Jobba

Imorse kl.8 ringde det: Hej kan du komma och jobba om en timme?
Javisst tänkte jag, inte fel att jobba och få lite fina pengar. Insåg på väg dit att det var långdag och sista dagen för 50öringarna i affären, många tror dock att det är sista dagen för 50öringarna punkt slut = massa massa massa kunder och massa massa massa mynt och insättningar. Drog även över tiden en hel del då stängningen inte gick så smidigt då jag inte kan hela proceduren själv och mina kolleger försvann. Käkat värktabletter som inte gett mycket resultat på ryggen men gjorde dagen uthärdligt ändå.

Tillstånd på väg hem: Hunger! Ryggvärk.
Tillstånd nu: Ryggvärk!!! Trött. Lett. Stressad då jag ska jobba igen imorgon och har en uppgift kvar på PM:et.

Vill ha en kram nu!


Shopping & ryggont!

Min rygg har inte varit speciellt glad senaste veckorna... så idag var jag iväg till Naprapaten och knäckte rätt den. Fy fan vad gött de va! Men nu har jag ondare än innan... Men det har försvunnit sen imorgon. Kändes verkligen som att jag tappat tio kilo.

Sedan blev det hög tid för lite shopping. Kikade på fler vinterjackor men fann ingen som jag gillade, har fortfarande den fina röda i huvudet trots att den var lite över min budget. Hittar jag ingen annan så kan det däremot nog bli den som landar i min garderob i alla fall. Får lägga på lite mer på dagens spendingmoney också eftersom jag och Martina ska på bio ikväll. Ska bli skoj!

Dagens inköp:

Vägg färg
Rollers
Underkläder
Kajal
Halsband
Wireless Mouse
Mobil (present)
2 par skor (1 par vinterskor)
+ lite smått

Egentligen så gick även allt detta över min budget också men mobilen och färgen ska jag inte betala själv så de e gött! Blev helt förälskad i ett par stövletter som jag köpte. Just nu gör min rygg alltföront för att jag ska kunna använda dom men hoppas på att det inte ska vara några problem sen.


Me like!

Konferens

Så var konferensen slut... redovisningen gick bra. Vi var lite snabba men hoppas det inte påverkar resultatet för mycket. Många bra och tankeväckande diskutioner och roliga pjäser.
Tydligen så har vi för vana i denna kurs att ALLA spelar upp olika scener från den uppgift man har. Faktiskt så är det ett otroligt bra sätt att lära sig på. Man får inte bara faktamatande som endast låter: "bla bla bla surr surr surr" utan man hänger med! Det känns intressant och roligt samt gör att man verkligen håller kvar koncentrationen. Synd att vi ska byta grupper nu, synd men ändå kul. Jag trivdes med min grupp, men det ska bli roligt att få nya folk att slå ihop huvudet med för att lösa olika problem. Nya synsätt, nya arbetssätt.

Dags för helg! På lörsdag kommer mammsen och syss hit en sväng sen så blir det kräftfest hos M&M. Kul!

I´m a braniac!

Hjälp!

Verkligheten har hunnit ifatt mig. Helt plötsligt måste jag ta beslut om jag är färdig... Färdig med plugget och redo att ge mig ut och leta jobb. Jag känner mig inte redo. Men om jag fortsätter plugga så kommer det att ta mycket längre tid för mig att genomföra mina studier än jag tänkt.
Jobba, klart att jag vill ut och jobba! Men finns det jobb att få? Jag är kluven... kan någon bestämma vad jag ska göra!?  Verkligheten och "vuxenlivet", kom snabbare än jag trodde och alldeles plötsligt.

Otäckt

Fick en riktigt otäck känsla idag... obehaget spred sig i hela kroppen. Vi skulle just bryta upp från att ha pluggat på uni och ser två ambulanser utanför. Inget som direkt rör en i ryggen men man undrade såklart vad som hänt. Ska just gå ner för en trappa och så ser vi vad som hänt. En kille, ung stundent som det verkade, låg på golvet med massor av ambulansmän runt sig som gjorde hjärtmassage och stack syrgastuber i halsen på honom. Hemsk syn.

