Håller tummarna!

Imorgon gäller det. Hoppas hoppas att polisen har min mobil! har vart jäkla nice att vara utan men så seeegt då alla kontakter är borta och ingen kan nå mig om dom vill. manpower har endast numret till min mobil och om dom försöker kontakta mig för jobb så är jag helt ovetande. Suck. Jag håller tummarna, om några timmar får jag veta. Ingen mer otur har hänt mig hittils, men peppar peppar det händer väl något mer snart.

Men va fan!

Jag vet inte vad de är för fel...! Otur är bara förnamnet på vad som drabbat mig senaste dagarna. Jag orkar verkligen inte, pallar inte, vill inte. Som om inte extrem solbränna vore nog så har jag även kuggad tenta och borttappad mobil. Känner mig som världens lägsta person just nu! Hela trippen till Sunne med katten till veterinär gick asbra sen ska man hämta mor på jobbet, lägger mobilen på huven för att hjälpa henne bära kassar och vi åker iväg utan den! En god gärning blev FAIL. Jag väntar nu bara på nästa grej... datorn kanske? Jag har ju redan så mycket med cash på kontot så jag kan väl lika gärna få möjligheten att investera i en dator också. Känn min ironi!

Igår kväll när jag var in på studentexpeditionen så orkade jag inte hålla tillbaka tårarna, just nu är det nära men ilskan överbemannar den känslan. Som sagt jag orkar inte, pallar inte och vill inte mer! Ska lägga mig i källaren, stirra i taket och inte röra något. För det jag rör går åt helvete. Så jag är rädd att datorn också kommer att bli paj snart. Suck!

Blek

Hör och häpna jag tror faktiskt att jag börjar få lite färg på kroppen. Det är inte illa pinkat måste jag säga. Jag brukar aldrig lyckas bli brun, att vara en blek jävel är jag dömd till att vara hela mitt korta liv. Dessutom är jag inte den som gillar att ligga och trycka i solen, usch, det blir bara varmt och man blir rastlös. Mycket roligare att göra något i solen. Jag skulle vilja läsa i solen men den enda boken jag vill läsa just nu är sista boken av Twilight men den har jag inte! Funderade starkt på att beställa den men vad pengar beträffat så existerar det inte alls för min del nu. Ändå ska jag tur och retur till Örebro imorgon. Ska till Manpower och bli instruerad hur deras system fungerar, få allmän information och kanske även träffa bankfolket jag ska jobba med i Augusti. Min Manpowerkontakt berättade att hon visat min profil för banken jag ska jobba på, jag har glömt vilken det var, och att dom omedelbart visade intresse och ville ha mig. Det är inte lite upplyftande! Så jäkla nice.

Lindas birthday!

Igår var vi iväg och firade att Linda fyllde 19år. Kom dit mellan  5 - 6 och Lotta bjöd på mat ( väldigt god mat). Sen satt vi och prata och diskuterar lite om veckan framöver och hade det almänt trevligt  samt åt tårta innan det var dags för oss, Syss jag och Rôtta att åka hem.

Sedan börjar Lindas historia:
När dom åkt så sitter vi som va kvar och dricker och skrattar när det helt PLÖTSLIGT kommer militärer och går på vägen (En viktig detalj är att strax innan vi skulle äta så kom det en polisbil) vilket va väldigt konstigt eftersom det typ aldrig är poliser i by!
Men iallafall så de där militärerna gick runt och det såg ut som de letade efter nått i diket , när mamma (Lotta) säger det kanske är en överkörd katt dom letar efter. Ååå vi bara joo men det sätter man nog ut militärer till. Haha.

Militärerna fortsätter och gå runt och så gick två av dom ner på grusvägen och den andra sätter sig med en kikare inne i våran hästhage och vi tänkte va fan sitter han där för :S
"det är våran mark, dom gör intrång på privat mark" hör ja någon säger i bakgrunden. Men detta va iallafall skit roligt och vi skratta ju så vi låg ju mer eller mindre ner. Sen skällde ju hundarna så jävla mycket (och det va ju inte konstigt) för när jag skulle jag gå och säga till att de skulle va tysta så kom de andra två militärerna helt plötsligt kommer upp från "skogen" bredvid och över våran gård och jag sprang tillbaka in så jag tror aldrig jag sprungit så fort! haha ... Syster min frågade dom när de gick förbi om dom "hade nån övning eller om dom letade efter nått" men de bara gick förbi. Vi tänkte springa efter och fråga va fan de höll på med men gjorde inte det för en viss person sa att "det är inget att skratta åt det kanske är nått allvarligt", men va iallafall tvungen att ta en bild, inte ofta man ser militärer sådär.

