Rallybrudar!

Längtar hem till Hagfors nu... Träffa folk och njuta av Rallyt som går utanför huset. hehe. Jag skulle önska så att det fanns snö också så man kunde ta skotern upp i skogen. Det skulle vara så kul! Tiden gå så snabbt, finns ingen stund att stanna upp för en sekund. Inte nu på ett tag i alla fall då nollningen har varit i full gång. Sova! Men det finns tid till vila, ska hem till Mic imorgon och mysa. Får se om jag blir där hela helgen eller om jag åker hem nån dag också. 20års fest för Karro på Lördag också. Fy vad tiden flyger. Snart fyller Rôtta 17 och syss 18 också. Sedan är det min tur att fylla 20! Men den dagen ska jag bara plugga, har förmodligen tenta dagen efter.

På tal om Rally så tycker jag filmen Rallybrudar borde vara klar snart. Vill se den och spana efter personer man känner i den. Fick veta att syrran kanske ska vara med på ett hörn också. Hoppas hon kommer med! Det skulle vara en upplevelse. Tänk att den spelas in i Hagfors kommun till på köpet! Måste bara se när den kommer ut. Vilket skulle ha varit väldigt lägligt nu till Rallyt.

Almbyslingan

Igår hade vi Almbyslingan... och ni kan väl redan gissa hur många av våra nollor som dök upp? Precis Noll. Men dom som var där var otroliga på att tävla och ställa upp på olik grenar, däremot var det inte många nollor alls där så faddrarna fick vara med och tävla också. Vårt lag blev att heta Alkisarna och vi tog ledningen omedelbart då vi vann över komposten, alias morätterna. Nästa gång var det den klassiska äppel i tunnan och ner i mjöl, återigen fick vi tävla mot komposten och vi vann! Fjäskpoängen sköt i högan sky och vi var på G! Nästa lek gick mindre bra men vi försökte, puddingen tror jag gick bra också och snöret genom kläderna också. Tummen upp för killarna som stod i bara kalsonger för denna lek. hehe.

Sen kom vi till ägget! Vi skulle skicka en äggula mellan 5 personers munnar utan att det gick sönder och så många varv som möjligt. Jag var lite kritisk till att börja med men hoppade tillslut med in i leken, vårt första försök var lite kaotiskt. E fick bytas ut mot Persson för hon fick kväljningar och sedan kläckte Mtz en äggulan i Perssons mun så hon började spy.
Men andra försöket gick bättre. Persson började spy igen och hoppade ur men vi fortsatte på fyra personer. Jag och tre killar, hehe, det vore väl inte så dumt om det inte vore för att det bara var en äggula man skulle skicka. haha. Det gick jäkla bra måste jag säga! 110 varv slutade vi på men eftersom vi var fyra personer så drogs vissa bort och vi slutade på 88 varv. Sesamrekord! Plus att vi vann hela Almbyslingan! Det är fint fint! Vi fick även riktigt bra med fjäskpoäng, det lägsta vi fick var 8 poäng och det var vid ägget. Men vi fick ju ändå så många andra poäng där.

Plugg

Idag har jag varit duktig och läst hela kapitel tre till föreläsningen imorgon och det känns bra! Visst det var mycket jag inte fattade av texten men trots den var på engelska så var den ändå ganska lättläst. Jäkla många formler som jag inte förstår mig på bara och konstig förklaring till varför en I-bla bla kurva inte kunde korsas och om den kunde luta uppåt. jag kan inte svara på det, hoppas det kan bli klarare efter föreläsningen imorgon.
Frågorna till lektionen däremot var svårare. Jag förstår inte alls hur jag ska kunna lösa dom... Jag kunde en av kanske tio. Om ens det, jag har hittat en nackel att vara i grupp 1. Man får ingen föreläsning innan man ska lösa uppgifterna till lektionen. Skönt däremot att vi bara har skola tisdagar och torsdagar. Inte alltför fel när man ska åka hem och så. Så som det verkar nu så kommer vi även ha tenta på Microekonomi vid min födelsedag... om det är så så fungerar det ju inte att vi åker hem till Värmland med vännerna från Örebro och firar. Där sprack dom planerna i så fall. Får ta reda på det där lite mer.

