Bambi i halt spår!

Första skidturen på... några år avklarad. Status: Trött, varm och ömma fötter.
Ett bra sätt att beskriva det är som titeln säger, Bambi på i halt spår. Lite nedsjunken blev jag då det kom en unge kanske 8år och drog förbi mig som ett spjut. Men fan, jag var glad bara över att jag stod upp!

Dagens Kari.. snyggisklädd från topp till tå!



Busschafförer

Man ska inte bli förvånad men visst blir man det. Första busschaffören medan vi var i stan höll på att krocka, var allmänt otrevlig och sen så som alla bussar i stan är.
Andra bussschaffisen var i alla fall trevlig: "Hej jag heter Niklas idag. Var vänliga att inte använda toaletten mer än i nödfall då den är nästan full och vi vill ju inte att det ska rinna ut på bussgolvet."
Nej tack det vill vi verkligen inte var min första tanke, förnuftig chaffis. Nästa tanke var något som mina grannar upplyste mig om. Vad heter han andra dagar om han heter Niklas IDAG? Både skitzo och förnuftig? Men visst var vissa bara tvugna att gå på toa ändå. Måste säga att det var lite spännande där ett tag, skulle någon komma utspringades med en stank av bajs?
Var även sena med denna då en sandbil åkte framför och fördjröjde oss en bit.
Tredje bussen, länsbussen i Värmland, trevlig chaffis... gjorde dåliga beslut. Vägen hade tydligen varit avstängd större delen av dagen på grund av en olycka. Men han chansade... Och vi fastnade mitt i det. Bra där! Detta resulterade i en halvtimmes fördröjning.

Men nu är jag hemma och helskinnad. Man får vara glad för det. Trött efter att varit ute och powerwalkat i ca40 minuter. Kände att jag lika gärna kunde följa upp gårdagens promenad. Så imorgon blir det även något varv i skidspåret och promenad med hundarna. Nu är det dags att bli hurtig! Gymkort nästa så snart jag kommer tillbaka till Örebro.

Över till Värmland

Nej här kan man inte sitta som gubben på stubben sa... Därför åker jag till Värmland. Kanske jag också kan hitta en stubbe att sitta på och bli lite vis. Hade åkt redan igår om det inte vore för att jag skulle hämta ut ett paket på posten. Ska bli så nice att dra hemåt. Blev lite butter däremot när jag fick veta att det var kallt där. Men det kunde jag ju redan räkna ut. Men hade hellre tagit på mig min skaljacka än vinterjackan.

Det var synd att det inte blev något Mariestad. Men man får väl ha skoj med tjejerna där istället. Längtar till på Lördag! Kommer att bli riktigt roligt tror jag. man kan ju inte annat än att ha roligt med de där galningarna!

Letar stubbar

Ensamt

Nej fan detta funkar inte. Att läsa endast på distans suger! Ensamt var det någon som sa och det stämmer så väl. Det är ensamt. Trots att man har massor att disskutera olika uppgifter med så är det ensamt som fan! Jag behöver få se folk, umgås och snacka med någon innan jag går under! Kommer att bli totalt inkompetent att umgås med folk om det skulle fortsätta såhär efter ett par veckor. suck. Det enda jag gjort senaste sex timmarna är att sitta vid datorn och läsa, skriva och lyssnat på föreläsningar. Roligt! Nån som känner för att hitta på något?!

Ah, där kände jag mig lite patetisk ändå.


Gött!

Usch vad jag känner att gårdagen var en dålig dag... idag känns allt inte lika hemskt alls. Kanske beror det på mindre tänk och mera göra. Har idag tvättat, rensat garderoberna, gjort en tacopaj och bytt sängkläder. Nu strax blir det en snabbis med dammtrasan och sen plugg. Känns som att man borde vara lite uppdaterad när man har ett praktikfall att sätta tänderna i imorgon.
Viljan att plugga och damtorka har däremot försvunnit. Blev så grymt mätt efter maten och med mättnaden kommer tröttheten. Får väl försöka framkalla den lilla energi som finns kvar och ta tag i saken. Om jag inte sover inatt då är det fan nått fel på mig! Man kan ju säga att jag kan lägga mig med gott samvete.

