Gasque

Gasque och finsittning igår... Jättekul verkligen! Vinet och cidern slank ner i törstiga halsar och den nyutsedda svampen blev direkt dyngrak. Han lever upp till sitt rykte. Maten var inte alls så hemsk som förrätten varslade om utan riktigt god liksom efterrätten som dock var lite för mycket choklad i min smak. Det var i alla fall hur kul som helst att gå dit uppklädd och umgås med andra. Vissa var som sagt mer uppklädda än andra som tïll exempel i balklänning men man kan vara lika fin i en enkel svart halterneck klänning. Det var ändå bara en jag såg i balklänning men ändå, kändes som lite för fint av någon anledning. Många "tåget går" blev det och fina sånger av NolleK. Mick och D dök upp och joina oss också och det var ju inte fy skam. Efter mycket dansande och ömma fötter så ringer M till killen och han skjutsar mig och Persson hem. Tacksamheten är stor, bättre än att ta taxi.

Nu är man ingen Nolla längre!

Underbart!

Hem till Värmland på torsdag! Så hemskt underbart, hem och slappa och ta det lungt och hälsa på morbror som kommer hem från USA och hälsar på. Brukar alltid innebära nån present. hehe. Men roligast är förstås att han kommer hem, inte ofta man ser honom ju. Fredag kväll blir det nog ändå Karlstad och mässa. Biljetterna till Takida var slut och jag tror nog att persson och Malin ändå var mer sugna på mässan så det får bli den.
Egentligen ett perfekt tillfälle för att vara hemma och spara pengar men äh, blev över efter förra månaden så sparar en del av det och sätter sprätt på de sista i Karlstad. Har redan gjort av med en hel del idag nere på centrum. Först ljuvlig pasta till lunch, sen en jacka som jag så länge trånat efter. Övergick till ett par skor och senare även en hatt. Jag som var på jakt efter en klänning bara, men kom på att den jag har duger bra och jag egentligen inte vill ha någon. Så enkelt är det ju!


Härligt!

Tänk så mycket bättre det kan kännas när man väl tar tag i sig själv och gör det man känner att man borde göra. Var ute och sprang/gick igår och det var verkligen vad som behövdes. Blev både piggare och på bättre humör. Konstigt nog eftersom jag hatar att springa och har ett knä som brukar göra ont om jag gör det. Jag behöver verkligen börja träna på riktigt. Skulle få mig att börja må mycket bättre.

Sitter just nu och väntar på att dagens föreläsning ska börja och kikar på Jay Leno. Har aldrig gillat det programmet men konstigt nog så verkar det liksom växa på en. Sedan jag flyttade hit till Örebro så har tvn stått på ibland och Jay Leno har dykt upp i rutan. Måste faktiskt motvilligt erkänna att jag börjar gilla det. Känns extra kul inför föreläsningen eftersom jag nu faktiskt hunnit med att läsa till den, har till och med läst så jag förstår vad det hela handlar om och inte bara skummat igenom texten. Men tidigare har jag ju inte hunnit ta mig til och läsa så jag förstår. Har varit så stressad av att läsa ikapp allt jag missat.
Efter föreläsningen ska jag och M in till centrum och leta en kläning till finsittningen där vi blir ettor. Visst jag har redan en som skulle kunna fungera men skulle ändå vara kul med en ny. Lite kul att gå runt och titta lite vilket fall som helst och prata lite med min girley. Som E skrev som personlig kommentar på sin msn: Vänskap vid första ögonkastet. Precis så har det varit med vårat lilla tjej gäng här i Örebro. Hållt ihop sedan första dagen vi träffades.

Ops!

Okej mitt fel... Det enda man behövde för att hämta ut böckerna var tydligen Koll-id som man fick genom mailen. Typiskt att man aldrig läser igenom så noga. Så nu sitter jag med tunga böcker som jag kunde ha fått för flera dagar sedan. Det är ju just snyggt!

Dessutom måste jag tillägga att jag inte alls tycker om rosa... så trots denna tråkiga design på min blogg så tar jag tillbaka den återigen. Känns genast mycket bättre!

Snabb vecka

Veckan som har gått... man kan förklara den som att ha gått snabbt! Känns som om det var bara igår som det var måndag men nu är det helt plötsligt fredag. Har inte hunnit med så mycket som jag borde ha gjort men har åtminstonde läst ikapp all DNE. Humöret gick raskt ner igen då vi tydligen ska ha läst en annan bok tills imorgon och mina böcker har fortfarande inte efter över två veckor kommit. Så man kan säga som så att jag återigen hamnat efter. Hade lovat JB att ta antekningar åt honom på föreläsningarna imorgon och på måndag men jag kommer sitta utanatt fatta vad gubben pratar om vilket även kommer innebäradåliga anteckningar. Fy vad jag är avundsjuk på JB som får spendera helgen i Ungern. Hur härligt vore det inte att åka iväg till ett annat land en stund.

