Röjj!

I Onsdags så blev det Björn Rosenström och Strömpis ändå! Jag han bara komma till skolan, säga det högt att jag skulle ha velat vara dit sen hade jag sällskap, förfest och middag inbokat. Det var grymt mysigt hemma hos Elisa med god mat och vin. Sedan var det in till Strömpis där vi köpte en cider och satte oss i en soffa i ett hörn. Snart så dök de upp några Finlandssvenskar med brickor med olika drinkar och shots och stack i händerna på alla som satt runt bordet. haha. Flyt.
Björn var bätte live än jag trott och kvällen blev riktigt lyckad. Kommer hem, somnar och vanknar ca 5 timmar senare för att åka till Nora och jobba hela dagen. När jag kom hem halv åtta på kvällen fick jag frågan av Elisa: "Hur fan klarade du av dagen så jäkla bra egentligen? Jag och Rose var utslagna hela dagen. Ändå var det du som drack mest!"
Svaret: Jag är ju Värmlänning! Vi kan vår alkhohol! haha. Nej men jag tyckte jag var skaplig hela kvällen, de andra var däremot lite mer runda under fötterna än vad jag var. Så kanske inte är så konstigt att jag inte kände av onsdagen medan de andra gjorde det. hehe.

Kom även fram till ett beslut under Torsdagen... jag åker hem mot Värmland på Lördag! Blir massa mys och kalas med kusiner, någon respektive och syster och några fler godingar! Sweet!

Woho!

Vi skippar att vara serious en vecka till... Uppsatsen får vänta lite.
Jag är väl Värmlänning och Bergsängare för fan! 
Nu jäklar gör vi de!

Björn

Jaja... lördag sög, måndag jobbade jag arslet av mig å idag är det skola. Men vet ni vad... jag VILL till Strömpis imorgon! Men jag ska ju jobba långdag på torsdag! Åh, fy fan. Ingen annan än härliga Björn Rosenström ska uppträda... utan skyhöga entre priser som i Sunne och ingen jävla stor och trängande kö som i Sunne! Vill vill vill! Men kan? Nja, jag skulle ju ge upp alkohol och utgång ett tag, undantag lördag, satsa mer på träning. Plus att jag skulle ju som nämnt jobba på torsdag. Hellre lön än spendera? Men jag blev ju så jävla sugen på att dra dit! Suck.
Jo jag vet att Björn Rosenström är ingen topplisteartist men han är så skön! Diggar hans stil och hans slappar låtar. Så det skulle vara enormt roligt att se honom Lajv.

Jaja... man får väl se till att vara lite serious... snart börjar ju uppsats skrivandet också.

De va inte planerat

Jag känner en tredagars närma sig! Det var inte planerat, inte alls på tänkt. 
I Torsdags fick jag besök av bästaste Maryy och Chillen! Blev några vinglas, nån öl för andra. Massa härlig kväll!
Sen i fredags efter jobbet var jag såå jäkla trött. Beställde pizza som var sen, blev övertalad av MickeS att komma in till stan, går till bussen, bussen är sen. Tar taxi till RockBar. Trångt. Så vi knallade över till Liquid. MickeS taggar av som bara fan och går hem. Hans polare G, jag och Nidia drar hem till G. Snart joinar GT och hennes kompis. Tillslut ännu ett tillskott Mikee. Grymt trevligt. Grymt roligt! Vi gick därifrån klockan fyra på morgonen, jag lade mig runt fem. Har egentligen inte så mycket mer att säga än att det var en jäkla nice kväll!

Ikväll däremot ska jag ut med Sofijah! Det var länge sen... men man ska inte tro för mycket. Planerna denna helg blir aldrig som tänkt.

Över and ut

Höstmörker

Ju mörkare det blir på morgonen... ju segare blir det att gå upp!
Det är allt jag har att säga idag.

Happy Happy

Söndagen har verkligen inte varit speciellt händelsefull men jag är så glad ändå! En enkel komplimang kan göra så mycket... så varför ger vi inte varandra komplimanger mer ofta?
Både igår och idag fick jag små, men inte obetydliga komplimanger. Det kan verkligen förändra ens humör så mycket och man blir så glad inombords. Välden borde le lite mer och sluta grubbla så mycket. Det är så onödigt och energikrävande.

Make Love Not War!

Lördag

Ja ingenting av Lördagen blev som jag hade tänkt. Jag trodde det skulel ha blivit en asseg trist dag!

Först promenad in till stan med Malin för fika och plugg på ett Café. Hur mysigt som helst! Sedan blev det promenad hemmåt med en liten omväg. När jag närmade mig hemmet så kände jag att nu har jag fan gått så mycket idag så gymmet kan lika gärna vänta till imorgon.
Precis då ungefär ringer telefonen och det är Persson som är i stan. Så jag får Värmlandsbesök! Det var grymt trevligt måste jag säga.
Därefter så blev jag astrött... ställe in mig på att tillbringa kvällen med ett glas vin och en bok. Men efter två glas och ett samtal med KD så sitter jag ändå på bussen på vägmot stan.
Det var faktiskt en trvlig kväll, inte alls mycket dricka för min del men det behövs heller inte. Efter vi varit på liquid en stund tröttnade jag och KD så vi drog vidare medan MickeS drog hemåt. O´learys blev placet... Galet bra musik måste jag säga! Var några äldre par som buggade, jag och KD ville inte vara värre och gav vårt vi också. hehe. Då kom en brud fram och berättade hur ascoola vi var! Det är inte varje dag som det händer inte...


