Tummar och Tår

jag håller alla tummar och tår jag kan för min duktiga syster... klart att hon ska få en befodran! Men sen vet jag hur de är det där med: "Det står mellan dig och en till". Det har jag ju hört några gånger nu... men men... jag håller och hoppas!


Puh Björn

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på"
 
"Om en person du talar med inte lyssnar, så var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."
 
"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut"
 
"Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två."
 
"Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också."
 
"Hur underbart det skulle vara att ha en riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en."
 
 
Jag älskar Puh björn och hans söta lilla hjärna, han är en smart Puh björn...
 
 

Pirrigt!

Åh jag är så glad... sommar, sol mellan regnmolnen, älskad sambo, älskad familj etc... ja ni fattar.

Jag känner hur sommaren verkligen är välkomnad just nu och jag ser fram emot dess framfart. Det finns en hel del smaskigheter som den kan komma att bjuda på och jag har en låga av hopp brinnande.
Nu ska man inte hoppas för mycket och ingenting blir ju någonsin som man tänkt sig men ändå... Nu vill jag bara att veckorna ska gå men samtidigt njuta av varje stund. Många klagar över det fallande regnet men jag välkomnar det. Denna sommar tänker jag inte sitta och vänta på att nu...NU kommer värmen och solen... utan ta vara på de stunder som bjuds.Åh visst är de härliga!

Känner mig nästan äckligt positiv nu när jag skriver detta och ja... kanske det är så för tillfället. Men hur nu än framtiden artar sig så kan det ju inte blir så illa... alla dagar, månader, år har sina up's and down´s.
 
 
 

RSS 2.0