Veckan

Många dagar sedan jag var inne på bloggen nu. Hamnade lite oplanerat i Deje och senare Karlstad flera dagar för tidigt. Anledningen... syster tog körkort och ville ha sällskap till Skåre för att överraska pojken hennes. Jag följde med och tänkte då kan jag hoppa av i Deje så länge och träffa Mic och familjen. Slutade med att jag stannade kvar och kom nu hem efter 6 dagar pga att jag var tvungen. Ska ju till Örebro imorgon!

Så lite kort om den senaste veckan:
- Bröderna Dobermann CD3
- Hittade något gemensamt med Mic´s mamma
- Tollmans familje fika
- Leggins för 10:- Det är ett fynd!
- Film & Mys
- Avatar (Mic fick mig att gilla den serien)
- Bio: The Happening
- Var till systemet för 5 cider och dom nekade!!!
- Fest med Karro (Nöjes, bekanta och massa minnen)
- Lyckades skrämma en stackare genom att säga att högt säga jag var åksjuk. Ni skulle ha sett vilken blick! haha.
- Grilla med Syss och pojken hennes
- Experiment: Vad händer om man släpper en genomfrusen plastflaska i cement 5 våningar? Svar: Ingenting förutom att isen spricker.

Fy fabian!

Jag hatar när saker inte går som jag vill... jag hatar att planera framförallt för att det aldrig blir som tänkt. Men om jag inte tar tag i saker så kommer aldrig någon till mig heller. Få en inbjudan i sista minuten OM jag råkar snubbla över det. Lustigt hur det alltid brukar bli.
Gaaaah... Nu är faktiskt Kari sur!
Riktar mig inte till någon speciell allt går bara allmänt åt pipan för mig just nu. Jag är uttråkad! Det händer ingenting för tillfället. Jag vill klä upp mig och festa, men aldrig kan någon när jag kan.
Vill! vill! vill! kan? kan? kan?

Feeling Sjuk

Att spy eller att inte spy... det är frågan.

Idag mår jag som bilden nedan visar. Yrsel, huvudvärk, trötthet och en kropp som inte kan bestämma sig om det är varmt eller kallt åt mig. Detta resulterar i att jag ligger och halvsover och drar täcker av och på för att jag omvartannat fryser och svettas. Men trots detta har jag varken halsont eller feber. Lite tätt i näsan men även det varierar. Kanske inte insjuknat ordentligt än men jag hoppas på att det släpper till imorgon.
Medan jag ligger här hemma så är resten av folket hos mormor och äter tårta och gottar. Jag orkade inte följa med men mn kan ju hoppas dom tar med en tårtbit hem... om jag däremot orkar äta den är frågan. Har börjat må smått illa dessutom. Så frågan är vart detta leder... HATA att vara sjuk!

Man kan ju funderar om det inte är fyllesjuka efter igår som spökar men efter ett halv vinglas så tror jag inte att det är det. Drack ingenting pga av att jag redan igår stoppade i mig panodil på förmiddagen och tyckte att eftersom man ändå skulle va hemma så behövdes inget vidare mycket att dricka. Hade skoj ändå.


Planer framöver

Tycker det är extremt konstigt att vara hemma just nu... saknar Mic mer än vanligt trots att jag nyss träffat drummeln och ingen varm sol att gå ut och glassa i. Har spenderat dom senast två dagarna med ett litet projekt och läst en hel del. Problemet med läsningen är att jag har så svårt att sluta när jag väl kommit in i en bok och dagarna flyger iväg utan att jag gjor ett skit. Hemma håller dom även på att fixa ill köket så det målas och plockas och är allmänt kaos. Nu har vi i alla fall fått in allt i skåpen igen så man måste ju glädjas för det.

Midsommardagen ska firas genom grillning här hemma. Rötta kommer hit och kanske det blir besök i baster men jag tvivlar mycket på det. Vet ej om lusten är så stor för en sådan utflykt och jag ska inte vara någon chaffis, blir väl att halsa en cider det första jag gör. hehe.

Helgen efter det blir det Karlstad och Mic. Ska försöka få Welle att komma dit och så blir det nog utgång. Ska försöka få Karro, Lintha och Persson att hänga med också. Men dom vet ingenting än om mina planer så kanske borde jag berätta för dom snart. hehe. Efter den helgen så blir det sedan avfärd för mig och syss till Örebro för att inviga mitt nya place och flytta lite saker. Blir nog där några dagar för att försöka fixa så mycket som möjligt.