Mardröm

Äntligen hemma... arbetade ikväll på bryggan. Den hyrdes av en nybliven 25åring som bjudit in vänner. Det började lungt. Första timmen var hur skön som helst och allt verkade bra, sedan brakade kalaset loss och jag fattar inte varför man vill förstöra för en kompis som fyller år. Skumpa full väggar och golv, trasiga glas och flaskor överallt, trasig lampa, papper och skräp överallt! Odrägligt folk som skulle lyssna på bosnisk musik hela kvällen. Det var som sagt lungt ett tag men sedan kände jag hur mitt tålamod balanserade på en skör tråd. Jag kan ta lite stök, skumpan och glas men inte när det övergår till tafs och frågan "Hur mycket tar du?" Tack tack för att Mtz var vaken och kunde komma och hjälpa oss och hålla ställningarna. Det är inte klokt hur mycket mer respekt en kille får än en tjej. Over and out! Nu ska jag dyka ner i sängen och sova....

Kåren

Absolut en hel kul kväll...lite många bilder där på mig och E när vi upptäckte att soffan kunde trix. haha. Ja vi är allt flumma. Demon och ängel. Har ännu igen upptäckt fördelarna med att ha tillgång till bryggan... efter att man gått ut från Kåren kan man vänta där på bussen och värma sig. Så fint! Speciellt nu i vintertider.
Hade kjol på mig kväll vilket snabbt visade sin nackdel. Det var total blåst ute vilket lyfte kjolen så högt att jag trodde den skulle flyga iväg. Att visa hela härligheten var ju inte direkt planerat. haha. Jag va en grym demon däremot. Fick höra av många att jag passade i svart hår men det var också dom som tyckte att jag verkligen inte passade det. Tur var väl att det var fusk färg! Ska snart in i duschen.... har redan stekt mig själv hamburgare. Mums! Kan lova att jag var hungrig! Var så ledsen över att bryggan var stängd. Kunnat ge mycket för en baconburgare just då.
Grym förfest hos M, jag och persson sminkade oss demonliknande här hos mig innan vi drog dit. Man blir så ledsen att det verkligen inte är några av våra nollor som engagerar sig. Kul var däremot att D är på G! Vår nolla och ny medlem i Näringslivs och kanske Klubbet! Det är vackert! jag pratade med en Magiker inne på Kåren :P Han hade sönder min hundralapp och sen var den hel igen. han var Grym! Fick hans visitkort. hehe.

Nu ska jag in i duschen sen, ska akta pannan så den inte kommer i kontalt med min hand. haha.
Natti!


Demon!

Längtar så mycket till ikväll... Ska vara Demon. Det svåra är bara att sminka sig rätt, tror jag hittat ett bra sätt i alla fall och hoppas det ser bra ut i mörker. Det ser ju inte alls likadant ut i dagsljus som i mörker. Skulle vilja vara ännu mer extrem än mitt experiment nyss men skulle jag testa de skulle det inte bli bra. Pannan kan jag inte ens testa att sminka. Är så öm att det är läskigt, man ska inte åka in i väggar sådär. Aj!

Så borde det låta!

Vilken seg dag det har varit ändå. Sovit och suttit på lektion mestadels av tiden. Igår tog på krafterna. haha. Men innan vi tar gårdagen måste jag berätta om en liten oväntad sak som hände mig och E när vi skulle iväg för att se på "Så Borde Det Låta" mellan olika sektioner på Uni.
När vi kommer fram däremot så är två av Sesams deltagare försenade, vilka fick inte ta dras plats? haha. Kan säga att jag var väldigt skeptisk till en början för alla som känner mig vet att jag kan inte sjunga. Plus att jag var totalmjukis och förberett mig för att sitta i ett mörkt hörn, ingenting av mig var "uppklätt", samma sak med E.
Men efter vi kommit in på scenen och vi skulle göra säldyk hela laget så blev det genast lättare stämning. Kom på att jag inte kunde göra säldyk pga av mitt knä så jag stod upp sedan kommer knubbsälen E och gör världens entré! haha. Händer, fötter och huvud överallt, hakan ner i golvet. Tror verkligen det var den mest osmidiga entré jag sett. Men så kul att se.
Det gick också ruskigt bra för oss i Sesam. Vi tappade lite där på översatta texter men resten gick toppen. Sedan blev visst "ledarna" av det nervösa. Dom var ju Musik och när vi drog iväg med poäng från deras sektion så satte dom minus på oss och gav Sobra som inte alls förtjänade det pluspoäng. Skyllde på att vi "mimade" under charader,vilket vi inte gjorde. Pyttsan! Vi hade lätt vunnit om det inte varit för det där. Det tog udden ur vår kämparglöd. Vi satsade inte nog mycket... men KUL var det verkligen!

