Yey

Shit vad serious Pluggish jag har varit senaste dagarna. Hittade verkligen mitt flow och hann klart med mitt PM i god tid. Jag som var rädd att jag inte skulle hinna? På grund av att jag blev klar och var så duktig så fick det bli en tur på stan med syster igår. Lunch på Shanghai och vidare till Marieberg där jag tillslut köpte min nya vinterjacka. Inte alls inom min budget men jag hittade ärligt talat ingen bättre. Eller så var det helt enkelt så att jag är för petig och att jag redan hade bestämt mig när jag provade den att det var den jag skulle ha.

Idag brinner min hals. Hade planer på gym ikväll men det får jag nog stryka från min kalender. Dagens schema följer: Hämta syss, träffa pappi och Monja, luncha? och sen ha redovisning hela eftermiddagen, hem och fixa käk till Björnis och Micke som sliter i skogen och sedan bänka sig framför tvn om den vill fungera idag. Tydligen har vår tv ett väldans humör så att den bara fungerar ibland.

Förutom att spendera pengar på en vinterjacka igår så vet jag inte riktigt vart mitt huvud befann sig. Jag kände verkligen att jag inte var helt närvarande och att jag inte borde sitta bakom ratten. Detta visade sig i mina drömmar inatt när jag drömde att jag körde bil och begick det ena misstaget efter det andra och jag bildade bilkö och massa folk tutade på mig. Sjukt.
Förövrigt så begick jag misstag när jag körde igår, stressad skulle jag backa ut från parkeringen. Sen vet jag inte vad som hände, helt svart tills jag hör ett bang. Visade sig att jag kört på en stolpe. SMART! Gissa om jag var nervös först och trodde att det var en annan bil. Dessutom fick jag för mig att jag stod på en helt annan plats på parkeringen, hade jag stått där jag trodde hade det varit grönt. men ingen större skada skedd, en smärre buckla bara.
Som sagt, igår befann sig inte mitt huvud på mina axlar!

Suck


Dåligt med update

Ja så mycket updaterar jag inte bloggen längre. Men anledningen är enkel. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom plugg. Har försökt planera lite framöver men det är i stort sett hopplöst. Jag vet ju inte hur någonting alls kommer att se ut och bli. Det enda jag vet är att jag har redovisning på torsdag och jag har inte läst ut boken än och efter tisdag har jag mitt sista PM som jag ska skriva och ha slutseminarium på nästa fredag. Scary. Sista ska tydligen vara svårt!

Helgen har varit riktigt bra, men läsningen hann jag inte så långt med. Fredag blev det städning, sen kom mäklaren och därefter var man tvungen att göra sig klar för att åka med Björnis, M & M till Örebro för middag och bio. Riktigt trevlig kväll men dålig film. Björnis somnade till och med. Ni kanske vill veta vilken det är ni blir varnade för och det var: The Other Guys. Vissa saker var roliga men det blev bara för mycket.
Lördag blev en dag tillbringad i bilen, jag och Björnis var lite överallt, fixade tapeter sen kikade vi på vinterjacka till mig. Hittade ingen vinterjacka men en ulljacka som jag vill HA HA HA! Risken finns att det blir ett köp. På kvällen bort till S & K som hade fest och badtunna. Bad blev det inget av för jag kände mig inte helt 100 och alkoholen avstod jag också från då jag insåg att dagarna för PM:et snart är slut.

Idag blir det jobb på banken och sen hem och förtsätta plugga... dags att sätta fart nu känner jag!

Lett!

Mitt soliga humör är höljt i dimma. Satan i gatan va frustrerad man kan bli på folk. Är jag verkligen så dålig? Jag hatar att bli totalignorerad, kan man inte ens lyssna och tänka över det som sägs istället för att skita i det. Snacka om att leva upp till och gå emot det som vi just läst i kurslitteraturen om att jobba i grupp. Suck. Jag saknar min gamla grupp, vi hade aldrig några sådana problem då. Vilket borde innebära att så jäkla dålig kan jag inte vara, det är bara dom som det inte duger för. Men men... två dagar kvar!

2 dagar, 2 dagar, 2 dagar....

Senaste

Nu händer både det ena och det andra... har i alla fall haft en riktigt härlig helg. Fredagen spenderades först med att jobba på banken sen åkte jag till Martina där även Karro var och hade en riktigt mysig kväll med käk, vin och Idol samt massa snack. KUL säger jag att Karro fått jobb i Örebro! Massa har flyttat härifrån, kanske hon flyttar hit på heltid istället tillslut? hehe.
Lördagen var jag ju sugen på utgång men fick ta mig i kragen och göra det som jag var tvungen till, det vill säga att läsa kurslitteratur. Det skulle redan ha varit gjort men Torsdag gick bort och fredag likaså. Sedan så blev det massa målande och fix.
Söndag fick vi storbesök, därefter blev det mer läsning för mig och mer måla och fix. Nu finns i alla fall inget hål i köksgolvet längre. Sweet!

Under veckan som kommer väntas massa plugg, gym, eventuellt Mary Kay party, sökande efter en vinterjacka och sen när helgen nalkas finns många planer men inget bestämt. Vi får la se vad som händer men först så kommer en mäklare påå fredag. Scary.

