Trött

Ja dagen går snabbt samtidigt som den verkar krypa fram. Jag är så trött! Nog för att jag gått upp tidigare andra dagar i veckan men imorse när Björn skakade om mig klockan åtta imorse ville jag inte säga: "God morgon världen vilken underbar dag!"
Har fördrivit dagen med tvätt, dammsugning, träning, mathandlande, skurat golvet med en diskborste och att försöka lista ut vad Aidi vill för nå. Hon sprang runt runt runt och gnällde. Men efter en fyrhjulingstur i skogen så ligger hon nu och snarkar. Så jag antar att hon fick vad hon ville ha tillslut.

Huset är strax redo för visnign och vi fick veta att två redan hade anmält sig till den. KUL! Roligt att höra att folk är intresserade. Fixade hem lite glögg, pepparkakor och juleskum som mäklaren jättegärna får bjuda på. Det är ju ändå FÖRSTA advent på söndag. Men vart har den härliga snön tagit vägen?!

Imorgon åker jag, syss och Aidi till Värmland ett par dagar. Vistelsen blir kort men väldigt välkommen. Måste ju ut i Hagfors på skyltsöndagen precis som traditionen bjuder. Missade den förra året tror jag bestämt. Jag hade något som hette Uppsats som krävde min uppmärksamhet då.

Trots trött sprids ett glatt leende på läpparna.... jag mår bra!

En effektiv morgon

Jag har hunnit med ganska mycket denna morgon på bara några timmar... det får en att känna sig ganska bra måste jag säga. Skulle egentligen ha jobbat idag men sa ifrån mig passet då en besiktningsgubbe ska komma hit hitta fel. Vi får la se vad han säger.
Hur som helst så ska vi ha visning på Söndag, det känns nervöst. Men egentligen tror jag ingen kommer att komma. Landet, första advent, nyligen löneutbetalning.
Nej, oddsen talar emot. Eftersom jag jobbar vägg i vägg med fastighetsbyrån så vet jag också hur många öppna visningar som har hållits utan en enda besökare. Så jag förväntar mig ingenting. Men nervositeten finns där... vi trivs ju med stället även om vi inte trivs med läget, tänk om vi får sälja... att hitta något nytt. För att inte tala om Aidi som gjort sig så hemmastadd, fixar hon livet i lägenhet om så blir fallet?!

Men som allting... det löser sig!

Hejja Mig!

Jag börjar må riktigt bra med mig själv... Jag satte upp ett mål och jag är inte långt från att nå det. Jag är stolt över mig själv! De senaste dagarna har jag vuxit och alla fina kommentarer har värmt hjärtat.
Jag kan om jag vill!

Glädjerus!

Härlig morgon! Vaknade av några fina ord och en varm omfamning. Ute är det soligt och härligt och i eftermiddag ska jag åka bort till syss. Funderar på att ta ett pass på gymmet innan och en promenad i solskenet med Aidi. Sambon är ute och terräng åker fyrhjuling, dom ska stanna och grilla på vägen. MYS!
Fast som han sa: Gott om inte annat. Ja, jag glömde det, det är ju inte Mysigt att grilla ute i värmande sol, hungrig efter massa åkande med ett gäng grabbar. Tror inte att det ordet existerar i killars ordförråd faktiskt. hehe.

Idag lyser en glad Kari!

Jag är så galet glad idag.... glad för alla fina människor, komplimanger och sprudlande humör.

Trött

Jag är så otroligt trött för tillfället. Vilken dag det har varit på jobbet! pensionsutbetalning, barnbidrag osv. Detta får folk att vilja gå till banken, plus det faktum att vi bara har en kassa och att nummerskylten gått sönder. Så jag har idag fått ropa upp nummer efter nummer och jobba bort hur mycket folk som helst som köade.
Sen helt plötsligt. Poooffff! Så var det tomt i lokalen. Hur i hela gick det till?! 

I mitt huvud finns något som liknar ett getingbo..... det bara surrar. Skönt det ska bli att åka bort till Micka sen, ha en myskväll med henne och hennes killar och bara koppla av. För de e jag värd!

Thats me!

