ring

Imorse när jag kikade lite på efter tio så pratade de om hur mycket tid som man idag spenderar framför datorn och hur lite tid man faktiskt träffar sina vänner IRL. Man samtalar genom bloggar, msn och Facebook och känner inget behov att att träffas fysiskt.

Ja detta kan nog stämma till viss del, ett tag spenderade jag fasligt mycket tid vid datorn. Många vänner har man endast kontakt med genom msn och några andra genom ett lite mer ytligt facebook. Nu på senare tid börjar behovet att konstant vara inloggad på msn och att kolla facebook försvinna för mig vilket också lär ha märkts på mitt bloggande. Det känns bra! Men då känner man även av hur lite koll man har på vad som händer där ute och hur många man tappat kontakten med mer och mer.
Sen det där med att man inte ska ha något behov att träffas fysiskt. va? Jag håller på att bli galen om jag inte får träffa folk ibland. Prata och umgås och man faktiskt kan säga det man vill utan att behöva skriva och förklara sig och utsätta sig för risk för missuppfattningar. Msn, facebook och bloggar räcker inte för att tillfredställa behovet av social samhörighet.

Så hör av er kära vänner... jag är bara ett samtal bort!


CORE!

Helgen i Värmland närmar sig med stormsteg! Men först så blir det Core ikväll med Maryy till gymmet och svettas. Förra veckan testade jag på Box som sagt, roligt och utmattande. Dagen efter började träningsvärken och vi körde en sväng på gymmet också. Sen kan jag lova att jag hade träningsvärk ända ut i fingertopparna! haha. Det blir nog på Box igen nästa vecka kan jag tro.

När jag ska åka och hur jag tar mig till och från Värmland är fortfarande inte klart. hehe. Livet är bäst med lite överraskningar!

Everything happens for a reason <3

Happy Birthday to me!

Sitter hemma hos Björnen och funderar över helgen... Det var grymt roligt! Först en lugnare fredag med käk på kinamuren med goda vänner till en röjjigare lördag som började med en riktigt pangfrukost från Syss och Rob, uppvärmning med Mertah och Maryy, vidare fest med Chillen och gänget sen att få komma hem till riktigt nallemys!

Vem behöver stora fester och massa krångel när de man egentligen vill fira med är sina närmaste vänner! Jag begär inget mer än att få äran av deras sällskap.

Thats the way to celebrate!

Idag

Ny dag... blev ganska slappt på gymmet igår men träningsvärk har jag skaffat mig ändå. Tyckte ändå att det mest var munnen som jag tränade. haha. Ikväll blir det Box, härligt, det var länge sen! Var också tanke på en promenad idag men så som det regnar så försvann suget ganska snabbt. Borde ju läsa igenom några bokrecensioner och kommentera dom också, kanske lika bra att börja. Om man har något att fördriva dagarna med brukar dom ju gå snabbare och vips... så är fredagen snart här.

I got a feeling


Lugnt va

Det har varit en skön helg... mycket mys men också mycket plock här och där. Har även åkt skoter men det gick väl sisådär då det var så jäkla tungt att styra i denna snö. Någon öl/cider och plock i garaget. 
I lördags tycktes man kunna urskönja våren men så fel man hade, söndag kom och det vräkte ner mer snö. Vinter i all ära men det skulle vara fint med lite vår nu.

Idag blir det inget mer speciellt förutom gym sen ikväll. Innan det vädra, elda och byta sängkläder. Fredag fredag kom nu!

festsugen!

Denna helg kommer bli lugn. Inte bara för att jag valt så utan för att jag inte har finanser till annat. Hårt att vara student!
Däremot så spritter det i kroppen efter en helkväll ute. Men nästa helg är det min födelsedag så något skoj lär vi hitta på! Jag är grymt sugen på en oplanerad helg (förutom alkoholen) med massa galet och spontanitet! Göra det vi känner för stunden.

Dont stop untill you drop... Gonna fight untill we see the sunlight!



Nackdelen med att somna tidigt är att man vaknar för tidigt.

