Nyår

En sådan dag ska aldrig planeras... det blir bara skit! Om det är fest man ska ha dvs. I år planerade jag ingenting förrän idag, i sista stund. Jag ordnade sen raserade allt, fan! Men så blev det bra igen... Det blir käka hemma, sedan till hönshuset (fastrar & kusiner) och vidare till baster med Mr.P där det är fest. Känns positivt, känns bra. Detta nyår måste fungera, annars sätter jag mig på en stol i ett tomt rum varje nyår hädanefter och bara väntar ut de. Det sämsta man kan göra egentligen är att få det verka som en sådan Big Deal! Ta det som det kommer, lev i nuet som man brukar säga!

Gott Nytt jävla år mina vänner! Må erat bli kalas!
O
ver and out!

Flopp

Jag försökte mig på att shoppa lite i Karlstad igår... det gick inte bra! Det enda jag kom hem med var stövletter. Det var ju inte illa det men hade så gärna velat ha ett par nya jeans. Hade gärna tagit Mic´s som jag fick låna pga av att mina var blöta men de satte han stopp för. Elak! Men för att vara ärlig orkade jag inte leta speciellt mycket heller. Var så jäkla mycket folk överallt att jag inte såg något kul alls på hängarna i affärerna. Det var bara att följa strömmen och hoppas på det bästa.
Mertah min inspirationskälla du måste följa med mig och handla när jag kommer tillbaka till Öret. hehe.
Skoj var i alla fall att jag träffade en hel del folk som jag kände på stan. Bland annat Maryy!
Nu till Hagfors på lite secret assignments. hihi. Maryy knows!

Bönderna

Igår blev ju inte som man trott... blev ner till bönderna och hälsa på. Groggade upp nästan en hel dunk och själv satt jag i stort sett nykter och betraktade spektaklet. Men skoj va det... vi gick loss med spritpennorna så nu har jag fina konstverk på ena armen, men dom andra var dock värre. Jag undrar hur det gick för pojkarna som fick naglarna målade i klaraste rött, haha, vi får la hoppas det går bort. Annars får dom väl gaystämpel bland sina machovänner i skogen.

En annan sak, va fan är det för fel på vissa boys? Man borde bojkotta skiten. Gå i kloster och bli nunna. Det enda rätta! 

syskonkärlek

Visas alltid genom bråk? Nu har ändå droppen nått  vattnet så bägaren runnit över. Jag och syss är på varandra värre än två hundar som slåss om en saftig stek. Det märks att vi inte längre är så vana att sitta ihop som syskon gör när dom växer upp. Klart jag älskar min syrra men GAAAAH! Det finns gånger då man vill flyga till andra sidan jorden så man slipper. Sedan ska hon med mig till Öret, puh, be till han där uppe att jag överlever. haha.

mer julfirande

Julafton gick snabbt förbi med ett evigt flängande mellan Pappi och Mors hus. Fick mig nästan allt jag önskat och lite till... halsband med värmlandslandskapet, resväska, elvisp, minifritös och duntäcke bland annat. Härligt härligt. Sedan kom juldagen och det blev ännu mera flängande, det är skumt hur mycket man får att göra ibland. Men jag och syss fixade biffen och drog oss sedan in mot Hagfors för att parta. Förade hos Linnéa och tog shot med hennes (farsa?). Han bjöd mig och Linda på Jäger och man är ju inte den som tackar nej till sådant. hehe. Promenera till Folkan och var typ först in på stället, men det innebar också att det fanns mycket plats på dansgolvet. Jag snurrade som aldrig förr på dansbandsgolvet och eftersom vi bara var ett par som dansade så fick jag önska låt. Tog en lite långsammare för den innan var så snabb och han snurrade så fort att jag snubblade över mina egna fötter. Snart började folket strömma in och jag tappade bort alla. Men skoj hade jag ändå tillsammans med Mr.P. En stund innan stängning gick jag ut och gjorde Rötta sällskap och väntade på dom andra. Väl där ute fann jag helt plötsligt alla roliga folk och jag fick se alla som jag tidigare missat. En riktigt skoj kväll helt enkelt.

Nackdel: Fick inte umgås med mina Hagfors babies.

Julfirande 1

Bästa citatet: Jag fick ryggmärgsbedövning och den blev som en rutten pinne i en månad!
Sades vid snack om ryggmärgsbedövning, kan även tillägga att det var en han som sa det. Slutade med att 10pers låg över bordet och asgarvade! Hur samtalet slutade går vi inte in på. Använd fantasin!

