Stress

Jag måste minska stressen... ungefär det vi kom fram till idag när jag snackade med barnmorskan då jag skulle hämta ut nytt recept på P-pills. Senaste veckan har varit hektisk, känslomässigt som fysiskt. Tycker inte om detta, speciellt inte yrseln jag haft nu ett par dagar. Men inte lätt när man känner tentan komma krypande som ett monster ur The Grudge.
Saken är ju de att bara slappna av inte räcker, det skulle egentligen bara öka stressen. Man måste se till att man får saker gjort också. Inte skjuta på pluggandet utan ta tag i det och göra en del var dag så man kan känna sig nöjd och därmed slappna av. Inte lätt men jag försöker, som sagt... DÅLIG vecka!

Upp å ner, ner å upp

Love suck when you cant be around him. Jag tycker jättemycket om min Mic men saker och ting dalar. Jag känner mig singel trots det faktum att pojkvän finns i mitt liv, han sitter tio mil bort och jag har inte sett honom på över en månad. Det tär på en. I Hate This! Vill va hos honom.

Igår var det Nätverksdagen, jag vaknade kl.05.00. Var på Uni 06.30 och fram till 16.10 befann jag mig springandes runt i långhusets korridorer. Var däremot in på Filip och Fredrik föreläsning. Trots hungern och att jag praktiskt sett sov på KPMG föreläsningen innan så lyckades jag vakna till i tid. Jag gillade vad dom hade att säga om Entreprenörsskap och sättet dom sa det på. Dom vände och vred på det och "vinklade" det så att vi lyssnade. Grymt bra föreläsare!
Det var många skratt där emellan... think inside the box!
Tyckte sibylla dialogen på skånska var så bra: (Dock bättre när dom sa den)
- Katarina, tror du man kan ta strips till lövbiffen istället för potatis.
- Men Ulf krångla inte till det nu ta potatis till lövbiffen!
Filip och Fredrik stod nu i spänd föreväntan på vad han skulle beställa!
- Hej jag skulle vilja beställa, en lövbiff med potatis.

Vad ville dom få ut av detta? Våga satsa! Våga krångla till det! Kör du på det säkra kortet händer ingenting i livet. So true!
Trött efter Nätverksdagen var jag kan jag lova och var påväg att somna när jag kom hem men så var det att fixa sig inför Banketten istället. hade typ ätit två "Mackor" på hela dagen och var extremt svulten men tror ni maten serverades vid sju då vi skulle vara på Banketten? Nä tror vi fick vänta tills runt tio.
Peter Siepen var konferancier, han var roligare än vad man kunnat tro och jäklar vilken vältränad kropp människan har. Otroligt het med sina 45år. Då menar jag kroppen då och inte facet. Sminka sig så och vara kille, Nej tack! Men det är ju något som får honom att sticka ut så kör på!
Efter maten var jag övertrött vilket fick mig att känna mig pigg vilket resulterade i att jag ville ut och festa och dansa. men efter "Moget" övervägande så åkte jag hem. Jag ångrar mig inte! Det var det skönaste jag varit med om när jag lade mig i sängen under täcket och myste. Så Hurra till mig att jag fattade ett bra beslut igår i alla fall!

Nätverksdagen & Plugg

Onsdagen närmar sig med Dugga och Halloweenfest. En dag av plugg det där som försvinner. Tisdagen närmar sig med Nätverksdagen och bankett på kvällen. En dag av plugg det där som försvinner. Torsdagen närmar sig med bakfylla? Isf blir det ännu en dag av plugg som försvinner. Tentan närmar sig.... Gaaah!

Imorgon är det som sagt Nätverksdagen... och jag ska vara på Universitetet klockan 06.30. Så tidigt har jag inte gått upp sedan, någonsin. haha. Oj oj, men kanske det blir en sådan där dag då jag vaknar med en pling och är jätte pigg som det brukar bli när jag vaknar tidigare. Hoppas på det!

Tacofesten...

Igår gick den sedan länge disskuterade tacofesten av stapeln... För att kort och gott beskriva festen kan jag berätta hur det såg ut hemma hos mig när jag vaknade imorse.

