Woho!

Nu är det ändå hett hett hett... solen gassar och ikväll blir det röjj! Just varit in till stan och fyllt på mitt lager så att man har något gott tills ikväll.

Tentan gick överraskande bra. Frågan är bara den om det gick bra nog. Vet att jag missade en flervalsfråga som jag visste svaret på. Fan. Stod och snacka med E efteråt å jag förklara precis hur det låg till och vad svaret var och kom på att jag gjort en tabbe. Hur kunde jag missa INTE? Surt nu om jag skulle missa godkänt med en poäng för den frågan var just på en poäng. Men vi får väl se... jag var som sagt helt förberedd på omtenta den 18:e så jag pallar nog det.

Party Party! Sommar!

Day before the day

Oj vad det har pluggats idag... eller inte. Man kan verkligen säga att jag har accepterat ett nederlag i Makron. Totalt inställd på omtenta den 18 Juni. Den kan jag bjuda på!

Idag har jag varit med om mycket... men då vi skulle jobba på Bryggan för privathyrning hände det nada! Folket köpte ingenting. Jag fattar inte, varför hyra stället och inte utnyttja resurserna? Hur som helst flummade jag och MB ganska rejält. Det blev ett jäkla tjat om zåz (sås) och makaroner. haha. Städade till dom vackra tonerna av Jason Mraz - I´m yours och frågetecknet där är fortfarande kvar.... varför slog han inte igenom förrän nu? Jag spelade låten hur mycket som helst förra sommaren och denna sommar blir han känd bland folket. Ja så kan det gå.

Nu till kudden... bränner lite på axeln som blivit solbränd och ögonen är tunga. Tenta tidigt imorgon. Efter det stan, bolaget och möjligt lite smygande i butikerna också och efter det kommer SYSTER! Vill vill ut och festa med alla andra också så hoppas dom vill följa med eller hitta på något på egen hand. Sedan har vi hela lördag och söndag på oss att hitta på något. Vi får se... Man tar dagen som den kommer.

Önskar

Nu önskar jag mer än någonsin att jag hade en motorcyckel... eller jag önskar mer att Makrotentan var över och att jag klarade den. Men ändå, jag skulle allt gärna vilja ha en motorcyckel. Älskar bara att lyssna på ljudet från dom. Finns ju sådana där "tystgående" motorcycklar men vad ska man med sådana till? Ljudet är ju en del av känslan!

Så var det ju den stundande Makrotentan också... känner det där lugnet före stormen nu och det är aldrig bra. Då vet jag att tentan kommer gå åt helvete! Jag känner det ända in i ryggmärgen att jag kommer få skriva omtenta den 18 Juni. Men jag orkar inte tänka på en sådan tråkig sak... För Syster och killen och Ana kommer på fredag och stannar över helgen. F kommer också att ha besök tydligen så det blir fullt hus, eller full lägenhet. Men det ska bli kul!

Vill ha fredag så tentan är över och det roliga börjar!

Blä!

Det här gillar jag inte... klockan är tre, mina "roomisar" är inte här och städ inspektören kan komma imorgon. Skit bra! Jag tänker absolut inte städa allt själv. Min rygg pallar inte att tex flytta på spisen och kräla på golvet efter listerna och torka, speciellt inte att ligga under badkaret och skura heller. HATA! F hade hela förra veckan på sig... och den andra grisen har tydligen flyttat hem till Götet. Jag totalvägrar! Att behöva betala för städtant känns inte roligt men jag orkar verkligen inte med detta. Jag har redan fixat alla fönster, frostat av frysen, torkat ur kylskåpet och alla dörrar och skåpluckor.
Ja vi får ändå en chans till efter inspektionen att fixa allt så det är ju bra... jag struntar i att städa och låter dom andra fixa det när inspektören väl vart här första gången. Orka!


Klockan är nio... fortfarande ingen F här. Hon lovade att vara hemma idag men jag hade inga högre förväntningar. Har iaf torkat golven och försökt få det någonlunga fräscht här och sovit tre timmar. Fan, hur ska jag nu somna inatt?