Idag var det som sagt julfirande hos pappi. Femton personer, massa mat och gott sällskap. För att inte tala om dricka! Sitta i dunkel med tända ljus och grogg och snacka en massa är fan det bästa som finns. Slår att partysupa alla gånger. Men gott med omväxling såklart! hehe. Undrar hur många ungdomar där ute som njuter av att sitta med päronen och supa. Haha.


Rått får kött

Ja något nytt måste man ju prova på, idag blev det rått fårkött. Det blev även några härliga korvar men just detta råa kött var jag skeptisk till. Men jag tog mod till mig och stoppade det i munnen utan att tänka på vad det egentligen var och ja... det var inte så illa! Kletigt, lite segt men det smakade faktiskt inte så mycket. Kan bero på att jag inte lassade in någon jätte bit heller men jag kände mig duktig som testade. Nu kanske många tänker att men det var väl rökt? Nej, bara saltat och hängt. Så helt natural får kött.

Dommen:
Nja, ingenting jag frivilligt skulle sätta mig att äta på skoj. Det smaka inte mycket vilket innebär att det inte var äckligt men det var fan inte gott heller. Rätt och slätt, tanken på vad det är slår över och jag kommer att avstå det i framtiden.

Hemma <3

Det känns rofyllt att vara hemma, men en liten del längtar tillbaka till Öret. Idag har jag umgåts med min prinsessa till hund, och tittat på film med syss samt umgåts lite med grannarna på åsen. Delade mina funderingar på utlandsstudier i Kina och fick positiv feedback. Sådant känns alltid uppmuntrande så nu ökar suget återigen efter att ha varit nere i en liten svacka. Kände mig även riktigt duktig när jag tog mig i kragen och satt och pluggade i två timmar. En stoor bedrift när så mycket annat lockar.

Imorgon blir det på förmiddagen in till Hagfors för julhandel och bolaget. Efter det är det osäkert... Pappi eller mor? Har inte hunnit träffa min kära mor något än sedan jag kom hem så känns som att det är dags. Men känns ändå som att tillbringa all tid med pappi till julafton inte är en sådan dum ide sen åka hem till henne och fira. I alla fall om det bli Pappi så är det grannarna som gäller på eftermiddagen och Björnbysätra på kvällen innan julfirande drar igång dagen efter. Mycket som ska hinnas med, mycket man vill göra och mycket man inte vill göra men som man måste.

Vi får ta dagen som den kommer
God Jul Vänner!

Juleljus

Jag är enormt besviken.... kom till Hagfors och Värmland i hopp om snö och snögubbar. DET REGNAR! Otroligt surt. Men känslan av att stiga in i stugan och den mysiga varma juliga stämningen som fanns övervägde regnet. Här är det paket, gran och tomtar i varje vrå. Lampor som kastar myssken, julstök och glögg. Djuren, familjen och inte minst underbart gott hembakat bröd med julskinka. Mums! Ibland måste man stanna upp och njuta av det goda medan man har chansen.

Man mår som man förtjänar... eller?

Det är hårt att ligga på topp... idag mår man som man förtjänar antar jag. hehe. Men det var grymt skoj igår, en skön avslutning innan man drar hem över jul. Jag var ganska bra igång innan festen ens börjat, orkade inte sitta hemma och vänta så tog mig en stark jävel, detta pga att blanddrickan inte var tillräcklig. Gick till Mertah och snacka lite medan hon laga mat och tog mig två godingar till. Stanna till på Bryggan det blev en cider där innan jag drog till Maryy och föra. Snacka en hel massa med N och det blev lite Bailey´s där också. Vidare till frimis där jag fick mig två nya vänner direkt. hehe. Riktigt schyssta, jag ska på sjöslaget till hösten iaf om det inte blir utomlands!
När jag åkte hem blev det deeptalk igen med samma osannolika person som jag alltid lyckas hamna i sådana samtal med. Varför? Fattar det inte.

Imorgon drar jag mot Värmland. Känns lite skumt. Har inte varit hemma mycket i höst. Men det ska blir Underbart!

Woho!

Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Eller i Karis värld, ingenting blir som man tänkt sig.
Kari är glad!!!! Statistiken är övervunnen! Nej har aldrig tyckt den var skitsvår men jag tyckte jag lade ner alldeles för lite tid på den till omtentan. Men jag klara det.... fuck. Det trodde jag inte.