Sen så samlade dom ihop sej och gick vidare förbi och jag tänkte som så att jag måste ju försöka ta en bild till så jag hade nått att lägga upp och berätta om här på BDB... det va bara det att när jag smög mej fram så fint så kom dom ju igen bakom vårat hus precis där jag va och jag fick ju typ panik och sprang in och hej och hå (alla tänkte va fan håller dom egentligen på med) Vad vill dom? Sen ska ni veta dom kommer in! GISSA vilka det va... Jo det va mina kära vänner ELENA , Rôtta och KARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.


Karis Historia:
Vi kunde ju inte låta Linda få en födelsedag utan bus så vi gjorde upp med Lindas mamma Lotta och satte våra planer i verket. Vi låtsades att vi var tvugna att åka hem tidigt och parkerade bilen en bit bort från huset. Sedan klädde vi om i gröna militär/jägar kläder. Stoppade in håret under kepsar och målade lite skägg på hakan.
Vi tänkte nöjt på polisbilen som åkte förbi tidigare på kvällen och tänkte att det passade perfekt till vår lilla charad!
Syss hade en ryggsäck och en kikare, Rôtta en bössa (ej riktig men som ser verklig ut) och jag en radio. Vi kom gående efter vägen en och en och såg oss omkring i diken. Däreter gick syss upp i deras hade. Ställde ner ryggsäcken med en stol på och satte sig och kikade runtomkring med sin kikare.

Jag och Rôtta som hade rundat gården hör hur Linda och gänget asgarvar åt synen. Vi pockar på hundarnas uppmärksamhet och dom börjar skälla varefter jag och Rôtta stiger ur skogen. Vi hör Linda springa fram för att tysta hundarna och hon får syn på oss tvärvänder och springer tillbaka till dom andra.
Vi svänger upp på grusvägen som passerar just brevid deras hus och gick extremt nära dom när vi hör någon säga: "Har ni övning eller letar ni efter något" jag och Rôtta sneglar på varandra och undrar vad vi ska säga, dom skulle känna igen vår röst och om vi vände ansiktena mot dom skulle dom känna igen oss direkt. Vi ger ett grymtande till svar och går vidare förbi, bort till hästhagen där Syss sitter och vinkar henne till oss. Bakom oss hör vi hur alla asgarvar och vi tror att dom genomskådat oss och vet precis vilka vi är.
Men vi fortsätter längst vägen förbi deras hus igen och svänger in bakom deras husknut. Så ser vi en skymt at en vettskrämd Linda som springer iväg och in i huset. Vi följer efter hör henne säga: "Dom kommer runt huset!" vi går in, frågar med vår vanliga röster om dom sett vargen vi letar efter. Alla ser vilka vi är och brister ut i asgarv!

Detta var bland det roligaste jag gjort. haha. Det blev mycket snack om det efteråt och beskrivningar om hur alla tänkte vid de olika situationerna och liknande. Grymt kul, grymt bra! Riktigt nice!

Ord sårar

Förutom en tråkig avslutning på kvällen igår så har jag haft riktigt bra dagar nu! Måndag var jag ju som sagt på intervju i Örebro och jag är numera anställd under Manpower. Så Nice! Fanns ett bankjobb under Augusti och forsatta timmar under hösten som jag skulle få. Det känns så grymt nice!
På tisdag sen var jag och köpte present till mamma som fyller år idag (onsdag) och fortsatte hem till Värmland där Syss och Rob väntade med god mat och dricka. Det skulle självklart firas att jag fått jobb. Så vi åt, drack, snacka och spelade samt planerade midsommar. Så efter några samtal så är det nu spikat att vi på fredag kommer att befinna oss i en stuga, vid en sjö i Laxå med gott sällskap och god mat! Sweet! Det passar mig perfekt.

Det tråkiga med tisdag var då jag skulle lägga mig för att sova. Jag bestämmer mig för att kika in på datan en snabbis och det skulle jag inte ha gjort. Det förstörde kvällen. Det var någon som sa att ord sårar och det stämmer verkligen! Jag förstår inte hur man kan säga/skriva något sådant och medvetet såra någon. Jag kanske inte har varit någon ängel men det där kändes verkligen oförtjänt! Varför? Men samtidigt kände jag att FINE! Jag pallar inte mer. Som en fras jag skrev för länge sedan: det är över, försökt och antikt!
Jag orkar inte mer... jag har gått vidare och passar det inte får det vara! Varför hänga upp sig vid det gamla.


