efter en stund, för de är helt enkelt inte några favoriter länge... Men ändå! Woho! Tror det är fyra år sedan jag hade dom sist.

Tänkte mig idag att köra lite vårstädning... det gick hyfsat ändå, jag har avklarat köket. Och halva vardagsrummet som ändå ser lika stökigt om inte värre ut än innan. Men de försvinner så snart jag strukit klart gardinera och packat undan igen.

Ska man ha det fint så får man lida pin... jag tror jag lämnade huvudet  i sängen förut. När jag skulle till att stryka och snabbt skulle ta strykjärnet så tittade jag inte vart jag satte handen... och ja, jag missade verkligen handtaget!
Så nu har jag ett litet fint och ont brännsår på min tumme. AJ Aj aj!
MEN kanske man ska tillägga, så låter det förmodligen värre än det är. haha.

Gårdagen

Igår jobbade jag, sen åkte jag hem för att laga mat till männen ute i skogen. Tända pannan, gå ut med hunden, vänta på varmvatten som aldrig kom. Hoppa på tåget och fara in till Örebro för att fira min fina vän Martina! Jättekul kväll med Skilda Världar Daniel som DJ, eller Bengt som han egentligtn heter. hehe.












Rally

Vi var ju hemma i Värmland under Rallyt. Eller ja, jag och B var bara där en dag. men i alla fall... Tänkte vjuda på ett par bilder. Har tillslut fått in dem i datorn!








Dansgolvet






Det var mitt Rally! haha.

Thailand...

Åh vad jag drömt om Thailand en massa på sistonde. Helt sjukt! Men så var jag och syss på bio i helgen... vi valde "En gång i Phuket". Jag hade egentligen inte någon förväntning på filmen, tänkte mig "sommaren med Göran" stuk. Vilket det iofs var och en film som jag inte tyckte så illa om alls, men föräntningen var ändå låg. Men hujjedamig vilken härlig film! Rekomenderas!

Har inte drömt om Thailand något mer sedan dess dock...


Fusk!

När jag åkte hem från jobbet idag var det strålande solsken, torrt på vägarna och MASSOR av bortsmält snö! Dvs ingen snö alls fläckvis. Sen kommer man hem till mig/oss. Ja ni... inte är det snöfritt iaf!
Det känns en aning fuskigt faktiskt! Men som Björnen sa: Det är ju kanon! Vi vill inte ha snöfritt om vi ska hugga i skogen!


Tant?!

Idag började mitt unga hjärta att blöda... visserligen slår det sitt 24:e år i Mars som inte är speciellt långt borta men aj aj. Den tog! hehe. Den kom in en farmor med sitt barn barn som glatt frågar om det är dags att gå nu: Nej, vi ska snart gå fram till TANTEN så jag kan ta ut pengar. Tant? T.A.N.T?

Men på samma gång så blir jag minst lika irriterad på en annan tant som envisas att alltid kalla mig för "lilla flicka"  Lilla Flicka!
Jag vet inte riktigt men det är enormt irriterande då  tonläget är som till en femåring som inte förstår bättre.

Jag googlade på ordet Tant... följande resultat fick jag. Likt mig?



Se vad det snöar!

Ute faller snön... inne sover katterna. Lugnt och fridfullt tills dess att de åker ut i snön för att jag ska till jobbet. Jag kan allt få några besvikna blickar men så kallt är det faktiskt inte ute! Hunden lämnas ju innomhus med minst lika besviken min.

Den senaste veckan har jag känt mig hängig, halvsjuk. Sykt stört att inte bli sjuk någon gång! Även om jag nu inte vil bli djuk, men hellre det ett par dagar istället för denna berg och dalbana. Jag vill friskna till och svettas i gymmet! De där 45minutrarna efter jobbet igår som jag fick springa runt på gården och i skogen för att leta efter en bortsprungen hund var kanske träning nog ändå.

