Wales till våren

Ja jag kom in på ett Universitet i Wales, rättare sagt Swansea University. En stad vid kusten, utmärkt uteliv och härlig stad att studera vid tydligen. Jag är så lockad, men så snart jag fick nyheten så fick jag samtidigt ont i magen av nervositet. Förut en tanke, nu en verklighet.
Att tacka ja kändes inte lika självklart som att söka. Men om jag inte tackade ja skulle jag nog ångra mig, det är som med mitt beslut att flytta till Örebro... jag tvekade även där men är samtidigt ett av mina bästa beslut någonsin. Finns orsaker till att säga nej, men varför säga nej till något jag verkligen vill? Chansen kanske inte dyker upp igen.

Jag vill och känner spänning redan nu över att åka...!

Roligt att handla!


Helkväll

Som jag misstänkte så blev det en heldag på Bryggan. Jag och Enock skulle starta klockan åtta på morgonen men den jäklen sov så att vi kom inte igång förrän tio. Handla en hel massa, lasta in lådor med öl, kartonger med sprit och härliga burgare. Till Bryggan och lasta ur samt käka lite.
På föreläsning, tillbaka till Bryggan och städa. Det blev lite stressigt där när det var tjugo minuter till öppning och det såg ut som ett bombnedslag där inne. Men dom hann få undan det förutom rummet som vi byggt om som vi fick spärra av där en stund. Massa folk, gott sällskap och röjj! Jäkla bra försäljning. En riktigt lyckad kväll för att vara en onsdag! Man skulle kunna tro att det var under nollningen för det är typ enda gångerna vi haft så bra försäljning.

Bryggan är otroligt jäkla snygg nu iaf. Standarden har höjts till taket! Var många som gav riktigt fina kommentarer. Vi hade även ordnat en buss som gick från bryggan till Strömpis samt flyers som gav halva priset i dörren. Jag var med, fast jag inte skulle. Hade sagt att jag skulle ta det lugnt och snåla som fan men lättare sagt än gjort.
Dansade som aldrig förr på Strömpis, fick en drink ivägsparkat i ögat på mig av Nidia vilket sved som fan! haha. Sen råkade jag i min tur sparka ut en tjejs drink som hon så osmart hade ställt på golvet, men jag såg mig ju inte för när jag gick förbi. Detta resulterade i en as sur brud som knuffar mig hårt i ryggen och skriker "Jävla hora". Men jag tar det lugnt och börjar bara skratta, jävla osmarta brud.

Tilllslut lyckades jag och Rosvall hitta gratisbussen hem så vi hoppar på den. I sätena bakom oss "spelar" en kille munspel och dom andra sjunger med. haha. Det måste ha varit bland det mest komiska jag vart med om. Saken var att killen inte kunde spela munspel utan han bara blåste och dom andra låtsades höra en melodi i hans "spel". Riktigt jäkla röjj!

Kom hem, lade mig och sov. På morgonen lyckades jag att inte höra mitt alarm och vaknade därmed en kvart innan jag skulle ha träffat min grupp på uni. Det blev lite hektiskt samt att magen och huvudet inte riktigt ville hänga med i det jag gjorde.

haha

Det blev tvärt om istället... jag fick väcka Enock. Sitter nu och väntar på att han ska vakna till liv, vi är 1½ timme efter schemat. Äsch! Vi fixar detta. Det är ju bara invigning om några timmar.


irrande

Nyss hemkommen från Bryggan, dessförinnan Tybble party med alla internationella studenter. Kan inte säg att jag tycker Tybbleparty är så awsome som dom borde vara, man känner typ ingen där. Det är bara internationella studenter som jag inte känner typ. Några sköna faddrar visst men tisdagar är dåliga dagar, man har oftast föreläsning på onsdag. Man skulle egentligen vara aprak för att passa in. Då bryr man sig inte om vilka man snackar med.

