VattenAerobic & old News

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det... till en början höll jag på att skratta ihjäl mig då vi skulle snurra runt i cirklar och kasta med händerna i luften. Kändes verkligen som ett inslag i Stig Helmers Hälsoresor. Den värre sorten. Sedan blev det lite tuffare övningar på mage och armar, jag ville ha mera! Det kändes otroligt gött i magen och sved ordentligt i armarna. Okej, mera mage helt enkelt. Dom första minuterna gick sakta förbi sen susade dom iväg. Om det är något jag vill fortsätta gå på? Tveksamt, allt ska få sin andra chans. Annars hade jag gett upp Yogan efter första försöket, för inte fatta man vad ledaren menade med maglås då! Men nu diggar jag det.

Har tänkt tillbaka mycket på förra veckan. Det var ingen bra vecka. Jag gick tillbaka till att vara Kari som alltid sätter sig i bakgrunden och tillåter sig själv att bli knuffad åt sidan. Det kändes hårt. Jag hoppas på att min visit hemma ska ge mig nya krafter så jag inte hamnar där mer. Man känner sig så bortglömd. Det plus andra saker gjorde att jag inte mådde bra. Fint att allt händer på en och samma gång, att jag sedan lyckades bli dumförklarad utan att jag lyfte ett finger eller yttrade ett ord tre gånger på tre dagar var ju skönt. Jag kanske inte är den smartaste, men jag är fan inte dum. Om jag utnyttjar min fulla kapacitet? Förmodligen inte som den blonda dumma värmlänning jag är.

Men nog om dåligheter... händer en dålig sak är det lätt att andra saker verkar värre än vad dom är. Precis så har det varit. Behövde min dos av Mertah i fredags är allt jag kan säga. hehe. Även om kvällen inte blev så lyckad för henne.
Jag och kusinen planerar också några dagar i London med faster. Vill Vill Vill!

Värmland <3

Jag ÄLSKAR mitt Värmland... hjärtat finns alltid där vart man än bor.
Till Värmland jag ändock återvänder!



Dess dalar och skog
ge mig tystnadens ro,
och luften är frisk på dess höjder.
Och forsarna sjunga sin ljuvliga sång -
vid den vill jag somna
så stilla en gång
och vila i värmländska jorden.

Ännu en heldag

Ännu en gång fick jag erfara detta: Killar är otroligt duktiga på att skvallra! Det verkar inte så men oj oj. haha.

Idag har varit händelserik kan jag lova! Allt som var planerat blev plötsligt inte aktuellt. Kände mig lite elak där ett tag som sa nej till Nidia men E var ju med henne så då kunde jag andas ut igen.
Efter att jag å Malin varit och handlat och käkat på Max så var det dags att möta upp Enock och lämna över bilnyckeln. Det var just där som mina planer ändrades. Med hundvalpsögon föreslår han att ska inte jag köra till Karlskoga? och följa med när dom ska hämta tälten och lamporna. Saken var att båda han och Linus hade supit dagen före och kände sig inte så säkra bakom ratten. Jovisst men jag följde väl med, vi hade åkt en bra bit och var ungefär ca 3km från Karlskoga och hamnar i en Poliskontroll. Enock andades ut och var i det ögonblicket otroligt lättad över att inte han körde.
Jag fick blåsa och han kollade körkortet och kärran vi hade efter bilen och så fick vi åka.
Hämta tältet, jag blickar ut över ekipaget jag skulle köra, kanske 10m med bil, kärra och den utstickande delen. Men det löste sig bra och gick som en dans.
Hem till Öret, packa av kärran och lämna den på Hydro. Åka bort till systemet, hem och lämna saker till Uni och lämna bilen.
Tillslut efter nio timmar hemifrån kan jag slappna av och pusta ut. Redo för den nya dagen imorgon!

worried

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sist igen... men min fantasi ligger på noll. Endast mina drömmar är fyllda av fantasi. Jag drömmer som aldrig förr, ibland undrar jag om jag hinner sova när det händer så mycket på nätterna.
Vad är nytt? Helgen närmar sig som ett ljus. Behöver få hitta på något kul och tänka på annat. Sedan på tisdag efter helgen så åker jag hem till mitt Värmland! Det kommer bli så underbart och jag längtar hem så otroligt mycket. Men det känns som om jag lyckas missa en massa hela tiden. Hur jag än gör, vad jag än beslutar så missar jag hela tiden allt. Eller så är folk bara vrånga och inte vill att jag ska vara med. Men jag tror på det första och hoppas det också för så dålig människa kan väl ingen vara att dom hoppar att bjuda in nån så den får sitta där ensam. Men det har egentligen inte med något att göra, jag känner mig bara oroad som om något dåligt ska hända. Hatar den känslan.

Föreläsning snart sedan ska jag iväg och handla till Bryggan. Efteråt träffa Nidia och åka in till stan. Jag behöver fylla upp spritlagret så det räcker i helgen. Längtar.