Gött!

Aaaah! Över en vecka av magont löstes knuten tillslut upp. Var såå nervös inför att få tillbaka feedback från mitt inviduella PM. Sen när hon öppnar med att: "Jag har gett några varningar!" och "Är vissas standard såhär på nästa PM så kommer ni inte klara er!" Gaaah! Men så fick jag mitt arbete och det var inte alls så illa! Woho! En kommentar på att jag inte refererade så som jag borde bara sen en massa bra också. Så en STOR lättnad måste jag säga. Härligt!

Min lägenhet är riktigt kall. Längtar till Frövi och en varm famn nu kan jag lova. Måste ringa ÖBO så de kan fixa så att det inte drar kallt vid balkongdörren. Borde ha ringt för 8 månader sen men ja... sen kom sommaren och då gjorde det ju inte så mycket.


Update

Ibland får man vara stolt. Pm:et har gått bra och jag har satt upp väv, målat trappen och ska sen måla väven också såklart! Kommer bli såå fiiint! Nu sitter jag och tar en paus, kanske Björnis mamma ska komma hit en sväng sen, bjuda på fika ska jag göra. Vuxenpoäng? Björnis är dock inte hemma, han åkte iväg för att hämta en skortsten?! Får la om han går i ide eller kommer hem tillbaka.

Blev lite stolt över min köttgryta igår också. Lukten var som curry blandat med glögg, men smaken var gudomlig! Inte alls som det luktade. Idag ska jag ge mig på en köttfärsgratäng är tanken. Mormors köttfärsgratäng rättare sagt, svårt att slå mormors men jag ska göra mitt bästa!

Annars har helgen varit lugn. Fredag var grymt seg, lördagen var riktigt grå den med. Tanken var att jag och Björnis skulle på bio när det inte blev någon utgång för mig. Men besvikelsen var stor av utbudet på filmer. Så vi stannade hemma. Tragiskt kändes det som när allt jag ville var att gå ut, skratta, dansa, och dricka. Men det var mysigt och jag vaknade idag och slapp vara bakis. Inte så illa ändå. Underbar höstdag så tror att det får bli en promenad i solen också... mys!

Känner att dagens inlägg inte alls hade någon röd tråd... men skriva bör man?

Saknar

Så har vi gjort klart Pm:et vi hade till på onsdag. Känns bra! Däremot kändes det lite för... lätt. Det är bara att vänta och se. Det blev tidig helg i alla fall och som jag ska njuta! Däremot börjar jag se ett mönster med ensamma fredagskvällar. Det gillar jag inte!

Lite kul detta med missförstånd, ibland kan man undra hur vissa situationer ens kan missförstås. Men det är bara att göra det bästa av saken i sådana situationer. Jag var däremot grymt sugen på att dricka vin och ha en riktigt skoj kväll imorgon, men det finns fler dagar och tillfällen. ¨
Hade funderat på en hemvända till Värmland nästa helg men nu tror jag inte att det blir av, vill ha sällskap av mina tjejer och Karro kommer ju till Öret! Men hade ju varit riktigt skoj att åka hemöver Värmland och ha en riktigt mysig helg med syss, Linnéa, Linda, Ellen m.fl också. Det blir som det blir.
Börjar få lite lätt ångest över att jag inte hinner hemmåt Värmland något. Det verkar alltid komma något annat i vägen. Pratade med kära mormor igår och hon tyckte att det minsann var dags för mig att komma hem och hälsa på snart. Det ger ju en liten tår i ögonvrån, saknar henne ju!

Update

Inte klokt vad trött man kan bli efter fyra timmar i skolan där man egentligen inte gjorde speciellt mycket och av en natt man inte sov riktigt så bra. pust. Hur står det till annars då? Ja, jag tycker livet känns bra. Har börjat förlika mig med tanken på att sluta plugga. Har även fått lite positiv feedback så nu är jag redo att köra! Är däremot lite halvförkyld vilket inte alls är lika skoj. Var och tränade med Maryy i tisdags och allt kände så skönt! Efteråt däremot så trodde jag att min lungor skulle gå sönder, så det blir inte att träna och ta ut sig så igen innan jag bli bättre.

Över till lite plugg och så ska Björnis visa sin nya vedmaskin.. Cant wait!

Gaaah!

Igår var en frustrerande dag. Satt med min sista uppgift på Pm:et och jag visste inte alls vad jag skulle skriva eller vad fan jag skulle göra ens. Tillslut började jag kladda lite och smsade Seval för lite tips. Efter en lång dag så gick det upp ett ljus. Det jag hade kladdat ner kanske inte var så fel i alla fall! 
Nu imorse har jag fått ihop de sidor som behövs, fattas bara några rader så är jag nöjd. Vet ej om jag svarat på frågan ordentligt men det får duga, för jag vet inte alls vad annat jag kan hitta på.

Det blir som det blir och det som händer det händer!

D
et är hårt att vara student känner jag nu, speciellt då man inte får njuta av helgen. Men jag kunde ju ha tackat nej till att jobba? Nja... det var värt det!

RSS 2.0