Ohlalala!

Hej hej... idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Det är en sådan där dag då det känns som att ingenting kan gå fel. Vädret är underbart och jag har mer än nog för att sysselsätta mig utan att det ska bli för långtråkigt. Igår var mer plågsam, dålig sömn och seg dag. Satt bara och stirrade rakt fram med hemsk huvudvärk. Men sedan åkte jag till Maryy och kolla på ESC så jag fick något att göra i alla fall. Sedan låg jag och snackade med en lite beursad Mic i över en timme.
"Jag ska nog sova i soffan inatt"
"Är det inte skönare att vakna i din egen säng än i en soffa som är förkort för dig?"
"Jo men jag orkar inte röra mig längre och skärmen är suddig." 
What?  haha.
Det är inte lätt ibland inte. Speciellt inte då han var utsatt för tortyr eftersom han inte fick träffa mig i helgen. Stackarn!

Dagens to do:
- Tvätta
- Städa
- Plugga Plugga Plugga!


AllStars Bryggan!

21 hela poäng fick vi ihop på 3 matcher... slå det om ni kan. haha. Det är ju precis så många poäng man måste ha för att vinna en match. Vi visste att vi inte skulle vara det bästa laget där men kul hade vi. Jag fick till och med bollen över nätet en gång utan att jag servade! MB var också jätte duktig och fick över bollen, otroligt stolta över oss själva! Jag vann på min lott dessutom, det händer då aldrig! Fick mig Riddarspelet och ett volleynät. Passande för nu ska jag då börja träna inför nästa Beachvolley. Klart att Bryggan ska skapa ett lag tills dess också!

Jag fick också köra lite kängru brottning med Mats. haha. Otroligt kul med svansen som slängde åt alla håll. Den stora nosen till hjälm och otroligt stora boxarhandskarna. Tunga var dom också, i mina skattanfall så var det svårt att få upp dom och slå. Sen dessutom försöka gå i simfötterna. Ja antar ni kan gissa vem som vann? Mycket skoj var det ändå! Lär lägga upp filmen som MB gjorde om jag kan få hennes kort från idag. Läggs nog in senare ikväll på: Min BD


Volley

Blaaah vilken pissnatt! Hade hur svårt som helst att sova efter jag pratat med Mic som aldrig kan bestämma sig. Men nu tänker jag lägga det åt sidan och spela skiten ur mig idag på Volleyboll turneringen, eller försöka för jag suger! Har ont i ryggen efter jag tränade igår men det värsta har gått över så jag kör ändå. Vet i alla fall att jag inte ska på Kickboxningen mer, tydligen så tål inte min rygg det och jag gillar inte instruktören. Allt vi gör känns så lamt trots att vissa saker tar. Man får aldrig upp något riktigt flås och uppvärmningen är precis som i gymnasiet då vi skulle springa flera varv inne i gympasalen. Jag HATAR att springa! Då vill jag hellre jaga en boll än att springa bara för att springa.

Aktiemiddag

Igår var vi på Aktiemiddag på Strömpis... Innan så bestämde vi oss för att träffas på Bryggan och värma upp lite vilket vi verkligen gjorde. Skönsång i högsta grad! Ingen har nog hört något vackrare. Den vanliga Buffén serverades på Strömpis och ingen av oss klagade, lyssnade på trubadurerna Sorgfria som körde samma gamla låtar som vanligt. haha. Lite komiskt japp men dom är rätt bra ändå. Utlottningar och tävlingar, vi borde ha vunnit på Pop-Quizet tycker jag! Sen vann ju Maryy ett halvårs prenumeration på Di också. Några tyckte det var lite kul men vinst som vinst säger jag! 