Segt

Segt... det är ett bra ord för att beskriva denna helg. Hittils i alla fall. Allt som jag skulle fixa har inte fixats så pass får snällt vänta till på måndag istället. Jag kunde ändå dragit hem mot Värmland!
Men torsdagen var trevlig, först bio med Mertah sen drog jag till Mikee för lite chill. Sen när fredagen kom så hade jag en grym morgon, men snart kom dagen ikapp mig och jag blev tröttare än tröttast och seg som hell. Slutade med att jag i stort sett halvsov hela dagen och fortfarande var trött nog för att somna som en stock på kvällen. Men det kanske behövdes?

Idag hade jag i alla fall tänkt mig till gymmet... jag kom ju ingenstans igår. Visst jag hade hunnit men hela kroppen var så jäkla seg som sagt. Senare idag hoppas jag att det kan dyka upp något roligt. All denna fritid utan något att göra leder ju bara till att man måste plugga! Jag är grymt sugen på att bowla. Det var så länge sen! Men finns ju ingen att bowla med!

Nu in till stan för att mysa med Malin på ett fik och göra lite seriuos plugg

Today

Jag övervägde verkligen att dra mot Värmland i helgen... utsikterna inför helgen såg så dystra ut här i Örebro och alla verkar dra hemmåt. Men efter några om och men så vägde det över mot att stanna i Örebro.
Ville ju helst inte behöva ställa in med Mertah och har lite att fixa. Sen om jag verkligen vill att det ska hända något så får jag ta tag i saken själv!


Effektiv

Idag har jag varit riktigt effektiv. Fick en trög start men så snart klockan slog ett så var det fullt sjå. Först var jag till den internationella studentkordinatorn. Det börjar ju bli dags för mig att skicka in massa papper och ordna inför mina månader i Wales! Det känns spännande men samtidigt skriker det inom mig NEJ! Ska bli så tråkigt att behöva lämna mina vänner dessa månades men jag kommer ju tillbaka.

Efter detta så blev det en snabb handling och hem för att laga mat. Eftersom gårdagen hade slutat så bra så fick jag lite inspiration till att testa köttförssås, detta för första gången! Eller jo det blir första om man inte räknar gången i hemkunskapen i 8:an då alla fick fly köket för vår köttfärssås stak så illa!
Men jag kände inte för att lägga all god älgfärs på en osäker köttfärssås så mitt i matlagandet så bestämde jag mig för att hälften skulle få bli härliga älgbiffar.
jag måste ha flyt nu för ALLT blev hur jäkla GOTT som helst! Jag måste ha talang för detta trots allt.

När jag väl ätit så kände jag mig grymt mätt! Tittade på klockan och kände lite panik för att jag om en timme skulle vara på gymmet för att svettas järnet. Spyrisk! Men allt gick bra och det var ett grymt hårt och härligt pass. Efteråt så kände jag mig manad på mer träning så hoppade in i gymmet och tog en runda där också.
Det är konstigt vad mycket energi som bara dyker upp i kroppen på mig när jag fått träna!
Jag skulel kunna ta en omgång till på cykeln känns det som men man ska kanske inte övergöra det.

Sedan så har jag faktiskt plugg att göra... de där jäkla rättsfallen. Har inte haft tid till det tidigare idag så det är väl dags. Läste igenom det igår och det var KORT! Men säker så betyder det att mer jobb ska läggas bakom. Suck. Bäst att sätta igång.


I feel good!

Trött

Idag har verkligen varit en trött dag. Men jag måste säga att jag är ändå glad! Saker verkar gå framåt igen. Gjorde förresten rödspätta idag, sist slutade det med att allt såg ut som en enda röra. Men denna gång lyckades jag perfekt. Paneringen blev asbra och inget rasade ihop och blev till röra. Något som jag verkligen tvivlade på var om rödbetor var gott till fisk. Det kändes konstigt vid första tuggorna sen älskade jag det. Så nu blir det nog mera fisk hemma hos mig framöver.

Jag börjar förstå konstruktionen på det här med matlagning!

Mys!

Gårdagskvällen och dagen idag har spenderats med min Maryy! Ibland är det så jäkla skönt att bara vara. Gårdagen: Tacos, Idol och massa snack.
Dagen: Massa massa shopping!

Jag brukar inte ha så lätt att hitta något som jag gillar och vill ha i klädaffärer. Men denna gång hittade jag en massa! Bland annat fyndade jag ett par byxor, investerade i nya jeansleggins, tröja, t-shirt och en asfrän mössa! Så jag är utrustad från topp till "tå". Började bli lite orolig där i början när jag bara plockade på mig sak efter sak i varje affär vi gick in i. men jag fick det jag ville ha och är grymt nöjd!

