Here We Go!

Hehe... hitta orginalvideon från ett klipp ur bredbandsbolagets reklam... Bra gjort ändå!


Tuuuut!

Igår efter jag varit och varit och simmat en stund, vilket var helt underbart skönt, så stack jag och syss till Guldsmedshyttan och spelade Bingo.
Lite roligt det där när man har planerat tider sen skiter sig allt. Men så tar det man planerat kortare tid än man tänkt ändå så snart är man rätt i tidsplanen i alla fall. Sweet!

Bingon var i alla fall riktigt rolig. Vi fick allt tuta en gång inna pausen och kammade hem 200:-. Sedan tog vi en koffert fika som är standard på Bingo. Jag tyckte det var extremt humoristiskt men tror inte de runtom förstod det roliga riktigt.
Efter pausen satt jag med ett kvar på fullt frispel hur lääääänge som helst. Sen sa syss: Jag har också ett kvar. Så satt vi på helspänn och väntade på ett av våra nummer. Sedan kom det, jag har aldrig hört ett nummer uttalas så långsamt men på tutan stod jag! Ensamma var vi trots att det typ inte var några nummer kvar nästan vilket innebar att vi blev 3000:- kr rikare. Vi var inte ens säkra på om vi spelade rätt men det gick bra. hehe.
Bolag spelade vi såklart så syss dela med sig av halva vinsten till mig. Tack tack!

På´t nästa Onsdag igen!

Busy

Ja jag har allt lagt upp för mig själv denna vecka. Massor att göra och det är ju inte helt fel alltid men det kunde ju sprida ut sig lite. Had endel alternativ gällande helgen också men ingen idé att krångla till det där. Först till kvarn helt enkelt! hehe.

Göra lista

Tisdag (igår) : Jobb, shopping med svärmor
Onsdag: Jobb, simma, tut-bingo!
Torsdag: Jobba sent
Fredag: Jobb, ev.gym sen träffa Elisa & Karro --> Linde stadsfest?
Lördag: FILIPSTAD! =)
Söndag: Återvända hem, Mammsen kommer till "stan"?
Måndag: Jobb, träffa mammi.

Intressant jobbdag

Igår var en riktigt intressant jobbdag. Fem minuter efter att vi öppnat dör internet, uppkopplingen till servern och telefonerna. Så sekuritas fanns på plats större delen av dagen och vi kunde inte göra ett dugg. Anledningen?  = Avgrävd telekabel. Inte ens mobilen fungerade när jag hade Telias nät. Spännande men långtråkigt! Det var ju inte så att vi kunde gå hem.
Apoteket hade stängt, vårdcentralen var strandsatt och affärerna kunde inte ta emot kort. Fellingsbro isolerat från omvärlden!

Magiska händer

Ah... jag slutade jobbet tidigare idag och fick iväg och få mig en djup och behandlande massage. Jag blev nästan kär i killen som masserade. Magiska händer må jag säga och var ju inte så hemskt att titta på heller. Men jag har ju en mysbjörn hemma och honom skulle jag inte byta ut!
Känner mig nu så avslappnad jag någonsin kan bli efter att sedan igår ha varit spänd som en fiolsträng. Jag fick även några övningar jag ska göra medan jag jobbar, två gånger varje dag. Aj aj kapten! Jag hade så många knutar, ömma och spända muskler så han hann inte med allt. Men det han gjorde var suveränt. Han lämnade mig med ett par "varningsord: Vad beredd på att få lite träningsvärk efter detta.
Jo man tackar... träningsvärk kan jag stå ut med likaså en massage som gjörde satans ont samtidigt som jag njöt av varje sekund. Att ha konstant smärta, inte kunna lyfta eller böja sig ner och vara spänd som en fiolsträng... allt är värt att bli av med det!

Tack

Smärta

Känner för att gråta en skvätt... men det kan man ju inte göra på jobbet! Det är bara att hålla ut tills man kommer hem sedan placera sig på en bra plats på golvet så ryggh*****et får vila ett slag. Det kändes ju så bra imorse!