Idag fick det bli en väldigt slö start på dagen... glädje för att jag numer kan andas genom näsan, frukost, poker, telesamtal och sen in i duschen.
Jag somnade alltförtidigt igår och missade ett tv program som jag hade tänkt titta på. Att somna tidigt i all ära men åtta? Nja. Det resulterade i att jag först vaknade vid två inatt och sen igen sju imorse. Då var det hopplöst att somna om så det var bara att gå upp. Kan vara skönt med en tidig start på dagen men att gå upp redan klockan sju när man ändå inte har något att göra under dagen.
Jag har tråkigt! Förkyld så kan inte träna, dock är jag på bra bättringsväg! Kanske blir att ta sig en tur till Björnen ikväll iaf. Borde plugga... men de där med borde och vill är två helt olika saker!

Klockan är tolv, dagen har knappt börjat men jag är redan uttråkad...

Kul!

Upptäckte nyss att det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Hädelserika dagar sedan förra helgen. Varit i Värmland, pimplat på sjön, på filminspelning av Gränsen, träffat nytt folk, haft mamma med till örebro, shoppat, handlat mat, middag med Maryy och Nidia, städat, slagit sönder en lampa, fikat, bankbesök, placerat om fonder och myst. Har till och med hunnit med att bli sjuk! Men skoj har det varit!

Sagt det förr och säger det igen... folk överraskar! Fick idag en ursäkt. Kanske lite sen men en ursäkt och en förklaring. Även ett: Vi kan väl fortsätta umgås. Va? Överraskande minsann men trevligt.
Fick även en indirekt Loser stämpel av en annan, trevligt, alltid kul att testa på att vara en loser ibland. haha. Ärligt så berör det mig inte så mycket. Sen facebook?! Sååå löjligt så de e inte sant! Stackars krake.
Björnen är mysigare än någonsin däremot. Det är alltid fint med någon som tar hand om en när man känner sig dålig. Stor kram till honom!


Live life like there is no tomorrow...
Håll med om att det är ingen idé att slösa tid och energi på småskit!


Vilken helg!

Denna helg har bjudit på mycket smått och gott... Fredagen med Gustavsvik, blåmärken, skrapsår, dans och alkohol. Lördagen med biltur, tårta, grannar, kort, dans och alkohol. Söndagen med dataspel och pizza.
Dagen med plugg och pimpla på sjön i solen!

Det är roligt att ha roligt!


Helgens planer

Imorgon är det fredag... dags att fira syster som fyller hela 20år! Det blir först några timmar på relaxen vid Gustavsvik innan det bär hemmåt och utåt och för att sedan på Lördag fara mot Hagfors och äta tårta. Ska bli gott!
Hade gärna stannat i Örebro Lördag också och firat Elisa men vill ju gärna till Hagfors också. Samt det faktum att jag får åka bil dit är ju nice.

Dessa val och kval! Insåg nyss att jag även har mass aplugg att göra. Kanske var nyttigt att ta en torsdag till vila och plugg. Undrar bara varför inte mina gruppkamrater har insett detta. Är det jag som ska vara den drivande kraften i detta projektarbetet?! Tycker om mina kurskamrater i Stressen iaf. En av de roligaste kurser jag läst! Synd den strax är över.

Sol Sol och Snö!

Träningsvärk

Just nu känns det inte som att mitt liv kretsar runt så mycket annat än träning. Men det är väl fint det också.
Idag infann sig träningsvärken igen efter gårdagens Core pass. Det var inget pass som man blev uttröttad av utan var mest jobbigt just som man gjorde de olika övningarna. Men idag känner jag mig ganska stel i kroppen och har ömma ryggmuskler. Jag tror att detta var ett bra pass för mig som har ryggproblem. Känns som att det tog på rätt ställe!
Känner att motivationentill att gå till gymmet idag fått sig ett törn. Det tar emot att göra det idag, men dit ska jag. Det är ju när man ger efter för lusten att lägga sig ner i soffan och inte gå upp som rutinen förstörs och man kan hälsa träningen hejdå. Jag SKA fixa detta!

På fredag kommer belöningen... dax att fira syss!


Motivationslåt! - PUSH IT!

Workout!

Tisdag... dax för ett pass på gymmet. Denna gång föll valet på Core, ett muskelpass med fokus på bål och hållning. Ska bli spännande och grymt jobbigt kan jag tro. Igår blev det ett pass i gymmet i fredags likaså. Efter i fredags infann sig en grym träningsvärk medan det idag inte alls känns så mycket. Tänkte mig en tur i gymmet imorgon också. Ett morgonpass för att vakna upp. Ska bli skönt!

Taggad!

RSS 2.0