Som sagt så blev det även Bryggan innan, mellan och efter. Efter var klart skönast. Möblerna var instalerade, hänget var ett faktum och drickat var gott! Ny medlem i Klubbet är målaren så en stor kram till honom för allt jobb han lagt ner. Var lite sugen på strips men så skulle Senka skjutsa hem min granne så klart att jag hängde på. Jag sparade tjugominuters gång och massa onyttig mat. Fast tillsammans kanske det hade jämnat ut sig? Nja.

Heldag på Bryggan imorgon, Enock skulle ringa och väcka mig tidigt. Handla står på listan. Efter första besöket skulle jag helst vara bakis också men det känns lite onödigt. Men lägga sig sent och upp tidigt samt göra en heldag och kväll på Bryggan. Ser fram emot det! Hicka har jag fått också, fan da! Ciao

Mars = mycket

Mars månad kommer att bli en dyr månad! Så mycket som händer... jag har fått gjort en liten budget som jag ska försöka hålla. Annars kommer kostnaderna att skena iväg alldeles för mycket. Det är allt från presenter till resor hit och dit. Usch. Det gäller att hålla i pengarna och leva på nudlar och varma mackor. Sen verkar det bli mycket att hålla koll på i skolan också, uppgifter åt både vänster och höger, ett Pm och tentan i delkursen är snart här. Och med tentan också min födelsedag. Vill ni fira med mig fredag den 27?

Iskallt

Jag bor i en Iglo! Jag fryser som fan, som jag disskutera med Mr.P och E förut så borde jag få låna några grader av värme av henne. Men att fånga luften i en hink som Mr.P så klyftigt kläckte ur sig och sedan springa hem till mig för att släppa ut tror jag inte fungerar. Får nog ta ett snack med Öbo, det ska fan inte kunan bli så jäkla kallt här när det kan va så varmt hos E. 16grader hos mig mot 25grader hos E. Burrr!

Släppte iväg syrran förut också... skickar iväg ett sms lite senare och undrade om hon kom fram helskinnad till Lindesberg och svaret jag får tillbaka är: "Jadå, är i Borlänge nu. Strax i Falun. När ska jag gå av?"  Jag blir lite nervös och undrar om hon är helt dum i huvet, vad gör hon i Dalarna? Hon visste ju att Linde låg ca fyra mil utanför Örebro! Men hon kanske bara hade skickat fel så jag skriver tillbaka och undrar vad hon ska göra i Falun. "Men jag ska ju till R". Nu blir jag riktigt orolig. Ringer upp och hon börjar skratta "Jag är i Borlänge". Självklart tar jag hennes skratt som ett tecken på självupptäckt dumhet och efter ytterligare lite oro så hör jag R i bakgrunden.

Tack syrran! Jag blev ju riktigt jäkla orolig ju! Men tur att du hade mer bakom skallbenet än vakum som det först verkade. haha. Vore ju illa om du missade hållplatsen med några timmar och inget fattade.

Mats visa ord:

Dardan är ett kinderägg...
Man vet aldrig vad man får!

Yey

Blev bjuden till Oslo nästa helg... åka eller inte åka? Det är frågan. Lite sugen är jag, skulle va gött att komma hemifrån. Aldrig vart i Olso, vet inte om jag vart mycket i Norge över huvud taget. Jag får fundera på detta...

Skrev ju komplexatenta idag också. Det gick som det gick. jag läste igenom tentan och kände att yes! Jag kan detta! Vissa frågor ordbajsade jag bara utan att egentligen veta vad jag skrev, ett par kunde jag till 100%. Så kom jag till sista räkneuppgiften och det var stopp, blankt, hjärnan slutade fungera. Det värsta var ju att jag kunde det där! Jag kunde det, men jag lyckades inte fatta hur jag skulle göra. Shit! Så nu sitter jag med ovissheten igen, ingen aning om jag klarade tentan, har stor misstanke om att jag missar den med bara ett par poäng. Suck.

