Dagens roligaste

Jag satt i bilen på väg hem från jobbet och så slog det mig att nu när jag fått pengar på kontot så är jag värd att unna mig något riktigt gott! Man kan tänka sig att jag i detta fall funderade på nått härligt kött eller nått annat sätt att lyxa till middagen. Men det enda som därefter dök upp i mitt huvud var något så enkelt som Fiskbullar! Jag och J fick oss ett gott skratt. haha. Men gött va de!

Utomhusbio

Så har jag varit iväg på utomhusbio.. det är något visst med att sitta en jäkla massa folk och kika på bio ute i kvällsmörkret. Men man fick en ganska rejäl träsmak efter en stund! hehe. Filmen Slumdog Millionare visades. Inte den bästa jag sett men var väl lite okej ändå. Skänt nu att vara hemma i lyan igen. Blir att sova så mycket man orkar tills jag ska ta bussen till Nora och jobba imorgon. Sweet!

Aj

Vaknade och hade ont i handen idag... jag var lite duktig igår och skulle öppna en flaska. Vilket innebar att jag satte kapsylen mot en kant och slog och träffade lite fel, sidan på handen. Aj. Så har en liten kula i handen nu som gör ont speciellt när man stöter i saker! Skulle vara nice att det gick över till jobbet imorgon så jag kan knappa på datorerna utan att det gör ont. haha. Ibland är man bra dum.

Warra Warra Warra

Fylle inlägg kanske vissa kallar de... inspiration kallar jag det. Vilket tror du? Vad jag vet är hur lycklig jag är över att ha så underbara vänner fastän dom sover! Usch på dom! Vi är vi och vi repar oss alltid... tycker om mina bejbies! Vad jag tycker mindre om är struliga boys, fan vad bra vi klarar oss utan! haha. En så kallad muffins blåbärs hicka har Mary fått också, vem vet om hon lyckas ssomna ikväll? hehe. Puss på na!

Tanke

Nollningen är i full gång och jag är inte involverad för fem öre... skumt!

Slitet att ligga på topp

Sliten... det är mitt tillstånd just nu. Sliten så in utav! Det har blivit långa dagar i Nora nu senaste två dagarna. Imorse ville jag knappt gå upp ur sängen, och det bara efter EN dag av jobb. haha. Men trots att man blir trött så är mitt jobb GRYMT roligt. Arbetskolegorna är hur underbara som helst och våra raster med färskt bröd och massa andra godsaker, på morgonen innan vi öppnar och efter vi stängt, är gudomliga! Man njuter verkligen och jag känner redan hur ett jäkla nice tillskott kommer rulla in på kontot nästa månad. Katching!

Första dagen hade vi lite problem, datasystemet hade agt av dagen före, så det blev en lugn start. fanns inte så mycket att göra. Men snart kom teknikern och eftre lunch hade vi mer än nog att göra! Men bara för att en sak gått fel så händer det ju alltid något mer. Så jo... det var en lång dag kan man säga. Så från klockan åtta till halv sju på kvällen befann jag mig på banken i Nora. Det ska kännas att man lever! Mina fötter dog lite under dagen och när jag kom hem för att socialisera lite med syster så slutade det med att jag somnade. Sociala jag!

Andra dagen... mycket bättre än första. Känns som om jag verkligen börjar lära mig. För det mesta var jag själv i kassan och behövde ingen hjälp så det känns grymt! Dagen gick grymt snabbt. Kan bero på att jag jobbade 2½ timme mindre. hehe. Så nu sitter jag hemma, sliten, men lite piggare än igår ändå och käkar upp syrrans sega gubbar. Gött däh!


Värmlandsvistelse

Hagfors och Eldfesten! Måste säga att jag typ ALDRIG brukar ha roligt i parken, men denna gång var det faktiskt grymt skoj förutom några ups och downs. Ett down är att jag inte träffade på Mr.P förrän i slutet av de hela. Ett annat att jag lyckades bli grymt besviken på en bra vän. Men shit happends och de är bara att gå vidare. Sen var de ju dom där Torgny Melins. haha. I mitt och syss sökande efter Linnéa så hittade vi henne tillslut i deras turnebuss då hon var deras sons flamma. Så vi joinade, blev bjussade på öl och det var faktiskt skoj. Men jäklar vad dom kan vara fräcka! Trevlig pratstund med dom men roligare ändå att få dansa till deras musik. hehe.
Kvällens höjdpunkt var ändå förfesten med mina Hagforstjejer! Saknat dom så grymt mycket! Det är härligt att träffa sitt gamla kompisgäng igen och se hur man snabbt finner varandra igen även om man haft dålig kontakt senaste åren. Me like my Babies!