Bi

Okej nu har det varit extremt dålig uppdatering ett tag... Men livet är heltiskt just nu och utnyttjar man inte dom få timmar man har till fritid så får man dåligt samvete. För att man inte har pluggat eller för att man inte har tid att ägna en tanke åt sig själv.
Planering är vad det gäller. Hatar planering! Ingenting blir som man planerat ändå. Som mitt motto är: Det bli aldrig som man tänkt sig. Men ändå måste jag planera få att få allt att gå ihop.

Förra veckan kändes det som om jag flög på moln. Det var en bra vecka. Längtade till helgen då Mic skulle komma och planerna för helgen efter tornade upp sig som ett ljus.
Helgen kom och jag blev som ett bi. Stackars Mic. Vi hinner inte ses så ofta och när vi väl ses vill jag vara den glada person jag vet att jag kan vara.
Helgen var över och mitt humör hade inte ändrats märkte jag idag. Söndagen var hur lugn som helst och början av måndag också men så kände jag det där biet innuti igen. Irritation över ingenting. Känns som om jag ska sticka någon när som helst och explodera när som helst. Något jag inte vill göra speciellt inte mot mina vänner. Men antar att man kan ha sådana dagar också. Til gymmet snart och ta ut min irritation där istället. Kanske man kan skylla på PMS?

Martina ska komma till Grankotten också. Då kommer vi nästan att bli grannar! hehe. Vad roligt. Eftersom planerna för helgen verkar gå i stöpet så pratade jag och hon om erotikmässan i Karlstad istället. Men ingen som verkar vara på det heller. Men snackade med Lantz och det blir nog något roligt påhitt på lördag i alla fall.
Ja hur det än går så är det väl som vanligt... alla utom Kari är festsugna, Kari men ingen annan vill festa.

Till Värmland och tillbaka

Igår hade Persson fest tillsammans med sin syster hemma i Hagfors. Jag, Maryy, Mertah och Malin satte oss i en bil och åkte dit. Efter många "Ååååå" och "oooo" och "yääääh" i extas mest ifrån Malin så var vi framme i Värmland. Tyvärr såg vi inga kossor som Malin kunde få hälsa på men hon fick The Big Tour och sedan drog vi oss till Persson. Alla var minst sagt häpna över att se oss! Persson fick en hink av oss i present som hon sedan bar runt på hela kvällen tillsammans med sina plasthandskar som hon fick från någon annan. Sötnöt!
"Mitt hjärta klarar inte mer av detta" med det menade hon att vi lyckas överraska henne hela tiden. hehe.

Hade trott att vi skulle hinna träffa syrran och dom andra i lången men icke. Kände mig rejält dissad där. Inte av syrran för vet ju att hon hade velat träffa mig men av resten av the people. Vi bröt upp från festen, jag med tårade ögon, var så jäkla skönt att vara hemma och träffa alla så min bägare rann över. Man vet när man är välkommen och önskad. Saknar mitt Värmland, men stortrivs verkligen i Öret samtidigt. Färden hemmåt blev med snack om killar och sex, och andra avslöjanden. Vi stannade till i Karlskoga och körde drivein på McDonalds, i luckan stod en riktigt sur typ. Släppa av Maryy och Malin sedan upp till mig där Mertah hämtade sina saker och ca04.15 låg jag i sängen och fösökte somna.

Rolig trip med tjejerna!

Partyy

En grymt skön morgon... vaknade upp brevid Mertah och vi låg och myste länge innan vi orkade ta oss upp. Beställde pizza och efter vi ätit somnade vi igen. Kul att ha sällskap när man vaknar och kunna snacka en massa istället för att vakna upp till en tom och tyst lägenhet. Igår var en riktigt kul kväll med en massa snack, mycket dricka också men trots det faktum att vi drack som aldrig förr så blev ingen riktigt full konstigt nog. Längre än Bryggan tog vi oss inte. Vi hade mycket roligare där än att ställa sig i en lång kö till kåren, när kön väl trappat av så var klockan så mycket att vi inte ville betala för att komma in. Var tanke på efterfest men det blev inte av, en efter en droppade bort och jag sörjde inte, var så skönt när man kom hem och fick lägga sig i sängen och somna in.

Så synd att inte alla kunde vara med igår som Emma, Nidia och Lantz. Hade vart grymt skoj om ni varit med också!

En glad Kari?

Smaskigt smaskigt... jag vet inte vad som hänt. Kari som alltid är personen som uppfattar nyheter och skvaller sist får nu njuta av att berätta istället. Usch! Vem visste att jag kunde vara så sugen på skvaller. Jag som aldrig brukar hänga med i någonting som händer, aldrig riktigt fått höra nyheter och smaskiga saker. På tal om ingenting så gillar jag ordet smaskigt, det är så... smaskigt. Mums!

Känner mig på flummhumör. Har just haft en telefonsession med diverse människor... och när jag ändå hade pratat med så många så var det ju lika bra att ta dom andra också. Är riktigt taggad inför imorgon och att Mic tillslut gått med på att komma hit nästa helg istället för att jag ska behöva åka åt alla håll hela tiden så lyfte det också taket. Har nu fått höra av flera människor att dom inte ser den Glada Kari längre... har jag verkligen ändrat mitt humör så mycket från första veckan till denna? Är det så? Just idag har jag faktiskt anledning till att vara lite nere men annars vet jag inte. Kanske är tid till sig själv man behöver. Har varit så mycket nu ett tag att man aldrig riktigt hunnit slappna av.