Happenings

Sitter på Uni och försöker vara duktig... De går bra i perioder. Man måste ju ta små pausar och snacka med Nidia och käka kaka. Märker att jag tänker rätt, men lyckas ta fel siffror varje gång. Dvs skriver upp rätt poster men blandar ihop deras siffror. Duktiga jag.

Har fått några glada överraskningar idag. Syster kommer hit imorgon! Får bli en riktig myskväll sen på lördag ska jag upp och skriva tenta sen drar partyt igång. Vart vet jag inte men party ska det bli! Synd att Rosvall och Nidia lämnar stan, båda två partysugna men ingen som stannar här. Kanske kanske, vilket jag ändå inte tror, så skulle jag få ett annat besök också på lördagen. Men som sagt, det är inget jag tror kommer att bli av. Om det skulel bli av så kommer någon få plocka upp min haka från golvet.

Blev även bjuden till Karlstad på fest ikväll... jag måste erkänna att det lockade. Men som sagt så sitter jag och tentapluggar, spontaniteten drar i mig och vill att jag ska kasta mig på en buss dit och åka tillbaka hit till Örebro med syrran imorgon men nej. Ska leka ansvarig och duktig och stanna i Örebro. Men vill... av flera anledningar men nej jag måste va serious nu! Även om det ändå blir ett Fail på komplexa igen.

Alldeles för basic

Idag blev det tolv timmar på uni. Tolv timmar med plugg och redovisning, nästan. Kan räkna bort tre timmar då jag städade på bryggan och snacka bort lite tid med Nidia.
Fick idag frågan vad vi som läser ekonomi gör egentligen... mitt svar blev helt enkelt: "Tittar på modeller och låtsas förstå dom och pillar på siffror och hoppas på vinst." Tydligen gjorde teknisterna samma sak! Vilket sammanträffande.

Fick lite damp på dom jäkla siffrorna jag pillade med idag, jag gjorde på exakt rätt sätt men lyckdes ta fel siffror hela tiden. Det tyckte jag var grymt onödigt.

Jag kom på en annan sak idag när jag satt och pluggade. Det är för lätt för mig, jag fattar inte innebörden av att sitta och räkna pålägg och fördelningsnycklar och omkostnader och vem vet vad fan det är för något för att det är för basic. Jag är för smart för sånt! Ja, så är det helt enkelt så med den tanken ska jag ta och sova. För att imorgon vakna till en hemtenta, som jag förmodligen komme rstrunta i, och efter den plugga mera till Komplexa. Jag ska bemästra siffrorna!

Natti Natti


Shit

Jag börjar få lätt panik. Tenta i Komplexa om en vecka... jag borde ha pluggat så mycket mer vid det här laget! Allt har gått i stöpet. PM-uppgiften har tagit för mycket tid. Speciellt tordag och fredag då den tömde hjärnan på allt innehåll så där kunde jag inte få in ett enda ord från komplexa. Fan! Det skulle ju inte bli så här, en anledning till att jag inte ville sitta med pm-uppgiften i sista sekunden... jag anar ännu ett underkänt.

Komplexa tentan är som ett spöke som jag aldrig blir av med...

Natti

Ibland vet jag inte vart jag ska vända mig för att saker och ting ska bli bra... jag vill så mycket men oftast så funkar det inte ändå. Vill vill vill... kan? kan? kan?
Om man bara kunde göra saker utan konsekvenser och utan skuld. Fanns ett tillfälle inatt på kåren där jag mer än gärna hade flugit på en brud. Jävla brutta som tror hon äger dansgolvet. Fuck off! Men jag kramade om min trogna Nidia och åtrfann mitt lugn.
Ibland hjälper inte ens lyckokläder för att få ett bra avslut på kvällen, kanske skulle ha tagit min otursklänning och vänt på trenden. haha. Lite läskigt var det när en asSnygg Saab stannade och frågade om jag ville ha skjuts. Drog nödlögnen att nej jag bodde i husen som kom strax. Fem, kanske tre minuter gick, samma bil åkte nedåt och kom igen: Hej vill du ha skjuts? Jag tänkte vad i helvete och ringde Nidia för att få stöd i denna svåra stund. haha. Men Saab killen dök inte upp igen.