Tisdagen var grymt kul... Hade fullt upp från och med att jag gick upp ur sängen. Skola, sen drog jag och Persson till stan för ett snabbt ärende men det blev istället hela dagen och vi hittade en fin fin bar där det blev mat och någon cider. Med humöret på topp och spända inför vårt Hitta Nemo race hemma hos E gick vi in på Ali Baba (mataffär) och det kändes som om man steg in i en affär utomlands. Allt va på något skumt språk och varsamt valde vi ut två konstiga konserver till E som hon så snällt fick av oss. Tror inte hon uppskattade den Sibiriska Stekta Kalven däremot. Sedan hälsa på Chillen och titta på mera film. The Simpson Movie va ju skön...! Hur han kunde sova så gott till Fantastic4 kan jag inte förstå.

Nu ska jag se på Lilla Sjöjungfrun som jag lånade av E. Kanske lite tecknad klassiker kan muntra upp.

Litet citat av Doris: För du får ingen mat, för du får ingenmat, för du får ingen mat för du ska banta!

Bryggan sviker aldrig!

Igår var skoj, nästan men bara nästan lika kul som onsdagen. Torsdag och Conventum var en totalflopp men inte sörjer jag... Nya tag och igår blev en direkt flipp. Förfest på fyra hos Persson. Missar nästan bussen, går till vår trogna Brygga där två från TekNat följer med. Alltid trevligt! Älskar vårt Bryggeri, det är inte som den där sugiga baren på Conventum. Bryggan är oss i Sesam alltid trogen! BigD stod i baren, han är då alltid lika rolig. var så kul att höra han säga: "Det är så himla roligt med er, ni hänger då med på allt." Vilket är mycket sant, vi har så torra Sesamister i år. Knappt nåra alls som kommer på alla aktiviteter. Men vi är där så ofta vi kan! Det är ju dessa första veckor man ska ta vara på. det är ju då man lär känna nya folk.
Kåren efter det, ingen kö denna gång faktiskt vilket var helt otroligt. Sist så köade vi i 1½ timme för att komma in men som sagt... Det var ju premiären då också. Testade en ny cider som var helt ljuvlig, varför ens testa Gravendal från första början? Ooze är det som gäller från och med nu! Aldrig sett den mer än på kåren däremot. Träffa många TekNat faddrar inne på Kåren som jag stod och pratade med. Musiken var toppen och trots storleken på kåren så lyckades jag aldrig komma ifrån Persson, A och MF. Helt perfekt!
Hängde på Pheonix och nåra TekNat på efterfest. Jag har ju ändå bott här tre veckor och visste inte om detta ställe. Man fick ju stå på bordet och dansa och hoppa i sofforna fick jag höra. Tänkte ta bussen hem men slutade med att jag gick. Fick ju sällskap halva vägen så varför inte.

Tycker den där nya båtreklamen är så bra.. Hur ofta ser man en ganska stor och ej så vacker kvinna få en så ung och rätt snygg kille. Dom dansar ju på för fullt på den där båtens dansgolv. hehe. Visst killen är absolut inte i min smak men man inser ju hur dom hade tänkt sig med hela idéen.

Lungt? No Way!

Igår var en sjukt kul kväll... Visst jag sa att jag skulle ta det lugnt men riktigt så blev det inte. Vad som jag trodde skulle bli en tidig kväll slutade runt  halv tre på natten. Somnade runt fem hos Persson och vaknade halv nio på morgonen och skulle iväg för att träffa min grupp angående redovisningen av Atlas Copco som vi ska ha på Måndag. Så tre timmars sömn i massor av glitter efter temafesten, en halv dag på stan, med nyinköpt skjorta och full mage så är det bara att börja om på nytt. Det blir Conventum ikväll och får nog göra det till en tidig kväll då istället. Tjejerna kommer över på förfest så det ska bli riktigt kul. Synd bara att JB och Chriss inte kunde haka på. Men dom har sina klart accepterade anledningar. JB lovade i alla fall mig och M att vi skulle festa ihop någon gång så det ska blir kul. Får se till att han håller det han lovat!

Nä, snabb dusch väntar, inte lukta usch stå högt i kurs... Fixa lite och möjligen finns tid för lite vila. Vi får se.

