...

Sometimes things are to good to be true...?

Jobba

Jobb idag... jobb igår. Skillnaden mellan dessa två dagar är att jag hittils idag inte känner av varken huvudvärk eller illamående! Woho! Egentligen så kände jag inte va det så mycket igår heller men det har jag nog alla tabletter att tacka för. Två på morgonen och två vid lunch. Mot kvällen kom huvudvärken krypande igen.

Feeling good!

Vill inte

Idag mår jag verkligen skit! Men imorgon ska jag iväg och jobba... jag vill inte säga ifrån mig dagen, jag vill ju jobba och få lite extra cash. Men hur mycket orkar jag offra? Ska nu trycka i mig vitaminer och huvudvärkstabletter och sen somna in igen. Redan sovit tre timmar efter jag kom hem från dagens föreläsning. Men det känns inte. Behöver sova mera! Till morgonen fler huvdvärkstabletter och mer vitamin. Det borde hålla mig på topp åtminstonde halva dagen. Uhu! Gör mig frisk!

Jag blev lurad... trodde jag var på bättringsvägen för fan!


Det blir aldrig som man tänkt sig

Lets make it right this time!

Bättre

Kvällen är här... jag känner mig piggare... jag känner mig uttråkad! En hel dag där jag mest bara slöat är inte alls stimulerande på något sätt. Men att bege sig ut och dricka alkohol efter alla tabletter jag knaprat i mig känns inte heller det som en bra ide. Kanske just dom som tillslut började fungera och därför jag känner mig piggare. Förmodligen.

Men imorgon då? Känner att jag måste hitta på något. Tvätta ska jag göra i alla fall. In till stan en sväng efter det kanske. Suck. Hoppas på att huvudvärken inte vill komma tillbaka i samma styrka. Det sägs ju att alkohol botar allt!

Sjuk?

Detta känns inte alls nå bra... börja med en lätt snuva. Nu dunkar huvudet trots ett flertal huvudvärkstabletter som jag tryckt i mig. Fick hoppa över föreläsningen idag för jag orkade verkligen inte. Men hellre sjuk nu än till veckan då jag ska jobba. Bara det att de är så jäkla tråkigt!
Vet ej om jag direkt är så sjuk men bättre att ta det säkra före det osäkra och jag har hållt mig borta så länge nu så det var väl dags någon gång. Jag som hade sett fram emot en härlig utekväll!

En annan sak är att vissa folk börjat bete sig så underligt... vad hände där?

Fullt hus!

Ännu en helg har passerat... en fullpackad helg som spenderades i Värmland. Efter att jag på fredag varit till sjukgymnasten, gymmat, duchat och kastat mig i bilen så var vi sedan runt 16.00 hemma i Värmland. Det första som mötte oss var fler kusiner och snart hade vi alla varsit vinglas i handen och vi tog vara på den sista kvällssolen tillsammans. Härligt! Snart kom Faster Mirja och syster och det blev ett kärt återseende av min kära faster som bor i England och numer är förlovad! Resten av kvällen fylldes luften av tjatter, skratt och korvsoppa. Precis som en riktig kväll med familjen Aurén/Fritzson brukar innehålla.

Lördag startades med ännu mer släktingar som surrade i luften omkring. Vi började dagen med ett besök hos farmor, det blev en massa tårar. Mest på grund av glädjen i kära farmors ögon när hon äntligen fick se sin dotter igen efter många långa månader. Det var inte många som inte berördes av synen.
Sen bar det hemmåt för att käka och chilla med några av kusinerna, drack vin och öl samt rökte vattenpipa inför den stundande festen och fixade frisyrer. Vi var så jäkla snygga allihop!
Festen blev riktigt roligt, faster Eva rördes verkligen av alla tal och hyllningar på hennes dag och det fanns inte en kotte som var i nyktert tillstånd. Guran, min mors sambo, fattade tag i en mick och sjöng för första gången under deras 9år tillsammans! Grattis till Rob som vann den vadslagningen med mamma. hehe. Det blev en lite vinglig gångmarsch hemmåt och jag somnade underbart gott i min säng!

Söndag kände vi att det var dags att ta det lugnt. Dagen spenderades mestadels sittandes i soffan med kusinerna och LindaJ medan vi kikade på i stort sett alla filmer från Sällskapsresan. Trist kanske vissa kallar det men det var grymt soft och härligt!