Ha en smaskig kväll!

Dundrande veckostart

Det mest oplanerade är oftast bland det roligaste... Igår åkte jag med mina girlis ut på stan där vi skulle käka middag och ta ikapp över sommaren. Alla hade inte hunnit träffats ordentligt sedan vi kommit tillbaka så alla tyckte det var en grym idé. Det blev en massa gott på Efesos, fick sitta kring ett stort runt bord och det var verkligen jätte trevligt. Någon cider och en drink och massa snack! Det största ämnet var penslar... tro det eller ej.

Efter Efesos drog vi till Bryggan. Skulle bara in och kolla läget en sväng men efter ett tag var jag och Emma på G! Det blev dans på bordet, massa cider och jäkligt god stämning. Det var inte så jättemycket folk men är det dom rätta personerna så behövs det inte vara många. Blev tillslut utkastade för att dom som jobbade ville hem. Så blev det ännu mer oplanerat efterfest på studentgatan. Där dracks det nollevin och Emma fick glatt dricka vin ur en kondom. Grattis! haha. Snart blev vi utkastade igen och jag kände verkligen inte för att gå hem så sov hos Emma istället som så många Klubbetkvällar förut. Synd att det inte var Gay Army på tv. Det skulle ha gjort min kväll!

Efter en seg start hos Emma på morgonen drog jag mig ner till Pressbbyrån och köpte varm oboy för min rivande hals. Efter föreläsningen drog jag mig hemmåt för att fixa riktiga halstabletter och köka. Fick på väg dit veta att min mobil hade kommit så det blev att skynda upp till Konsum och hämta ut den också. Jag är nöjd... fast separationsångest som jag har från saker så skulle jag allt bra gärna vilja behålla min nuvarande.

En hektiskt rolig början på veckan och det kommer mera! Imorgon är det Dugga, sedan ska jag iväg med Mackan och handla till bryggan och senare på kvällen ska jag även jobba där. Torsdag jobb på Bryggan men fredag! Då ska jag äntligen få min fria kväll och festa... efterlängtat!

En bra dag... förutom att jag är sjuk

Nu har jag beställt en ny Mobil och där försvann det sista av min lön från i sommar. Min nuvarande mobil har varit konstig dom senaste dagarna och stängt av sig själv. Kanske den också har fått ett virus? Själv är jag ju sjuker... snuvig, halsont och dunkande huvud. Blir trött av det allra minsta. Var in till stan och till apoteket idag, köpte tabletten Zyx, väldigt lindrande för halsen så ett plus för det. En annan lite läskigare sak var hur man tappade lite av känseln i tunga, gom och svalg. haha. Men om man har brinnande hals så är det ändå välkommet. Halleluja!

Har varit en riktigt kock idag också.. slog på stort och överträffade mig själv. Gjorde en jätte god risotto (jag vet det är inte så svårt, men för mig en stor bedrift) och av köttfärsen som blev över gjorde jag en tacopaj. Mums! Synd att inte Mic var här och fick äta något jag verkligen lyckas med någon gång. hehe.  OCH jag gjorde det utan att bränna mig EN ENDA gång! Får jag höra ett: Wow!

Moving on

Tre dagar sedan jag skrev senast... mycket har hänt sedan dess. Brutna Nollefrider, spontan fest, sena kvällar, jobb på bryggan, träffat vänner, testat Yoga och tränat, skvaller, plugg, shopping och inte minst förkylning. Den hann ikapp mig tillslut. Usch! Känns som någon har tänt en eld i strupen på mig. Sådant gillar man inte. Hoppas hoppas att jag blir bättre snart så kanske jag och Emma, kanske någon mer? Ska åka till Gustavsvik på Lördag. Vill! Men om min hals fortsätter vara i detta skicka så blir det ett No No.

Saknar alla mina djur hemma, dom kunde alltid muntra upp mig. Men vem vet när jag kan åka hem, har en helg i åtanke så vi får väl se hur det går. Sanningen är att jag inte vet hur jag ska ha tid till någonting längre. Varenda helg är bokad i September i stort sett. Men tid finns alltid om man bara vill.
Ser fram emot Klubbfesten som kommer pågå under två dagar, jag undrar vad Klubbmästaren har kokat ihop. Ingenting får vi veta och vi ska ha med oss kläder för alla eventualiteter. Blir både nervös och upprymd.

Månda

Måndag... första dagen på Uni då vi ska ha föreläsning. Kursen tar sin början och jag har inga böcker än. Borde ha det och hänga med ordentligt för vi kommer att ha några Duggor och då gäller det ju att vara förberedd. Det handlar inte längre om att läsa på till sista tentan. Ser fram emot att börja skolan igen. Men först ska jag snart med Maryy till gymmet... jag lyckades förhandla och flytta fram det en kvart i alla fall. Man kan behöva en extra kvart på morgonen till fulle.

See ya in school!

RSS 2.0