Lurad

Min sambo var så snäll imorse: "Klockan är halv tio, vi måste gå upp och äta frukost, han kommer och hämtar traktorn vid elva."
Jovisst, upp vi far och en och en halv timme senare när jag ska åka ner till Nisse och fixa fikabröd slänger jag en blick på klockan: 09.00. What?!

Tack älskling!

Blommat ut

Min blomsterbukett har verkligen blommat ut <3


Nostalgimys

Igår var Elisa i Örebro över en dag. Självklart skulle vi ses! Så efter jobbet så åkte jag och hämtade upp henne, köpte en flaska ekologiskt vin, Thaimat och en påse chips. Sedan tog vi plats i hennes soffa på Grankotten och satt där och snackade om allt mellan himmel och jord tills klockan var ett på natten.
Tiden gick så snabbt och det var verkligen precis som förr, fast med färre möbler. En riktigt mysig tjejkväll som var precis vad jag behövde.
Vi saknar förr... jag att bara gå över till Elisa, kasta mig soffan snacka och sedan dra vidare. Myskvällar, fester, spontaniteten. Vi var ju praktisk taget grannar och umgicks konstant under ett år. ETt år som det hann hända mycket på. hehe. 

Två ÅR sedan hon flyttade från Örebro men känns som igår. Saknar min vän!


Aww!

Jodå... jag trodde aldrig det skulle hända men visst gjorde det. Min söta sambo kom hem med blommor på min födelsedag! Jag hade sagt nej till presenter och visst hoppades jag liite iaf på något men jag trodde ändå inte på att jag skulle få något. Å så har han varit iväg och köpt blommor?! Min söta!
Hans filosofi på blommor är nämligen följande: De bara dör, vill du ha dom kan du väl köpa dom själv. Typ. Men han kan allt överraska!



Bjussade

Igår var jag och Björn bjudna på italiensk buffé, öppen bar och showen The best of Aftershave & Anders Eriksson. Maten var jättegod, drickat likaså och showen var riktigt bra. Vissar delar va visserligen tråkigare än andra men vissa gånger kiknade jag verkligen av skratt. Bäst var nog deras improviserade låt efter publikens val: Gusselbyrock samt Roy och Roger såklart! En fin avslutning på det hela. De kan verkligen underhålla.
Min favorit del var enkelt "Det ska va gött å leva annars kan de kvetta..." Lätt!

En del i showen var precis som de visade upp den på allsång. Enjoy... om ni orkar!


Spontant

Igår hörde syss av sig vid lunch och frågade om vi inte skulle dra på hockey... när jag kom hem två timmar senare bokade jag biljetten, ytterligare en och en helv timme senare satt vi i bilen på väg till Karlstad. Det kändes helt enkelt som en bra idé. Och vilken idé sen! Väl där träffade vi pappsen som fyllde år (visste inte på förhand att han skulle dit) och självklart söta Linda.

En riktigt bra match och ingen kan säga att FBK inte kämpade sig till segern. 2:a perioden däremot så spelade de verkligen inte bra och jag är lite förvånad att HV inte petade in pucken, men fbk´s försvars var det ju inget fel på alls.
Sista minutrarna var det nervigt men det gick ju bra! 2-0 och FBK gick till semifinal. YEY!

Kom hem och kunde lägga mig halv ett i natt. Halv sju ringde klockan, men inte för att jag gick upp då. hehe.
Nu väntas långdag på jobbet.

Fullt ös!

Härlig helg har det varit...Träffat min favorit morbror (svårt att inte vara favorit när han är den enda) och hans fru. Ätit god mat hos mormor och masa tårta! Mums! Aidi har också varit med och fått sig massa godsaker. Ser även fram emot helgen som kommer... Aftershawe & Anders på Fredag, blir bjuden på buffé innan eller ja, blir ju bjuden på allt egentligen. hehe. Sen på Lördag är det 25års fest för den glada pricken Bebbe. Jag och syss har knåpat ihop en "dagen efter låda" till henne som hon kan ha nr bakfyllan väl slår in. Kanon!

Nu: ringa och ordna med ytterligare en flygstol till i Maj och sen fara till jobbet. Fullt ös där nu när pensionen betalas ut. Verkligen fullt ös!


Update

Fredagsmorgon! Har hittils tänt i pannan, promenerat hunden och fixat till mammas nästa ledtråd som hon ska få ikväll. Inte för att det kommer att bli så mycket av en överraskning då några redan har lyckats försäga sig några gånger. haha. Men men... då får hon det bekräftat. Vart hon SKA åka däremot släpps inte riktigt än... Hon väntar med spänning.

Vad händer annars i livet? Inte speciellt mycket förutom jobb och stök. Men i helgen kommer min favvo morbror hem från USA! Eller han ska stanna i hela två veckor men tyvärr så är denna helgen den enda vi kommer hinna träffa honom. När jag och syss ändå är hemma i Värmland så blir det endel födelsedagsfirande också. Både för syss, mig och Pappis. Tårtkalas!

Bjuder på en bild jag tog för någon vecka sen då jag kände för att lyxa till vardagen lite här hemma...
Det i mitten är Ballerina-cakeballs. Påhittig jag är!


Piggelin

Känner mig piggare än jag varit på väldigt länge! Det känns så härligt! Så det firas med att fira syss ikväll. hehe. Men först Ljusparty! Och innan dess ut i det härliga vädret, trots att solen gömmer sig för tillfället så är det riktigt härligt ute. Yey!

Vår

Igår var det två tjejer som satt i slänten och njöt av solens värme. Jag höll på att dra lite ris och Aidi sparng mest runt och njöt sedan slog vi oss ner en stund och gladde oss enormt åt solen. Lite av en slump så tog jag bilden nedan... Tycker den blev så härlig!



Sjuk

Denna, förkylning/influensa/magsjuka eller vad sjutton jag har vill bara inte ge med sig. Nu har det gått tre veckor och jag är fortfarande inte frisk?! Igår kände jag mig rätt kry ändå, tänkte att idag skulle jag ge mig iväg på Aerobics och ge gärnet! Komma igång igen, men så snart jag vaknade imorse så kände jag att det inte var någon idé, jag mådde pyton. Ringde och sjukanmälde mig från jobbet och hade spenderat dagen i soffan. Fällt ett par tårar till filmen: "jag saknar dig" och tagit en uppfriskande dusch. Strax Tandläkaren, jag är ju i  alla fall inte snorig!

RSS 2.0