Hold your head up high

Hold your head up high
This pain will die, somehow, somewhere
Just try
Youre living in the dark where noone can se your tears
But hold your head up high.

Fest ikväll så inga sura miner... älskar bara dom där raderna!
Ska bli en intressant kväll ;)


Besök

Så är systrarna här, kommer att bli en väldigt intressant helg!
Dom kom en dag tidigare än dom sade. hehe. Kände mig så snäll som gick ut genom dörren för att åka på bio samtidigt som dom gick in genom dörren. Bion med Mikee och Mertah var trevlig, såg Twilight. Filmen började lite segt men blev snart bättre. Inget OMG kom från min sida, tydligen så skulle man få den upplevelsen men tyvärr. Väldigt bra film ändå.

Rötta sover, syss kollat på film och jag skriver detta. Snart kommer Mikee och ett gäng hit för att förfesta. haha. O det är ju just snyggt, förfesta här trots att här är ingen fest idag. Den är ju som sagt imorgon som det blir fest. En väldigt intressant fest också, jag har ingen aning vilka som kommer. Fyra tjejer och en jäkla massa boys som det verkar nu, men vi får se vad morgondagen för med sig. Inget blir som planerat!

Plugga för f**!

Igår blev det lite spontan träff med sötnosen Mertah. Hittade henne efter min föreläsning, satt och snackade ett bra tag sendan åkte vi och köpte pizza och tittade på simpson. hehe. Myspys! Visserligen störde jag henne i sitt tentapluggande. Men missade jag 2 timmar av plugg i onödan så ska inte hon heller få plugga! haha.

Jag vill btw bygga en snögubbe!

Idag blir det utlandsmässan först, sedan bolaget och vidare till uni för att plugga innan tentagenomgången klockan fyra. Känns som om jag borde göra mig klar nu men det går segt. Mertah försöker skaffa sig rutin, jag håller på att tappa min. Jag MÅSTE plugga!

<3

SNÖ!
Jag älskar snö, jag blir kär av snö...
För en stund försvinner alla problem och det kittlar i magen.

Svider

Jag har verkligen inget att skriva för tilfället. Allt är blankt. Finns bara en enda person som surrar i mitt huvud och det svider. Frågan jag ställer mig är hur kunde det bli så fel efter ett par helt fläckfria dagar.
Men jag brukar se saker som så att "det kommer alltid något bra ur något dåligt".
Borde det inte va så?

Det fasade

Jag mår piss, vill spy, vill ha Mic!
Kari kan ej få Mic

Ooops! I did it!

Under vissa omständigheter så hände det sig tillslut att jag bröt min vita månad. Så till er som satsat pengar på att jag inte skulle fixa det... Grattis! Men det ska inte hända fler gånger denna månad! Kanske...

Grymt kul igår, jag behövde annat att tänka på. Mertah fixade mitt fejs och vi hade lite snack sedan drog jag och E iväg. Inflyttningfest hos Ljung, började segt, men han bjöd på dricka så snart var det livat. Tänka sig jag som bara skulle dricka lite vin fick i mig lite annat.
Sedan drog vi till Klaras, lite idiotiskt för vi hann egentligen inte vara inne så jäkla länge. Men fick mig ragg både här och där om jag bara hade velat kunde jag ha viftat på lillfingret och dom hade krupit hem med mig men vad är det roliga i det? Okej kanske mycket roligt men inget jag vill för tillfället, har ju Mic. Och en vakt till på köpet? What! hehe. Det roliga var att han fick E´s nummer och inte mitt. haha. Och skrev lite kul sms till henne sen under natten.
Vidare till Grillcorner och käka, eller käka blev det för vissa. Jag slank emellan köerna och fick mig en dricka bara. Man kan om man vill! Taxi till studentgatan och studentfesta med ett gäng jag träffade på Klaras. Inte några främlingar däremot, eller till viss del. En gammal nolla och hans vänner farväga ifrån. Stooor soffa, stooort databord, stooor säng. och just i Den stooora sängen somnade jag för några timmar, i ett rum med fyra andra personer. Jäkligt roliga samtal fick man iaf höra innan man somnade. haha.

Sammanfattning... helgalen kväll. men ack så jäkla skoj! Det behövdes. Och på tal om ingenting, jag gillar inte mobilpratar folk på långdistansbussar. Speciellt inte när dom har två mobiler och snackar i båda samtidigt och på Schablaj-språk! Man vill inte lyssna på det i en och en hal timme! Understand?

Nomy Feber...

Jag har hamnat i musiken idag... det händer inte ofta när det gäller mig!
Det första jag började lyssna på var Takida, har inte lyssnat på dom sedan den där jävla Curly Sue låten slog igenom. Sorry, den kanske är lite bra, men så jäkla sönderspelad. Dom kunde väl ha tagit en gammal bra låt som Ridin' high. Eller nej, jag ångrade mig. Inte förstöra en sådan bra låt! Inte förstöra min bild av Takida som jag haft så länge innan Fuckin Curly Sue kom. Broken är ju ändå klassikern! Yummy!

Efter det blev det lite Lifehouse... påminner lite om Takida. Just därför Faster gav mig skivor med dom när hon var här sist. Hon vet att jag älskar dom och jovisst älskade jag dessa också! Låten You & Me är grym!