Grupparbete = Atlas Copco

Tillbaka i Örebro... Härligt! Jag har lite att göra men det är bara trevligt. Blir lugnt ikväll i alla fall och så kör vi på igen imorgon. Grupparbetet går strålande och det är riktigt kul att vi är nästan klara, vad som igår kväll kändes som en omöjlighet och som att vi var ute på hal is när det gällde allt vi gjorde visade sig vara precis rätt. Det var som en stor klump löstes upp i magen och våra disskutioner gällande grupparbetet visade sig vara helt riktigt, tacka läraren för den bekräftelsen. Det var faktiskt riktigt kul, vår grupp är bara bäst helt enkelt. Jag satt igår och pysslade lite med den schematiska modellen vilken verkligen uppskattades av min grupp, det kändes kul att ha bidragit med något bra och att jag hade gjort nytta. Jag hade absolut tur som kom i samma grupp som JB och M. Verkligen sköna personer som inte dumförklarar all dumma idéer man kan tänkas komma fram med utan lyssnar och förstår ungefär vad man menar vilket leder till riktigt bra resultat. Mycket bra teamwork måste jag säga! Synd bara att allas vår Ysf inte verkar intressera sig ett dugg. Men han kanske hade en bra anledning till att inte höra av sig eller dyka upp...

Det skulle tydligen vara filmkväll ikväll med faddrarna. Jag kom på när jag satt i biblioteket och läste i DNE att shit! Det är ju tisdag och jag har tvättid. Hann hem i sista minuten för att komma in i tvättstugan och kom då på att just det, då kan jag ju inte komma på filmkvällen heller. Jag tvättar till sju och alla skulle träffas sex. Det funkar inte... ringde Persson och gjorde andra planer där kycklingfilé och hyrfilm ingick. Mysigt värre! Så nu tillbaka till tvättningen och förtsätta planera inför morgondagens temafest: Glitter! Kan bli kul. Hänger däremot inte på till Strömpis. Har fortfarande ingen ork i kroppen och blir snabbt trött. Att vara sjuk suger!

Typiskt mig

Det är då typiskt att jag har den oturen att jag lyckas tappa bort körkort... igen... och igen. Dom andra gångerna var det ju i alla fall aldrig borta på riktigt för vi hitta det ju men inte denna gång. Korthållaren försvann i Torsby på tivoliområdet. Klart att någon tog den, låg ju 350 kronor i den också. Men taskigt att jag nu måste skaffa nytt bankkort och körkort igen. Men ingen idé att tjura över det igår, var bara att försöka glömma och ha kul ändå. Vilket fungerade riktigt bra tills jag blev åksjuk då vi la varv med bilen. Det var ju värre än karusellerna! Men Fredd va så go och gav mig vårdnaden över hans nalle som han vann, det tog bort det värsta. Stripp blev det i bilen hem också, Björnen var rätt duktig på att elda så det var verkligen varmt.

Tillbaks i värmland

Värmeland du sköna... det är helt underbart att vara hemma. Men mindre underbart att jag bara verkar bli sämre än bättre när det gäller min förkylning. Ögonen är trötta och tunga så att läsa på skolarbete är svårt. Huvudet känns flera ton större än vanligt och alvedonen biter inte. Men kan trösta mig med att jag åtminstonde blir lite piggare av att ta alvedon. Så kanske jag kan orka med att följa med till Torsby imorgon ändå. Hppas hoppas. Jag trodde att visiten här hemma skulle bli som en semester och en chans till att vila upp sig, men det verkar snarare tvärt om. Mina två veckor i Örebro känns mer som en semester eller visit och nu har jag kommit hem från den. Verkligheten återvänder nog så småning om när jag och Persson och MF vänder bilen tillbaka mot Örebro.
Fy! Måste lära mig mer om Atlas Copco tills på måndag vilket inte är det lättaste för det är ju ett sådant enormt företag. Skulle hellre velat ha Systembolaget, där vet jag massor av problem som dom kan komma att möta i framtiden åtminstonde men det där Atlas Copco verkar inte ha några som helst brister utan har tänkt på allt. Ska forska vidare... det kan inte vara helt felfritt !

Trött, sjuk & tydligen för berusad

Ja igår var då ingen lyckad kväll, det var jättekul hemma hos Mumin och vid bryggeriet där det var karaoke. Sen ville jag dra hem för kände att jag var på väg att bli sjuk plus att jag inte sovit mycket dom senaste tre nätterna så var helt slut. Men kom snart på när dom andra åkt att jag inte hade några nycklar till lägenheten igen, gick till Falken men därifrån gick jag snart igen. Han hade fullt upp med skolarbete så varför störa. Drog in till stan och strömpis för att leta upp vännerna där jag efter ett evigt köande fick veta att jag inte fick komma in. "Du är för berusad" Va? Allt jag ville var att hitta vännerna, åka hem och sova! Visst jag var inte nykter men jag var inte så full att han inte kunde ha släppt in mig. Men tydligen såg jag värre ut än vad  jag var. Arg, sjuk och trött började jag å hemmåt för kom på att min lägenhetskompis var ju hemma och att jag hade lagt ut min rumsnyckel i lägenheten. När jag kommit en bit däremot ringde AO och jag gick tillbaka och mötte henne, blev jagade av en igelkott och delade sen taxi hem. Somnade innan huvudet nuddade kudden och vaknade med ond hals, ont  huvud och frossa. Skulle inte förvåna mig om jag har feber. Tvingade mig själv att bli lite piggare och åkte in till uni för att träffa min arbetsgrupp för att planera vår företagspresentation som vi ska göra. Men men.. Sova tidigt ikväll och länge imorgon. Åker hem till VÄRMLAND snart. Ska bli så kul och skönt. Behövd semester.