Vet vad jag helst skulle vilja göra i helgen men vi får se hur det blir med det. Borde inte men svårt att låta bli samtidigt. Fy vad du ska krångla Mic! Borde verkligen ge allt inför Macrotentan men jag har inte kommit igång än och det är en vecka kvar. Kanske dags att börja tugga på naglarna. Vet att jag borde plugga men jag komme rverkligen ingenstans, på lektionen idag kom jag i alla fall på vart jag ska börja. Med alla lektionsfrågor kanske. Att jag inte tänkt på dom tidigare. Är man trögtänkt så är man.

Verkliga drömmar

Jag hatar när man har drömmar som är så verkliga att det känns som dom är sanna. Imorse vaknade av att jag storgrät! Tårarna rann verkligen och jag hade panik. Anledningen var att jag drömde att min pappa försvunnit/rymt och varit borta i flera veckor. Sedan var jag i Thailand, träffade på pappa Verronen och han hade inte heller sett min pappa. När jag gick mot stället där jag bodde mitt i slummen så ser jag honom helt plötsligt, MIN pappa gick där och var inte så där jätte nykter. Jag började gråta och skrika ut honom, slå och knuffa... undrade om han inte förstod vad han gjorde mot mig, syrran och Mona. Slutade med att han kramade om mig och att poliserna kom och tog mig och att jag höll på att tappa bort honom igen.

Som Mic sa:  "Förmodligen stressen över tentamen och att du saknar din familj som triggade det hela".
Jag håller fullt med, så länge sedan jag var hemma nu. Inte sett pappa på evigheter. Har tänkt ringa honom i flera dagar men aldrig blivit av än, har haft fullt upp. Kanske bäst att göra det...
Eftersom hennes pappa var med var jag tvungen att berätta för Sofian om drömmen och hennes kommentar var också lite kul: "Läskigt... men ganska intressant, alltså, det låter typ som en film". Håller med på det också...

Helgen & annat

Den gångna helgen har varit riktigt bra... mycket mys med Mic så helgen har varit relativt lugn om man bortser från söndagens Klubbfest. Killarna hade lagat mat och dukat så fint åt oss med levande ljus, snacks och skumpa med jordgubbar. Lite farligt för risken fanns att man snaskade i sig för mycket annat innan maten som bestod av kotletter, potatisgratäng, bearnésås och baguetter. Riktigt gott! Men det ska vi tjejer slå nästa klubbfest. Saken är den att vi kör varannan gång, killarna lagar mat så diskartjejerna och så byter vi nästa gång. Efter maten blev det mera dricka och "lära känna frågor" som var lite detaljerade. Men vad som sägs inom klubbet stannar inom klubbet. Resten av kvällen blev det singstar och lite andra spel. Roligt roligt! Jag somnade hos E även denna gång och vart lite ledsen i ögat av att det inte var gay Army på tv nu också. Dom borde ju visa det varje söndag natt då vi har klubbfest ju!

Tentan närmar sig och det känns lite läskigt. Jag har ingen aning vart och hur jag ska börja plugga förutom att läsa genom alla böcker och märka ut sidor just nu. Vet inte hur jag ska göra med komplexa omtentan heller, jag komme rinte kunna lägga ner någon tid alls till den och sedan har jag bara en vecka på mig att plugga till den? Jag har ju glömt det mesta. Men man kanske skulle stanna och testa att skriva den ändå. Vi får se...
En annan bra sak är ju att syss och killen hennes kommer förmodligen hit den 30:e och stannar över helgen. Så om jag inte ska skriva den komplexa tentan så åker jag hem med dom för sommaren och slipper bussen. Lockande!

The Notebook

Jag var tvungen att stryka några rader i andra inlägget efter att ha tittat på perssons filmförslag The Notebook. Jag kan erkänna jag bölade, genom större delen av filmen. Så... nä jag kan inte sätta fingret på vad. Men jag gillade den. Inte vanliga kärleksdreglet utan djupare än så. Gillar! Tack för tipset Persson! Måste även erkänna att jag faktiskt fällt en tår vid några enstaka tilfällen för andra filmer också... så lite överdrivet i tidigare inlägg kanske.