Måste återigen säga att jag överträffar mig själv när det gäller matlagning! I torsdags blev det en grymt god Kycklinggryta efter ett recepttips från Mertah... och idag en tacopaj som jag fann receptet till på arla. Mums! Varje gång lagade jag så mycket också så det har blivit ett par matlådor. Tacopajen kan jag säga att jag åt knappt 1/8 av. Så den kommer att räcka veckan ut! Nästa gång tänkte jag försöka mig på grönpepparkyckling så då får jag väl se till att bjussa istället så jag slipper sitta där med massa massa mat själv. hehe.

peace!

Shit!

Besviken minst sagt... och arg på mig själv för att jag inte kan radera det ur huvet. I fredags släppte det endel, men det börjar komma tillbaka. Ovissheten är värst som Maryy brukar säga, tystnad är fan värre än ord. På lördag försvann det helt för en stund. Riktigt skoj kväll, förutom en efterhängsen del, men annars hade jag riktigt roligt. Var grymt skoj att träffa Matz, Emma och Linda och allihop. Väckte gamla minnen till liv och jag behövde verkligen få träffa folk! Töm och glöm.
Vaknade sju på söndagsmorgonen och efter en frukost somnade jag om igen och drömde. Fan. Sjuukt vad verkliga drömmar man har ibland. Och med drömen kom det jobbiga tillbaka. Suck. Trodde inte att det skulle va så jobbigt. men men... känner hur självömkan smyger sig på såhär en söndag då man sitter själv och verkligen inte har ett skit att göra eller något sällskap.

Ny vecka nya tag. Först måste jag bestämma mig för hur jag ska göra till helgen som kommer. Hagfors eller Mariestad. Det är frågan. Känns som att vilket beslut jag än tar så blir någon besviken.

Tänka positivt! Upp med hakan och vara positiv. Det här är nog för det bästa. Så är det bara!
Efter regnet kommer solsken!

...

besviken.

Hiss och diss

Gillar: Nya Ballerina Kladdkaka. Nej det smakar inte kladdkaka men dom var grymt goda. Speciellt med ett glas mjölk till och på paketet står det skrivet: Doppa! Många tummar upp.

Ogillar: Mina musikaliska grannar. Piano, sång och nu dragspel?! Nja, men man får väl vara glad att dom inte klagar på mig när jag spelar hög musik och har folk här så får väl stå ut med deras musikaliska sida. Än så länge har dom inte spelat till efter tio på kvällen i alla fall.

personalekonomi

Det pirrar i magen... detta för att jag kom in på en kurs? haha. Ja vad ska man säga. Är inte vardagen mer intressant än så?! Men jag vill verkligen läsa denna kurs. Frågan är om man fixar 45p under vårterminen. Men det borde jag göra, om jag lägger manken till och planerar som MB sa så borde jag fixa detta galant. Senast igår hade jag andra planer för vårterminen som infattade jobb. Men kan nog stryka den delen om jag väljer till denna kurs också.
Extremt taggad... jag borde registrera mig genast! kanske...

Vt10

Nu har jag haft terminens första föreläsning. På distans. haha. Det var lite lustigt att sitta i soffan och lyssna medan en gubbe malade på om strategi.
Det mesta kände jag redan igen så var rätt soft. Men kände ändå hur ofta man vandrade på kanten till att sluta lyssna och fundera på annat. Jag tror mitt anteckningsblock räddade mig. Jag kan ju gå tillbaka och lyssna hur många gånger jag vill i stort sett men att ha det på papper och skriva ner det kan ju också vara bra.
Orsaker: Man behåller koncentrationen och man slipper leta efter vilken föreläsning han snackade om det ena eller andra. Asbra!