Baksmällan

Jag vill helst inte prata för mycket om en film och höja förväntningarna på hur bra dom är men om ni ska se en film så rekomenderar jag starkt Baksmällan! Jag och Nidia tog tillfället i akt när jag var i Örebro och gick på den. Det såg dystert ut med platser men så fick vi en mysig plats längst bak i biosalen som för övrigt var överfull! hehe. Blev en hel del skratt.

Yuh said he was your lucky charm an´ wanted to bring him home
Motherfuckeeeeeer!
We couldnt find a machine so here is four dollars

Nidia vet vad jag menar... haha. Asbra!

Student

Nu är syrrans student över och tiden har verkligen flugit iväg. Något jag lärt mig är att en ballong verkligen kan lätta upp stämningen och roa gamla som små. Ta en ballong och låt den inte nudda marken, vi var folk i åldern 4 till 70 och vi hade askul! Allt på grund av en ballong. haha. Ibland är man riktigt lättroad.
Det var riktigt kul att hela släkten träffades och även grannarna varav den ena jag inte sett på hur länge som helst. Så nu är ett besök i både Örebro och Wales inbokat! Självklart han ska komma och hälsa på! Kusinbarnen var hur charmiga som helst och farmor kände inte igen mig som vanligt. Det blir bara värre. Men eftersom detta var en glad dag så förträngde jag det och hade skoj ändå. Välkomstdrinken hjälpte till och var asgod, fråga alla som såg mig på syrrans studentmottagning. Jag slukade nästan hela skålen. hehe. Hungrig var jag och det var en massa goda bär i den så ni kan tänka att den hade effekt. 
Efter middagen senare på kvällen drog vi till parken. Jag och Linnéa röjjde dansgolvet som var tomt och startade upp partyt. Snart vimlade dansgolvet av folk och jag kände att jag gjort mitt och ville hem. Men chaffisen försvann till Torsby så vi satt fast, E&M räddade oss i sista stund och det blev en sen kväll.

Lördag betydde en hel massa fixande med balfrisyrer. Jag satte igång och blev överraskande nöjd med resultatet. Alla tyckte att frisyrerna som jag fixade på syrran och Linda blev riktigt fina och kan inte förneka att jag kände mig lite stolt.
Så blev det att titta på syrran på balen, beställa pizza och så kom kusinerna hit och vi pratade, skrattade och spelade kort. Allt detta har resulterat i träningsvärk efter allt skrattande. Synd att dom ska återvända till sina respektive städer snart men jag har även lovat dom att hälsa på snart. Som sagt det är aldrig en lugn stund när vi i släkten träffas. Så härligt!

Vi Aurénare är verkligen av rätta virket!

Topp och botten

Studenten närmar sig snabbt för min kära syster. Man får hoppas att vädret håller uppe. Det har inte regnat på studenterna när dom sprungit ut på många många år så vore ju olyckligt om det skulle hända nu. Inatt kommer Rob hit också och medan syrran är på Revy hela dagen imorgon så får väl jag och hann hitta på något skoj. Så lite sällskap kommer jag ändå ha imorgon!

Imorse fick jag ett samtal från Manpower och så som det lät på dom så har jag jobb i slutet av sommaren!  Woho! Det verkad einte vara något som dom övervägde utan det lät på henne som att det redan var mitt, dom ville bara träffa mig för en intervju och informera om jobbet! Det gjorde verkligen min dag. 

Sen var jag och hälsade på Farmor som fyllde år. Det är hemskt att se hur hon har förvandlats. Ännu hemskare att höra henne tro att jag först är syrran sen glömma helt vem jag är. Hon är så liten, så skör för att inte tala om minnet. Det är typ ingenting kvar av min gamla farmor medan mormor som är i samma ålder är pigg och kry till 100%. Det är ju inte rättvist någonstans.
Trots att han inte säger något så kan jag ändå se att min pappa tycker det är jobbigt... men hon minns honom, hon minns alla från förr men mig är det sämre med. Förmodligen för att vi inte ses så ofta när jag flyttat till Örebro.