Vad hände?
Jo det var en söndagskväll i Juni. Solen hade just sänkt sig ned bakom trädtopparna men luften var varm. I skyddet av nymonterade glasdörrar på altanen började Kari montera en byrå. Det tog sin lilla tid och värken kändes i korsryggen när hon var klar. Det var ingen ovanlig värk utan en hon känt så många gånger förr. En enkel träningsvärk på grund av dåliga muskler.
Efter att ha plockat undan lite så går hon till bilen för att ta ut den lilla borrmaskinen ur skuffen. Hon böjer sig ner och tar tag i borrmaskinen och lyfter. Strax därefter känns en skärande smärta i bröstryggen som sprider sig uppåt, nedåt och åt sidorna. Kari har nu riktigt ont! Hon går och ställer bort borrmaskinen me den god min och går för att hämta vinkelslipen med återigen känns den skärnade smärtan när hon lyfter. Det är inga tunga lyft och ändå gör det så jäkla ont!
När hon lägger sig på kvällen är det tungt att ens vända sig i sängen. Musklerna på ryggen är stenhårda och att slappna av är inte aktuellt. Tids nog infinner sig sömnen.

Dagen efter känns det bättre. hon känner sig lättat, glad! Men efter en kort promanad med hunden känner hon den komma krypande. Värken började komma tillbaka. Inte riktigt så illa som gårdagen ändock. Planerna på att gymma som hon haft på morgonen suddades ut. Längtan efter en rejäl massage och knäckning av ryggen infinner sig... Hon vill ha bort denna värk nu!

Midsommar

Glad midsommar som sagt... planer har vi inga haft. En tanke på värmland dök upp men försvann snart igen. Så vad ska jag göra på midsommar? Sätta igång en grill, fixa en blåbär och smultron paj, sen sova? Nja... nått lär de ju bli fast vi för tillfället inte har en aning om vad. hehe. Skönt på ett sätt.




#¤%&/

Skrev nyss ett lite genomskinligt inlägg som jag valde att inte publicera. Något lärde jag mig av att skriva om sociala medier och den oaktsamhet vi företar oss i användandet. Även om jag tänjt på de gränserna ibland och även om jag vill. Om jag säger detta: lovar och lovar och inte håller. Så kanske någon klocka ringer för de flesta.
Så trött på denna obeslutsamhet. Men det hela ordnade sig, till det bättre må jag säga. Mer caching så att säga.


Inte min favorit artist

Jag har aldrig varit så förtjust i Robyn. Visste hade jag den ökända "Robynfrisyren" som liten men jag gillade adrig riktigt hennes musik ändå. Liksom jag hade spicegirls T-shirt men aldrig lyssna på dom ändå. Hur som helst så hittade jag faktiskt en låt med Robyn som jag gillade. Hörde den på radio för några veckor sen så måcte dela den med er andra för att berätta att jag kan ångra mig. Åtminstonde för denna låt.


...

Det är inte lätt ibland att yttra ord som man egentligen så gärna vill ska nå rätt öron.

pension

Det är fredag och pensionsdag... en dag då alla pansionärer rusar in på banken och ska ta ut massa pengar. Men idag vet jag inte riktigt. Vart är alla pensionärer? Smälte de bort i regnet? På morgonen brukar det stå en kö utanför dörren och entren är full vid öppning. idag... 0 personer?! Jag tror allt att alla helt plötsligt blev allergiska mot regn.
Roda korset kom dock och ville sätta in pengar. När jag då står och kör massa mynt då knallar de in hel del folk. Typiskt.  men alt löste sig så fint som de någonsin kunnat och nu är det återigen tomt. Några timmar kvar sen är det dags att åka hem och ta helg. Det kommer bli fint!


Mums sa håret!

Var igår och köpte ett serum för mina stackare till hårtoppar. Dom sög i sig det och började leva igen.
Blir nog snart att investera i samma märke på hårspray och styling powder också, det roliga med detta stylingpowder var att det hade ungefär samma effekt som ett torrshampo samtidigt som det gav håret ett lyft. Enligt utlåtande så fungerar det typ som Osis - Dust It, fast bättre och fräshare. Det är väl bara att testa då. Yey! De e jag värd!