Tror jag ska sova i duschen inatt... fryser som fan.

Middag & PM

Igår var det middag med några av mina tjejer här i Öret som stod på schemat. Efter en heldag med PM-skrivande där jag tömde huvudet på att läsa en och samma text om och om igen, omformulera och skriva nytt så var det väldigt välkommet. Efter mitt och Nidias sug på indisk mat så blev det tillslut ändå Efesos. Men jag klagade inte, grymt god mat! Det blev en hel del skrattatacker och jo... jag grät en skvätt också. Däremot av glädje. Underbart med lite relax med goda vänner och god mat!

Idag var det att stiga upp tidigt, iväg och fortsätta skriva PM. Bara någon timme kvar tills den ska vara inne och det känns som att vi ligger lite efter i tidsschemat. Men vi fixar det såklart. Sitter lite åt sidan just nu för att inte röra till det i våra huvuden ännu mer medan Maryy och Cicci försöker spåna, två huvuden är ibland bättre än tre. Jag ger mig in i leken snart igen när dom fått ur sig sitt.

Syss är i stan... så det kanske blir utgång ikväll. Kan inte förneka att jag blev lite besviken när jag fick veta att K inte skulle stanna till på lördag och festa med oss trots allt. Det var så jag uppfattade det men tjing. Men det är ingenting att göra åt, vi för röjja en annan gång istället. 
Ikväll kommer bli en grymt röjjig kväll eller så blir det en lugn hemmakväll med plugg och sömn. Det sista är vad jag egentligen skulle behöva men kommer syss och killen så finns det inget som stoppar mig! Förutom tråkiga människor.

Pluggish

Jag har blivit Total Serious Pluggish fan... fast det blir jag sådär emellanåt och när jag säger det eller skriver det så slutar jag va sådär duktigt serious. Så jag skriver det inte nu heller. Ni såg i syne, jag lovar!
Totalt slut för idag, så ska koppla bort hjärnan till en film. Me like!

Smart

Jag ska bli smart... för smart blir man av glasögon! Speciellt då det brytningsfel man har ger koncentrationssvårigheter. För när man sen sätter på sig ögonen, då ser man världen i ett helt nytt ljus och man förstår orden som står i böckerna.
Det tror jag och det tror Mertah, så då är det så!
Inget att disskutera!
Råsnygg kommer jag bli också, för det har Linnéa lovat, eftersom hon blev de så blir jag!

NamNam

Det är bra att kunna skratta åt sig själv. Mycket skulle bli bra jäkla pinsamt annars och leva kvar som en sten i magen. Man borde inte ta livet allför allvarligt, sant som det är sagt. Learn to live with it, att deppa ihop gör bara att man mår ännu sämre. Dessutom, låter man något skit dra ner sig, så kan man räkna med att mer otur är på väg! För händer en dålig sak så händer flera, även den minsta lilla sak känns enorm vid just dom tillfällena.

Ikväll är det Tybbleparty, vet inte hur sugen jag är på det egentligen. Min partyanda dog i helgen. Eller den dog egentligen innan men jag lyckades få den tillfälligt ur sömnen på fredag. Men som sagt, man ska aldrig säga aldrig. Jag skulle ju inte ha gått ut en enda gång i Februari och vi vet ju alla hur det gick. haha.

Jag har även funnit en anledning till att handla på Konsum här i Brickebacken. Kan ni säga Ögongodis? Het? Han påminner mig så stark om någon, men kan inte sätta fingret på vem, men han (konsum) var biffigare. Var orolig att jag skulle få ut men ett "namnam" när jag kom fram till kassan att jag bet mig i tungan. haha. Nej inte så illa, men han såg riktigt bra ut! Kan tänka mig några som inte skulle hålla med men det är ju tur också!