Hitta en liten rolig lista som cirkulera på facebook om vanor vi tjejer har. Kanske det gäller killar med? Hur som helst så tänkte jag dra upp några punkter som träffade mig rejält:

- Jag kollar klockan men glömmer genast hur mycket den är
- Jag skrattar åt mina egna skämt innan jag hunnit berätta dem
- Jag använder ingen klocka utan mobilen istället
- Jag säger ofta "va?" trots att jag förstått och hört
- Jag kan ofta öppna kylskåpsdörren bara för att stänga den igen utan att ta något
- Jag måste ofta ringa min mobil för att hitta den
 
Bland annat.

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
Kopiera detta om du känner igen dig.

Crunchos!

Var och handlade på ICA och fick med ett smakprov på ne nyta beroendeframkallande "chipsen".
Helt ärligt så smakade de precis vad de är, majschips. Inte helt olik de redan existerande nachochipsen. Sen så var det ju det där med att de var smaksatta. Jag valde en sourcream... mene... jag vet inte. Någon smak kände jag inte riktigt förutom, ja, nachoships. Det vill säga majschips.

Med andra ord... jag blev inte så superimpad. hehe.


Specialpannkakor

Häromdagen gjorde jag specialpannkakor på dinkelmjöl och havrekli istället för vetemjöl.
Jag var bara tvungen mest eftersom jag ville ha pannkakor och eftersom personen som skrev receptet hävdade att hennes barn gillade dessa mer än vanliga.
Jag tyckte dom blev supergoda och smakade som pannkakor brukar smaka. Björn däremot tyckte att det smakade havregrynsgröt. haha.
Det tog ett tag för mig att hitta vilken stekspade jag skulle använda... som vanligt blir de första bara smulor medan de sista blir kanon bra!


Wednesdag

Jag tyckte att jag hade en så härlig start på dagen imorse... men de va imorse. Sedan tornade det upp små mörka moln runt mitt huvud. Irritation och hjälplöshet. Från att dörrarna slog upp var de nästföljande 45 minutrarna lite av en plåga. Men slutet gott allting gott?!

Lunch och lite läsning borde jaga bort de sista molnen...

Tisday

Sitter återigen på banken och låter tiden ha sin stilla gång. Igår födrev jag tiden med att röja upp och skapa lite ordning så det kan jag ju inte göra idag. Kändes skönt och skoj att göra lite annat än bara möta kunderna i kassan. Igår var förövrigt en riktigt lång och pysslig dag. Dagen började med en långpromenad så snart jag steg upp klockan sex. Sen iväg till jobbet såklart!
Så snart jag kom hem fixade jag till en kanon middag i röran innan vi satte igång på allvar och avslutade allt påbörjat samt städade. Så nu har jag ett kök och ett hem att vara stolt över men som vi inte kommer att ha kvar. haha. Ironiskt! Att lägga så mycket tid och ork på något vi inte ska ha kvar. Pust.
Klockan tio sa vi godnatt och struntade i smådetaljer, man orkar inte hur mycket som helst. Folk blir väl glada sen när verkligheten är bättre än bilderna som förövrigt tas i denna skrivande stund. Jag är riktigt nyfiken på hur de kommer att se ut! och hur Aidi hälsar på fotografen. hehe.

Nu är jag galet trött och klockan tickar mot stängning för kassan... men jag ska nog kanske vara kvar och göra lite andra sysslor även efter stängning idag. KUL! Däremot så är jag så grymt trött! Det bara föll över mig som en slöja. berodde förmodligen på att jag blev lite stressad förut och sen n'är det lugnade sig slappnade jag av igen. Puh! Hur fungerar det egentligen när alla kunder kommer på en och samma gång? Helt stilla hela dagen sen Pooofff! Så är lokalen fylld.

Så nu kund ejag se ut på följande sätt:




Månday

Idag kommer syss tillbaka hem till Sverige. Det tycker jag är bra! Drygt när hon inte är hemma. hehe. Är på jobbet och har för tillfället inte överdrivet mycket att göra som ni märker, men det känns bra i alla fall. Något som kändes mindre bar var att åka från Aidi i morse. Hon betedde sig så konstigt och var som fastklistrad vid mig hela morgonen. Jag vet inte vad det tagit åt min lilla tjej! =(

I övrigt så känner jag att jag måste GÖRA någonting ANNAT än att vara hemma och knåpa med diverse husgöra. Jag varken vill eller orkar något alls! Lite skoj och känslan av att det finns något som är helg istället för en vanlig grå vardag skulle vara fint. Kan säga att vi funderade väldigt starkt på att ta en sista minuten och försvinna någon vecka eller två. Men det har vi inte riktigt ro med heller. Denna helg ska i alla fall få vara en HELG! Det med basta! Vad jag skulle ge för en utekväll med tjejerna precis som förr!

hejja!