Så över till gårdagen... ja det var ju så att jag skulle vara den "nyktra" faddern. Det gick inte så bra kan jag säga och efter Wickebergs tillåtelse så blev det mer. haha. Tyckte Mhed´s kommentar var klockren egentligen. "Ni borde inte heta Absolut Rent utan Absolut Allt!" haha. Jo kanske ändå. Sedan Bryggan, känner jag borde skippat vår Rent då men kände att när jag betalat så ner med den. Sedan blev det massa Rallysnack, jag måste ha varit väldigt inne i det samtalet.
På Strömpis blev jag inte så långvarig. Osmidiga Kari gjorde en flygande kram och damp in i en vägg med huvudet före och gled sedan ner på golvet. Ont ont ont! Är idag blå i pannan och svälld, knät värker och är blått. Inte alls kul att gå i trappor, smärtsamt. Tror dessutom att jag frusit rumpan av mig. Det var nog inte så smart ändå att lägga sig ner i snön och äta snöflingor. haha. Men var arg på att jag missade bussen. var inte alls långt fån busskuren och orkade inte gå längre.

Party

Så är det party på G! Jag ska bli den "nyktra" faddern ikväll. Man vet ju hur det bli med det redan nu. En te, en te å en te. Gottis! Har haft en soft dag i alla fall. Dvs ändå tills jag fick klipptid direkt. Med ny frilla så har jag stressat runt efter det och ska snart åka till E för kort förfest sedan till Tybble, Bryggan och till sist Strömpis. Ett evigt flängande må jag säga. Så nu har jag brottom brottom men måste bara skriva några rader här först. Riktigt partsugen är jag i alla fall. Så detta är icke bra. haha.

Fick mig idag strumpor, t-shirt, jeans, skärp, bra hårmedel. Uscha! Kändes inte så dyrt till en början men när man lade ihop klippningen, puh! Men men, värt det. Jag vet vart jag ska nästa gång jag behöver klippas. Strumporna påminnde mig även om att det var "marknad" i Örebro idag. Så mycigt, jag och Persson gick runt och fick minnen från Värmland. Saknar!

Heath Ledger

Det är inte klokt hur snett det går för stjärnorna. Men aldrig hade jag trott att Heath Ledger skulle ta självmord! Eller ännu är det inte klart att det är självmord men allt pekar mot det. Jag verkligen älskar alla hans filmer och hade sett fram emot så många fler. Han har ett smältande leende och en genuin utstrålning, vem älskar inte det på bioduken? Ögongodis! Tror nog att många inklusive mig fick en lite chock av detta.

Trött

Jag är så trött... Det var riktigt svårt att gå upp i morse och tur var väl att jag vaknade och inte somnade om så djupt för klockan ringde inte när den skulle andra gången. Jag skulle ha tagit in varor på Bryggan idag men dom kom aldrig. Får väl se om dom finns där imorgon då vi ska ha Klubbmöte. Vi startade ju även en ny kurs idag, Nationalekonomi A. Så vad har jag för kommentarer för den? Ja, det kommer bli svårt. Fick på lektionen idag friska upp våra kunskaper från MatteC, hemska minnen där, i gymnasiet och läraren hade tydligen brottom så snabbt som han pratade. Känns att man måste lägga ner sig i denna kurs och man måste börja någon gång så varför inte nu. Det värsta är bara att jag förmodligen kommer få omtenta att plugga till också vilket tar bort en hel del tid och stör pluggandet i den andra kursen. Får nog försöka lägga upp det på ett bra sätt. Senare handla med girlsen och efter det hem till Mats och kolla handboll. Det ska bli skoj, inga nollor finns hos oss men vi får köra ändå.