Lördagsös

Idag vaknade jag med ömma leder och längenheten full med Värmlänningar. Sweet!
Igår var riktigt jäkla kalaskul! Först kom Syss och Linnéa, vi var ut till Marieberg och jag gjorde mig lite fynd sen efter en stund så kom även Tim och Linda. Så vi började lite smått och gött hemma hos mig, promenerade till Malin (MB) där Maryy och Chillen också befann sig mitt i ett kafferep! haha.
Vi hängde där och hade allmänt trevligt och sedan promenerade vi vidare till Malin Lantz. Väl där träffade vi på fler Värmlänningar och vi var helt plötsligt massor från Hagfors och några få från Örebro och andra ställen. Även hos Lantz var det röjj, några skulle dra vidare så då promenerade vi tillbaka mot MB. Jag, Linda och Linnea stannade efter vägen och gjorde massa assnygga actionbilder och snart hann vi upp dom andra vid Max.
När vi går in till dom andra tar vi ton och sjunger "en sockerbagare" och hela lokalen vänder uppmärksamheten mot oss. Kan säga att vissa inte tyckte att dom kände oss alls. haha. Detaljer är onödiga... alla otroligt snygga bilder talar för sig själva. Vi var överallt och ingenstans!

Så nu sitter vi efter att ha ätit frulle och ska snart iväg och lämna madrass hos Chillen och hämta min mobil som jag så dumt råkade lämna hos MB igår. Sen står valet och kvalet mellan att åka till Värmland idag med resten av alla peeps eller vänta några dagar och göra Rob sällskap hem. Vi får se hur det blir.

Jadå

Tentan gick bra...! Hade en bra magkänsla när jag gick från tentan till bryggan. Väl där käka vi pizza och drog igång med drickat. Det var en trevlig kväll men ingen kväll i Klubbfest klass. Men det blir vad man gör det till! Hade ingen lust att tänka på att det var sista kvällen och att folk skulle lämna Örebro. Nej det tar vi när det kommer.
Efter Bryggan drog ett gäng vidare in till stan. Först till KD där vi fick två bortfall, dom ville ha varandra istället för att hänga i en park. hehe. Sen rullade tiden på. Snackade med en hel massa folk och kom hem runt ryra på morgonen, lade mig vid halv sex efter en lite skoj disskution på msn. hehe. Fattar inte hur jag lyckas hamna där varje gång och snacka med samma person.
Vi kom fram till att det var för att det är bara jag och han som är i form, resten hade ju däckat!

Vaknade av att Syss och L kom hit, vi drog iväg till Marieberg och jag gjorde mig lite fynd! Gött! Nu ska vi äta och fixa sen så kommer Linda och T också. Så det blir full min lägenhet med folk inatt. Fest och fullt ös!

Imorgon smäller det

Jag börjar tappa modet... komplexa tentan spökar. Att jag aldrig verkar bli av med den. VILL klara den imorgon men känns inte som att jag lagt ner den tid jag skulle kunnat för att förbereda mig ordentligt. Jag har pluggat och jag känner igen typ allt! Allt finns redan i bakhuvudet och kanske har jag därför legat på latsidan lite. Men vad som har slagit fel senaste gångerna har varit att när jag väl sitter och ska skriva så glömmer jag och blandar ihop allt. Men nu jäklar, ska sitta alla fem timmar om jag inte är nöjd och skriva massa. Ordbajsa. Skriva allt jag kan! Ta paus och fundera på annat och skriva mera! Kommer att bli svårt då jag vet vad som väntar när jag väl är klr med tentan, FEST! Pust. Hårt som sagt.

Kokain i Red Bull?

Idag har jag inte gjort något alls. Vaknade för sent, åt, halvsov och gick till Coop för att ladda med energi för plugg ikväll/natt eftersom jag sov bort hela dagen. Tittade på nyheterna förut när jag satt och laddade med en Red Bull och får se att dom upptäckt att Red Bull innehåller spår av kokain. Jag tittar på burken... på nyheterna... rycker på axlarna och dricker upp ändå. Har inte gjort någon skada hittils och jag behöver piggna till. Det började med en granskning av Red Bulls nya produkt Red Bull Cola, sen testade Japanerna en vanlig Red Bull och dom hittade spår i även den. Oj oj. Spännande! Undrar hur stämda Red Bull kommer att bli?

Är tydligen gårdfest på Enrisvägen idag... jag gick förbi och dom bjöd på Burgare och livemusik. Nice. Var däremot inte hungrig så fick inte bli någon burgare för mig, plus att det var aslång kö! Sötaste ungarna ever stod och dansade framför han som sjöng. hehe. Två, kanske 2år, stod och kastade med rumpan. Man kunde inte låta bli att le. Såg att det var andra som reagerade på typ samma sätt. hehe.

Seriously Pluggish day

Idag har jag varit i skolan i tolv timmar... TOLV! Blev en hel del plugg gjort. Bästa var när jag tillslut öppnade DNE och insåg att jag kommer ihåg typ allt! Yes! Handlade bara om att friska upp minnet. Så nu jäklar Komplexa, nu ska jag ta dig!

RSS 2.0