- Ett soffbord fyllt av glas, glas så långt ögat kunde nå och när det inte fanns några glas kvar hade man övergått till kaffemuggar. Ni väljer själva! Det var fulla, halvfyllda och tomma glas. Burkar och skålar.
- Salsaburkar som låg ned och efterlämnat en röra som liknade spya, härligt att se en bakismorgon! Måste tvätta mitt överkast.
- Trasigt vinglas fanns på golvet, har fortfarande inte hittat foten.
- Rödvinsfläckar överallt... Mitt golv är LILA! Trodde att mattan åtminstonde klarat sig, lyckades ju med salsan, men så ser jag rödvin. Fan!
- Ett badrum fyllt med rött sand och glas. Vill duscha men livrädd att trampa på en glasbit. Mitt badrumsgolv är RÖTT!
- Köket... Inga kommentarer egentligen. Jag är hungrig men kan inte laga mat är den bästa sammanfattningen.

Däremot får man ta det onda med det goda... Kvällen var skitkul! Tio personer blev vi som åt och sköljde ner med gott gott. Blev så glad när alla kom och var så fina och uppklädda. Härligt! Massa snack och som Mertah skrev i sin blogg: Orgie! haha. Kanske inte riktigt men det fanns hångel så det räckte och blev över. Tänka sig att Chillen som skulle hem till Motala tog sig tiden att kika förbi också. Sådant gillar vi! Och till er som inte var här... Ni missade något!


Det är inte lätt när... det bjuds

Igår blev inte som tänkt... hade ju planerat en lugn kickoff med mat och sedan gå hemmåt. Men det bjöds på skumpa och så fick vi biljetter som kunde bytas in mot cider/öl. Sen blev det ju lite rosé vin på köpet och fick lite av E när vi väl hamnade där också. Farligt Farligt! Tog med mig skålen Med KPMGgodis från Bryggan och fick mig nya vänner när jag så snällt bjöd. haha. Stackars Nidia som lyckades få vin över sig 4ggr eller något på kort tid. Kan erkänna att en gång var mitt fel, och att en annan gång så hade hon gömt glaset under sängen så jag sparkade ut det. Ops!
Gick till Bryggan och blev där tills stängning vilket inte var alltför sent så att MB (och jag) fick sällskap hem. Trevligt.

Det var inte lätt imorse, vaknade sju sur över att jag inte orkade somna om. Men visst somnade jag om tillslut, och vaknade halv ett! Där försvann min planerade dag på stan och leta efter kläder till Halloween festen. Men hann in en snabbis, till Coop och fixa mera mat för att det dök upp tre extra gäster i sista sekunden. Nu är jag hemma, ska städa undan lite saker och börja fixa med maten. Får sällskap snart också så jag slipper göra allt själv. Perfekt! Duschen kallar, hann ju inte i morse!

Sextoys!

Skön blogg med massor av härliga tips om man funderar på en ny leksak i sängen...
Check it out: Sextoys.blogg

Going down yet up

För ett ögonblick idag kände mig helt värdelös, korkad, dum, idiot... ja ni väjer ordet själva. Men man ska väl leva upp till hårfärgen? Blond är ett bra ord, jag kände mig blond. Hur i helvete ska jag klara detta? Känns som om jag tagit mig vatten över huvudet. Vet inte om jag borde plugga över huvud taget för jag platsar inte i pluggvärlden. Bara en fråga som jag ställde: Kan vi inte plugga innan/efter föreläsningar framöver? Fick mig att känna mig idiot. Varför kan man fråga sig för egentligen så sa ju ingen något. Men en känslig dag helt enkelt.
Efter ett samtal med Mic ryckte jag däremot upp mig och med lite positiv feedback så satt jag sedan nästan tre timmar i skolan och kikade på gamla RÖKEN uppgifter och käkade. Tyckte nästan jag borde ha hunnit längre på tre timmar men jag kom en bit i alla fall. Friskade upp minnet helt enkelt.
Kom hem, sprang omedelbart till gymmet 1½ timmade och pumpade. Kändes hur underbart som helst innan jag gick hem och lagade en mini lasagne och började städa och tvätta. En produktiv dag helt enkelt.
Sedan borde jag ha vetat bättre, SÄTT INTE PÅ DATORN! Jag lovar då är det kört med det produktiva. Måste finna gnistan igen... vill ha det där flytet jag fann förut. Men alla måste ju vila emellanåt?