Annars under veckan så har jag haft Mr.P på besök ett par dagar. Vi var ut på onsdag och så åkte jag med han hem till Värmland på Fredag. Riktigt nice måste jag säga och de blev en hel del tittande på Friidrotts VM, något som jag aldrig gjort förut. Blev rättad där när jag sa att Bolt "vann" världsrekordet. Det heter ju trots allt "tog" världsrekord. haha. Inte lätt!

Sen ikväll blir det att åka tillbaka mot Örebro, detta med blandade känslor återigen. Hade så gärna velat träffa lite fler innan jag åker. Men här ska jobbas och det lär ju inte dröja länge innan jag åker hit igen. hehe. Det enda riktigt riktigt tråkiga med denna vistelse var att jag fick veta att min farmor var allvarligt sjuk, ingen vet när det kan slå till. usch! Att hon sen var utredd Dement var ingen överraskning med det minne som hon har. När vi hälsade på henne så var det en dålig dag, men jag var iaf inte bortglömd denna gång, jag var hennes dotter. jag antar att jag och faster är mer lika än vi tror.


Avklarat

Första dagen avklarad! Känns bra. Det var grymt trevliga folk där borta och ska bli riktigt roligt att jobba med dom! Det blev några trötta timmar med massor av information och säkerhetsregler som var grymt viktiga! Dom bjöd även på fika vilket var riktigt trevligt. Dom andra som också rekryterades samtidigt som jag var hur vänliga som helst. En av dom bodde på samma ställe som mig och en annan ska läsa samma kurs som mig i höst! Woho! Så nu har jag åtminstonde en bekant där.

Kom tillbaka till Örebro runt ett idag och passade då på att hälsa på MickeS. Blev lite chill och snack en timme sen bar det hemåt. Tanken var att jag skulle plugga. Jag åt och somnade. Konstigt när jag varit uppe sedan fem imorse och sovit som en kratta? Kände ändå att jag var värd de timmar jag sov, förhoppningsvis så har det gett mig ork till att ligga i nu istället.

Time to get serious again!

First day

Första dagen idag... känns spännande och lite nervöst men det kommer nog att gå asbra! Upp med tuppen för att ta bussen halv sju. Trevligt värre! Hittade kläder igår, det blev en kjol med hög midja och ett par byxor. Grymt nöjd! Blev även en ny parfym som jag så frikostigt spenderade på mig själv. Men det var jag värd! Så nu står jag finklädd och redo.

Off to the Bank to do some work!

Jobbarkläder...!?

Imorgon ska jag till Bergslagens sparbank på introduktion för mitt nya extrajobb dom följande månaderna. Det känns spännande men framförallt ångestladdat på grund av klädsel.
Vad ska man ha på sig? Det ska vara vårdad klädsel och inte jeans och i byxväg har jag typ bara jeans och mysbyxor. I kjolväg inte några längre kjolar som känns mer "vårdat" än kortare även om man har leggins under. Jeanskjol känns också icke icke eftersom vanliga jeans inte godkänns. Suck. Det får nog bli en sväng på stan idag. Första dagen vill man ju ändå göra ett gott intryck!

Det är ju som dom säger om första intryck... fastän det inte säger vem jag är så är det det enda dom kan utvärdera mig på!

Röjj

Denna helg blev ännu en helhelg... fredag kom mamma och Guran hit tillsammans med syss och Rob. Det blev en kväll med mycket springande fram och tillbaka, snurrande och kramar. Men måste erkänna att jag var lite väl seg ändå. dessutom är min mamma coolaste morsan tydligen.
Vi värmde upp hemma hos mig, innan vi åkte in till stan för att käka. Jag blev så mätt så det kändes som att jag rullade ut från Efesos. Sen drog vi vidare till Liquid och efter en stund gjorde MickeS och hans polare D oss sällskap.
Därifrån drog vi vidare, mamma och Guran stack till Strömpis medan Syss och Rob drog hem. MickeS och D skulle till Frimis och själv hamnade jag med Robs polare Janne och Krille och vi gick till Njuta. Men vistelsen där blev inte långvarig, snart dök MickeS och D upp för dom hade blivit nekade Frimis på grund av att D hade flipflops!
MickeS, D och jag drog vidare till sista stället för kvällen, Björnstugan! Schysst ställe och grymt trvliga människor. Men trots att det var en bra kväll så kände jag mig inte taggad för fem öre! Så det blev segt i längden.
Vi knallade från Björnstugan och när vi går förbi Strömpis så stöter vi på mamma och Guran. Så blir massa snack och skratt där och vidare till Burger King för kaffe för Morsan och Gurans del det vill säga. Sen drog vi hem och somnade gött.