Måndag, ingen bra dag för min rygg. Min gissning är att övningarna jag fick i uppgift av sjukgymnasten att göra var 3:e timme började slita på mig rejält. Gick upp tidigt för att följa med syss och skjutsa Faster Mirja till tåget som skulle ta henne en bit på vägen tillbaka till England igen. Lite tårdrypande men när man tänker närmare så kommer jag att se dom igen om lite mer än 3 månader igen. Sen hem till pappa och spendera dagen där. Kändes grymt konstigt när allt blev så lugnt helt plötsligt.

Tisdag... jag och syster tog tåget tillbaka till Örebro. Så nu är man här igen. Till morgonen väntar ett nytt besök hos sjukgymnasten. Det har hänt bra mycket senaste dagarna. Men nu blir det lugnt ett par dagar så jag kanske hinner pusta ut!

Inga tårar fälls för det vi lämnat bakom oss, bara leenden för vad som väntar


Jag mår bra

Jo de e klart att man brukar må bra men nu mår jag verkligen BRA! Jag tycker om kursen jag läser, har riktigt härliga och stöttande vänner och träningen går kanon! Just det där med träningen tror jag är grädden på moset. Eller hur ni nu vill uttrycka det.
Jag mår så jäkla bra när jag får träna... och nu när man börjar få rutin på det så känns det ännu härligare. Det är nästan så jag måste åka tillbaka hit till Örebro redan nästa onsdag så jag kan köra dubbelpass på gymmet då igen! Gymma först sen spinning i en timme. När det var slut så ville jag bara mer. Lite konstigt för när man väl sitter där undrar man bara när i helvete det ska ta slut! haha.
Skulle gärna ge mig på gymmet redan imorgon men en dag vila emellan säger Nautilus metoden så lär väl försöka följa den... blir gymmet på fredag iaf efter sjukgymnastiken och innan jag, Rob och kusinen far till Värmland!

Trots att jag egentligen tycker det känns lite väl mycket just nu så älskar jag att ha något att göra... fyller dagarna med lite mening. Eller håller ni inte med?


Mystiken som brann i dina ögon drabbade mitt hjärta först...


Gött däh!

Gårdagen var en sådan där asbra dag... allt kändes härligt och bekymmersfritt! I skolan rullade allt på, vi hade en förhandling som jag var grymt nervös och spänd inför. Jag bara väntade på ännu ett fiasko! Vårt mål var att nå en förhandling... så säger föreläsaren strax: Ni SKA komma fram till en förhandling och lösning. Så när vi väl satte igång så var motparterna väldigt resoneliga. Jag svävade på moln! Äntligen!

Vi fick sluta en timme tidigare så jag hann hem, byta om och bege mig till gymmet för ett grymt Spinningpass! 50min av konstant trampande, snabbt och tungt, stående och sittandes. Men jag måste säga att även om det är hårt så är det jäkla nice efteråt! Man känner sig väldigt nöjd med sig själv. När jag sen kom hem så orkade jag verkligen inget mer, var som stum i hela kroppen, tror hjärnan tog en paus också. Men det är härligt ändå!

Idag så ska jag iväg till Nora för att jobba! Jag trodde jag skulle börja en timme tidigare än jag faktiskt skulle, men det gjorde faktiskt ingenting, jag kände hur jag var på väg att bli sen och den extra timmen kom som en välsignelse. 
För att få ett pass att jobba så ska man verkligen vara först till kvarn. I början så var jag snäll för att de andra också skulle få något pass att jobba på, men kan säga att min snälla sida får ta en paus när det gäller det. Vill man jobba så får man boka allt man kan och först! Det är ju så de andra gör.

Värmland

Torsdagen infann sig och jag tog beslutet i samma stund som jag vaknade. Jag behövde bort! Så efter en snabb packning så satt jag på en buss mot Värmland. Halvbakis och jävlig och med en varm sol som gassade på mig i bussen. Värmen var helt otroligt jobbig!
Gårdagen hade varit händelsefull... jag hade varit precis överallt kändes det som och tog allt som det kom. Kvällen avslutades med en mindre konfrontation med en vän. Men ingen idé att tjafsa med någon som redan bestämt sig! Det var ju inte riktigt jag som vaknade med ångest nästa dag.