Imorgon om jag vaknar lika tidigt som idag ska jag sätta mig på cyckeln och rulla ned till Uni. Jag måste plugga och platsen där jag får mest gjort är Uni! Göra mig sällskap?
Sedan om Mertah hinner bli klar med grupparbetet så drar vi för att inhandla diverse saker inför lördagen! Oooo... längtar! Men klockan fem ska jag vara på Bryggan så frågan är om vi hinner. Men en sak i sänder. Det finns en lördag också.

LÄNGTAR även till Onsdag... ska bli grymt. Jäkligt många kommer dit även om tentaveckorna närmar sig. Enock är ju där iaf förutom Persson, E och Nidia så någon mer man kommer känna. Hoppas på att Maryy också blir med. Skulle vara som gamla tider med Persson! Röjjigt värre! Tror jag börjar få ihop min outfit också... jag strålar!

Stolt kock

Igår var jag riktigt stolt över mig själv... skapade den godaste köttgrytan någnsin och det var hur enkelt som helst. det är något som jag måste göra om!

Satt på sista föreläsningen idag då det plötsligt slog mig att det var Dugga imorgon. Jag visste det ju men hade inte slagit mig förrän nu. Smart! Dagen innan duggan lixom. Inte har jag pluggat heller. Känne rlite ångest inför nästa vecka då flera dagar försvinner. Först tisdagen då det är Nätverksdagen hela dagen, sedan onsdag kommer Persson och så blir det Halloweenfest. Tordagen kommer man förmodligen känna sig seg efter föregående dagar och därmed inte ha så lätt för att plugga hårt. vet inte vad som hänt, dagarna flyger förbi.

Fussy Duck!

Så jäkla grymt kul kväll igår. Som vanligt när man inte har några större förväntningar så blir det totalt flipp. Vi som från början skulle vara fem personer slutade tillslut på tretton personer.
Förfesten hos Lantz var allt annat än vad man kunde tro. Körde något kul ölspel och jag var tvungen att bli totalignorerad där ett tag, INTE schysst. Mtz och en kille fick strippa av sig plagg och det var skottkärror och ankor, kungar och sjuor inklusive sjuans gångertabell. Den är inte lätt att hålla reda på i onyktert tillstånd. Bara för att jag var Maryy och Edströms buddie och Edström förlorade spelet så fick även buddisarna halsa. Stackars Maryy som just fyllt upp sitt vinglas.

Ett glatt gäng drog vidare in till stan och till MM där Kari och Maryy intog scenen och med sina vackra röster sjöng dom Grease - Sommerlove. Edström som lovat sjunga om jag gjorde det blev hotad av vakten att bli utslängd om han inte sjöng. Skönt att ha vakten på sin sida. haha. Massa galet, massa kul och vi drog vidare. Maryy och storforsarna stack till Klaras medan jag, Mtz, KD och Nedde stack hem till Edström för efterfest. Körde Konsekvens eller analkonsekvens, inga jäkla sanningar här inte! Mtz däckade i sängen och Edström gick för att möta upp Maryy. Jag och Nedde hade ett serious talk med KD om hans ex som mer verkade som om hon var hans tjej.

Om ordspråket stämmer att vägen till en mans hjärta är genom magen så vann jag ett hjärta igår också. Edström kände sig hungrig så jag fixade snällt PyttiPanna åt stackaren. Taxi hem till Maryy, åt köttbullar och snacka en jävla massa skit. Tillslut var klockan runt sex på morgonen då vi slutligen somnade. Jag vaknade tre timmar senare och väckte Mtz och Mary med Psalmer och Halleluja vilket avslutades med ett Amen från Mtz.

Amen

Workit!

Det var lite drama på Klubbmötet... onödigt. Orka. Ska snart till gymmet, vill inte! Men ska följa Blossoms tips:

SÄTT DIG INTE I SOFFAN ÖVER HUVUDTAGET. Självklart ska du njuta i soffan - EFTER att du har tränat. Men om du sätter dig innan så är det väääldigt svårt att komma upp igen.
(Ooops! Redan gjort)


BOKA IN TID FÖR TRÄNING.
Och var benhård med att det är din träningstid. Träning ska inte vara något du gör "när du får tid över" för det får du aldrig.
(Inte bra på det heller, förutom när jag ska möta upp någon annan för att träna)


BLI MENTALT FÖRBEREDD.
Stäng av telefonen, fyll på vattenflaskan och klä dig sportigt. Din mentala inställning påverkar träningen mycket mer än du tror.
(Det tror jag absolut fungerar. Har jag gjort det?)