Lördag åkte la familia hem igen och kvällen var planerad med käk, vin och film med goda vänner! Det blev en grymt bra kväll med mycket warra warra warrra som Chillen hatade och snus som gör visa höga och Pitchers som kan slänga sig i väggen. Chillens place is the place to be! Grymt skön kväll som måste göras om! Det är som allra bäst i glada vänners lag.


Pluggish

Det har blivit en del plugg senaste dagarna. Skolan börjar egentligen inte än på veckor men jag är på G! haha. Så det kan vara... igår kände jag att det blev kanske lite för mycket ändå, började flumma lite väl mycket när jag skule vara serious och skriva en grym sammansfattning. Visst blev den grym men det märktes att inspirationen var på topp och grannarna fick erfara en taggad Kari med grym musik vrålande ur högtalarna.
Sen idag var jag iväg till Chillen och vi tog tag i pluggandet på grymt serious allvar. Känns som att spärren släppte lite, känns bra, känns grymt, frågan är bara om jag kommer lyckas lära mig allt. Men orkar inte med mer plugg idag, ser ut att bli att slappa och dra en film hos Mikee kanske. Men det återstår att se. Imorgon kommer min kära mor, Guran, Syss och Rob. Då blir det en kväll på stan med käk och dricka. Mys! Kanske får man sällskap av två röjjare Maryy och Chillen? haha. Allt kan hända, kan ju ske på lördag också. yey! Känner jag är på G!


Denna låt har snurrat en hel del i högtalarna dessa två dagar:


Städning

Idag tog jag tag i mig själv och påbörjade min storstädning av lägenheten... och nu känns det riktigt bra! Mikee lyckades däremot tillslut få mig att sätta mig still framför datorn en stund och det var inte bra. Orkade inte fortsätta efter det. Men Nu är det torkat och dammsugit överallt och lakanen i sängen bytt. Det är grymt! Bara toaletten kvar och disk i köket som jag får försöka ta imorgon.

Det känns gött ändå!

I´m back

Lördag. Jag for tillbaka till Örebro. Hann vara hemma kanske en timme. haha. Var först till Marieberg och Willys med mamma för att fylla upp kylen. När jag kom hem bestämdes det strax att jag skulle med Chillen och hans polare ut så en timme efter att kära mor åkt hem så drog jag till honom. Sen kan jag säga att vissa delar av kvällen blev ganska suddiga. Drickat satt där det skulle som sagt. Men av det som jag minns så röjjde vi bra mycket!
Pitchers blev det inget med för vi var för unga, så vi drog till Satin och där var dom lite schysstare då vi var så tidiga så fick vi ändå komma in. Väl där köpte vi en ett helrör och det var speciellt där min dimma började. Snart knallade vi hemmåt genom en park och Nidia fann en ilsken Igelkotte, snart så märke vi att vi lite fel ute... hittade några snubbar som jag fick för mig var kristna nykterister? och en av dom slog oss följe och visade oss ut till stora vägen igen. haha. Tack tack! Vet inte när jag kom hem... men det var sent. Fick höra att Chillen, A och Nidia tagit en promenad efter jag dragit och Chillen i bara morgonrock och kalsonger. haha. Fint där.

Söndag blev mest en slappar dag. Cyklade på eftermiddagn ner till Nidia med hennes cykel jag lånade hem på lördagsnatten och snackade. Sen slappade vi över till Chillen och drog en film. Mys. Step Brothers var fan bättre än jag trodde den skulle vara.