Igår var det alla hjärtans dag för er som missat det. Ett utmärkt tillfälle att mysa till det lite extra hemma. Jag fixade till en riktig pangmiddag och dessert från Da Capo. Vi tittade på en riktigt mysig film och bara var för en stund. Egentligen ingenting utöver det "vanliga" men med en extra touch bara. Så som vi vill ha det.

Nej nej nej

Nej nej nej nej nej... jag vill inte bli sjuk... nej nej nej nej... jag är inte sjuk!

Hemlis!

När jag firade nyår (för andra gången) tillsammans med Martina så gav vi nyårslöften att bryta... mitt var att hålla mig i Sverige detta år.

I Juni fyller min kära mamma jämt. Ett utmärkt tillfälle att hitta på något specielllt tyckte jag och syss. Hittills har jag inte kunnat säga så mycket (jag vet ju inte om hon läser detta)... men nu så har hon fått nog många ledtrådar så jag kan avslöja något. I maj så lämnar vi Sverige för någon vecka! Skönt! Allt är bokat och klart så nu sitter hon spänt dr hemma i Hagfors och inväntar nya ledtrådar som ska dimpa ned i brevlådan. Busiga vi är!

Några vet redan vart de bär av... mene... avslöja inget är ni snälla. Om hon läser här eller på fajjan!


Jag bjuder nedan på våra ledtrådar... det första fick hon på självaste julafton:

1.

 


2.
Båten var för att luras lite... hon HATAR att åka båt.




3.
en ledtråd som egentligen skulle komma något senare... men ibland så blir det inte som man tänkt.

Wooop!

Igår var jag iväg och sprattlade i vattnet, fick någon kallsup och tyckte faktiskt att det kändes i musklerna... vad var detta? Jo vattengympa såklart! Fick sällskap av fina Sara och syss <3

Idag var det tänkt med coaching på gymmet och sen ikväll Afrodans... men så var min PT tydligen sjuk så gymmet blev iställt. Attans! Men jag får ju svettas ikväll i alla fall och tänkte mig ändå kastas in på gymmet på Onsdag. Torsdag står det evetuellt ZUMBA på schemat också.

Alltså... det jag vill säga är att: Damn... Im working it!


HELG

Vilken superhärlig helg det har varit!
Fredagen med riktigt fint sällskap i form av syss, Emma och Ida! Fylld av snack, snacks, skratt och spel.
Lördagen som smygstartades med en film tillsammans med Emma och som rundades av med korvgrillning och bilåkning på sjön.
Samt denna Söndag... Gym, simma några längder, bubbelbad och basta med syss. Tänkte avrunda denna kväll med Björnmys. Idag var det nämligen 2år sedan vi träffades <3
Det sa klick redan vid första ögonkastet. Så tokigt de kan bli!

Nästa helg bär det av till Värmlandskogarna!

Zumba

Igår var jag på Zumba! Jätteskoj... jag hände med på typ 50% av det som hände... Stod mest och rulla på rumpan, skaka brösten och åla åt olika håll samt hoppade och kasta med benen, som när man var lite och "skuttade" ni vet. Jag regerade! haha. Nästa gång så lär jag ju hänga med något bättre... hehe.

Träningsväerk? .. .. .. Ohyeah!

Bacillattack!

Blev nyss omringad av baciller... de susade runt huvet på mig. Jag höll andan.
Host host. Ännu fler!
En nackdel med detta jobb... 


What?!

Helt ärligt... när jag var på Afrodans igår så sneglade jag ner på mitt för tillfället inte helt vältrimmade ben. Men det är ändå inte så hemskt lixom. Men så ser jag det... först trodde jag att det var smuts, så jag tar tag i det men det sitter fast! Vad är det? Jo tre jäkligt långa hårstrån, nästan från kritaperioden!
Det är ju inte så väldigt galet länge sedan jag fixade till dom, och gången före det... men här är de tre fasansfulla. Jag måste verkligen ha dundermissat dem många gånger bakåt i tiden. Shit!

Kände att detta måste jag bara dela med er!


RSS 2.0