Väl hemma i Hagfors så kändes det grymt skönt, men snart blev jag även grymt rastlös! Det var länge sedan jag faktiskt bara var hemma utan att jag skulle göra något speciellt. Skulle ha kunnat hitta på vad som helst i det ögonblicket. Bara att gå ut och knalla verkade så otroligt lockande! Man kände sig kluven på något sätt, jag var 16 mil närmare det som jag uppfattade som hemma, men samtidigt hade jag kommit 16 mil bort från mitt hem.

Fredag spenderades med att försöka plugga på olika rättsfall, det gick inte så bra. Allt bara susade runt i huvudet. Sen hem till mamma och hälsa på plastsyskonen och tjöta lite allmänt innan jag drog vidare till Hagfors och B. Det blev en grymt mysig kväll med film och allmänt snack. Sen idag blir det väl Torsby och så får vi se vad kvällen kommer erbjuda. Borde ju plugga!

Jaja

Ack denna ljuva träningsvärk! Det ska kännas att man har varit duktig... och det känns kan jag glatt meddela! Iofs så kändes det redan igår. Pratade lite med mormor förut som varit till Karlstad och opererat näsan så nu ska den bli rak igen. Stackaren! Sen skulle jag få låna bil av henne till veckan också så det kan nog bli så imorgon att jag ändå drar mot Värmland. Nästan lite synd då man började göra andra planer för jag inte trodde att det skulle bli nått med Värmland.

Ikväll blir det vin och chill med några kursare. Ska bli grymt kul att lära känna dom för det är ett härligt gäng jag hamnat tillsammans med! Sen beroende på hur sent de blir så ska jag även försöka ta mig till Nidias korridorfest.

Det händer så jäkla mycket för tillfället att jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig!

Bad day good day

Idag är en mycket bättre dag än gårdagen... har lunchat med en god vän och varit på gymmet för att lägga om min träning. Jag blev grymt taggad på att verkligen ligga i och träna ordentligt nu framöver. Jag blev rekommenderad att fortsätta gå på spinning varje vecka eller köra boxning. Så det får jag nog försöka överväga lite mer kanske... För efter jag testade sist så kastade jag det helt i soporna.
Ett läkarbesök ska jag försöka få inbokat snart också, jag hatar sjukhus och undviker det de mesta jag kan, men instruktören rekommenderade det så jag får försöka pallra mig iväg. Vill ju inte skada ryggen!

Igår var inte min dag helt enkelt. Det var allt från att glömma saker till missade bussar och regnskurar som jag var tvungen att hamna mitt i. Men utan dåliga dagar finns heller inte riktigt bra dagar. Man ska ju ta det dåliga med det bra som sagt. Fick idén att jag kanske skulle åka hem mot Värmland, men det skulle innebära att jag får åka väldigt mycket fram och tillbaka eftersom jag måste tillbaka hit för två föreläsningar och sen till Värmland igen. Verkar inte finnas någon bil jag kan låna heller så just nu så är jag inte alls taggad på det längre.
Så kanske det blir cirkus med Maryy på fredag istället.

Awsome!

Fräckaste mormor ever!

Fick nyss ett samtal av mamma där hon berättade att mormor råkat ut för en boxningmatch med kofångaren på en bil. Man ska egentligen inte skratta men det hela lät så komiskt och mormor är nästan helt välbehållen.
Det hela hade slutat med spräckt tå, sträck ljumske, bruten näsa och svullet ansikte samt några riktigt fina blåtiror runt ögonen. Sedan att mormor är som hon är så måste hon ju skämta om det och göra det hela ännu mer komiskt. Så nu tycker jag att min kära mor ska pallra sig iväg och ta en bild av uppenbarelsen eftersom jag inte kan vara där och se det. Stackars mormor!
Får se sig själv i sned näsa ett par dagar till nu för dom kunde inte göra något åt det direkt, då det blödde så mycket och var svullet, utan hon ska till Karlstad i veckan och bryta rätt igen. usch! Det gör ont i mig bara jag tänker på det.