Igår blev det en hel del flängande. Först ner till uni sen med MickeS på stan. Vi tog en runda i några affärer och käka på Efesos. Grymt gott! Fick tillbaka min sjal också... Woho! Fick höra en tjej berätta hur hon aldrig tvättade sina jeans utan bara lade dom i frysen. Kanske skulle vara något?
Sen när jag kom hem kände jag att det var dags att mysa till det lite då jag var grymt trött. Så det blev dusch, fotbad och sjunka ner i soffan med glass. Mums!
Blev även grymt sugen på att ta upp träningen igen. Kanske dags att boka tid med en tränare på Nautilus och signa gymkort igen! Om man inte ska ta sig till universitetets gym. Men nja, det lutar nog mot kära Nautilus som ligger på så bekvämt avstånd.

Ciao for now

...

...denna väntan och längtan!

Terminstart

Terminstart och jag är helt nollställd. Till viss del vet jag vad jag vill. Men nu funderar jag också på att ta en annan riktning. Vi får väl se om detta realiseras eller inte. Men det känns bra. Det är alltid bra att ha lite valmöjligheter. Nu ner till Uni och snacka lite med studievägledarna. Kanske dom kan sätta lite klarhet i saker och ting.

Hard work work!

jadu

Ingen mys söndag nalkas... men har haft en grymt nice kväll med vännerna! Önskar jag såg er mer av er och i detta glada lag. Blev man förvånad av vissa "par"? Nej det kan man inte påstå. Väntat kan man kanske kalla det. Man ska verkligen inte dömma efter första mötet. Folk kan överraska mer än en tror! ikväll bevisar det mer än någon annan kväll. Känns så skönt att plugga distans. Mer tid till dom man tycker om allra mest. Ååååh vad jag vill en sak just nu... men frågan är om den saken är det bästa. Varför finns det inget rätta svar när det gäller dessa ting?

Vill Vill Vill... bör bör bör?
varför är det aldrig lätt?

helg igen?

Nu är det fredag! Fredag... helg igen! Förhoppningsvis blir det en riktig helg också. Förhoppningsvis ligga och mysa länge på söndagsmorgonen! Men först tenta på lördag eftermiddag. Kunde vara värre. Jag kunde ha varit tvungen att gå upp astidigt.

Sorgligare låt, passar inte mitt humör men ger rysningar...


I found my flow... will it last?

Oboy, varm macka, lagbok och Smokie i högtalarna... Idag har jag verkligen funnit min serious pluggish sida. Den försvann nån timme men infann sig igen. Igår var det svårare då jag var otroligt sällskapssjuk. Så efter många om och men fick det bli att krypa ner i soffan med elementet. Mys!

Jag startade dagen idag vid tio med ett väldigt intressant seminarie... fick mycket goda betyg på vår uppsats. Vi fick till och med ett "Fantastiskt arbete! Gratulerar!" av vår handledare. Även ett "Ni borde försöka få den publicerad" av någon annan. Kommentaren att "Den kan jämföras med en välskriven C-uppsats fast den är en A-uppsats" var däremot inte lika chockande. Den var trots allt på väldigt många sidor. Så överarbetad A-uppsats ja men att få så fina kommentarer är ju ändå inte så fel... gav en liten extra pusch för att ta tummen ur och gräva ner sig i resten av vad lagboken hade att bjuda på.

Känner mig taggad på vad lördagen har att erbjuda! Sweet!



...

... skulle plugga ikväll... men istället somnade jag... vi tar det imon iställe!

Helg!

Jo jag vet att imorgon är det måndag men för mig är det helg! Hittills har jag inte haft någon helg... har knappt märkt att den sakta sniglat förbi. De senaste fyra dagarna har jag i stort sett bott hemma hos Rose och tillsammans med henne och Elisa skrivit på uppsatsen som nu är klar och snart inlämnad! Woho! Det är tammefan härligt! Så ja, nu tar jag helg. Helg med tentapluggande men fortfarande helg. Veckan kommer att gå för fort!