Efter Klubbmötet imorgon drar nog jag och Persson in till centrum för att fixa lite. Jag måste till banken och sedan boka klipptid och leta sprayfärg till håret. Jag ska ju vara demon och tänkte prova en helt annan hårfärg till det. Risky buisness! Livrädd att det ska förstöra min blonda hårfärg ännu mer men det är ju bara sprayfärg så någon större skada borde det inte göra.

Frusen & Trött

Frusen och trött blir man lätt efter en massa nollevin och rundvandring på campus med en hel del stopp vid stationer där man skulle utföra diverse aktiviteter. Det var kul, lite segt att komma igång i början men sedan rullade det på. Man kan undra om det berodde på vinet eller folket. haha. Hur som helst så var det skoj. Skällde lite på Mtz som var så snål att ge oss endast 5 fjäskpoäng! Fy vad dåligt! Men sedan tävlade vi en gång till mot NolleK, som förövrigt fuskade, och fick oss 7 extrapoäng. Tänk vi var så nära att vinna. Trots Nollek´s fusk så var det SÅ jämt, men sedan drog vår siste man sig i och vricka handleden rätt rejält så dom vann. Otur!

Min säng lockar rejält nu och nu har jag förmodligen lugn nog att sova gott i natt. Alla problem med csn är lösta och jag behöver inte tänka på det mer.

Det finns kompetens på csn ändå!

Förstå lyckan när jag tillslut byggt upp självförtroende nog att ändå ringa till Csn en gång till för ett nytt försök att fatta vad som var fel och se om det inte gick att lösa, men visst gick det! Fick denna gång prata med en kvinna som hade kompetensen nog att inte bara tala om för mig att det fattades poäng utan också att det fanns en lösning. Jäkla gubbar som jag pratade med tidigare som bara skällde och sa Nej Nej Nej! Lite mer utförligt och med lite hjälp från hennes sida så gick det bara utmärkt. Kunde dom inte sagt det redan från början? Det var ju ändå så enkelt! Gaaah! Men nu är jag glad igen... och börjar se fram emot veckan. Lets Party!


fan!

Varför sökte jag inte för ett år direkt för? varför ska man vara så eftersmart? Varför lade jag inte ner mig mer på senaste tentan? Då hade jag sluppit det här! Fuck! Vad gör man? Det är väl bara att hålla fingrarna korsade och hoppas på det bästa. Att man ändå på något mirakulöst vis klarade tentan. Vill bara stoppa huvudet under täcket och gömma mig.

Inget bra alls!

Dagens bästa: Mic
Dagens sämsta: Csn!

Jag skulle gärna göra som M. Skulle verkligen behöva en paus just nu och åka hem. Men det ska jag inte, mår ändå som bäst när jag är sysselsatt och slipper tänka på allt. Även om det innebär att jag ändå tillslut måste ta tag i allt. Inte konstigt att man kan känna sig stressad, spänd och orolig. Men det måste bli bra, finns inget annat alternativ för mig. Se frammåt, det är något jag är bra på, stay positive!

Tänk bara alla planer vi hade. Nu verkar allt bara gå utför. Men ny vecka tar sin början och jag ska fan engagera mig ordentligt nu! Fler nollor borde ju strömma till också, man blir ju inte speciellt motiverad när ingen av sina nollor dyker upp. Nu är ju även Mats tillbaka så det borde bli lite lättare då vi är fyra faddrar i alla fall.

Man kan också säga "Jävla helvetes skit". Man sitter redan nu nästan barskrapad och får veta att nej, du ska inte få några pengar nästa gång studiemedlet betalas ut! Så fy tusingen bra! Detta gillar man verkligen. Vet inte riktigt vad jag ska göra men imorgon kommer förmodligen största delen av dagen gå till att sitta i telefonen och tjata på skolan och csn och försöka lösa detta. Vill inte vända mig till föräldrarna och/eller sälja fonder. Måste ladda mobilen med mer pengar för sitter just nu med kanske 10 spänn på den. Dåligt läge. Dålig tajming. Men det borde gå att lösa. Ingenting är omöjligt om man bara lägger manken till!