Björn Axén Repair SerumBjörn Axén Styling Powder




Please dont cry

Igår var en riktigt jobbig dag... Efter jobbet drog jag till gymmet och tog ett härligt pass. Åkte hem, somnade ute i solen och sen upp och laga mat. Hittils var allt bra men sen bara rasade allt över mig.
Jag kände mig ledsen och arg på mig själv. För att jag ska vara så lat, sakna motivation, beslutsångest och inte vara bra nog. Sedan följde resten efter: pengar, jobb, skola. orkar inte gå in på detaljer där. 
När jag och Aidi sen sprang på en död orm brast det... jag började helt ärligt storböla! Inte kunde jag sluta heller.
Hur mycket skit allt nu än känndes så finns det en sak i mitt liv som verkligen stöttade mig till 100% och det var min älskade sambo. Det var ingen idé att försöka dölja min känslomässiga "nedbrott", han genomskådade mig snabbt.

Idag är humöret åter uppåt och jag känner att ibland behöver man bara få ur sig allt för att inte drunkna. Igår kanske det kändes som att hela världen rasade samman men det gjorde den aldrig. Den står kvar, jag står kvar och efter sommaren skiter jag i allt vad ställa upp för jobbet heter. Jag tänker inte gå till ett jobb som jag inte trivs på längre och får ångest bara jag tänker på. Tillbaka till skolbänken en halv termin och söka mig mot nya lösningar.

Mot jobbet med svullna ögon och stärkt inför mina framtidsval...

yey!

Haha. Förstå min förvåning när jag läser brevet med mitt betyg i Projektledarkursen. Ett stort fett VG med orden: Ett arbete som mycket väl lever upp till kriterierna. Grattis till ditt resultat och den möda du lagt på ditt arbete. Ha en bra sommar!

Jo man tackar... jag som kände att min oförmåga att uppbringa åtminstonde liite entusiasm lyste igenom långväga. Skumläste ju bara två av böckerna. Men tydligen inte... Visserligen var bok nummer ett och mitt eget val av bok intressant men inte resten. Men Grattis till mig då!

Hemma

Eller jag är inte riktigt hemma som rubriken lyder. Sitte rpå jobbet och tittar på medan regnet öser ned utanför. Alla kunder försvann med regnet verkar de som! Långdag är det till råga på allt också... så hoppas det kommer lite kunder och får dagen att gå något snabbare än den gjort hittils.

måndag morgon så tog jag, syss, Rob och kussen flyget hem mot Sverige från vackra Ampthill, England. Vi hade verkligen hur kul som helst där och jag tror ingen av oss egentligen vilel åka hem. Klart jag ville hem till min Björnis men han kund eju ha kommit dit istället. Tror dock inte att det kommer att dröja så mycket längre till innan vi åker dit tillsammans jag och han och hälsar på min fina faster. En som jag förövrigt blev jämförd med vart vi/jag än var. Ingen dålig person att bli jämförd med heller!

Några bilder kommer senare men lite småfakta om våra härliga dagar:

4dagars
Lustiga huset (hotellgolvet luta åt alla håll, det var inte bara alkoholen!)
Engelsk frukost (MUMS!)
Bröllop (tårar och fuktade strupar, suveränt!)
Ursöta hus
Grillfest
Läcker bartender (tyckte kussen)
Släkten är bäst

Woho!

Jag har internet! Bredband! Och ett trådlöst sådant! Det var inte utan besvär men skam den som ger sig. Prutade mig till en halv månadsavgift iaf. Varför ska man betala för något man inte har?!

För tillfället väntar jag på att lasagnen i ugnen ska bli klar. Sedan skriva sista uppgiften på min kurs och packa det sista. Imorgon åker jag till syss sen drar hon, Rob och kussen till England! Kan knappt vänta! Ska bli så kul. Kan tänka mig att mitt öga inte kommer vara torrt på Lördag!

Wish me good luck!

RSS 2.0