Det värsta är bara att min jäkla mage ska göra ont, men var till apoteket idag och köpte tabeletter som jag ska ta. Har redan börjat verka. Det gillar vi! Så då känns kvällen lite mer positiv. Kanske man ska ta och dricka lite vin och ge sig ut ändå, eller stanna hemma och vara serious och gå iväg och träna på gymmet till morgonen.
träna skulle vara så grymt nice, men det skulel även vara så grymt nice att få klä upp sig och gå ut. Jag velar... men vad jag än väljer så kommer det nog bli skitbra! Annars jäklar ska jag ta och bli nykterist framöver!

Blå och slagen

Måste säga att saker och ting känns inte så bra... och när saker och ting byggs upp på hög på detta vis så spricker det tillslut. Det behöver inte vara mycket, men sen orkar man bara inte hålla ansiktet längre. Just nu vill jag bara dra ett täcke över huvudet och sova!

Igår blev det dricka och mys i goda vänners lag. Kvällen slutade med att jag var massa blå och hade ett skärsår på ryggen.
Det låter som om att jag skulle ha varit i ett slagsmål men jag klarade det bra själv. Eller med lite hjälp, ramlade jag in i ett bord och på ett glas som gick sönder. Därav blåmärket och skärsåret på ryggen. Sen upptäckte att jag var massa blå även på låren, enda förklaringen till det måste vara när vi gjorde HulaHulaGame. Massa klappande och slå på benen. Jag har väldigt lätt för att bli blå kanske man ska tillägga.

Ibland behöver man bara gråta!

Asdåligt!

When friends turns you down... rember there is other who treat you good!

Orka med människor... orka med MÄNNSIKOR! Men det finns fortfarande dom som behandlar en som man är värd! Love ya <3

...

Det är spännande med något nytt... Om det blir Lyckat eller Fail återstår att se.

Utvilad

Inatt har jag sovit grymt mycket... vaknade upp efter att jag somnat klockan 18.00 men det är som i dimma. Somnade snabbt om och vaknade upp klockan nio imorse. Utvilad och härlig!

Crazy days

Lördag infaller... jag har sovit ungerfär tre timmar. Jag går upp, sätter mig på en buss, byter buss och snart befinner jag mig i Karlskoga. Där hoppar jag in i en bil, där i bilen sitter Linnéa i pjamas och ögonbindel och sjunger för fulla muggar. Vet hon att jag också sitter där? Nej.
Snart är vi framme vid boda borg, vi tar av ögonbindeln och överraskar den nyblivna 19åringen. Det blir en dag med massa klättrande, krypande och stretching. Åker snart mot Örebro, svänge rin vid Marieberg för att handla mat, nu med Linnéa i ögonbindeln igen. Där får hon vandra runt med pjamas och ingenting se eller veta vart vi är. Vi far vidare hemmåt, käkar, vilar och fixar till oss som de vrålsnygga damer vi alltid är.

Första förfetsten skiter sig, andra likaså... så vi hamnar på en tredje. Grymt trevligt som alltid i vårt sällskap! Sen efteråt så ska jag, Linda och Linnéa dra ut. Inte det lättaste om man inte är 21 visar det sig. Men vi hamnar på Liquid, drar en shot, tar en stor stark och skakar rumpa så det ryker om de. Det finns två faktorer man ska ta hänsyn till här:
1. Liquid är inget dansställe
2. Grannarna klagar

Men vi fick med oss ganska många och vi hade verkligen grymt roligt. Jag följde även en impuls som kom efter lite uppmuntran från Linnéa. Ibland måste man chansa lite! Och det fick en positiv efterverkan har det visat sig. hehe. Vidare till McDonalds och där fick vi något att verkligen skratta åt! De var grymt komiskt! För komplicerade saker som hände för att verkligen kunna förklara här så därför är allt så kryptiskt. Saker började störtdyka lite och vi tar bussen hem, blir lett och depp, det är ibland tur att man har så bra vänner i närheten!
Får ett sms som sätter ett leende på läpparna. Somnar som en stock efter ett långt dygn med lite sömn och mycket verkstad!

Livet är för kort för att sörja

Jag skulle

Jag skulle städa... mene... jag känner inte för de. Skål!

För att jag är värd det

Idag skämde jag bort mig själv lite... Var till frisören och klippte mig, sen storsade på stan och shoppade. Det tyckte jag att jag var värd! Var även in på bolaget för att ladda kylen inför helgen. Blev rekommenderad en flaska vin av en anställd som kostade lite mer. Men även det tyckte jag att jag var värd fan! Jag var borta längre än jag tänkt, detta innebar att jag hade mindre tid till plugg än tänkt. Jag borde jobba på det där med självdiciplin.

Nu blir det plugg och fruktsallad... Mumma!

RSS 2.0