Nu blir det sova... God Natt Raringar!

Dålig dag?

Fan dagen började riktigt bra men humöret ändrades och blev lika grått som himlen innan jag knappt hunnit till skolan. Hur kan man bli så depp så snabbt? Känner mig totalt motarbetad av allt idag, överhoppad på nå sätt, men jag vet även att genom att känna så blir det exakt så. Brukar inte vilja visa hur jag mår för vännerna men ibland kan det lysa igenom.
Har även huvudvärk och är allmänt trött, perfekt dag för att hålla sig undan och se på en snyftfilm. Hade tänkt träna, först skulle det bli kickbox men lika snabbt som jag började fundera på att köra vanligt så gjorde även Maryy det. Så kickbox blev inställt, plus att jag nu har tappat suget för träning helt.
Kanske har jag bara en dålig dag, eller så är jag på väg att bli sjuk. Kanske det är PMS som spökar. Läste ett blogginlägg om det förut och det är rätt tid så kanske. Man ska aldrig säga aldrig!

På tal om snyftfilmer så har jag insett att jag aldrig gråter för något sorgligt på tv längre. Ett tag gjorde jag det ofta, nu aldrig. Detta satte igång tankarna och jag kom på när det slutade... för två år sedan i Maj. Efter det så blockade jag mig själv känslomässigt. Några vet vad det gäller andra inte. Själv vill jag bara glömma för förstår inte själv hur jag tänkte. Ung, dum och dålig självförtroende skyller jag på. Att ha dålig självkänsla kan få en att göra mycket dumt, så naivt! Har öppnat mig mycket nu på senare tid, men så snabbt jag känner mig sårbar stänger jag igen. Jag vill ju vara bubbliga glada Kari utan ett beskymmer i världen!

Nej nu blev det lite för mycket skit... panodil och kudden lockar. Jag släcker ljuset för dagen. God Natt!

Trött morgon

Kari är trött idag... otroligt seg morgon. Vaknade hur tidigt som helst men när jag väl satt mig upp ville jag bara somna om igen. Jag undrar när bästa tillfället att gå upp är egentligen för det verkar aldrig passa mig mer än när jag varit ute dagen innan, då brukar jag vakna tidigt och med ett leende på läpparna pigg som en iller. Okej kanske inte alltid med ett leende men närpå.

Det fixade sig med elen igår iaf, tydligen en sladd som satt lös. Det var väldigt vad många fel det kan bli på en dag. Men nu fungerar allt igen så jag får vara glad för det. Jag kan ju laga mat och förvara mat, det är ju det som är meningen. hehe.

Så vad händer för spännande idag? Skola, plugg, skola sedan kanske iväg och handla och träna. Jag vill träna, men frågan är om man ska köra vanligt gymmande eller kickboxning. Handla måste jag också göra för när man får besök måste det ju finnas mat hemma. Jag har fått otroligt sug efter Oboy så måste fixa mjölk, ett tag drack jag alltid oboy innan skolan. Standard, vill ha min Oboy! Våga ta sista!

Komiskt elfel

Jag måste bara berätta... det har sprungit elektriker killar här hela dagen. Först en som skulle byta ut vår elmätare några timmar senare fick jag kalla tillbaka honom för jag märkte att vår kyl, frys och spis inte fungerade. Han visste inte vad felet var och vad visste jag om varför dom slutade fungera. Men på något mirakulöst vid startade det igen och han packade ihop sin saker och gick vidare.
Jag hann precis koka klart mina makaroner när jag märkte att det slutat fungera igen, så denna gång ringde jag ÖBO och bad dom skicka sin elektriker. Han var här, hämtade elmätarkillen igen och dom försökte luska ut vad som var fel tillsammans. Efter en stund började allt fungera igen, det var tydligen glapp. Så packade dom ihop sin grejer och drog vidare.
Nu kanske en halvtimme efteråt så kom F hem och konstaterade att det slutat fungera ännu en gång. Så ÖBO elektrikern ska återigen komma hit och se om han kan lösa problemet.