LÅT INTE KÄNSLORNA STYRA
. Känner du dig seg och trött? Vill du inte träna, känns det rentav lite deppigt? Bestäm dig för att vara neutral till dina känslor. Gör det du ska ändå, utan några förväntningar. Kanske går det lite segare än vanligt, och det är helt okej, men chansen är också stor att du har massor av energi när du väl kommer igång.
(Detta känner jag VÄL igen! Usch! Men det bli bättre när man tar sig iväg.)


ÄT REGELBUNDET.
Du mår som bäst och håller dig pigg om du aldrig är proppmätt och aldrig hungrig. Känn också efter när träningen passar dig bäst, kanske tränar du som bäst på morgonen innan frukost?!
(No comments!)


Shop till ya drop?

Ja dagen med Mertah bidrog till lite mer än väntat. Vi drog först till Ikea där jag lyckades plocka på mig lite småsaker och en present till Mic. Sedan vidare till Marieberg. Kika först in på Gina och jag köpte "koftan" jag velat med så länge. Vidare till HM och usch vad jag hittade läckra underkläder jag var tvungen att ha! Vidare till Wear It och jag köpte klänningen som jag blev så kär i på stan förra veckan. Fanns EN kvar, i MIN storlek! Kan det vara något annat än ödet? Självklart att jag skulle ha den trots att priset var lite väl smaskigt. Vill inte räkna pengaåtgången idag men det var inte under 1000 lappen i alla fall. men som sagt ibland måste man unna sig. Frågan är bara hur jag lyckades ha råd med allt detta när jag redan införskaffat stövlar och en tröja för 900:- tillsammans. Det är en gåta....

Ernst från Karlaplan!

Jag höll på att skratta till mig magmuskler vilket nog även personerna i The Voice gjorde. Gästen: Fråga Olle, Ernst från Karlaplan ringde, från Stockholms finare delar. Dialketen fick en att reagera direkt. Haha. Svårt att förklara, tänk överklass och tala med gommen. haha. Ja konversationen nedan blir inte exakt som den som tog plats men i lite korta drag sas detta.

Hans fråga: Kan inte du Olle tala om Kondomer? Prata preventivmedel! Dom där jäkla ungdommarna idag springer runt och gör som dom vill, dom borde ju berätta vart dom varit innan dom gör alla dom där snuskiga sakerna.
Olle: Ja men det skulle ju inte vara bra om dom berättade om alla som dom knullat med när dom just ska få till det.
Ernst gillar inte Olles val av ordet knulla.
Olle drar upp några snuskiga ord, dom finare orden och den översättning som de flesta av Sveriges befolkning använder och lilla oskyldiga Ernst blir alldeles till sig, droppen kom när Olle säger "Slicka Fitta".
Ernst: Nej nu blev det lite för mycket du.


Asgarv! Bra start på dagen!

Grasvegas - Daddy´s gone

Diggar den låten... något som bara fastnar. Man kan inte lägga upp den genom Embedding men en länk blir det iaf här Daddy´s Gone, skön låt som just nu går på repeat i mina högtalare. Snart blir det Yoga, ska anmäla mig till Step-Up nästa måndag också! Yes! Äntligen, så som jag väntat på att det ska börja igen. Synd bara att det är samma dag som DansAerobic som jag gärna skulle vilja testa men man kan väl köra dubbelt? 2 timmars träning, nja, framtiden får utvisa!
Träffa Mertah imorgon, Ölbörsen på Bryggan senare på dagen förmodligen. Allt kan hända, som min plötsliga städiller till exempel. Har sprungit runt och plockat och städat i en och en halv timme nu. Organisation! Det är det som är nyckeln. Eller?

