OPlaner!

Jag känner för att hitta på något kul i sommar... vad som helst. En helg där vi sätter oss i en bil och drar till en stad som verkar bra, gör staen och röjjer galet!

Någon som är på?

Planera lite oplanerat lixom! OPlaner!

Slöar

Tog mig en sväng in till Örebro i förmiddags med min kära sambo. Egentligen hade vi väl ingen tanke med "utflykten" annat än att vi inte ville sitta hemma. Så det blev en snabb, med betoning på snabb, tur på Hindersmässan, stoort ben till Aidi, mjukisbyxor till mig, verktyg till sambon och en korg med matvaror för att fylla upp skafferi och frys med. Perfekt!
Sen lyckades vi parkera våra arselen i soffan, dra en film och bara dö en stund. Inte riktigt vår tanke från början, egentligen.
Sen tyckte Björn att det var dags att göra sig lite nyttig, så en tur till kusinen för att skruva i garaget tyckte han var en bra idé. Nja, kände jag där... så resultatet var att jag har fortsatt parkera mig i soffa, aj aj, och han är och dricker öl och skruvar. Sexigt! Men nja... känner ändå att jag gjorde rätt val. garage, kallt och titta på medan grabbarna skrivar eller må bra i vämen hemma i soffan?
Jag hade ju hellre suttit med gott sällskap och ett glas vin. En möjlighet jag hade men så skjöts de planerna upp. Så ingen att skylla förutom mig själv. Så kan det gå!

Men nästa helg så...!

torka

Bloggtorka... jag har inte så mycket att uppdatera om. Jag jobbar, lagar mat, är ute med hunden. Sen kommer helgen och den är över lika snabbt som den kom.
Typ.

hehe. Känner mig så galet positiv i just detta inlägg. haha.

Nu så...

Ny jobbvecka som tar sin början... idag börjar även stegtävlingen som vi ska ha på jobbet. Jag ska göra mitt bästa för att bidra till mitt lag! KUL ska de bli måste jag säga. Bara folk börjar skingras på gymmet så kan man träna och simma där också. hehe.

Jag väntar med spänning på månaderna som kommer. Mammas hemliga utflykt, Emmas besök, Galenskaparna i Mars, Rallyt och förhoppningvis en massa mer. Det kommer att bli Gräjt!

I helgen blev de en utflykt till Linköping, min fina sambo fick med sig ett gult åbäke hem. haha. En bananbil som saknar chiquita märket dock. hehe. Nej men den kommer säkert att bli jätterbra och man ser han ju på avstånd! Sedan så hade vi ju vin och spelkväll också... Mycket trevligt! Min syster har då hittat massor av fina folk i Linde som är värda all cred dom kan få. Superhärliga!

Nu.... promenad.

träna?

I måndages efter jobbet åkte jag till gymmet och tänkte mig ett pass. Innan jag gick in blev jag i stort sett överkörd av två idioter som körde på en väg som egentligen inte ska vara trafikerad. Parkerade på en plats som inte ska parkeras på och gick in på samma ställe som jag. Bra början!
Jag bytte om och gick in i gymmet, ville vända och gå ut direkt. Det KRYLLADE av folk. Men jag gav det ett försök, fick mig ett löpband, staplade på i 5min bara tänkte sen köra några maskiner. 10 minuter därefter gav jag upp, inte tänker jag väl köa för att få träna!?

Slutsats: Gå inte till gymmet de första veckorna efter nyår.

Var vänliga och bryt era nyårslöften om träning, jag vill ha tillbaka mitt gym TACK!
hehe.


A

Jag känner en lätt ångest, oro, någon liten känsla av vrede också men är mest ledsen. Magen är i uppror. Jag gillar inte dåliga besked... inte i någon form. Tårar infann sig men jag tänkte om, onödigt att fälla tårar för något som inte behöver vara ett faktum, något som kan fortskrida hur smärtfritt som helst om ens alls.
Kunskap! Det är det jag måste inrikta mig på nu... vill veta mer, behöver veta mer. Smälta sen hantera.

Just i detta fall tänker jag bara säga A och inte B. Så fråga inte. Detta är mest för eget bruk och nej, det handlar inte om mig.

Revenge

Martina har fått mig att börja titta på Revenge... JAG ÄR SÅLD!
Fasar för att jag nu tagit ikapp, orka vänta på nästa avsnitt?!


2011 Resume i bilder

Några av årets höjdpunkter!



Mars: Elenas Birthday...


April: Kryss me syss <3


April: Hälsa på Linnéa i Stora Staden


Maj: Försommarpicnic





Maj: Fasters Möhippa i Götet


Juni: Ida tänder på Larry i Ampthill, England




Juni: Bröllop




Juli: Åka båt


Juli: Sänka båten


Agusti: Västerås


Köpte vitrinskåp <3¨


September: Höstskoj


Oktober: Utekväll


Oktober: Fotosession med syss och Terés


November: LadiesNight och Limo




December: Juldagen

Jobb

Nu har jobbet börjat... ansvaret växer för var dag men hittils har det gått kanonbra! Tränade förut idag, har redan värk i kroppen. Det lär kännas ganska så rejälv imorgon kan jag tro!
De känns riktigt bra.

RSS 2.0