Vad ska man göra mer än att skratta åt detta? Vem tror att det slutar fungera en fjärde gång?

Börjar bli lite smått nervös för all mat i frysen. Vad ska man göra?

Gott och blandat

Uppe med tuppen... ja idag gick jag faktiskt upp tidigt trots en dag utan föreläsningar och lektioner. Skönt att vara uppe tidigt och bara ta det lugnt, oftast brukar jag få stressa sista minuterna innan skolan för att jag slöat på morgonen. Lätt hänt att man "råkar" slå på datorn och fastna. haha. Vilka problem man kan ha.

Igår vad det skola hela dagen och sedan Step-Up med Maryy. Bestämde mig tillslut med viss svårighet att skippa bio och satsa på träning. Grymt skönt att få svettas och jag lovar Step-Up blir bara jobbigare för var gång. Har min teori om att det är för att man lär sig stegen och därmed tar ut sig mer. Det var två nybörjare med igår vilket påminde mig lite om min första gång, jag såg antagligen lika tafatt ut jag men man lär sig. Skönt att i slutet också köra styrka, kan erkänna att jag har förbättrat mina muskler i armarna. Märks stor skillnad, jag orkar nästan alla armhävningar nu mot första gången då jag gjorde kanske 1/5 om jag har tur. haha. Improvement!


L
ängtar till helgen! Jag vet att jag måste och borde plugga en massa men jag har sagt minst 2 timmar per dag sen får vi se hur det blir. Mic kommer så jag får mysa med honom och sedan på Söndag sparkar Klubbfesten igång! Det där med Söndagar är bra dagar att festa på tycker vi. Testade en lördag en gång och alla var helt otaggade, men kanske det berodde på den galna festen dagen före då dom flesta blev ganska bra packade.
Tycker inte vi verkar ha normala dagar att festa på... Söndagar, Måndagar (lite oplanerat), Onsdagar (brukade iaf), och Fredagar. Kan även stolt lägga till att vi faktiskt fick till ett riktigt kalas en lördag i helgen. Det var grymt! Festa tills solen gick ned och upp. Wiiie!

Blogga?

Jag måste erkänna en sak... trots att jag har en blogg själv och gillar att skriva så fårstår jag egentligen inte alls grejen med bloggar. Vissa är så otroligt tråkiga och handlar om precis ingenting, min blogg är säkert lika tråkig den men så har jag ju inte miljoner läsare heller. Om man har så många läsare så borde det väl vara något speciellt i en blogg som gör att man vill läsa!

Ta Blondinbella  till exempel... what is the big deal? Jag ser verkligen verkligen inte det intressanta med henne. Okej, hon är någon som lyckas ta sig någonstans, ska starta eget vid åldern 17. Men som hon sa i en artikel "Jag är en förebild för ungdomar" va? vart? I vilken del av bloggen ger du ungdomar en förebild att följa? Enda jag tycker den verka handla om är hon hon hon och vad bra det går. Putmun så UTE! Tröttnade totalt efter att ha läst ett par inlägg och tvivlar på att jag kommer läsa den någon mer gång. http://blondinbella.blogg.se

Kissie lika värdelös den... varför kan det kännas som att vissa blondiner alltid måste leva upp till sitt rykte? Fejk eller inte dom gör det! http://kissie.blogg.se

Sedan skulle jag gärna dissa en blogg som ligger på toppen, men varför inte? Jo jag är inte intresserad av mode över huvud taget men det betyder inte att andra inte är det. Så njut och vräk er i den om ni så vill.