Så övergick det till som rubriken visar Nomy. Jag var fast. Älskar hans röst! Dessutom att han är svensk är svårt att tro när han sjunger. Var lite skumt att lyssna på hans svenska låtar. Gav inte samma feeling. Rysningar över hela kroppen kan jag lova när jag lyssnade på vissa av hans låtar. Me like! Det började bara med dom två med honom jag hade, Cocaine och You Better Die Young. Sedan var jag ju tvungen att ge mig ut på jakt efter andra och fann en låt som jag verkligen gillade! Men allt handlar ju såklart om vilket humör man är på... just nu passade detta mig perfekt. Inte att den är tårdrypande men stilen. Mums! Inte den låten jag ger er nu men en annan bra, lugn dock:


Män

Att Gud inte är kvinna förstår jag väl.
En kvinna skulle aldrig ha skapat män med så många brister.

Källa: Jill M. Consideine

BioDate

Idag blev det en biodejt med Mertah! Vi såg "Låt den rätta komma in" lite creepy film. Konstig. Men kan inte säga att den var dålig. Nej denna film måste nog sjunka in lite innan jag kan ge den ett rättvist beslut.
Riktigt mysigt hade vi ändå, Martah bjöd på bion och jag stod för snackset. Matade henne med vindruvor sen också. haha. Som en riktigt dejt borde vara. Men utan killar. Suck!
Innan bion blev det film hos Edström också. Spanade in Scarface och The Best of Leif Loket Olsson. haha. Ja inga komentarer! Skönt att göra något annat än att sitta själv hemma en söndag iaf. Plus att jag blev av med min Makroekonomi bok. Woho! Två flugor i en smäll liksom.
Imorgon startar nya kursen, ska bli grymt spännande och se hur den är. Och jag ska ligga i från början denna gång! Jo hur många gånger har man inte sagt det nu? Vissa veckor känns det för slappt, jag vet hur det blir = Nada Plugg!

Rensade bland min musik på datorn idag, bort med all skit man ändå aldrig lyssnar på.
Återupptäkte denna... tänker tillbaka på Hagforsfesterna när jag hör den. Men mest av allt tänker jag på Mertah. hehe.


Dåligt med update

Jag vet jag har bloggat dåligt den senaste veckan men varför är enkelt... jag har pluggat. Pluggat, pluggat, pluggat! Suttit på Univesitetet varje dag i veckan förutom torsdag för då fick jag annat att göra. Tråkigt bara att man inte hade någon att plugga med, men där har jag ju fel. Tisdag satt jag med JB och Lantz en stund. En positiv sak jag har fått ut av erfarenheten är däremot förmågan att plugga ensam. Har varit dåligt med den förmågan förut.

Annars under veckan har jag mest umgåtts med Edström, Nebbo och KD. Trots min nyktra månad så har jag vart med på en hel del fylleri utan fylla för min del. haha. Det har varit grymt kul och trevligt. Torsdag skulle jag bara lämna över lite Mikro-anteckningar till Edström och där fastnade jag resten av dagen. Fick mat och senare kom KD och vi bestämde att vi skulle ut och spela Biljard varav vi ringde upp Nebbo så att vi skulle bli jämnt antal. Drog senare till MM där jag fick träffa en kille som var et fjunigaste jag sett. Ursäkta ordvalet men hans Musch och bockskägg var inget annat än fjun. Jag visste inte vart jag skulle vända mig för att inte börja asgarva!

Fredag skrev jag tenta, varefter jag gick till Bryggan för att jobba. Det var en lugn kväll men trevlig ändå. Kom folk i vågor men inte alls så många som jag trodde. Edström viasade sin nuna och var inte så nykter. Visade sig att när han lämnade Bryggan var han mer än onykter. Hade tydligen klättrat igenom ett fönster någonstans i stan för han hade blivit nekad i dörren? Det är snyggt jobbat. Gick hem med MB och efter att huvudet nuddat kudden fösjönk jag i en dvala. Sov jättesönt och vaknade halv ett i "morse" av att telefonen ringde. Tummen upp till mig!

RallyBrudar

Så har jag sett Rallybrudar... måste säga att den var rätt bra. Grymt kul i början iaf. haha. Spya överallt typ vilket var bra att se för en bakis Mertah. Woho!
Kan inte säga att jag kollade speciellt mycket i bakgrunden ändå efter någon jag kände igen, kom på det där en sekund i slutet och den första jag ser är Pernefur, det var lite kul.
En låt jag hakade upp mig på i filmen var självklart Anita Lindbloms Sånt är livet.
En av mina favoriter... speciellt i bilen. Vet ej hur mycket den har gått på repeat och jag sjungit halsen av mig till den.
Så enjoy!


Hem and back

Det har varit otroigt könt att vara hemma en sväng. Blev ju som sagt inte det råplugg jag skulle behöva men stressen släppte lite, åtminstonde än så länge. Fick ju endel plugg gjort ändå men måste göra mera mera! Så därför, trots suget att gå ut ikväll, så har jag bestämmt att det ska bli Bio med Mertah och MB istället. Lungt, kul och jag slipper en segisdag imorgon. Men jag skulle ändå bra gärna klä upp mig och gå ut... men men. det får bli en annan gång. I nyktert tillstånd förmodligen. Wish me good luck!

RSS 2.0