Yepp

Då är det torsdag. Skulle ha varit till Strömpis igår men kom inte så långt. Kände bara för att åka hem, ibland fattar man inte riktigt hur i helvete man tänker, eller inte tänker. Glad för att M och O finns att ha sina samtal med i alla fall. Det hjälper!
Nollningen igår vad hur som helst hel kul! Nollorna vi fick var hur jätte roliga och utåtriktade. Dom som dök upp till förfesten åtminstonde. Dom andra vet jag inte än, några skulle komma idag och kunde inte vara med igår. Så vi får väl se hur eggade dom är. Jag tror det kommer att bli en bra nollning i alla fall och hoppas dom tycker vi är bra faddrar. Kanske kanske har jag lyckats få en ny medlem i Klubbet också. hehe. Om inte M vinner och han går med i Näringslivsutskottet istället. Vilket som så är han verkligen motiverad till att engagera sig i vad som händer på universitetet.

Happy for my friends!

Nollningen startar!

PM seminariet idag gick ju rätt bra, tyckte bara att vi kanske skulle ha opponerat lite mer och kritiserat men vi skulle ju vara snälla så... men tyckte ändå en grupp gick på lite väl hårt. Kritiserade punkt för punkt för punkt, allt hade dom en synpunkt på. För vår del så lät det väldigt positivt det dom hade att säga, vissa saker va förväntade men all kritik är bra kritik på detta område. Man kan inte annat än att lära sig mer för detta var ändå mitt första PM i alla fall.

Så imorgon börjar nollningen! Ska ha rundtur med dom nya ESI studenterna och sedan på kvällen rocka järnet. Förfest hos Mats, sedan till Bryggan och möta upp resten av alla faddergrupper och ta en gemensam trip till Strömpis. Känns som evigheter sedan vi var dit sist. Jag hoppas bara vi får nollor som passar oss, några Rosé vill vi inte ha. Kanske skulle kunna fråga om vi får byta med dom i så fall. haha. Nej men allt kommer nog bli tiptop. Vi ska vara bättre än våra faddrar och försöka göra så att dom vill komma på förfesterna inte bara första. Absolute Rent är lätt bäst!

Har varit riktigt aktiv idag i alla fall, vi har fixat plastglas till nollningen så vi slipper disk. Sedan har jag även skrivit kontaktlista och skyltar vilket var väldigt svårt, egentligen inte men ändå. Varit på faddermöte och tvättat kläder. Det enda som fattas är att få mitt rum städat men vill inte! Hr skjutit upp det i flera dagar nu. Pust.

På bryggan fortsätter utvecklingen. Vi har nu startat en Blogg där alla kan följa vad som händer, alla Klubbansvariga kan skriva vad dom tycker och tänker om Bryggan och vad som planeras framöver. Såklart kommer det även komma uppdateringar om  vad som har hänt. Så om ni känner för det kika in på bloggen: http://sesamsbryggeri.blogg.se

PM

Måndag igen... Helgen drev förbi snabbt med fest hos M och personalfest på bryggan. Båda trevliga, båda med hög sång och musik. Blev väldigt tacksam till vår sponsor för att han verkligen fixat allt som vi ville ha till personalfesten, jag hade inte trott att han skulle ge oss allt som jag skrivit så tummen upp för Martin Olssons anställde Peter.

Nu är det dags att granska en annan grupps PM och sedan imorgon ska vi opponera mot dom och så ska vi försvara oss mot en annan grupps opponering. Det komemr att bli så svårt, mest för att det känns verkligen inte som om jag hängde med i vad vi gjorde när vi skrev vårt PM. Alla ska vara aktiva under seminariet. Lättare sagt än gjort men får väl försöka nicka och lägga till något när vi får vårt arbete kritiserat. Borde ju kunna några frågor som dom ställer ändå. JAg hoppas att det kommer gå bra, nervös, vill ju inte få U på detta!