Men vilken är jag att dömma, det jag tycker är roligt med bloggar är att kunna hänga med om vad som händer i vännernas liv. Även om man inte snackar så mycket längre så kan man ändå hänga med i svängarna.
Och det finns ju såklart vissa bloggar jag inte klarar mig utan att kika in på var och varannan dag. Men dom skrivier också vettiga saker! Eller ja kan man säga vettiga?
Favoriten skrivs av två tjejer från Göteborg. Man kan inte säga att dom censurerar det som många andra gör... nämligen sex, killar och konstiga vanor och ovanor samt andra pinsamheter. Underbart roligt att läsa och med en nypa humor! Tänjer lite på gränserna och jag rekomenderar den starkt! http://twoforone.blogg.se

Kalas

Igår blev det firande av E som fyllt 21 år. Grymt kul, vi hittade oss en gräsplätt där vi grillade (jag och N åt pizza) drack och hade allmänt trevligt. Massa folk och skön stämning! Ja vad ska man säga om kvällen annars... väldigt springande fram och tillbaka kanske, en massa skön dans hemma hos E och sång som borde väckt hela korridoren haha, och en seg jäkla typ som var som om någon hade honom på extremt slow play.

Riktigt jäkla kul i alla fall. Jag kom hem vid halv sex på morgonen, skulle först sova hos Maryy sen N men så bestämde jag mig att fan nu knallar jag hem! Gick och frös mestadels av vägen tills jag kom på att jag skulle samla skyltar till Persson som minnen från Örebro. Då blev det ett jäkla rännande och jag sprang mig varm medan jag insåg att jag aldrig skulle lyckas med en enda skylt, haha. Dom satt hårt, tror dom väntat sig att det fanns dom som skulle vilja ta ner dom. Hittade en skylt däremot men den var så jäkla skabbig att den ville jag inte unna Persson. Så vi får gå på skyltjakt en annan gång för jag lyckades inte med det i natt tyvärr. Men tanken räknas? hehe.

Bra!


Fullt upp

Galen kväll på Bryggan igår. Jag hoppade in istället för MB och ångrar det inte. Vi hade fullt upp mestadels av kvällen och i slutet hade vi mer än fullt upp. Väldigt mycket försäljning och mycket dricks. Det gillar vi! Hade däremot ingen växel kvar i slutet av kvällen vilket var fy skam... vi fick blanda ihop dricksen med vanliga kassan så om det blev något + / - så märkte vi inte av det. Vi tog det som blev över efter att ha räknat ut försäljningen.

I torsdags skulle jag på box, men istället var det kickboxning tydligen och kommer fortsätta vara detvarje torsdag. Jag tyckte det var grymt kul men gillar nog Box bättre. Man fick jobba mer med överkroppen då. Nuvar det mest benen och javisst jag kanske behöver det också men Box kändes mer. Man arbetade mer med hela kroppen. Skum uppvärmning var det, kände det först som i gymnasiet när vi skulle springa massa varv runt idrotshallen för att värma upp. Sedan skulel vi "slåss" eller bråka med varandra. Men när man cirklade runt varandra så så blev jag endast yr. haha. Ja det var kul iaf och Mf skulel förlja med på dans Aerobics på måndag. Skoj!

Igår fyllde även E år så vi ska fira henne idag. Grilla och festa, elelr jag och N har gjort upp att vi ska köra pizza istället. Jag orkar inte köpa kött och sedan hitta på något att äta till. Så jag och N får ha lite mys istället. hehe.

Morgon

Härligt somrigt väder denna härliga morgon, vaknade till fågelkvitter som nådde in genom mitt öppna fönster och kände mig pigg, glad och utvilad... men planer går i stöpet igen. Jag hade verkligen sett fram emot Box ikväll men Maryy ställde in och ingen annan kan följa med mig. Vill inte direkt gå dit själv när det är träning där man behöver vara två på.
Nej nu fick jag veta att mina planer ändrade igen... Yes! MF följer med mig. Härligt! Då kan man återgå till att njuta av dagen. Kommer dock sitta instängd i klassrum mestadels av dagen men nödvändigt... repetitionskurs av komplexa. Gör att jag missar halva lektionen på Makron men det kan jag leva med. Känner att jag behöver uppfriska minnet med pålägg och ABC. Prima skinka!