Skitlugn helg utan ett piss att göra sen när veckan startar har jag mer än jag vill att göra. Fullt ös!
Lite sugigt idag då vi skulle börja vår föreläsning tio och får se att nej vi börjar elva. Gått den jävla lilla biten i onödan. Sitter och stampar i golvet i stort sett för att få tiden att gå sen blir klockan elva och nej, föreläsningen börjar tolv! WTF! Blir lite trevligare att vänta denna gång ändå med mat i handen och folk som kom och gick.
Så blir det föreläsning, spänningen stiger. Straffrätt verkade så intressant, MEGADISS! Tråkigare än tolka lagen tanten.
Jag promenera hemmåt efter fyra timmar av dålig brytning på tjeckiska, tittade in hos Mertah och skjutsade ner henne till Studentgatan för sitt julbord.
Efter det hem, käka lite och ducha en snabbis innan jag bar av till Edström och kika på film och gottade. Diggar hans soffa! Inte skön att ligga i dock men där har jag lyckats somna. hehe. Han är en blivade Klubbmedlem btw. Grattis till honom, bättre utskott finns inte!
Hemma nu i alla fall och ska nanna innan morgondagen för med nya föreläsningar som jag inte heller läst till. Men sånt är livet! Jag njuter och säger det utan att ljuga. Vem vill sitta och söka jobb idag?

Intressant kväll

Fan vad mycket intressant det händer nu för tiden.

Igår var skoj... jag fick jobba på Bryggan men det är inte alltid fy skam! En lugn kväll var det men trevligt ändå. Första två timmarna var sega, det hände inte mycket. Wickberg kom förbi och sncka en massa. Datorn Crashade så vi körde musik genom hans mobil hehe. Intressant musik. Några var riktigt bra men det fann riktigt tveksamma också. Det kom in fler roligt folk och jag lärde mig spela Texas Hold ém. Eller lärt mig och lärt mig. Jag är mer insatt i vad det innebär ni i alla fall. haha. Snart gick dom flesta och ett nytt gäng steg in på Bryggan, dom gick och så kom ett nytt gäng. Det var dags för Idol finalen så på med tvn. Jag och Wickberg bestämde oss för att göra en snögubbe, det fungerade inte så bra alls! Var inte mycket kramsnö. Kall och blöt blev jag iaf då Wickberg gav upp snögubben och kastade snön på mig istället. In och kolla på finalen, Kevin vann. Grattis Grattis. Men vad vet jag om han var bäst. Har inte följt Idol alls. EFter det drog folk till Kåren och några till droppade in på Bryggan innan även dom försvann vid halv tolv.
Jag säga att nu stänger vi så kom det en hord av folk och störtade in. Så det var bara att ställa in planerna att stänga och köra på.

Bortsett från en skum kille så var det även då trevligt. Edström kom också förbi och eftersom han lovat mig att vi skulle göra en snögubbe så gjorde vi ett nytt försök. Eller det var vad jag trodde. Han tyckte det var roligare att göra mig till en snögubbe och det lyckades. Kallare och ännu blötare, efter att ha halkat på isen utanför dörren in till Bryggan kom jag tillslut in i värmen igen. Men så började stöket. Första gången när killen kom ut från toaletten, jäkligt full och såg pissed ut och pekade finger trodde jag att han skojade. Så det var ju inget mer med det, jag sa bara att han ska inte ha mer i baren.
Snart ser jag honom på väg ut med en öl i handen, ber honom snällt att lämna den till mig för att han inte fick ta med den ut. Jag möts av en ursinnig blick så jag backar. Han springer ut genom dörren och jag följer efter och han hoppar på den intet ont anande Ljung. Men han lägger ändå ner stridshandskarna och går vidare så inget illa hände. Jag ber återigen om ölflaskan men han visar fingret och är mer än pissed. Blick att mörda typ. Jag tvivlar inte en sekund på att han hade hoppat på mig om jag inte backat. Hans väner tar hand om honom och han stannar utanför, han stack bara in huvudet en gång till och skapade kalabalik så han fick bli utsläpad av vännerna.

Efter stängning följde jag med Edström och gänget in till stan. Trappor fan! Promenerade runt en massa innan vi hamnade vid Edström och spelade Alias, drack lite och hade skoj. Jag är bäst på att förklara ett ord med andra ord!

Kort sagt, intressant kväll.

ostadigt

Känner mig allmänt nere just nu.
Känns som om jag står på en ostadig grund och vinglar...
När ska jag sluta vingla?

Måste Måste!

Nej men ta sig i kragen och lyft på röven!
Sätt pennan i handen och låt dina kunskaper flöda över pappret!
Öppna boken och läs orden som vill ge dig kunskapen så du fixat detta!