Otursplagg

Ibland måste man se till att ducka för där kommer det dåliga humöret flygande. Men jag har svårt att känna mig nere någon längre tid, den positiva sidan brukar lyckas ta över. Det gillar vi! Men vid sådana stunder då man inte riktigt lyckas skaka av sig en dålig känsla så är vänner bra att kunna luta sig mot.

Jag satt nyss och fundera på vad jag ville ha ut av mitt fylleinlägg inatt... det var en stund av ren frustration och trötthet. Jag hade just kommit på att jag hatar min klänning, det är en otursklänning. Alla gånger jag haft den har mynnat ut i en dålig kväll och alla dåliga minnen rasade över mig i samma stund som jag kom att tänka på det. Den är inpyrd av bråk, gråt, misstag och förlorade möjligheter. Sen snackade jag med en polare som väckte dom minnena ännu mer, han var en av dom dåliga minnena. Som sagt, otursklänning. Sista gången ni fått se den på mig tror jag.

Low

It takes two to tango: Now its your turn!
Alla ser det, alla säger det... men händer det? Jo men sen är det som att man måste låtsas att inget hänt. Kanske gör jag fel?! Men who cares! Räcker det inte så får det fan vara! Stod idag och vänta på buss i en timme, i kyla, i snö, i klänning, Kallt! Ville så gärna ringa till Edström eller KD och slagga hos dom iställe men ingen av dom är kvar i Örebro. Mina tryga hamnar är borta!

titta i kudden, eller dänga huvet i kudden. Välj själva.

det är svårt ibland

Ja det här med att hålla det man säger... och då menar jag inga allvarliga löften utan mer som nyårslöften... det är inte lätt. Jag skrev ju igår: Jag ska ut men inte ut, ut. Inget dansa eller annat ansträngande för knät.
Jo tjena! Men det var grymt kul. Asroligt verkligen. Jag och MF promenerade hem runt fyra, halv fem inatt. Men som alltid efter att jag varit ute så sover jag aldrig länge.

På förfesten fanns några manliga sjuksyrror så jag var på dom och bad dom berätta för mig varför mitt knä gjorde ont, men dom visste inte. Dåliga sjuksystrar tycker jag! Det var fylla som slog igenom på både den ena och den andra och trappmys pågick ute i korridoren. Jag är så glad att jag inte drack den shot jag bjöds på! Alla hade miner som helvete av den där 80% spriten och jag kände att just då tålde inte min mage eller huvud det.
Fick höra att jag är en av symbolerna för Sesam, ett känt ansikte. Det var det värsta! Jag en kändis bland studenterna på Uni? haha. Jag har ingen aning om vilka dom som sa det var men dom visste vem jag var iaf. Trevliga prickar.

På Bryggan blev jag duktig och drack bara vatten, snart dök Rosvall förbi med sin polare J och tillsammans drog vi oss in på Kåren. Måste säga att det var en av dom bästa gångerna jag varit på kåren. Haffad av vimmelfotografen har jag för mig vi blev också. Jag skakade rumpan som aldrig förr och tänkte lite bittert på mitt knä men "imorgon är en annan dag". Träffade på både den ena och den andra bekanta som flyttat från Örebro, what? Samtidigt så hoppade Rosvall omkring och bad om att få en käftsmäll, för enligt honom så får han alltid det när han är ute och ikväll skulle väl inte få vara annorlunda. Han lyckades däremot inte!

Ut från kåren, efterfest på listan... Vi hamnade i en korridor där vi, hur ska man säga, kände oss lite malplacerade. Som om vi hamnat i ett annat land. Dom var trevliga och bjöd på massa snacks men vi stannade inte länge för nu ville Rosvall ha en shorre. Så till publicum, han köpte korv och glömde bort att han gav den ena till mig och att jag hade matat honom med just denna. haha. Iskallt ute kan jag tillägga, så det blev mycket stampande och kramande. Gruppkläm och vanlig kläm. Vart kom alla dessa Norskar ifrån?

As bra kväll! Mer ont i knät idag...