Men jag måste vara hemma senast den 10:e för har hört på ryktesvägar att det är då Rachelle komer hit från Kanada för att hälsa på. Längtar efter att se vår Kjell igen. 3år sedan man såg människan! Tiden flyger vilket denna sommar är ett bevis på. Snart är det även dags för Perssons Birthday och jag ska börja jobba. Skulle behöva pengarna nu!

Kari sur?

r du sur Kari?" En fras jag HATAR! Oftast är jag inte sur men den frågan, det påståendet gör mig sur. Jag vet att jag ibland kan låta sur men 9 av 10 gånger är jag inte det... försök förstå och sluta anta och fråga. Ger detta andra rätten att sura mot mig och skälla ut mig utan anledning? En fråga som surrat runt i huvudet länge... Kände bara att jag behövde skriva av mig, kanske detta kan ge mina vänner en större klarhet om mig.

Efter en disskution med Mic inatt så har jag insett att jag är svår att förstå ibland, har iofs vetat det förut men inte på samma sätt. Eller egentligen inte svår på det sättet men jag har just det problemet att jag ALDRIG visar det jag egentligen känner. Jag har min låda där jag lägger allt som är fel och som gör mig ledsen/sårad på något sätt, stänger den klistrar på ett yttre ansikte och låtsas som ingenting. Jag öppnar hellre aldrig upp lådan, den får ligga och gro tills det verkligen händer något riktigt dåligt och allt bara väller ut och jag blir mer nedtyngd än jag borde. MEN jag säger fortfarande inte något. Packar bara ner allt igen och stänger.


Alla som känner mig vet att jag är en "snäll" person i det avseendet att vissa kan säga det som ett skällsord. Men i grund och botten är jag bara rädd, jag har en rädsla för att konfrontera folk pga av att jag så ofta blir missförstådd och att dom lyckas förvrida allt jag säger så att jag blir boven i det hela. När jag försöker ställa saker till rätta och prata ut möts man bara av hånflin och inte av ett uns av allvar.
Utan att nämna några namn vet jag en person som säger den är lätt stött, blir lätt sårad. Saken är att jag är nästan precis likadan. Skillnaden är att den skriker ut sin missnöjdhet medan jag, som jag tidigare förklarat, stänger inne. Kanske någon av er känner sig träffade. Men just den personen jag tänker på ser också bara sin egna sorg i detta, och all galla som kastas ut träffade någon. Mig, och säkert inte bara mig. Jag är duktig på att klandra mig själv i mycket och har ett stort samvete, men även detta har jag svårt att ge uttryck för och är därför lätt att missa. Men just detta samvete är också en anledning till att jag aldig konfronterar folk, jag vill inte vara den som kastar galla och sårar andra.

Allt detta gör mig så arg på mig själv. Jag säger gång på gång att det inte ska bli så nästa gång men det upprepas hela tiden. Det är som små nålar som sticker innuti mig. Irritationen på mig själv lyckas ibland smita ut och andra i omgivningen märker av det utan att jag tänker på det. Kanske mycket av detta som vissa menar när dom säger att jag har "humörsvängningar" kanske det skulle sluta om jag bara sa ifrån någon gång.


Nya skor ;)

Nu Persson kan jag göra dig stolt genom att berätta att jag tillslut köpt mig nya skor så jag kan sluta använda mina trasiga om jag så vill. Köpte två par till och med, kanske inte bästa kvalitetsskor men dom duger ett tag framöver. Ett par svarta och ett par ljusa. Stolt över mig själv att jag tog mig i kragen och verkligen gick igenom skoaffären tills jag hittade några jag gillade trots att Mic stretade och drog åt ett annat håll. Hittade ännu ett par som jag gillade kan jag erkänna, men skulle nog ha haft en storlek mindre och det fanns inte. Min vanliga otur som dom var läckra!

Bingo!

Nu har jag varit på Bingo igen... denna gången med syster vid ratten. I början gick det käpprätt åt helvete men sedan kom vi till sista spelet Minibingo och jag vann 500:- Yes Yes! Så jäkla underbart... förstå min lycka när jag först satt och i stort sett sov och sedan ett tu tre så var det bara att slänga sig på tuten. Grymt! Första gången någonsin som jag vunnit och mitt intresse för Bingo har ökat. haha.