Sesam-fighten!

Igår var det Sesam-fighten.. Var så nära att inte åka dit men så jätte glad att jag gjorde det. Visst jag fick inte va i samma lag som vännerna i min faddergrupp men träffade hur sköna personer som helst där istället. Vår gruppsex även kallade soporna (eftersom vi hade soppåsar på oss och hade krigsmålning i ansiktet) var ett grymt lag! Vilket samarbete... Förutom Mr.Cool han kunde vi ha skippat. Vet inte vilka som vann men jag vet att vi fjäskade ihop några riktigt fina fjäskpoäng iaf. Tyckte däremot att vi fick för lite av "Stämning" när vi köpte kaffe och bulla till och med. Och Irländsk julafton hade vi vunnit om inte den där tjejen fuskat! Men snyggast då va ändå Lnus när han skulle springa tillbaka och slår omkull halva deras lag. Så Klockrent!
Lite efterfest vid bryggan med 4:an och två killar, Karlstad drog från oss men vi klarade oss gott ändå. Mackan fegade ur där på slutet och skippade efterfesten hemma hos mig så det gjorde dom andra också. Lika bra det för då fick jag sova istället. 4:an och jag gck hem til brickebacken och hon va inte direkt nykter kan jag lova, men det är gott. Måndagskväl och Nolllning! Det är så det ska vara!

I
dag kom AO och hälsade på också.. Hon ska stanna till Torsdag så detska bli kul. Ta med henne till bryggan imorgon och härja där sedan ikväll är det ju pubrunda i stn. Något som jag just nu är lite osäker om jag vill med på. Eller vill och vill jag vill men jag vill även vila ut. Har ju föreläsning 10 till morgonen och jag som somnade runt 2 tiden inatt hade svårt att hålla mig vaken på föreläsningen idag som började 13.00. Men då hade jag ju iofs suttit uppe sedn nio och bråkat med jäkla IT-supporten och en växel man aldrig fick prata me. Gaaaah! Men ordnade sig tillslut och jag hann anmäla mig till den grupp jag ville.

Det var då ett evigt köande

Så dagens happenings... inte mycket faktiskt. Åt frukost, sov, vakna av telefonen och sen skynda iväg till bussen in till stan ch se på bio med Persson, MF, M-nånting, F & Tob. Nästan bara Hagforsingar. Filmen vi såg var På Smällen, absolut sevärd och rekommenderas varmt. Unika karaktärer i filmen och lite kul hur två så olika personer kunnat träffas och finna att dom har något tillsamans, att ett sådant olykligt "missförstånd" kunnat inträffa så att dom blir bundna till varandra.

Gårdagen var hur kul som helst, förfest hos Nid där man fick uppleva riktig korridorsammanhållning och sedan lite mer förfest på Bryggan. Var nära att vi hoppade över kåren för kön dit in var hur många mil som helst kändes det som. Men jag pratade med vakten och han sa att alla skulle kunna komma in så vi höll ut i 1½ timme och tog oss in. Det var inte så mycket tystnad i kön kan jag säga, eller inte där vi stod åtminstonde. Men något måste man väl hitta på för att hålla stämmningen uppe och få tiden att gå lite fortare, slutade med att när vi kommit halvvägs stämde vi upp i allsång och andra hakade villigt på. Lite kul när man kan få höja humöret även hos andra. Kåren var i alla fall hur kul som helst och det var lätt den roligaste dagen jag haft sedan jag kom hit till Örebro. Hur kul som helst att jag träffade Nid och Mumin. Så goa dom två tjejerna och lite kul att jag och Nid hamnade i samma faddergrupp och även hon kommer från Värmland och inte bara Värmland utan Sunne. Tyckte jag var jättekul. Träffade även Falken och kom på en lite kul sak med honom vilket är väldigt positivt, pratar mest hela tiden. Nu är vi i alla fall jämt för nu har vi båda dissat varandra en gång, oavsiktligt. Men sen blev det ju bra ändå. Goa folk man har träffat egentligen, hoppas det är band som håller.

... BTW Carlton i Fresh Prince i Bell Air rockar när han dansar. Så bäst!

RSS 2.0