Skulle behöva åka in till stan en sväng efter detta också. Vi får se hur det bli med det.

Bryggan!

image7- Sviker aldrig!


Så är det dags för läsårets personalfest ikväll. Man ska hedra sina stammisar och dom som ställt upp och jobbat och ikväll är det all personals tur med gratismat och lite sänkta priser i baren, som om dom inte redan var bottenlåga.
Tänk så mycket kul man får vara med om på Bryggan. Visst det finns vissa slöa dagar då ingenting händer och man måste arbeta ibland för att vara med om alla "privata" happenings men dessa happenings väger upp allt det tråkiga. Det är så mycket kul som händer och människorna är verkligen hur röjjiga som helst. Inga tråkmånsar som styr klubbet inte, vilket känns jäkligt gött! Det finns platser lediga om man vill gå med och offra lite fritid för att få Bryggan att rulla... hör bara av er! Dessutom kan man ju inte annat än älska priserna som vi har, det är verkligen en pub av studenter för studenter. Har man inte tid eller helt enkelt inte kan ta sig till systemet så är det bara ca 5kr dyrare på bryggan. Jämför det med en vanlig pub i stan och du får betala minst dubbla. Det känns riktigt hemskt när man blivit van bryggans priser, kanske ska ta ett exempel:
6:a drink på bryggan= 50:-
4:a drink på Klaras = 84:-


Måste marknadsföra vår sektionspub på det här sättet nu bland våra nollor som kommer på onsdag. Kanske finns en framtida Klubbmedlem där. Lite fler och roligare happenings ska vi försöka ordna framöver också. Vi har ju haft succen "singstarkväll", visst det kom inte så många som väntat men alla som var där sa att dom hade jättekul. Men vi måste ordna så att folk lockas att gå dit lite mer. Vi får börja med dom nya nollorna och sedan satsa på alla andra studenter.

Idag

Dagens sämsta: Fick skriva tenta tidigt på morgonen.
Dagens bästa: Tentan klar!


Tentan för komplexa företaget är förbi... men bli förmodligen omtenta i Februari. Kunde däremot mer än jag trodde att jag skulle kunna. Det känns lite bra i alla fall. Sedan efter tentan då alla var klara drog vi ut på stan. Först äta lite sedan tog vi gatan fram av alla affärer, fann det jag skulle ha så nu känns det toppen. Nya Jeans, tröja och linne. Skulle egentligen ha kollat en sak till men orkade inte prova så det får vänta. Ska bara fixa nu och iväg och träffa tjejerna igen, då ska vi ut och röjja. hehe. Blir nog ganska lungt för min del och följer nog inte med in på kåren men ändå. Sen blir det Personalfest på Bryggan imorgon. Kommer att bli suveränt!

Dagens duktiga: Tappade min dagkräm i golvet och innehållet sköt på både vägg och golv.
Dagens depp: Vill träna mera!


Nu längtar jag verkligen tills nollningen är igång. Kan nog bli lite trött men tror nog det kommer lösa sig fint. Blir så glad av att Mic kommer nästa helg också för saknar honom ju. Hur skulle det gå om vi var tvugna att vänta ända till sista januari innan vi fick ses. hehe.

Bryggan

Äntligen fungerar blogg igen. Känns riktigt skönt, hade värsta scoopet igår men när inte blogg ville fungera och vid närmare eftertanke så blev det inget av den historien. haha.

Pluggkvällen vi hade planerat på bryggan blev inte riktigt som vi tänkt. Kom folk hela tiden, från att vi öppnade tills vi stängde vilket är ganska så ovanligt på onsdagar, tenta eller inte så händer det i stort sett aldrig förutom under nollningen kanske. Jag och E fick stå i köket mest hela tiden och steka hamburgare. Ölen såldes snabbt och kylen som vi fyllt så duktigt jag och Chillen var väldigt tom vid kvällens slut. Persson var så snäll att hjälpa oss fixa fritösen också, och det var verkligen på tiden att det blev ordnat. Måste ta upp detta på mötet och se till att det sköts ordentligt. Kan ju bli en riktig hälsofara men jag kan lugna er med att det kommer bli ändring! Bryggan är från och med nu i det nya Klubbets vårt helt suveränt. Eller är på väg att bli. Jag hoppas att kassan blev rätt i alla fall. Hemskt om jag som skulle lära E hur man räknade den lärt henne fel. Vi får väl se om Mrtn kommer och skäller på mig nu nån dag framöver. hehe.