Har fått lite förfrågor om inflyttningfest. Självklart ska det bli av... kanske någon gång i Juli eller så blir det Augusti. En liten Kick off på skolåret vore väl inte dumt? Ja vi får se, tar inte ut något i förskott. Har krånglat med att skicka in mitt registeringsintyg och imorgon är sista dagen. Jag HOPPAS att det gick fram och blev rätt. SKa ringa imorgon och säkerhetskolla.

Dessutom skulle jag att bra gärna vilja veta vad ina Girlies håller på med... så UPPDATERA! hehe. Tänkte bara be lite snällt.


Ny dag

Ny dag som hotar om regn... men jag klagar inte. Marken skulle behöva lite regn och nu passar det bra. Så blir det soligt snart igen så man kan njuta och lagomt till studenten. Känns dock inte som att studenten här i år kommer att bli lika varm som förra året då jag tog studenten. Det kan man kalla hetta!

Har insett att jag snart behöver åka upp till Örebro. Skulle helst inte vilja behöva det innan jag ska till att flytta men vi får se hur det blir. Ska idag ringa och snacka med ÖBO Student som bara har öppet vissa tider och snacka en hel del med dom så får vi se hur det går.

Övernattningen i sommarstugan mån-tis var grymt rolig. Vi grillade, spelade spel, drack och badade i iskallt vatten vilket det slutade i en hel del och högljutt tjejsnack. Massa massa snack. hehe. Skönt att träffa mina tjejer h'ärifrån igen. Det var ju inte igår.


Wiiiiieho!!!

Glad Nyhet Glad Nyhet!
N
i kanske redan listat ut vad det handlar om och jag har varit osäker länge på om det skulel gå eller inte men nu är det ett faktum! Jag ska byta lägenhet i Örebro!!!! Jag ska flytta ut från mina nuvarande lägenhet och mina nuvarande jobbiga rumskompisar och bosätta mig i den lägenhet jag jagat så länge och kännt så många besvikelser för... Enrisvägen here I come!

jepp

Måndag, fest och mys med tjejerna står på schemat. Åker ikväll upp till en sommarstuga för att grilla dricka och ha allmänt tjejsnack. Så gött att träffa Lintha och K igen, det var ju inte igår. Så medan jag väntar så ligger jag och tänker över helgen som varit underbar. Visst lite slöa stunder men så ska det också vara ibland. Otroligt nice att vara hos Mic och ha han nära, ovanligt go var han så man kanske borde vara borta från honom lika länge nästa gång. hehe.
I Lördags var vi till Värnen på kvällen med ett gäng och grillade, spelade volleyboll och badade. Skutberget till er som vet var det är. RIktigt mysig badplats med klippor som man kunde bada ifrån och ligga och slappa på i solen. Härligt.

Jag skulle ha postat ett klipp från You Tube här men det vill inte riktigt fungera så ni får länken. Connie Talbot, en otrolig 6-år gammal tjej med en sådan röst redan. Pengamaskin som föräldrarna säkert utnyttjar till sin fulla potensial.

Skön dag

Mycket mys på klipporna och i vattnet i Karlstad idag. Härligt förutom att vattnet var fullt av alger och pollen. Men känns ändå värt det när man ligger i svalkande vatten och flyter med solen skinande högt uppe på himlen. Senare kommer Syster och Fridh hit och vi ska titta på film och mysa lite mer.
Jag måste bara berömma min Mic för han kan verkligen laga mat... det ska ju vara kvinnan som ska "stå vid spisen" men i mitt fall är det då mannen. haha. Nice!!!

Måste kolla upp vad fan det är för utslag jag får på bröst, axlar oxh armar. Det sprider sig mer och mer och jag gillar det inte. Misstanke fanns först att det berodde på solariet för det var då det började dyka upp men känns verkligen som att det borde vara något annat. Utslagen från idag var under mina bikiniband. Visst banden sitter ju inte så exakt hela tiden men ändå. Allergi? Jag hoppas inte. Känns bra om man kunde få ett utlåtande från någon som vet.

Har fortfarande inte fått veta hur det blir med den glada nyheten jag skulle berätta för er. Det verkar dröja ytterligare några dagar. men fortsätt hålal tummarna för mig.