Måndag, min planerade dag för alla ärenden jag var tvungen att göra. Tog bussen in till stan, besökte skomakaren, apoteket och Manpower. Så nu är det klart. Sen mötte jag upp MickeS och vi strosa runt på stan en stund och käka grymt gott. Fort gick tiden för helt plötsligt hade det gått 4h! Tiden går snabbt när man har roligt. Men vi fann aldrig några solbrillor till honom men jag fann en ny parfym jag grymt gärna vill ha! Så snart ska den nog bli min minsann.
Lyckades komma hem precis så jag missade åskskuren. Puh. Ibland har man lite flyt ändå. Bara jag blir av med mitt jäkla magont nu så är allt fin fint.

Im back in Örebro!


haha

Mamma har allt sina roliga stunder ibland, som igår när vi var på väg hem från Bingon, som jag förövrigt vann 2ggr på och resten av folket i bilen ingen, så sitter hon och tittar ut över fälten och säger högtidligt: "se vad dimmigt det är, det ligger som... en dimma!"  Det gav en hel del skratt.

Idag tog syss och jag oss ett litet hemmaspa ute i solen. Fotbad och allmänt mys. Ju närmare lördagen kommer ju mer lägtar jag. Men jag känner av min hemmakärlek. För att sitta ute på gräsmattan och steka i underbar sol är inget som händer i en liten lägenhet i Örebro.

Nu vidare till lite plugg...  det ska kännas att man tar vara på dagarna!

Vrång

Solen kom och försvann med Maryy i helgen. hehe. Men det var skönt de dagar som den var framme. Schtek till max! Just nu sitter jag bara och väntar... men väntar på vad? Bättre tider som jag brukar säga. Jag väntar helt enkelt på att det ska hända något, men att vänta på något sådant är som att sätta sig i ett hörn på vinden och tro att någon ska komma upp dit inom de närmaste minuterna. Det funkar inte så. Om det ska hända något så måste man väl se till att det händer något själv. Men jag har ingen lust med det alls. Jag är helt enkelt vrång idag!

Det är inte lätt

Helgen har varit riktigt bra på vissa punkter, förvirrande på andra och helt upp å ner på andra. Det bästa var ändå att saknade Maryy kom! Egentligen var det planerat att hon skulle komma på lördag men så blev det redan på fredag istället. Sen hade ännu fler spontana saker satts i rörelse så innan hon ens kommit ur bilen ordentligt så fick hon en grogg i handen. Vi skulle först in till Kussen och hälsa på sedan till B och festa lite. Det var faktiskt grymt roligt, bortsett från två aspekter. Men man kan inte begära att allt är perfa. När vi kom hem var klockan ungefär halv fyra, jag och Maryy låg och snackade sen lyckades vi somna båda två. haha. Halv sex vaknade vi till lite igen och Maryy knalla iväg till sin provisoriska säng för helgen. Sedan blev jag väkt redan klockan åtta på morgonen. Suck. Därefter följde ett halvdant vaket/sovande tillstånd och jag var inte speciellt utvilad när jag väl gick upp. Fick ett samtal från Maryy också som låg två rum bort och jag var tvungen att springa till henne och rädda henne.... från katten som låg och kurrade på hennes mage. hehe. Inte lätt.

Dagen spenderades i solen, vi gjorde även ett besök vid Acksjön för att ta oss ett dopp. Det var lite kallare än vi trott. Brrr. Men i kom vi! Sen var det förberedelser för kvällen som gällde, och efter vår grillade middag så måste jag säga att jag verkligen inte var på topp för att festa igen. Tröttheten tog överhanden. Men kvällen blev trevlig trots allt... men kunde ha blivit så mycket bättre om man bara hade fått lite mer sömn! hehe. Söndag spenderades också i solen, men efter att Linda, Linnéa och Maryy åkt hem blev det så offattbart lugnt och stilla. Tråkigt! Så jag och syss satte oss i soffan och drog tre filmer på raken. Kändes som om det var lika bra!

En annan sak jag tänkt på är att jag alltid alltid lyckas falla i samma gamla fallgropar. Jag vet inte hur jag lyckas men jag gör det. Störsamt värre! Först är jag övertygad om vad jag vill sen börjar jag vingla... och när jag vinglar hittar jag oftast gropen. Sen ligger jag där tills jag upptäcker att den inte är så djup som den verkar och tar mig upp igen. Men oftast går jag inte iväg utan står kvar på kanten och väntar, ända tills jag puttas i igen.
Nu vart jag jäkla djup ändå! haha.

RSS 2.0