Pluggish!

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig... Gick upp tidigt imorse för att träna på gymmet. Kändes riktigt skönt att få svettas lite. hehe. Sedan var det hem, snabbducha och iväg till möte på bryggan. Fick där se när jag steg innanför dörren att oj! Jag trodde jag hade beställt 10 påsar strips igår men det hade blivit 10 kartonger. My bad! Men men... nu har vi i alla fall strips till nollningen. Det gick att få in i frysarna i alla fall, efter lite våld.

E
fter det så träffade jag Chillen och vi gick för att plugga lite till tentan. Snart joinade även Persson och M plus E, men JB som också skulle komma "somnade visst hem" vad han nu menade med det. haha. Så han kom aldrig. Jag var faktiskt riktigt effektiv gällande pluggandet idag, kändes inte alls så svårt och igår kväll satt jag till och med och LÄSTE i boken. Det händer inte ofta. Måste lägga ner mig lika bra i Nek A som jag har gjort nu dom sista dagarna i Fek. För jag har faktiskt lagt ner mig, men kanske lite för sent bara...

Det blir mer plugg imorgon och sedan klockan 16.00 då jag och E ska öppna bryggan så fortsätter pluggandet över lite mat och maybe dricka där. Trevligt värre... vi får väl hoppas på att vi orkar plugga där också. Nu över till lite mer läsa, kanske.

Snöyra!

Hur härligt är det inte med snö men hur härligt vore det inte att vara hemma i värmland nu också så man fick utnyttja det fullt ut. Snön försvann vid jul och kom tillbaka precis i tid för att jag skulle åka tillbaka till Örebro. Vilket innebar att jag aldrig hann med det som jag hade hoppats kunna göra... åka skoter och ha kul i snön! Fan då. Kunde knappt öppna dörren ut i morse för att det låg så mycket snö utanför. Tur att jag skulle ut för annars skulle det bli svårt imorgon när snön faller så mycket fortfarande.

Fick anfall på helvetes bussarna här i Örebro idag. Stod nästan en timme och väntade på en buss som aldrig kom. Nästa som skulle komma var så sen! Funderade på om dom körde lördagstrafik istället för söndagstrafik för den verkade vilja följa den tidtabellen istället. Men nu har jag varit på Bryggeriet och inventerat och beställt nya varor. Komme ri lagom tid till öppningen på onsdag. Toppen. Vad jag är duktig! hehe. Jag och Mrtn ska även fixa sponsringen imorgon så då är även det klart. Måste in till stan och till apoteket imorgon också och egentligen till frisör men får se hur långt jag hinner, ska ju vara på lektion och byta PM arbeten. Måste se till att Persson besöker farbror doktorn också. haha. Det kan hon nog klara själv egentligen men i alla fall.

Partyt kan börja

Som sagt jag är tillbaka i Örebro. Partyt har redan börjat.
Satt och åkte bil hit igår då jag smög fram med min idé, Persson hakade på direkt och vi fick med några andra. Festa i Örebro med dom som har kommit hittils och ha en liten get together. Skitkul var det i alla fall. Tog inte bussen hem från stan i natt utan vi gick till Max och åt. Min entré var så snygg! haha.
D beställde taxi för att ta oss hem sedan gick han och Ndja hem till henne så att alla skulle få plats i taxin. Strax efter dom gått kommer taxin som beställt och det är en buss. Dom kunde lätt ha åkt med. hehe. Rundade av hemma hos D och möblerade om lite innan vi drog till mig och hade lite lugn efterfest. Alla gick hem vid 06.00 i morse och man fick då lägga sig och sova.
Var en jäkligt kul kväll ändå och synd att inte E kunde vara med, men hon är fortfarande hemma i Ludvika. JB kände tentaångesten så ville inte med ut och M kunde ej. Ni missade en sjutusan till kväll. Däremot röstar jag nog på att man sover istället för att efterfesta, kroppen läker sig då själv och man slipper trötthet och huvudvärk. Såååå sant!

