Trötter

Jag vet inte om jag sover så där jättebra om nätterna... jag är så hemskt galet trött varje morgon och det är en riktig kamp att gå upp. Under mina två veckor i Turkiet så gick jag upp vid samma tid utan problem. Så vad nu detta?! I och för sig så har jag sedan jag kom hem från Turkland också drömt helt galet mycket. Mest om folk som ska sälja massa saker till mig och om att resa, lite om det finansiella regelverket också. Resa resa och tjata med försäljare i butiker och mer resa. Jag tror jag blev lite påverkad av att pruta och tjata med alla försäljare i Turkland. Pust.

Sju minuter kvar till stängning... sju minuter sen ytterligare 30min sedan åker jag hem. Ska egentligen städa, promenera hunden och laga mat, någon tvättmaskin skulle behövas köras också men jag vill inte. Orkar inte. Jag tänker ta LATtorsdag. De e jag värd!

Summery

I onsdags var jag på Bodycombat och svettades. I går var jag uppe tidigt och knäckte ryggen samt fick akupunktur och avslutade dagen med att jobba sent. Idag blir det jobb sedan sätter vi av mot Arlanda. Imorgon sitter jag och äter frukost bland palmer. För jag har förutsatt att det finns palmer där.

Jo, jag försa mig igår förresten. Så ja... nu vet min kära mor vart vi ska åka. hehe. Jaja... det hölls ju hemligt till dagen innan vi ska åka iaf!

mör!

Sitter och väntar på att klockan ska gå lte snabbare... Har just tagit en dusch, valt kläder och fixat facet. Ikväll är det middag och drinkar i Örebrew som gäller med några riktig söta tjejer. Bland annat syss och Nidia. Imorgon bär det iväg mot ludvika, 25års kalas står på schemat! Skoj.

Dock så är jag riktigt mör för tillfället. Lite trött jo, men framförallt så pinas musklerna i ryggen. Var och betalade för en omgång tortyr idag. Fast en bra sådan... han slet och drog i mig och sa att jag var lelös. haha. "Man skulle kunna forma dig som en 8:a" Jo men tackar. Sedan satt ehan två nålar i skinkorna på mig. haha.
De senaste dagarna har min nacke och svank gjort rejält ont, ibland viker sig benen under mig när jag går. Scary! Men med lite knak så ska det vara fixat, min rygg var sned på både det ena och det andra stället så det var inte konstigt att jag hade ont. Nu är det mesta rättat men han fick inte loss låsningarna i nacken :( Tillbaka nästa vecka för en omgång till. Yeah!

Lista

Vem är i rummet med dig?

- En kund. 

Vem fick du ditt senaste sms av?

- Syster. Glömde svara på det kom jag på nu. Förlåt! 

Vem tänker du på nu?

- En Irländare som var in nyss. Fick speeka engelska! Började prata Engelska med nästa kund också. ASGARV! 

Vem pratade du senast i telefon med?

- Naprapaten. Min rygg och nacken gör galet ont! Tid imorgon. 

Vem önskar du var med dig nu?

- Min pappa. Blivit lite pappasjuk på sistonde. hehe.

Vem är din favoritsläkting?

- Syster lätt! Nog för att jag älskar alla mina släktingar, men ingen står mig närmare!


Var är din mobiltelefon?

- I Fickan.



- Var fick du tag på tröjan du har på dig?

- Beställde den på Ellos! Aldrig beställt därifrån förut. Grymt nöjd =D  

Var åkte du senast bil?

Till jobbet.

Vad är det bästa med våren?

- Värmen och den nytända lågan i bröstet. 

Vad åt du senast?

- En riskaka med ost och tomat. Mumsigt! 

Vad drack du senast?

- Vatten.

Vad är den närmaste saken som är blå?

- En avskiljningsvägg. 

Vad är det för färg på dina byxor?

- Svart. 

Vad är din favorit färg?

- Svårt. Jag vet inte faktiskt!


Vilken film såg du senast?

-  Änglagård 3, rörig början tyckte jag.



Har du någonsin hånglat i skogen?

- Jadå, jag har ju bott i skogen typ hela livet. haha. 

Har du någonsin sovit naken?

- Såklart!

Har du någonsin hoppat i en bil med folk du just har träffat?

- Näe... jag tror faktiskt inte de. Tillfället har inte riktigt bjudits. Eller ja, på ett flak under en crousing, men kände två av de tio som satt där. hehe.

Har du någonsin smugit ur ditt hus?

- Nope... jag har alltid varit så snäll så!


RSS 2.0