Ibland vill man inte se sanningen i vitögat. Men jag måste! Måste bli mer seriös när det gäller att plugga!
Sedan för att gå över till ett helt annat ämne... ni måste läsa TwoforOnes blogg. Senaste inlägget... Dubbel aj! Så ta det lugnt där ute i sänghalmen.


Fylleinlägg... Natti!

Helvete, klockan är över sex på morgonen och jag har inte lagt mig än. Kanske är dags. Resten av partyt somnade vid ett, kanske två tiden, tidigare? Vafan? När huvudpersonen blev sjuksköterska drog vi med hennes gäster till statoil och köpte chips och juice, vi använde aldrig juicen! Sen blev jag skjusad hela vägen från Mertah till mitt place.
Stod på gården utanför hemma, snacka med lite folk som var BOORING, sen blev de efterfest med mat och dricka hos grannen. Nice fan! Lite heart to heart samtal. Gött att snacka med nån man vet inte dömmer... och är för full för att minnas. haha. Härligt fan! Kolla på "en fyra för tre" eller jag såg inte mycket av det. Som sagt, mycket snack. Huga! Fryser, vill ha tillbaka filten som jag fick låna. Tror jag somna ifrån när grannen försökte berätta något viktigt. Sorry! Orkade mig upp tillslut och drog mig hemåt, hela vägen över gården. Sängen väntar, hoppas att ni inte blir för besvikna över fyllehistorier som inte blev berättade. Moahahahaha!
Nej men serious, jag är het som fan inatt men ingen att mysa med. Ingen jag vill mysa med iaf. Det är fan inte lätt ibland! Mertah som vart en så wonderful makeupartist och fixat min look... Fuck!

Pärlor!

Humöret har varit väldigt upp och ner dom senaste dagarna... jag vet inte riktigt vad man ska skylla på. Men största orsaken är nog att jag känt det som om hela världen vilade på mina axlar. När jag blir pressad stänger jag ofta av och får ingenting gjort vilket gör bördan tyngre. Jag måste lära mig att dra nytta av detta iställe och vända på steken! Motivation vänner!

Tenta imorgon som kan sluta hur som helst, sedan fest med lite sköna people! Behövligt javisst. Förra helgens fest var bra men ingenting går upp mot att vara med de sina. Borta bra men hemma bäst sägs det ju. Det är alltid nice med omväxling men man ska stå de sina bi. Inte ditcha dom så fort man ser något grönare för en stund, ett annat ordspråk är ju gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

Så ge inte skit till era pärlor, skit ska skit ha!
Pärlorna ska ha puts så dom blänker starkare

Helgen

Det har varit en skoj helg med systrarna... synd att saker och ting inte blev bättre bara men att ha syss här var gött.

Lördagen förde med sig en fest som såklart inte blev som tänkt. Trodde vi skulle bli 5pers, slutade med att vi fick upp det till 13 innan festen började sedan var vi helt plötsligt 16pers. Började lite segt, blev bättre och blev sämre och slutade med lite djupare samtal som jag alltid lyckas få med just denna person trots att vi inte direkt har den relationen att vi borde ha deeptalk. haha.
Festfolket fick testa på att dammsuga också vid ett antal tillfällen under festen. Dom verkade gilla det! Anledningen: två vinglas och två drickglas mindre att diska i och med att dom gick sönder under nattens bravader så wiho!
Tror nog visst att jag lyckats göra bort mig också? Jo jag tror nog att jag lyckades med det. Men den lilla detaljen får jag fan bjuda på. Får skylla på fylla fast fyllan just då inte va så jäkla illa.
Min matta dog den natten, folket tyckte visst att det var kul att hälla vin och diverse alkoholhaltiga drycker på den. Men dom tyckte nog att det var allmänt kul hur som helst att göra det för golvet i hela lägenheten var kladdig. Smällar man får ta. Min skivor försvann också, så det har varit en skivknyckare lös. Fick tillslut veta vilken som tog dom, den lille fulle parveln hade fyra egna skivor med sig och lyckades få med sig 11st hem. Hur märker man inte det?! Well well...

Söndag, mycket städa! Denna gång hade jag i alla fall städhjälp. Det enda jag behövde göra var att dammsuga och diska. Det borde jag klara av! Blev en dag av allmän slöhet. Film, cola och chips. Gick över i magont och kramper. Varför? Jag har ingen aning, fick svårt att somna och hade fortfarande ont när jag vaknade på måndagsmorgonen. Härligt!

RSS 2.0