Fråga Olle

Jag borde inte, jag vet... men både ett och två ögonbryn for upp när jag såg programmet: Fråga Olle-dokumentären på kanal 5. Det är härligt med folk som vågar, vill och hela den baletten. Jag dömer inte men ändå. Hum. 25årig kille som vill ha en 50år äldre kvinna... och haha. Orka ha sex framför kameran och bli avbruten mitt i för frågor.
Men men... Fint för dom!

Turkiet

Tänkte berätta lite om min Turkietrasa i Maj. Det var ett par riktigt härliga veckor i Side som jag egentligen inte känner var så väldigt innehållsrika. När folk frågar: Hur hade ni det? Ja... då svarar jag helt enkelt att det var suveränt, att vi njöt och hade det bra.
Vårt hotell som jag hade så stor oro över var mycket bra tycker jag, bra mat helt okej rum och ruggigt bra läge intill strandpromenaden. Hotellets pool och servering hade utsikt över havet och horisonten. En promenad på kanske 5min sedan var vi i Side centrum.
Vi åkte 12e Maj men det var redan svensk sommar där nere, något svala kvällar men inget som vi klagade över. Jag rekomenderar verkligen Side om det är någon som ska till Turkiet och vill ha en mindre lugnare ställe men som ändå erbjuder allt och lite till. Alanya tyckte jag var lite för mycket om dock vackert.
 
Sämsta: Solexem
Bästa: Lata dagar

Men något hittade vi ju på... förutom en massa shopping i Side, bad och sol så besökte vi hotellets Hamam det första vi gjorde när vi kommit fram. Helt suveränt och härligt!
Sedan gjorde vi en utflykt till Manavgat där vi satt på en uteservering och åkte och titta på ett vattenfall.
Även en dagsutflykt där vi fick se Alanya från höga höjder, en bananodligen genom ett staket, fick smaka bananerna men från ett marknadsstånd längst vägen, gick längst en canyon och tittade på nio vattenfall (det enda som var bra på resan) sedan spenderade vi 1,5 timme i Alanya. Men försäljarna var så dryga (värre än i Side) så vi satte oss på en uteservering.
En av de sista dagarna slängde vi oss på en båt också och blev sedan hissade högt högt upp i luften över Side. Vacker utsikt men det var nog lite för högt. haha. Roligt var de iaf!








Yey!

Nu ä det helg... Yey... och det känns som om min mage håller på att ge med sig för smärtan. Yey!
Fast nu när det är helg så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska vara hundvakt åt Aidis bästis Ludde i helgen och sen... ja... vad mer? Städa hemmet? Men de e så tråkigt, jag vill verkligen inte. Syss drar till Värmland, andra firar studenten. Så sitter jag här med min paj som jag lagat i min nystädade ugn, utan att kunna dela den med någon. Tyck synd om mig! hehe.

Ne nu ska det njutas av helgen!

dag... 5

Nu är jag inne på min 5:e dag av magont... jag har haft ont förut, det tror jag de flesta vet. Men aldrig så här mycket och så ihärdigt. Idag känns det något bättre, den skarpa smärtan har försvunnit och ersatts av ett dovt värkande som är lätt att lägga åt sidan när man håller på med annat.

I Söndags fick jag nog efter två dygn av sömnlöshet och av smärta så åkte till akuten. Där gick vi igenom en hel del som kan vara orsaker till att jag har ont. Hon beställde även några prover och gav mig medicin som jag ska ta varje morgon nu framöver för att se vilken effekt de ger. Sedan fick jag ett piller att ta direkt, den mådde jag fint av. Fanns tydligen morfin i det, sov gott den natten!
Hon tyckte att vidare utredning behövdes men att hon inte kunde göra någon där (vilket jag visste) men hon gav mig några svar. Som jag sökt! För över ett halvår sedan ringde jag och bad att få träffa en läkare, de skulle sätta upp mig på väntelista. Ringde några dagar innan jag fick ont och hörde hur det gick, jag fanns inte på någon lista. Nehe?! Läkarbristen gjorde att jag skulel få vänta lääänge till.

Men jag börjar närma mig ett svar... de känns skönt!

RSS 2.0