Vår första reaktion var att stanna och rygga tillbaka, sen hör vi snart nedifrån av en tjej: "Gå upp igen och sluta stå där och glo och var så nyfiken".  Gaaah! Jag förstår att man inte gillar att folk ska vara så nyfikna att de ska stå och tränga sig på men det var ju inte riktigt det vi gjorde. Suck. Dessutom kunde man ju fundera över vad hon och sina vänner stod där och tittade för också.
På väg därifrån sen såg jag dom köra in grabben i ambulansen, de hade fortfarande inte fått igång hans hjärta. Läskigt!

helgen

Jo helgen var det ju... i fredags kom fröken Ehrin till Örebro. Efter en dag av plugg möttes vi upp och drog på oss togan. På kvällen skulel vi nämligen på sittning. Med humöret på topp anländer vi, får en fördrink, slår oss till bords och får den fina maten pasta med baconsås? Ja jag förväntade mig lite bättre kan man säga, gott men inte vad man trodde på en sittning. Bordskamraterna då? Ja det var ju såklart Emma och GT men de övriga kände jag inte. De drack dåligt också... försökte med massor av drickarsånger men det gick dåligt. Så inte så där jättebra sittning. Dock så vann vårt bord i de "olympiska spelen". Woho!
Blev en tidig kväll, ont i magen är inte roligt när man är ute. Trist var att det roliga folket kom då vi drog. Typiskt! Men det var riktigt skönt att komma hem och lägga sig.

Lördag, vi vaknade i bra tid, utvilade och inte bakis ett enda dugg! Åkte till marieberg och shoppade och käkade gott. Det förtjänade vi. Efter att ha sagt hejdå åkte jag hem till min mysbjörn och så blev de inte så mycket mer den dagen.

Söndag var också rätt slapp men var faktiskt ute och plockade svamp! Kände mig lite duktig där som lärde mig vilka man skulle plocka och hittade massor. Sedan blev det lite städning, matlagning, fika och plugg. Så var dagen slut, det går fort när man har roligt.

Woho!

Så jäkla härligt! Fick nyss första feedbacken från läraren i Organisation och ledarskap... och vi fick riktigt bra betyg! Läs och njut:

Presentationen:
Mkt väl förberedda, utmärkt skådespel, klockrent på budskapen. Dramaten nästa.......
Papperet:
Bra skrivet = fått med det väsentliga
Kloka egna tankar och reflektioner
Allt i allt - ett jättebra arbete = fortsätt så

Motivationen till nästa uppgift infann sig snabbt!

Dåligt ju!

Där sitter jag med chipspåsen i hand och tittar på Biggest Looser...

Spinning

Årets första spinningpass igår... ja årets... jag tror inte att jag har varit på ett spinningpass på över ett helt år faktiskt när jag tänker efter, om inte längre sedan än så till och med. Jag kom dit, jag svettades, jag flåsade och jag blev högröd i ansiktet. Jag kom inte ihåg att det var så jobbigt. Mot slutet av passet började benen strejka ordentligt men man blev rätt taggad av sista låten när det ljöd: "this is why im hot!" i högtalarna. I did it! Å he*vete vad skönt det var!
Efteråt ville jag fortsätta, så gick in i gymmet och tog en runda. Var lite sugen på att köra en timmes "power mix" pass också men det hoppade jag över. Man ska ju inte ta ut sig alltförmycket på en och samma dag. Det jag gjorde däremot fungerade gott och väl, idag har jag ordentlig träningsvärk. Gôtt! Påt igen nästa vecka!

Imorgon blir det plugg hela dagen sen kommer fröken Ehrin hit och vi ska göra kåren osäker genom att gå på deras Togaparty. Pump it up!

Motivera mera!

Igår hade jag även lite egenmotivering till träning. En månad framöver kommer jag att följa ett slags "schema" för träning. Inget extremt eller extraordinärt, men nog för att jag ska må bra fysiskt och psykiskt. Läste att det tar 21 dagar för att omprogramera hjärnan, jag ska göra det från osunda till sunda vanor. Jag ger det 28 dagar.

Lets do it!