In i dimman ses i Februari har börjat. haha. Nja, blir väldigt nyktert fram tills nästa fredag i alla fall. Då blir det tentafest förmodligen. Ska iväg till M snart och mysa lite med pizza och film. Tröttheten är inte riktigt med på det men äh, jag har varit väldigt mycket tröttare förut. hehe.

Tillbax till Öret

Så åker jag hem till Örebro imorgon. Kul men ändå ledsamt. Har varit så skönt att vara hemma i vackra Värmland nu ett tag och väl illbaka i Öret ska jag bara börja plugga. Kan man hinna ta ikapp en hel delkurs på en vecka? Nej jag tror inte alls att det är möjligt. Får ta den smällen. Det kvittar mig faktiskt.

Längtar nu riktigt mycket tills tentan är över och PM seminariet likaså. Då börjar nollningen och jag är fadder tillsammans med mina vänner i gruppen Absolute Rent. hehe. Tror nog det kommer bli riktigt kul. Roligt kommer det också bli om det blir som planerat att min livslånge vän Welle kommer på besök några dagar. Så länge sedan jag och hon sågs!

Har nu även fått tid hos öronläkare i Karlstad sista Januari. Det innebär en trip till Värmand lite tidigare än planerat. Men ändå en välkommen sådan. Blir så packat schema nu i Januari så jag vet inte vad jag kommer hinna med. Vill ju så gärna träffa Mic också och se hans nya plejs. Jag får helt enkelt ta mig tid.

2008

Första dagen på det nya året är förbi... Man kan nog inte påbörja ett år på ett bättre sätt. Att vakna i armarna på en underbart söt person och snön faller utanför fönstret. Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR snö så då förstår ni nog glädjen jag kände när jag såg snön... glädjen uttrycktes i ett litet utrop från min sida vilket också resulterade att det blev lite högt åt Mic som satt alldeles intill. Stackarn. Jag är inte nådig mot den killen men ändå håller han ut. hehe. Det måste ju innebära att jag gör något rätt.

Det enda nyårslöftet jag har avgett är att jag åtminstonde fram till Mars (kanske flyttar då) ska ta min träning på Nautilus på allvar. Behöver träna och nu ett tag har jag alltid prioriterat bort det eller helt enkelt varit för lat för att ta tag i det. Ska försöka få med E på lite Box igen kanske, i alla fall på StepUp. Behöver lite motivation!
Jag är väldigt duktig i konsten att bryta mina nyårslöften så jag har därför inte tänkt avge något annat löfte än detta. Det är ändå något jag kan se mig hålla utan att fuska mig genom det eller bryta det helt. Om jag däremot inte gör det, så kommer jag vara enormt besviken på mig själv.

Tänk att även E nu fått sig en blogg. Läste hennes första inlägg och kunde inte göra något annat än att bara hålla med. Har skrivit det förut men att komma till Örebro och träffa alla underbara vänner där har varit det bästa som kunnat hända mig. Och precis som hon skrev så måste det vara Ödet att vi träffades just så. Vänskap vid första ögonkastet, har aldrig vikit från varandras sida sedan dess!

Efter att ha fått en samtal där jag fått veta hur allt kunde ha varit om jag inte började plugga i Örebro så började jag tvivla lite och fundera en massa. Men trots det så känner jag ingen ånger. Jag tror att allt sker av en anledning, varför ens fundera på hur allt kunde ha blivit om man hade gjort si eller så. Visst det finns många snedsteg efter vägen men om man själv eller någon annan inte gjort dom hade det aldrig lett till detta. Det som för ena ögonblicket kan kännas jobbigt har när man tänker tillbaka lett till något gott.
Visst man ångrar... men det är även över, försökt och antikt.


Skål för 2008! Detta år kommer bli bättre än något annat år. Ut med det gamla in med det nya! Nya tag och nya utmaningar. Det ska bli ett positivt år!


RSS 2.0