Nu jäklar

Som om inte oturen redan har agerat hårt mot mig sedan lyckan om bra tenta så har jag ni också fått ont i knät. Bara sådär! Jag hade inte gjort något alls. Sov inatt, det var allt. Var svårt att somna iofs men jag gjorde väl inget konstigt med knät. När jag vaknade i alla fall så hade jag ont, och det har bara blivit värre under dagen. Trappor är en pina. Men skulel detta hindra mig från att gå ut ikväll? Nja, till viss del kan man säga. Jag ska ut men inte ut, ut. Inget dansa eller annat ansträngande för knät. Det måste palla morgondagens fest. En fest vilket betyder klänning, och då kan jag ju inte ha knäskydd. Hur fan skulle det se ut? Men få väl supa bort smärtan och ta mig till läkare på måndag. haha.

Vi fick idag klartecken om att vi får slå ut väggar på Bryggan också... självklart eftersom Enock är Enock så måste han ju börja omedelbart. HAn leta och leta efter kofot men tillslut nöjde han sig med ett baseballracket och slog hål i väggen. Härligt! Nu är vi på gång!

Filosoferat

Började sakna syss något så enormt förut... varför? Jag fattar inte riktigt för jag var nyss hemma. Vill ha hit henne till Örebro NU! Men får väl försöka vänta ett par veckor.

Kom även på när jag filosoferade på mitt personliga brev för ett jobb, att jag beundrar min mamma. Jag vill vara mer som henne! Det lixom lyser om henne. Svårt att förklara, men hon är en av dom mest uttåtriktade och glada personer jag mött. Hon utstrålar värme och sätter andra i första rum. Hennes vänner är verkligen sanna vänner och det märks att dom trivs i hennes närhet.
Jag tycker verkligen om min mamma och jag önskar att jag kunde visa det mer än jag gör. Men lik min far som jag är så sätter vi alltid våra innersta känslor i hjärtat och låter det inte komma ut. Det är allt från kärlek till gråt och besvikelse, vi låter i stort sett aldrig orden fara över våra läppar men känslorna finns där och jag hoppas att hon vet.

Däremot är jag lite bättre än honom på att visa vad jag känner, jag har blivit bättre. Speciellt sedan jag började gymnasiet och träffade mina girls där, det var ett av dom ögonblicken som ändrade mig och mitt liv som allra mest. Är så underbart när man kommer hem och får träffa alla och allt är precis som förr, trots att man inte ser varandra så ofta så lever vänskapen kvar.
Med risk för att låta helt tönt nu så känner mig helt sentimental när jag skriver detta och tårögd... men jag är så glad och tacksam över så många saker i mitt liv! Speciellt mina nära och kära!


Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.
Skrivet av: diktatorn

Chill fan!

När jag promenera hem från Uni idag så högg suget till... jag vill träffa folk utanför skolan, utan "fest" och bara ha roligt. Käka gott, ta ett glas vin kanske och bara chilla. Hur jäkla nice som helst! Sen vill jag ju inte vara den som måste be folk hela tiden att umgås med mig på fritiden, jag hoppas att dom vill det ändå.
Satt och snackade med Nidia och vi kom fram till att det snart ska bli dags för en riktigt go tjejkväll med god mat och dricka och bara snacka, skratta och må bra! Jag ser verkligen fram emot det! Behöver känna att jag har mina nära vänner kvar.

Trötta jäkel

Om någon som läser detta undrar varför ni inte får tag på mig på mitt vanliga nummer så beror det på detta: mitt sim-kort dog idag. Jag som just laddat med 300:- men Martina räddade min dag, om jag bara skickar efter ett nytt så finns pengarna kvar. Men inte mina kontakter! Helvete! Har nu ett tillfälligt nummer som får duga tills jag får tillbaka mitt gamla. Så oroa er inte, ni har inte tappat bort mig!