New stuff

Tillslut är seminariet över... vet inte om jag lärde mig så där jättemycket av det förutom att SCB har riktigt grym statistik att hitta. När första gruppen redovisade kände man en liten klump i magen för dom hade varit väldigt seriösa. Men efter två grupper till redovisat kunde man andas ut, vi hade gjort ganska bra ifrån oss ändå.

Igår skulle jag och E iväg på bio och var hel eggade. Vi skulle slåss om pocornen och allt. Så är det nästan vår tur och datorerna låser sig vilket innebar en massa krångel och att vi inte fick använda våra rabattkort som dom packar på oss. Så ska vi då se en film för fullpris när vi egentligen kan se den för halva? Nej, två trumpna miner promenerade raskt utoch kände det som att hela kvällen var förstörd. Jäkla SF. Om vi har köpt rabattkort så måste vi väl få använda dom innan dom går ut! Så som det ser ut nu så kommer vi inte hinna det.

Nu har jag stor lust att dra in till stan och leta riktigt somriga kläder... men ska ringa JB och se hur det blir med föreläsningen om en timme istället. Aktiekunskap.

Snark

Klockan är halv ett och jag är trött som hell... men kanske det inte är så konstigt när jag sovit ca fyra timmar inatt och varit uppe sedan klockan sex i morse. Plus att jag åkt runt en hel del i bussar. Fram och tillbaka, det finns då inget stopp på flängandet. Snart till skolan igen så får vi väl se hur snabbt vi jobbar och när vi kan tänka oss bli klara med diverse gruppuppgifter så jag får hem och sova. Grymt sugen på lite träning också men det får bli imorgon. Step-up kanske? Vi får väl se om Maryy är på.
Men allvarligt, mina ögonlock stängs snart. Visste jag inte skulle ha åkt hem och satt mig ner. Farligt! Måste röra på mig, laga mat nu kanske...


Karlstad

En helg i karlstad... har varit jätte skönt. Spelat Grand Theft Auto den nya så nu ska jag retas med JB. haha. Var ute och promenerade igår kväll i regnet, jag lovar jag såg maskar som likväl kunnat vart ormar. Fy fan vad tjocka och äckliga! BLÄ! jag gillar inte maskar, inte heller bilar som sprutar vatten på en när man går förbi. Bara för man just snackat om det som kommer väl en biljäkel. Men Mic klarade sig, var bara jag som blev vattnad, hur i hela det nu gick till. Hem och duscha och sedan krypa ner i sängen och kolla film. Jag gillar Shes The Man!
Den är kul.

Valborg

Grymt kul kväll... om man bortser från folklösheten från Bryggan. Men vi fick stänga tidigt och sedan drog jag och E till Mats. Blev väl lite dricka där, sen shot på bryggan och jag fick låna linne hos E. Kunde ju inte gå runt med min os stinkande t-shirt. Lite mer fest hos Mats efter att N joinat oss och så bar det av. Blev ett jäkla tjafsade om vi skulle ta taxin som väntade eller gå till kåren. Resultatet blev ingenting! Jag, Mats Dardan R och tjejen drog till Statoil och fick oss korv med bröd och hamburgare. Men först var även Mats tvungen att bada i fontänen som jag gjorde igår, bilderna lär läggas upp på facebook hoppas jag. Vid statoil var det ett jäkla muck med några över kaxiga femtonååringar som inte tålde ordet alban. Snälla fatta skämt! Drog vidare förbi kåren, träffade på resten av gänget, dom rasade in på pressbyrån och vi drog till publicum. Jäkla drag där, bugga med Erik och dansa på bordet. Det är roligt att lära känna nytt folk. Även om man inte riktigt lyckas minnas deras namn. haha.

Tog cyckeln hem och snart ska jag upp om några timmar... inte länge kvar. Borde packa kanske...

RSS 2.0