Yepp

Ännu en helg har passerat... har spenderat den tillsammans med Mic, en hund och Wii Mario Galaxy. Har varit en skön och lugn helg men det där jäkla tjafset med Mic kom man inte undan. Känns som om vi skulle ha varit gifta i flera år ibland. haha. Hektisk dag idag. Upp klockan halv sju för att förbereda sig att åka från Mic, bussen från Karlstad åkte sedan klockan åtta och efter 1½ timme var jag framme i Örebro igen. Mötte upp Mary, var på förunderliga äventyr och tog sedan en fika. Var lite nervous där ett tag att jag skulle få ett lite privat samtal på bussen men slapp det. puh.
Hem lämna väskan, till skolan på föreläsning. träffa på E och tjöta lite med henne och kolla bilder från Klubbfesten. Jag är Jäkligt bra fotograf kan jag lova! hehe. Handla, vänta på en fullproppad buss och hem och laga mat. Skulle egentligen till gymmet men känner mig så trött att jag inte orkar mer idag. Blir att köra på imorgon istället.

Jag känner mig förvirrad. vet inte alls vad jag ska läsa till våren. Har till på Onsdag att bestämma mig. Men E har en poäng med att mycket från FekB bygger på Komplexa delen i FekA. Så det blir nog kanske B kursen till hösten ändå. Statistiken som jag läser nu känns det lite mer dystert med, jag har halkat efter. Förstår ingenting av vad jag gör. Så får nog försöka ta mig i kragen i helgen och se till att det blir plugg. Men som om jag inte sagt det förr. Pust.


Shoppingdag

Idag skrev jag dugga och det gick... ja det gick som det gick. Gissade lite på känn och såg att andra hade samma svar som mig så man kan ju hoppas att detvar rätt. hehe. Orka!

Efter det åkte jag in til stan för att titta på stövlarna jag var så sugen på att köpa, men jag dissade dom och det blev ett annat par. Me like! Nu har jag funnit ett par "utan" klack och som jag kan gå runt i dagligen. Mums! Köpte även till en varm sula för dom var liiite stora och så att fossingarna håller sig varma till vintern plus en behandling så dom inte blir förstörda. Sedan kikade jag runt lite mer å det blev skydd för min nalle och underkläder så jag slipper tvätta på ett tag till. haha. Jag vet jag är lat.

Vidare till att möta upp Enock och handla mer... först in på Bolaget och plocka på sig många fina flaskor och sedan till Axfood. Väl tillbaka på Bryggan packade vi upp, testade Kycklingspetten och dom var inte fy skam. Kommer nog att bli riktigt bra! Räknaut priset och så skjutsa han hem mig å jag fixade den nya menyn. Så skönt att få tillbaka Stripsen till Bryggan igen! Mindre kul att behöva tillreda dom.

För att jag känner för det

Men va fan lyssna på mig prata med MIG!
Inte kan det vara så att jag är osynlig?
Sedan när blev jag så jävla ointressant?!

Upplyst

Jag hade tur. Gick inte hem direkt efter föreläsningen idag utan tittade in hos E en sväng. Hon berättade om informationsmötet om Magister och Masterexamen och jo jag följde väl med. Det var som en stor sten lyftes från mina axlar. Civilekonomexamen har legat som en klump i magen länge nu men upplöstes där i salen när dom pratade. Jag gjorde rätt val! Jag vill inte gå Civilekonom, jag vill kunna välja mer själv. Siktet är inställt, motivationen har höjts och allt känns lättare och bättre. Underbart!
men trots det har jag en Dugga jag MÅSTE börja plugga till nu. Har haft så mycket annat senaste dagarna att jag inte hunnit. Först var jag sjuk med dunkande huvud och nu har det varit fullt upp med annat.

Klubbfesten igår var intressant och rolig. Vi lagade mat och drack en massa. Följde traditionen och invigde dom nya medlemmarna med "frågorna" och "plankan". Läskigt men som skapar gemenskap. Klockan flög iväg... dansade, sjöng och pratade. Några försvann helt plötsligt och så var vi på väg hem själva. Kändes som om allt gick så fort och vi bara var där några timmar men klockan var ändå efter tre på natten då jag kom hem. Rolig klubbfest med lite wierd slut. Jag sov ju inte hos E som jag brukar. hehe.

Jag fick mitt skönaste natt på länge. Sov utan jobbiga drömmar och uppvaknanden stup i ett. Vaknade utvilad och pigg imorse kl.08.00 och kilade snart iväg till Uni.