Jag lovar för mycke ändå

Gårdagen... det var verkligen en speciell kväll. Rolig, upptäckande och inspirerande.
Jag började hemma hos Maryy där vi diggade och fixade oss inför kvällens bravader. Assnygga och fräcka gav vi oss sen vidare till Lantz där vi fick en väldigt trevlig förfest. Det blev snack om Tyskland så nu så ska vi dit i November kanske. Fan va kul om de blir av.
Vidare till Coren lite rundare under fötterna än tidigare men först in på Bryggan för lite mingel med lite roligt folk. Chillen gör oss sällskap och vi ställer oss i kö... det är här det börjar spåra ut lite. I en stund av inspiration så börjar jag och Chillen spela Sten Sax Påse och jag förlorar varje gång! Som straff så tar jag senare på kvällen min första snus någonsin och ska tydligen pierca bröstet. Hiss eller diss? Vi bestämer även att vi ska gadda oss alla tre, en tattuering som vi alla kan se på och minnas våra glasdagar!
På Coren röjjer vi gärnet tills det som vanligt börjar dala, så vi går ut och finner Chillen i full färd med att socialisera med Böneligan. Står där med dom och delar ut kaffe till trötta festare och käkar pepparkakor. Han är tydligen guds herde och dom ville gärna att han skulle joina deras gäng. haha. Snart trampar vi hem mot Maryy och käkar rostat bröd och leker med en av MTV´s roliga tjänster. Vi fick våra namn synliga i hela två sekunder. Famous for life!
Jag somnar på Maryys soffa och vaknar även där dagen efter.

Kvällen blir nog lite lugnare skulle jag kunna tro. Ska bjussa Maryy och Chillen på käk och det kan nog bli ett glas vin eller två. Men först städa och förbereda festmåltiden! Fan va nice!

Brandlarm goes crazy

Mitt brandlarm har flippat totalt! Jag stod i duchen igår när det började tjuta som aldrig förr. Så jag fick springa ut ur duchen, fick på en badrock och försöker få tyst på jäveln. Att jag sedan har blöta fötter gör inte det hela så mycket lättare då jag får visa upp en sjuhelsikes balansshow där jag halkar runt på golvet. Tillslut efter mycket möda lyckas jag dränka ljudet i en filt och skriva upp batteriluckan och dra ut det jäkla batteriet.
Jo jag vet att ett brandlarm kan gå igång på vattenånga men det ska också ge sig och inte fortsätta pipa när man sätter i batteriet igen dagen efter! Så iväg till ÖBO snart kan jag tro  så dom får fixa de där jäkla larmet.

Brandlarm mot Kari 0-1

Varm

Helt plötsligt igår så blev jag bara så lett på allting. Ibland då och då sådär så hinner allt ikapp en. Jag lyckas aldrig flyga, kan jag hinner lyfta lite innan jag totalkrashar mot marken. Men nu har jag lagt det åt sidan igen och allt känns bra. Lyckades stöta ihop med massa roliga människor idag som jag inte sett på länge och fick höra massa fina kommentarer! Det är sådana tillfällen man uppskattar, ingen som tvingade dom att säga allt de där och dom var genuint uppriktiga. Ibland lyckas man hitta riktigt pärlor till vänner. Man blir varm inombords.

...

Knepet med att flyga
är att kasta sig mot marken och missa


Dagen

Så är tisdag över... har haft min första föreläsning där jag ställdes inför klassen och ombads att säga ett gruppnummer mellan 1-6 som jag skulle få jobba tillsammans med i diverse grupparbeten under hela höstterminen. De andra två som också var frånvarande under gårdagen fick det lättare och fick varsitt gruppnummer. Orden stocknade sig och jag sa det enda jag hade i huvudet, grupp nr.6, jag hade en baekant i den gruppen så varför inte. Hade dock varit kul att hamna i samma grupp som klassens ögongodis. haha. men det kanske skulle distrahera i pluggandet.

Sen vid lunch drog jag in till stan för att käka med syrran innan hon åkte hem mot Värmland efter en vecka här i härliga Örebro. Vi drev på stan en stund och jag fann med hennes hjälp ett par nya jeans och en tunika. Det satt fint de! På väg in till stan så blev bussen fullpackad. Jag fick som tur var en bekväm plats i ett hörn. Busschaffissens kommentar var bäst: "Går det i Japan så går det här!" Och medan han sa det spelade han en riktig poplåt på radion och diggade järnet.

Efter detta äventyr så åkte jag hemåt igen och vilade någon timme. Sedan bar det till Mertah och vi åkte på bio. Mys Pys! Inglourius Basterds blev filmen och jag hade faktiskt inga förhoppningar eller ens vetskap om vd filmen handlade om. Me mycket uppskattade 2½ timmar blev de! Inget blev som man trodde och mitt i det bisarra så var det en hel del komedi. Så efter att ha snackat en del med kassörskan så ser det ut som att jag och Mertah har en höst med massa bio på schemat!

RSS 2.0