Rumpanbar

Sitter på mammas jobb och ska snart dra mig ner till systemet och sedan iväg till Karlstad och träffa Mic. Ska tydligen bli grilla ikväll på någon avlägsen plats med folk jag aldrig sett. Spännande spännande. Senare skulle vi vidare till Rumpanbar. haha. ortoligt roligt namn... hoppas inte det är meningen att man ska springa runt med rumpan bar också.

Lärde mig en ny skicklighet igår... måste öva mera så jag blir bättre och bättre och sedan kan jag visa. Grymt bra partytrick! Fy fan vad jag är bra. Sedan när jag klarade det blev även Moss sugen på att testa så nu är vi två med denna skicklighet man annars endast sett på film. Eller jag har bara sett det på film. Var iväg och badade i Acksjön igår kväll också, det var ptroligt skönt! Älska vatten, Älska Värmland, Älska älska mera! Jag är grymt hemmakär när det komemr till allt, men trivs för tillfället i Örebro förutom bristen på vatten och alla sniglar & maskar som finns i överflöd.


Yes!

Idag kan jag glädja mig med att jag klarade Makro tentan! Wiiie! Så enormt skönt måste jag säga. Nu kan man verkligen ta lite sommarlov ett tag framöver utan att behöva tänka på omtentor. Komplexa får jag ta tag i någongång under Juli månad. JUNI ska vara min slö månad! Sommar sommar och sol!

Vill inte höja mina förhoppningar och att det bli platt pannkaka av det hela men imorgon eller övermorgon kanske jag kommer ha en annan glad nyhet att dela med er. Håll tummarna för mig gullrumpor!

1:a dagen hemma i Värmland

Fick nyss höra från persson nere i Götet att dom sett Hamza ur Andra Avenyn där... Jag kan tänka mig två personer som nästan svimmade. haha. När det gäller Andra Avenyn så... E däremot kan jag tro bara rynkade näsan lite och tänkte: Bläääää, Andra Avenyn. Vilken jäkla skit serie! Har jag rätt? haha.

Idag har det inte funnits någon dötid... Syrran började skolan senare så lånade mig en bil och följde med henne dit. Lånade en bok så jag har nått att göra ett tag och stötte carp i korridoren. haha. Hon verkade då inte alls intresserad av något annat än att berätta att hon jobbade kvar på skolan. Inget Hur är det med dig eller vad gör du nu? Lilla Carpis! Blev även bjuden på glass av syrrans lärare, och glass säger man ju inte bara nej till när den är gratis. Han verkade skön och har svårt att tro på dom anklagelser som lagts på honom. Stackarn.

Påväg hem så blev det ett litet oplanerat stopp hos kära mormor. Hon var inte hemma men jag tog ett glas saft och satte mig i skuggan och läste. Snart var hon hemma och jag stannade över lunch, senare blev jag även med på Bingo. Som vanligt vann man ingenting men jag var rejält nära 4 ggr då jag bara hade ett kvar. Som sagt ingen vinst, den där utroparen verkar alltid vara emot mig av någon anledning.

Men otur i spel tur i kärlek... det är ju så man säger så jag får väl se det som en bra sak att jag inte vann.

Heading for Värmland

Helgen har varit skoj... Syster, killen hennes och Ana var hit och hälsade på. Fredag var vi till studentgatan där sommaren firades för nu slipper vi uni ett tag fram över. Om vi inte har omtentor förståss. Skoj förutom att man fick utskällning utan anledning, tack tack! Men skit samma, vi hade kul i alla fall. Slutade med att MB och Chill följde med hem till mig och vi lagade makaroner och köttbullar. hehe. Gott med mat i magen på nätterna.

Lördag tog vi bilen till Lager157 och spanade sedan åkte vi in till stan och pinades i värmen och i fel skor. Gott med mat på Rosalies Deli och en hel del springande i affärer. Hittade fortfarande inga skor Persson.

Idag så bär det av hemåt Värmland. Vi blir lite försenade än planerat med en smäll man får ta. Kommer inte kunna få med mig allt jag behöver få med mig hem men det löser sig på något sätt. Mot sommar i Värmland! Wiiie! Så jäkla gött. Bli lite influerad av Värmländska och prata som vanligt igen. haha. Härligt! Helt eggad... men vi får se hur lång tid det går innan man känner att man vill fly hemifrån.


RSS 2.0