Hemma efter en jäkla trött kväll på Bryggan... Suget på att hänga efter E och Nidia och festa gick upp och ner under kvällen. Men sen blev jag trött och det gick ner ner ner. Dessutom nykter, jag tror inte jag skulle palla Strömpis, lång kö och många fulla folk nykter. Eller kanske det kunde ha varit kul men inte när man är trött. Ska man ut nykter måste man finna sin energi och motivation. Som vad man än gör i livet dvs. 

Däremot är jag grymt laddad för en fredag och lördag packad av fest! Fast fredag får bli hyfsat lugn för på lördag ska jag rocka järnet! Tränga bort alla tankar på att sova, det kan jag göra påföreläsningarna. haha.

"Ska titta i kudden som fan nu" som pappa brukar säga, känns som om någon satt tyngder på mina ögonlock. Varför är jag så trött hela tiden?!?

Hissen gick visst ända upp

Nu tror jag någ att någon har gått och fått en släng av hjärnblödning!
Det trodde jag aldrig... aldrig i livet att jag trodde att jag fixade Höken! När jag satt där på tentan tyckte jag att allt jag skrev var åt helvete och att ingenting av det kunde vara rätt. Men rätt var det tydligen. En lättnads suck från min sida, en tenta mindre att tänka på!
Men sanningen har inte riktigt sjunkit in... hur i helvete fixade jag den? Jag hade ju knappt pluggat...

Tröttis Kari

Jag vet fan inte vad det har blivit med mig den senaste tiden... jag har sovit som aldrig förr. Idag somnade jag på föreläsning, snarkade till och med där en sväng. Eller gjorde mer en halv snark, hörde mig själv och vaknade till. haha. Hemskt!
Men att jag är trött idag har väl sina anledningar. Sprungit runt på Campusmässan och snackat med olika företag, intervjuat och lämnat enkäter till elever för vårt Pm-Arbete, det tog sin lilla tid. Efter det var det föreläsning med Bert Karlsson. En ganska rolig typ, det första jag tänkte på var att han hade lite mindre hår på hjässan än jag trott.
Digga hans kommentar om Bosse Ringholm: "Nej men han är inte så illa som han verkar Bosse, han har bara lite otur när han tänker".

Men nu är jag hemma, har satt som mål att jag idag ska lära mig gubbarna i komplexa företaget! Skulle vilja träna också, var på Step-up igår och det gjorde så gott i kroppen! Men som det känns just nu så skulel jag helst vilja sova. Men sova har vi inte tid med!

Postlådor i Karlstad?

Förhoppningar ska man aldrig höja... man blir bara nerslängd på jorden igen.

Det har varit en skön helg hemma i Värmland. Stiftade bekantskap med systers Rob, körde allsång i bilen, bio, jagade en postlåda i Karlstad, träffa på massa folk, fann tid för plugg.

Igår så var vi till Karlstad och skulle titta på bio, som alltid med mina favvisar var det röjj! Bion var bra (Under taket lyser stjärnorna) men kunde ha varit bättre om det inte vore för det fejkblonda gänget framför. Satt och skrattade åt vad? Kastade godis bakåt i biosalongen och fnissade, moget! Sminkade sig i biomörkret och fixa håret? WTF? Störmoment oja!
Efter bion så gav vi oss på jakt efter en postlåda eftersom jag skulle posta ett brev, men finns det postlådor i Karlstad? Ingen som vi fann iaf. Vi åkte runt runt runt men vi fann fan ingen. Tillslut begav vi oss hemmåt och så gjorde vi en sväng in i Skåre och där står en vacker gul jäkel! Så nu är det postat och jag kan finna ro i mitt hjärta.

Fira Rötta idag inan det bär hem mot Örebro igen. Känns tungt med tanke på allt plugg jag måste lägga ner mig i. Har blivit så mycket festande dom senaste två veckorna, senast var i onsdags. Det kunde ha blivit fredag och på lördag var jag mer än sugen kan jag lova! Men nu borde det vara stopp, men man ska aldrig säga aldrig som sagt. Onsdag lockar! haha.

RSS 2.0