Igår började som en riktig slödag men eskalerade till en toppendag. Helt plötsligt fylldes jag av energi och glädje igen... en långpromenad i skogen med Aidi på det och sen hjälpte jag Björn kapa upp lite ved. Härligt vad svetten rann och energin sprutade. Avslutades med en sväng till Jurgen där vi tittade på Blast from the past. hehe. Kul film!

Idag gick vi upp relativt tidigt och skulle in och köpa en bit golvlist men slutade med att vi åkte in till Örebro och köpte byxor till mig. hehe. Härligt! Lite slapp i soffan en stund innan vi drog igång med stöket igen. Kapa, måla och klistra, packa och bära. Go go go! Men inte för att vi har någon lust...

11.11.11

Ja rubriken fick bli vad den blev med tanke på dagen. Idag vaknade jag relativt tidigt och termometern visade på +3 grader. Igår var det hela +6grader och i förrgår -4 grader. Det har varierat från strålande sol till moln, dimma och regn. Ja inte lite whiplash detta väder inte! Men trots detta gav jag mig ut och målade en bräda för en liten stund sen, jag är inte säker på om träet sög in så mycket färg eller om det bara frös när det var ett så tunt lager. Well well... tiden får utvisa!

Är för tillfället lite uttråkad... Jag har tvätt som ska tvättas och vikas, ett allrum som ska rensas på pärmar och papper, golv som ska dammsugas och skruras, en tapetbit som ska upp och en mur som ska målas. Men jag vill ingenting, jag vill bara att Björn ska komma hem så att alla göromål blir lite roligare. Alltid lättare att fixa och dona när han är hemma av någon anledning.

Update

Denna vecka har flugit fram lite må jag säga... idag är jag ledig och det är tänkt att jag ska städa ifall att fotografen ska komma och ta kort imorgon. Mene... det har inte gått så bra på den fronten kan jag tillägga! Men dagen är ung så jag känner ingen brådska.
Annars har jag jobbat Måndag och Onsdag nu i veckan och i Tisdags tog jag tillfället i akt och gav mig iväg till gymmet tillsammans med Terés. Det blev ett ganska lugnt pass men det var skönt att svettas lite.

Jag känner att inspirationen till att skriva är lite borta för tillfället, en liten skrivarsvacka kanske man kan kalla det. Så jag tänker bara splurta (är det ens ett ord?) fram lite punkter om vad som händer i livet just nu.

- Mitt hår behöver klippas!
- Min kropp behöver tränas!
- Jag har tappat 6kg på några veckor nu! =)
- Jobbar titt som tätt
- Planerar för December månad
- Har cravings efter glass och pepparkakor.
- Känns tomt när syss inte är hemma (hon ligger på en varm sandstrand).
- Söker jobb.
- Funderar över våren.
- Fixar klart i huset.
- Försöker klämma in tid för att åka bort och hälsa på saknade vänner.

Angående det där sista... tid finns. Men inte tid för att åka bort! Men snart så är allt klart här hemma och jag kan med gott samvete hälsa på er!

Ladies Night!

Det kan man verkligen sammanfatta hela kvällen med. Från att jag kom till syss vid tretiden och till jag klev innanför dörren hemma vid tre på natten. Sjukt kul kväll och mycket trevligt sällskap!
Bussresan till Örebro, middagen på Efesos, mellanlandningen på Clarion, Ladies Night showen, vakten som gjorde tummen upp till shot och vattenglas, Limosinturen till efterfesten på Ritz, alla dans, all dricka, vinsten på 21, hes röst, smuggling och skratt skratt skratt!

En enkel sammanfattning som ofattade det mesta... Galet skoj!

Två flugor i en smäll

Var in till Farbror doktor idag... FÖRSTA läkaren som jag träffat som verkligen gett mig sin tid. Kom dit för halsblåsor som jag haft nu i snart två och och det hela slutade med att han även kollade upp mitt magont, skrev ut medicin och tog prover på min lever. Tack doktorn! Och om inte medicinen fungerade, och beroende på vad proverna visade så skulle jag få komma tillbaka och utreda det vidare. Tack doktorn! Tack för att du tog mig på allvar och inte gav mig ännu ett: "Du har väl en känslig mage". TACK TACK TACK!


RSS 2.0