Paintball

Black against White! Så grymt kul... var lite osäker där i början men gick som en dans ju. Gilla Paintball, speciellt i regnet. Kasta sig rulla runt och skita i hur man ser ut. Nice! Jag tillhörde svarta laget tillsammans med Mtz, Linus, Linda och MB. Spelade mot dom vita: E, Enock, Erland, MA och Jenny. Mot vad alla trodde så vann vi överlägset i det svarta laget! Så jävla bäst... första omgången regerade jag, tog ut två eller tre av dom vita utan att ha någon strategi alls egentligen. Såg ingenting så ville helst bara bli skjuten ett tag för att fixa skyddet. Men jag hade tydligen bra stretegi där med att gå längst kanten. Svarta laget vann den omgången utan att mista en man! Woho!
Vad ska man säga om resten av spelet? TEAM WORK!
Fan bara att vår ena strategi fick bakslag, där kunde E promenera in i vårt bo och sno våran flagga utan motstånd och därmed vinna poäng till sitt la, deras första och enda btw.
Svarta laget ryckte fram fort och strategiskt, medan dom vita väntade in oss och gjorde lite som dom kände för som dom sa. hehe.

Nog om det nu, ska slänga mig in i duschen och fixa iordning mig. Snart ner till Bryggan och börja med maten. Trerätters, tjejerna gör maten och killarna diskar denna gång. Härligt! Fest!

Sick... juck!

Kände att just nu är ett bra tillfälle att uppdatera sig om vad som hänt dom senaste dagarna. Kommer just nu från MB där jag träffade tjejerna efter en lite trist vecka hemma i Hagfors. Trist men skön, uppvilande och förfriskande måste jag säga. Kändes härligt att vara tillbaka i Öret, träffa mina girls och ha en massa tjejsnack och titta på film. Har nu sett Room 1408, skräckfilmer är inte det bästa jag vet. Sitter mest och skrattar nervöst samt håller för öronen. Men nu till min vecka, kör lista eftersom det är lättast...

Tisdag: Efter att ha haft föreläsningar och sprungit runt i stan på jakt efter Synsam medan jag väntade på min buss så åkte jag hem till Värmland. Från Karlstad fick jag skjuts av Guran och vi tog Max på vägen hem. Känns som om det blivit lite mycket av Max på senare tid. Kom hem, somna i soffan, sedan spenderades natten i orolig sömn och med en kurrande kattunge runt halsen.

Onsdag: Åkte hem till pappa, käka halstabletter och myste med hunden. Fick en mixer av Monja! Yes. Hämtade senare på kvällen syrran och Rötta i Hagfors. Spenderade kvällen i tvsoffan tillsammans med familjen. Nothing much realy.

Tordag: Vaknade av att halsen kliade ordentligt och att jag hade huvudvärk samt illamående. Gick upp åt frukost och väntade på att bli upplockad av Monja. Hem till pappa och försöka äta, sedan in till stan och träffa Persson. Snacka ikapp lite och kika runt i "stan". Jag blev tröttare och tröttare och musklerna mer och mer ömma. Kommer hem till pappsen, lägger mig i badkaret och håller på att frysa ihjäl trots det varma vattnet. Sedan sitter jag i soffan med en busig hundvalp som hoppar och biter på en och mår allmänt helvete! Fryser, ont i hela kroppen och hemsk huvudvärk. Hem till Mor, tar tempen, nämen se jag hade feber och inte direkt låg. Käka alvedon och lägga sig, drömmer att jag ska rädda världen och att jag aldrig bli av med folk. Sover oroligt och tillslut blir det verkligen jobbigt att sova.

Fredag: Piggare men helvete huvudvärken har inte gett sig, lite feber men käka alvedon och den är borta. Spenderar dagen med mor och kvällen med att skjutsa runt far och bli korsförhörd. Kul men jag blev lite trötter på slutet. Känner mig lite taskig som dissar JB men att sitta sjuk på en fest är inte kul, eller önskvärt.

Lördag: Mycket piggare förutom min envisa torrhosta. Åker till Karlstad, träffa Mic som bjuder mig på mat den sötisen. Snackar med Enock om Klubbfesten på söndag. Klappat och klart, jag ska med! Hem till Öret, hem till MB och träffa girlsen och ja resten skrev jag ovan.

Och vad som gäller min secret...

RSS 2.0