Dags att sova... drömma fina drömmar... vakna och städa.

Makin me smile!

Bra mot dåligt

Efter att jag upptäckte att jag hade blåsor i svalget så betämde jag mig för att det kanske var bäst att gå iväg till vårdcentralen ändå. Det bra med det var att jag fick bekräftat att det inte var halsfluss eller någon bakterieinflammation så ingen pencilin för mig! Woho!
Däremot så hade jag en virusinfektion i halsen och det enda man kan göra är att vänta på att blåsorna ska försvinna. Suck... Vill att dom ska vara borta nu för jag har så inni**lv**e ont!
Förutom det så känner jag hur energin återvänder till mig... underbart! Trots att det är dåligt så finns det ändå något bra. Varför blunda för det positiva?

Folk slutar aldrig förundra mig... Rob sa att jag är alldeles för snäll och det stämmer nog ganska bra. Jag tror mer om folk än vad dom faktiskt uppvisar. Jag har så svårt att tackla vissa saker och slätar gärna över allt som de gör.
Sen en annan sak, varför dyker folk alltid upp när man inte vill eller kan? Just den delen gäller både vänner och "kärlek"... när en själv är ledig och inte har något alls att göra så kan ingen annan. Sen när man är upptagen då går telefonen varm!?

"Du ställer massa frågor men orden sviker mig..."

Sjukling :(

Halsfluss? öroninflammation? NEJ NEJ NEJ! Jag vill inte åka på något mer. Men om jag gör det så kan man ändå säga att jag verkligen har fått min dos för det kommande året. Igår hade jag svårt att sova på grund av hosta och av att det gjorde grymt ont när jag svalde. Att öronen värkte hjälpte inte heller likaså grannarna som verkade ha någon orkesterövning hemma hos sig. Huvudvärken försvann i alla fall efter några panodil. Tacka gudarna för värktabletter! Men tyvärr biter dom inte på rivjärnet som något stoppat ner i min hals.

Jag vill inte vara sjuk!

Känner verkligen hur min självömkan kryper fram. Jag har massor att göra men ingen ork att göra det. Panodilen är slut, mina halstabletter är slut. Antar att detta innebär att jag måste ta mig ur lägenheten idag. Syss hjälpte mig med det värsta av packningen igår i alla fall så tack för det! Så slipper jag bo i en lägenhet överfylld av påsar och kartonger. Behöver vara frisk till imorgon så jag kan hjälpa till att skriva på uppsatsen som ska in snart. Hoppas kan man ju alltid göra!

Dags att återvända

Idag bär det av tillbaka till Örebro. Början på året blev väl inte sådär asbra... eller kvällen var bra! Borta bra men hemma bäst sägs det och det stämmer. Men sen när jag vaknade på morgonen hade jag världens tjockaste hals. Snart hade jag även dunkande huvudvärk och feber. Illamåendet smög sig även på och hade verkligen ont i hela kroppen. Så första dagen på det nya året gjorde jag inget annat än att äta alvedon och ligga i sängen. Måste ha varit avsaknaden av massa alkohol som gjorde det så!

Dag två kände jag mig piggare... vaknade och hade lite feber men den försvann efter en ipren. Skulle egentligen ha åkt mot Örebro men eftersom jag var sjuk så såg jag ingen mening med det. Därför gav vi oss ut för att grilla korv ute i snön. Mys! Lite lyx också då vi bara var tvärs över vägen och hade tillgång till allt vi behövde. Väldigt bekvämt måste jag säga! Var även och hälsade på morbror eftersom även han ska åka tillbaka till Usa idag. väl där smög sig sjuklingen i mig fram igen så var helt utslagen hela besöket.

Så strax är bilen fullpackad... Rob vid ratten... syster med och vi styr kosan "hemåt?". Ska bli skönt att vara tillbaka i Öret, men det är så härligt att vara i mitt kära Värmland <3

RSS 2.0