Motivera mera!

Snacka om att jag blivit serious! Idag satt jag i skolan från 09.00 till 18.10. Imorgon ska vi ses igen kl.08.00! Redovisningen av vårt arbete sker därefter 13.15-18.00! Shit. detta är inte likt mig... men det känns bra! Detta är verkligen ett tempo som passar mig och en kurs som inspirerar och motiverar. Redovisningen kommer göras på ett sätt som jag aldrig gjort förut, nämligen som en "pjäs" det vill säga olika scener som vi kommer att utföra. Jag ska spela Lena Medbena och har lite kapplöpning med Ricky Trick om att först nå upp till toppledningen. Gissa vem som vinner?

Serious Pluggish!

Sweet

Ny dag... ny energi!
Härligt... idag ska det lagas riktigt god helgmat och bli mys så in utav. Sweet! Men först vara lite fridluftsmänniska och promenera, måla och njuta av den friska "höstluften?".


glider

Sitter och tar ett fotbad efter en riktigt långtråkig dag... skulle ha haft hejdå fest för Rose och Elisa ikväll men det blev inställt. Nu efter en lång och ensam fredag och lördag likaså önskar jag lite att jag hade åkt till Värmland igår. Men men... saker är som det är och det blir som det blir. Synd man inte visste att det inte skulle bli något idag lite tidigare som igår istället.

Annars så har jag faktiskt haft en pluggfri helg... I Torsdags gjorde vi i stort sett klart uppgiften vi har, så i fredags var det bara korrekturläsning och brainstorma inför redovisningen så vi är klara! Det enda är att vi på måndag ska träffas och ordna med detaljerna. oron för kursen har faktiskt börjat försvinna, det går bättre än jag trodde... men man ska inte säga för mycket för tidigt! Sen uppsatsen har börjat ordna upp sig också, har hittat en skrivpartner och vi verkar ha koll på ämnet. Sweet!

Trött!

Sitter hemma hos Björnis tillsammans med två katter och väntar på att mannen i huset ska komma hem. Han har fått jobba över och undertiden sitter jag och väntar eftersom min bok som jag skulle ha läst i tills imorgon är på vift. Tanken är att han ska ta med den till mig sen. Klockan är åtta bara och jag är trött som ett as! Eller egentligen har jag varit trött hela dagen. Kanske sömnmedel i maten jag åt förut? Hade föreläsning mellan elva och ett, käkade, var nära att somna i bilen hit och när jag kom hit så lade jag mig ner och somnade. Efter 2½ timme kände jag att jag inte kunde sova längre. Men inte blev jag speciellt piggare av tuppluren. Börjar bli sjuk kanske?

Imorgon blir det in till Örebro igen... grupparbete. Jätte bra start känner jag. Kommer förmodligen att vara den enda som kommer dit och inte läst ordentligt. Från början var jag dessutom den enda i min grupp med bok, haha, lite skrattretande. Enda med bok, enda som inte läst.

Serious me

Serious pluggish! Yes I am... har nog funniut ut att jag kan om jag vill. Dock så vet jag att jag kan bli ännu mer effektiv. Det gäller bara att prioritera och börja direkt istället för att vänta. Kursen verkar bli oerhört hård men också jäkligt rolig. Det är nästan så man får lite ont i magen men detta ska väl inte vara något problem inte. Man kan om man vill!
Sedan måste man ju unna sig lite roligt emellanåt!

Helgen är över... har varit en riktigt skoj helg! Fredag blev det käk och vin hos Lantz, lite dumt att magen började göra ont mot slutet bara! Sedan var det bara att vakna upp på morgonen och börja plugga igen innan jag skulle påt igen. Lite förfest hemma hos Maryy med en go pitzjäkel sen iväg till Lantz igen, vidare till O´learys för lite häng. Rolig helg och har haft extremt trevligt! Trots att man haft riktigt kul så var det ändå härligt sedan på söndagskvällen att komma hem till Björnis och krama om honom. Jag är så extremt glad för att ha funnit någon så söt som han.


Nervös

Börjar bli lite smått nervös... framtid... framtid... går för fort!

RSS 2.0